Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Sveikutes 4u.gif

Oi as irgi miegu iki pietu, kol galiu, kita savaite jau baigsis mano katino dienos cool.gif

Atisiuk oi as apie ta progesterona visai nieko nezinau, as isvis iki pastojimo apie visus zingsnius daug zinojau, kokie vaistai kaip leidziami ir tt, nes turejau ir tris IUi, o va pastojus man viskas visiska naujove, esu visiskai zalia 4u.gif

Afrodite kaip fainai atrasti toki maisa, nes jau eini link realybes, as anksciau niekada neuzeidavau i vaikiskas parduotuves, o si pusmeti pries IVF jau nebegaledavau praeidavau paziuredavau kokie groziai kabo, pasvajodavau kaip puosciau savo leliuka, o pamastau dabar jau galesiu uzeit ne tik pasvajot, kad kazkada, o jau vasara galesiu pilnavertiskai po jas vaikscioti wub.gif aisku dar baisu garsiai kalbeti, bet tikiuosi viskas tikrai bus gerai wub.gif

Mergaites kas del maisto, tai man taip pat, as atsidarau saldytuva ir ziuriu ko noreciau, o nieko nenoriu doh.gif tada per prievarta kazka sumastau, jau kaip pradedu valgyt buna visai skanu, bet siandien jau ziuriu mane truputi pykina unsure.gif

Siaip maista as stengiuos valgyti labai pilnaverti, pasiskaitau pagal mano savaite kas vystosi ir kokio maisto man reikia, kad vaikuciui butu geriau, to ir nusiperku, sia savaite man rekomenduojama daugiau baltymu, pieno produktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 17, 12:07)
eeeeeejjjjj, cia mano receptas liezuvis.gif bebe.gif  lotuliukas.gif

Atsiprasau, uzknisau jau visas su tuo savo progesteronu. Bet kaip sunku, kai nerandu atsakymo sad.gif Turkai sako, viskas ok. Mano gydytoja sako jei tai butu naturalus nestumas, viskas ok, o kaip su dirbtiniu, bijojo kazka sakyti, nes nera tiek isigilinusi, internete normos sako, kad nelabai gerai, tai ir blaskausi kaip vejas  biggrin.gif  kol kas kas kelias dienas susileidziu, deduosi vis dar 2 kartus, o jus patarkit, iki kokios savaites man detis tuos 2 kartus?? ir kaip sumazinti, ar iskart?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atisiuk ar gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ne ne tos parukintos desreles tai cia buvo topas - ideja thumbup.gif

Del rubeliu - kazkada pati uzsiiminejau rubeliais ir jav, pati vazinejau , tai turiu kelis pasilikus bet labai mazai blush2.gif Bet dabar vyras ir i komandiruote lekia, zinau kad anksti dar bet paprasiau parvezti viena komplektuka universalu, negaliu, laukiu nesulaukiu kol galesiu ka nors pirkti wub.gif wub.gif

