Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 17, 21:05)
Tikrai labai sunku anksciau laiko neissiduoti kad  nestuke.gif , nes ir tu progu, ir baliuku ir gimtadieniu pas mane pilnas ruduo. Sesers gimtadienis buvo neseniai, tai visi ejom bowlinga zaisti. Tai as turejau pameluot kad labai skrandi skauda del to nezaidziu doh.gif  Praeita savaitgali vel gimtadienis, bet i ta jau nejau, pasakiau kad daug darbo turiu, vyra viena isleidau,  o tas prie cierkos ir viska isplepejo  doh.gif  Tiek ir liko is tos paslapties..  biggrin.gif
Edena, o jums smagu bus su drauge  nestuke.gif  be vyru pabuvot.  Tik melskis kad jokios hormonu audros tuo metu neuzplauktu  biggrin.gif

tai va tenka nuo daug ko "nusimuilinti" kol kas , dar kol tos 12 sav sueis doh.gif biggrin.gif O jau vyrai plepiai , be zodziu biggrin.gif doh.gif bet is tos laimes zinai , kaip jam susituret zmogui su tokia zinia lotuliukas.gif
hahha su tom hormonu audrom lotuliukas.gif jo geriau jau jokios neuzeitu, bet kokiu atveju vyro nebus biggrin.gif
Smaguu su drauge, bet as tokia namiseda pasidariau dabar , sakes, zvakem apsistacius man jaukiausi vakarai namie doh.gif tai dabar nebus ju vien del to kad vienai ne taip jauku kai vyro nera salia biggrin.gif bet tai bus progu va aplankyt zmones kuriuos matau reciau, jau ziuriu su laiku vis maziau skiriam laiko visiems, reteja susitikimai atrodo laiko niekam nelieka, o dar kai leliuku planavimai laika uzima ir pan.. 4u.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rosela @ 2014 10 17, 21:02)
Aciu  verysad.gif  teks grizti pas gytoja su rezultatu progresterono... Ir stebeti ar tai priezastis kodel nepavyksta pastoti...

Papildyta:
Beja,visoms nestukems sveikateles ir lengvo nesiojimo! 4u.gif

aciu 4u.gif sekmes gandru gaudyme 4u.gif 4u.gif Gyd. tikrai turetu padeti rasti priezasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 17, 21:20)
O jau vyrai plepiai , be zodziu  biggrin.gif  doh.gif  bet is tos laimes zinai , kaip jam susituret zmogui su tokia zinia  lotuliukas.gif
visiems, reteja susitikimai atrodo laiko niekam nelieka, o dar kai leliuku planavimai laika uzima ir pan.. 4u.gif  wub.gif

Vyrai kartais baisiau nei moterys. MB jau ta pati ryta kai jam teigiama NT parodziau, klause - ar jau galiu i facebuka parasyt doh.gif biggrin.gif Sakau, as tau tuoj parasysiu aggressive.gif

Del susitikimu ir isejimu tai as kazkaip senai pastebejau. Mano visos drauges kai pasigimde vaikus, tai labai nutolo. Laiko nebeliko nei susitikimam nei net per skaipa pabendravimui pradzioj. Dabar jau visu vaikai paauge, tai islenda is pogrindzio po truputi. O pradzioj tai budavo nors ir paskambini ir rageli prie ausies laikai, bet ne su drauge kalbi, o klausaisi kaip ji savo vaika aukleja doh.gif biggrin.gif

Tai va dabar kai ju jau vaikai paauge ir jos uzsimano bendrauti po truputi, gales skambint kai as su leliuku ant ranku busiu biggrin.gif

Toks jau tas gyvenimas.. Bet va uztai forumas yra mirksiukas.gif gali sau tarp zvakiu jaukiai namuciuose bendrauti tiek kiek norisi newyear.gif
O veliau gal ir nuotraukom kokiom pasidalinsim, savo pilvuzus galesim pasidemonstruot, jeigu noro bus aisku. Visos senbuves mergaites tai kazkoki private puslapi susikure yra (skaiciau pas jas) ten meta nuotraukas, pilvuku ,saves, po to ir leliuku. Juk idomu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 17, 21:34)
Vyrai kartais baisiau nei moterys. MB jau ta pati ryta kai jam teigiama NT parodziau, klause - ar jau galiu i facebuka parasyt  doh.gif  biggrin.gif  Sakau, as tau tuoj parasysiu 
Del susitikimu ir isejimu tai as kazkaip senai pastebejau. Mano visos drauges kai pasigimde vaikus, tai labai nutolo. Laiko nebeliko nei susitikimam nei net per skaipa pabendravimui pradzioj. Dabar jau visu vaikai paauge, tai islenda is pogrindzio po truputi. O pradzioj tai budavo nors ir paskambini ir rageli prie ausies laikai, bet ne su drauge kalbi, o klausaisi kaip ji savo vaika aukleja

