Atisiuk,as naudojau leidziama progesterona dvi ampules leisdavausi ir naudojau iki 15savaiciu jau pilnu.
o su rubais tai man si kart gavosi visai atvirksciai. Kai buvom Stambule,buvo labai graziu palaidiniu nestukems ir ka,ogi nusprendziau nusipirkt. Aisku,man ir mama mano su geriausia mano drauge itakojo,kad nusipirkti.Tai nusipirkau as palaidinukiu gal kokias 9 ir dar dzinsus nestukei su kuriais ir dabar vaikstau-aisku vyras ir kiti sake,kad cia jau blogas zenklas ir nieko nesigaus-o paziurekit
O kas del vaikelio drabuziukiu,tai as kai tik suzinojau kad sunus bus ir sveikutis ir pradejau ziurinetis drabuzeliu,prisipirkau ivairiausiu ir aisku jei pamatysiu kazka grazaus tai vel pirksiu tik jau ant didesnio nes maziukui nuo 54-62cm jau labai daug turiu rubeliu

Ir zaisliuku esu nemazai jau nupirkusi,irgi ziurinejuos,man patinka ir nusiperku.
Aisku,kiekvienas turi teise kada pirktis. Mano vyro gimine ir mano tetis tokios nuomones kad negalima nieko pirktis tik pradet kai iki gimdymo lieka 4sav. O as kitokiis nuomones kaip ir dauguma mano draugiu jau viska turejo susipirke iki 6 men. As kai su dukrele vaiksciojau nescia, tai daznai gulejau Antakalnio klinikoje ir Vilniuje tuo metu buvo tokia parduotuve man rodos Gandriukas a Gandras ji vadinosi.Tai kai grizinedavome tai vis kazka nupirkdavau rimtesnio,plius po ligonine moterys nesiojo pamenu rubelius. Tai zinot aciu Dievui,kad pirkau viska is anksto,nes kai pagimdziau dukrele 7 men juk

tebuvo,o grizus namo viskas buvo savo vietose,ir lovyte ir vezimeli jau turejom,na viska.Tai nereikejo sukti galvos. O jei taip buciau klausius -tai nieko visai buciau neturejus vaikui,o musu mazam miestelyje kudikiams visai beveik nieko nebudavo
Kitas dalykas as buvau laaaabai stora.Tai man jau buvo sunku vaikscioti kazkur 6 menesyje kai buvau,nes priaugau 30 kg iki7 men.

tai apie lakstyma po parduotuves ne nepagalvociau,nes norejosi tik atsigult ir kojas susikelt
o dabar irgi perku kas man grazu,dedu,planuojam su vyru ir taip pat noriu viska susipirkt iki 7 men. nes juk yra galimybe vel pagimdyt prieslaika

tai nors noriu but rami
Edeniuk,kaip faina kad turi galimybe pirkti is JAV

Jau kokiu ten groziu