Del crinone - aisku dar kad 2 deduosi dienoj, ir desiuosi… kol prog bus 50-60 nes jei nebedesiu tai jis pakrist gali, iki 12 savaites kaip nieko… nu gal nuo 11 jau pradesiu mazint po 1 detis , paskui pas kelias dienas ir palaipsniui nutrauksiu, nes man anksciau ir buvo sake kad iki 12 sav po 2 crinone, nezinau ka cia eksperimentuoja, galvoju kad gal nepakenks…thu thu thu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 spalio 2014 - 13:35
Atisiuk,as naudojau leidziama progesterona dvi ampules leisdavausi ir naudojau iki 15savaiciu jau pilnu. 4u.gif
o su rubais tai man si kart gavosi visai atvirksciai. Kai buvom Stambule,buvo labai graziu palaidiniu nestukems ir ka,ogi nusprendziau nusipirkt. Aisku,man ir mama mano su geriausia mano drauge itakojo,kad nusipirkti.Tai nusipirkau as palaidinukiu gal kokias 9 ir dar dzinsus nestukei su kuriais ir dabar vaikstau-aisku vyras ir kiti sake,kad cia jau blogas zenklas ir nieko nesigaus-o paziurekit mirksiukas.gif
O kas del vaikelio drabuziukiu,tai as kai tik suzinojau kad sunus bus ir sveikutis ir pradejau ziurinetis drabuzeliu,prisipirkau ivairiausiu ir aisku jei pamatysiu kazka grazaus tai vel pirksiu tik jau ant didesnio nes maziukui nuo 54-62cm jau labai daug turiu rubeliu wub.gif Ir zaisliuku esu nemazai jau nupirkusi,irgi ziurinejuos,man patinka ir nusiperku.
Aisku,kiekvienas turi teise kada pirktis. Mano vyro gimine ir mano tetis tokios nuomones kad negalima nieko pirktis tik pradet kai iki gimdymo lieka 4sav. O as kitokiis nuomones kaip ir dauguma mano draugiu jau viska turejo susipirke iki 6 men. As kai su dukrele vaiksciojau nescia, tai daznai gulejau Antakalnio klinikoje ir Vilniuje tuo metu buvo tokia parduotuve man rodos Gandriukas a Gandras ji vadinosi.Tai kai grizinedavome tai vis kazka nupirkdavau rimtesnio,plius po ligonine moterys nesiojo pamenu rubelius. Tai zinot aciu Dievui,kad pirkau viska is anksto,nes kai pagimdziau dukrele 7 men juk nestuke.gif tebuvo,o grizus namo viskas buvo savo vietose,ir lovyte ir vezimeli jau turejom,na viska.Tai nereikejo sukti galvos. O jei taip buciau klausius -tai nieko visai buciau neturejus vaikui,o musu mazam miestelyje kudikiams visai beveik nieko nebudavo verysad.gif
Kitas dalykas as buvau laaaabai stora.Tai man jau buvo sunku vaikscioti kazkur 6 menesyje kai buvau,nes priaugau 30 kg iki7 men. doh.gif tai apie lakstyma po parduotuves ne nepagalvociau,nes norejosi tik atsigult ir kojas susikelt biggrin.gif
o dabar irgi perku kas man grazu,dedu,planuojam su vyru ir taip pat noriu viska susipirkt iki 7 men. nes juk yra galimybe vel pagimdyt prieslaika ax.gif tai nors noriu but rami wub.gif
Edeniuk,kaip faina kad turi galimybe pirkti is JAV thumbup.gif Jau kokiu ten groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 17, 14:57)
O kas del vaikelio drabuziukiu,tai as kai tik suzinojau kad sunus bus ir sveikutis ir pradejau ziurinetis drabuzeliu,prisipirkau ivairiausiu ir aisku jei pamatysiu kazka grazaus tai vel pirksiu tik jau ant didesnio nes maziukui nuo 54-62cm jau labai daug turiu rubeliu wub.gif Ir zaisliuku esu nemazai jau nupirkusi,irgi ziurinejuos,man patinka ir nusiperku.