Tai va dabar kai ju jau vaikai paauge ir jos uzsimano bendrauti po truputi, gales skambint kai as su leliuku ant ranku busiu  biggrin.gif

Toks jau tas gyvenimas.. Bet va uztai forumas yra  mirksiukas.gif  gali sau tarp zvakiu jaukiai namuciuose bendrauti tiek kiek norisi  newyear.gif
O veliau gal ir nuotraukom kokiom pasidalinsim, savo pilvuzus galesim pasidemonstruot, jeigu noro bus aisku. Visos senbuves  mergaites tai kazkoki private puslapi susikure yra  (skaiciau pas jas)  ten meta nuotraukas, pilvuku ,saves,  po to ir leliuku. Juk idomu.  rolleyes.gif

taip taikliai viska parasei thumbup.gif OMG vyras vyro ideja apie FB lotuliukas.gif tai jo gal ir skano pirma nuotrauka pasiulyk imest biggrin.gif
bet vyrams taip nebuna kazkaip neprareteja bendravimas, ziuriu kazkaip labiau jie susiorganizuoja ir futbola pazaist ir ta ir ana nuveikia vyriskai o mot. su laiku visos aptingstam atrodo doh.gif o del leliuku prajuokinai lotuliukas.gif kai sneki bet jos ne su tavim sneka tai cia tikrai lotuliukas.gif atrodydavo net negirdi, ir kartais ne tik per tel.bet ir i svecius nuvaziavus sedi sau arbata geri, o ji begioja paskui vaika doh.gif biggrin.gif
del puslapio drinks_cheers.gif ziauriai idomu, butinai pasidalinsim, reikes pasidometi kur senbuves susikure reikia isbandyta vieta kur patogu butu viskuo dalintis 4u.gif Dar geriau kai tiek laiko visos bendraujam tai kaip smagu kai tuo paciu laiku visos pilvuzais ir leliukais galesim dalintis wub.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tas pats.Visi pazystami,draugai jau po du ar net tris vaikucius turi.Kazkaip net ir kompanijoje sneka apie vaikus,kas ka pasake,kad vel laukias ir aisku mums mesteldavo fraze kad seniai kartu galetumem ir apie vaikus pagalvoti. O ka galvoti kai kiekveina sekunde prasai Viespaties maziuko....Tai va taip irgi gavosi, vaikai pas draugus,nemazai poru issiskyre ir nutruko musu visi bendravimai. Nesakau kad vien draugai kalti ir mes kalti,nes buvo tik viena tyrimai,taupymas pinigu juodas ir bandymai..paskui depresija ir ratas sukasi is naujo doh.gif
As kai atejau i mokykla dirbti is kuriuos dabar jau esu isejusi,susipazinau su labai fainia kolege.Ji turi du vaikus ir kai bendravome ji buvo grizusi ka tik is dekreto. Per laika susibiciulavome ir pasakiau jai tiesa, tai ji su manim visada kartu- visus tuos paskutinisu tris bandymus ji buvo salia.Net kai Turkijoje buvau ji man visa rase,kalbejom per skype,leke i baznycia.Kazkaip likom labai artimos. Ir dabar kasdien vis paraso kaip as laikaus,kaip mazylis.
O draugu siaip nebera... bet svarbiausia kad bus stebuklelis wub.gif ir dziugu kai yra forumas thumbup.gif O epr foruma susipazinom irgi su viena mergaite,kuri jau augina dukrele ir su jos seima mes irgi bendraujam,vaziavom kaip tik rugsejo menesi pas juos pabuti savaitgali Palangoj.Saunus zmones. Bet cia norejau pasakyt kad cia siame skyrelyje tikrai surnadi labai sauniu zmoniu ir tikru draugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 17, 21:53)
. Bet cia norejau pasakyt kad cia siame skyrelyje tikrai surnadi labai sauniu zmoniu ir tikru draugu 4u.gif

drinks_cheers.gif Del to kad su senom draugem jau ilga laika nebeturim bendru interesu, problemu. O cia visos bendrazyges, tuos pacius vargus perejusios, todel ir gimsta cia daug nauju ir graziu draugysciu..
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kokiom graziom temom jus cia priplepejot wub.gif su metais draugai tikrai atsisijoja, ir tai yra gryna tiesa ax.gif
Edenut, as siandien visai tu sveciu nenoriu blush2.gif nes labai tingiu tvarkytis, valgyt daryt biggrin.gif ir, kaip ir jums, ta pati problema -kaip paaiskint, kad prie saslo nei alaus, nei vyno, nei sidro neparagausiu doh.gif issiduot dar nenoriu, bet ta mano drauge labai jau nuovoki doh.gif biggrin.gif isvis sunku su tuo nepasakymu.. Kaip islaukt reiks tu 12 savaiciu doh.gif