Apie zaislus… as turiu irgi meskiuka toki "uzfasavus" biggrin.gif pries 2,5 metu pirkau as ji drauges leliukui, ruosiausi eit aplankyti, ir ka jus manot - nenunesiau biggrin.gif biggrin.gif Uzpakavau ir pasidejau, sakau cia bus mano vaikui, nu man jis toks nerealus… ir kai nesisekdavo pastot vis tvarkydama daiktus ji paglostydavau, nu toks man jis artimas wub.gif Tiesa, jis su zydra pizama biggrin.gif Tai jeigu bus mergyte tai bus draugelis jai biggrin.gif
Man biski liaudiski patarimai irgi nesa i berniuka , ir oda labai grazi nors siaip budavo problematiska, ir pykina nebaisiai, idomu kokiu dar liaudisku prietaru buna biggrin.gif
Vo radau :
Dešimt liaudies patikrintų būdų sužinoti kas gims:
* jei nėščiosios pilvas siauras ir kaip agurkas atsikišęs į priekį – bus berniukas, jei didelis ir apvalus – bus mergaitė;
* šviesios aureolės apie krūtis rodo gimsiantį berniuką, tamsios – mergaitę;
* jei moterį rytais pykina – gims mergaitė, jei būsima gimdyvė jaučiasi žvali ir energinga –sulauks berniuko;
* jei norisi saldaus – mergaitė, o jei traukia mėsa ir silkė – berniukas;
* ant pilvo atsirado plaukeliai – berniukas, „įdegis“ žiemą – mergaitė;
* berniukų širdis plaka dažniau (apie 140 k/min.), mergaičių - rečiau (126);
* jei nėščiai moteriai nuolat šalta – lauk mergaitės, jei moteriai visada karšta – berniuko;
* būsimo kūdikio lytį padeda nustatyti žiedas. Žiedą, pririštą prie siūlo, reikia laikyti virš moters pilvo. Jeigu žiedas juda į dešinę – kairę, palikuonis bus vyriškos lyties, jei sukasi ratu – moteriškos;
* japonų išmintis siūlo skaičiuoti. Moters amžių reikia padalinti iš trijų, tėvo – iš keturių. Kieno liekana didesnė, tos lyties ir bus mažylis.

pas mane visgi ivairiai , auroles aplink krutis labai sviesios iki dabar - berniukas. Bet man nuolat ziauriai salta ir norisi saldaus - tai mergaite . Zodziu pasvaigau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 spalio 2014 - 15:11
QUOTE(Edena @ 2014 10 17, 16:06)

Man biski liaudiski patarimai irgi nesa i berniuka , ir oda labai grazi nors siaip budavo problematiska, ir pykina nebaisiai, idomu kokiu dar liaudisku prietaru buna  biggrin.gif
Vo radau :
Dešimt liaudies patikrintų būdų sužinoti kas gims:
*      jei nėščiosios pilvas siauras ir kaip agurkas atsikišęs į priekį  – bus berniukas, jei didelis ir apvalus – bus mergaitė;
*      šviesios aureolės apie krūtis rodo gimsiantį berniuką, tamsios – mergaitę;
*      jei moterį rytais  pykina – gims mergaitė, jei būsima gimdyvė jaučiasi žvali ir energinga –sulauks berniuko;
*      jei norisi saldaus – mergaitė, o jei traukia mėsa ir silkė – berniukas;
*      ant pilvo atsirado plaukeliai – berniukas, „įdegis“ žiemą – mergaitė;
*      berniukų širdis plaka dažniau (apie 140 k/min.), mergaičių - rečiau (126);
*      jei nėščiai moteriai nuolat šalta – lauk mergaitės, jei moteriai visada karšta – berniuko;
*      būsimo kūdikio lytį  padeda nustatyti žiedas. Žiedą, pririštą prie siūlo, reikia laikyti virš moters pilvo. Jeigu žiedas juda į dešinę – kairę, palikuonis bus vyriškos lyties, jei sukasi ratu – moteriškos;
*      japonų išmintis siūlo skaičiuoti. Moters amžių reikia padalinti iš trijų, tėvo – iš keturių. Kieno liekana didesnė, tos lyties ir bus mažylis.

pas mane visgi ivairiai , auroles aplink krutis labai sviesios iki dabar  - berniukas. Bet man nuolat ziauriai salta  ir norisi saldaus - tai mergaite . Zodziu  pasvaigau biggrin.gif

nu jo,pas mane irgi butu UNISEX'as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O įdomumo dėlei bandėte pažaisti?

http://www.tavovaika...s.d?id=63748122

P.S. Žinau, kad lendu ne į savo daržą, bet nesusilaikau, aplankau jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 17, 15:23)

comma visada cia laukiama thumbup.gif thumbup.gif

Hmm nu kaip cia apsiskaiciuot ta pradzia doh.gif Mes liepa gaminom embrioniuka, bet isodino dabar .. tai turbut pagal liepa biggrin.gif Tai lyg mergycka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 17, 16:23)

O man su dukrele rodo kad turejo buti berniukas,o dabar rodo kad irgi berniukas. biggrin.gif
Comma uzeik uzeik,as linkiu kad greit uzeitum jau kaip nestuke.gif thumbup.gif
o dar nestukese skaiciau kad su soda lyti nustatinejo,ten kazkaip slapima reikejo.neatsimenu nes nesidariau,bet buvo netgi is youtubes ikele vaizdeli mirksiukas.gif pazaiskim biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip as begau skusti bulviu biggrin.gif kepu, valgysiu su kefyyyru bigsmile.gif

Merginos, as irgi pabandziau ta skaiciuokle pasiaisti, tai man berniuka prognozuoja cool.gif

OI as visa laika labai svaigau apie mergaite, svaigau svaigau, tik poto kaip ilgai nepavyko pastoti sakau dzin kas, svarbu sveikas vaikas wub.gif bet giliai sirdyje vistiek tikiuosi mergytes blush2.gif

beje mane jau siandien pykina wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 17 spalio 2014 - 17:16
QUOTE(Armante @ 2014 10 17, 16:47)
Oi kaip as begau skusti bulviu  biggrin.gif kepu, valgysiu su kefyyyru  bigsmile.gif

Merginos, as irgi pabandziau ta skaiciuokle pasiaisti, tai man berniuka prognozuoja  cool.gif

OI as visa laika labai svaigau apie mergaite, svaigau svaigau, tik poto kaip ilgai nepavyko pastoti sakau dzin kas, svarbu sveikas vaikas  wub.gif bet giliai sirdyje vistiek tikiuosi mergytes  blush2.gif
beje mane jau siandien pykina  wacko.gif

va va, ta 6 savaite daro savo doh.gif nu bet man dabar 8oji prasidejus tai vel kazkaip normaliau, turbut taip ir bus bangom. Cia zodziu pas mus patiekalai tai super thumbup.gif desreles su kopistais , bulves su kefyru lotuliukas.gif bet kaaaip skanu thumbup.gif eisiu paieskot su ta soda kaip ten zaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 17, 18:23)
va va, ta 6 savaite daro savo  doh.gif  nu bet man dabar 8oji prasidejus tai vel kazkaip normaliau, turbut taip ir bus bangom. Cia zodziu pas mus patiekalai tai super  thumbup.gif  desreles su kopistais , bulves su kefyru lotuliukas.gif  bet kaaaip skanu thumbup.gif  eisiu paieskot su ta soda kaip ten zaist biggrin.gif

joa, patiekalai tai topiniai, tikri lietuviski biggrin.gif

Aha, paieskok, idomu paziuret kaip ten eksperimentuoja biggrin.gif

Papildyta:
O dar rytoj sveciu turesim, vyro tevai, tai turesiu kazka pagamint doh.gif niekas i galva nesauna, viskas atrodo neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradejot kalbet apie prietarus-o as skaiciau mokslininku tyrima, kad jei vyro spermatozoidai prasti, tai 80 % buna berniukai ax.gif

Armante, ir as ryt sveciu laukiu.. Prispirkom mesos ant lauzo pakept, o man irgi taip viskas neskanu verysad.gif bet kaip smagu, merginos, kai bendros problemos, kaa drinks_cheers.gif biggrin.gif

Beje, agvau tyrimus, tai hcg 1135 (15 dpi), o progesteronas >60, tai pakilo, aciu dievui thumbup.gif edenuk, pasitvirtino ir man tavo eksperimentas thumbup.gif
Afrodite, Edena, aciu uz patarimus del Crinono ir PRG 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 17 spalio 2014 - 18:03