O kaip jums Crinonas? Nejauciat jokiu pasaliniu pojuciu? Man "ten" griauzt pradejo sad.gif pacia isore, ne vidu.. Nemalonus pojutis verysad.gif jauciu reiks pakeist injekcijom kuri laika, tik klausimas, ar ten geresnis malonumas lotuliukas.gif

Na, skaniu pusryciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, oi tikrai graziomis temomis kalbates mergytes smile.gif mes karta tokiam bendraminciu forume kartu metem svori, tai irgi buvom susikure albumeli, kur kelem ir pasiekimu foto, ir savo susipazinimui ir ivairiu praejusiu svenciu, buvo smagu, buvo pasitikejimas merginoms, su kai kuriomi iki siol FB bendraujam smile.gif

Atisa, oi as irgi tingiu tvarkytis biggrin.gif
gaminsiu lasisos kepsnelius, tai bent prie puodu ilgai stovet nereikes, ten viskas greit.

Del tu pasisakymu, mano jau irgi daug kas zino, bet tik tokie patys patys svarbiausi zmones.
Kaip nepasakyt as irgi nezinau, gerai, kad jau per didziasias ziemos sventes galesim drasiai pasisakyti rolleyes.gif

Na ka, einu tvarkinetis, grazios dienso mergaites 4u.gif
Atsakyti
Armantele, man atrodo visos mes draugiskai po kokiu metu mesim svori biggrin.gif As su dukryte priaugau labai daug, kaip ir Afrodite, 30 kg doh.gif kai pastojau, sveriau 58, o gimdyt isvaziavau 88 blink.gif bet pas mane labai daug vandenu buvo, tai po gimdymo 10 kg ir nebeliko.. Tada dar 10 kg numeciau per pora menesiuku, nes mazoji reksne baisiai buvo doh.gif man atrode, kad visu kudikiai tik miega ir nieko nedaro, o manoji 10 min.pasnausdavo ir vel i trasa biggrin.gif tai svoris labai greit nukrito, o vajau su likusiais 10 reikejo pavargt.. Iki siol taip visu ir nebenumeciau ax.gif
Labai tikiuosi si nestuma tiek nepriaugti ax.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 17, 22:03)
drinks_cheers.gif  Del to kad su senom draugem jau ilga laika nebeturim bendru interesu, problemu. O cia visos bendrazyges, tuos pacius vargus perejusios, todel ir gimsta cia daug nauju ir graziu draugysciu..
4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu visu 100%, vakar jau nuluzau is miego noro doh.gif ir persimiegojau siandien uztinus kokia atsikeliau vos prasivaiksciojau blink.gif doh.gif
QUOTE(Atisa @ 2014 10 18, 08:20)
O kaip jums Crinonas? Nejauciat jokiu pasaliniu pojuciu? Man "ten" griauzt pradejo sad.gif pacia isore, ne vidu.. Nemalonus pojutis  verysad.gif  jauciu reiks pakeist injekcijom kuri laika, tik klausimas, ar ten geresnis malonumas  lotuliukas.gif

Na, skaniu pusryciu visoms  4u.gif

hm nu man nieko panasaus nuo crinone, del visa ko gal reiktu tepineli kai eisi pas gine pasidaryt, maza ka gal kas nors, bet linkiu kad nieko nebutu, tik del visa ko 4u.gif malonumas anas ne ka geresnis su ta adata biggrin.gif
tvarkausi siandien raunu vazonus lauk visokiu cia darzoviu auginau biggrin.gif zodziu vyras is namu tai as tvarka pasidarau savo biggrin.gif
O jau oro grozis wub.gif noretusi eit atrodo prasieit kur nors, jau medziu spalvu grozis wub.gif

Armante pritariu Atisai drinks_cheers.gif mesim paskui visos draugiskai biggrin.gif
nors mano kol kas laikos -2, tikiuosi paskui neatsiimsiu trigubai biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena, jau rytu nepavadinsi, nors as irgi katik is lovos. Jau nesitikejau tiek pust i aki, paziurejus i laikrodi vos soko negavau. Tik as dabar kas 2 valandas kaip laikrodis kasnakti keliuosi i tuoleta doh.gif Kosmaras. Pas mane ir siaip pusle nedidele, ir be nestumo i tulika keldavausi pora kartu per nakti, tai dabar dvigubai dazniau doh.gif o kas bus toliau blink.gif

Oi del svorio as irgi bijau. Mano iki siol 58, tikiuosi 30ies pridet nereikes doh.gif biggrin.gif Dar bijau visokiu striju ir kabanciu skuru po to, na bet reiks tepliotis visokiais aliejais kai jau pradesiu plestis .

Pas mus irgi saulute siandien, vel nesalta, irgi darbu daug namuose. Bet savaitgalis yra savaitgalis, nesidzaugt negali juk mirksiukas.gif Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 18, 12:15)
Laba diena, jau rytu nepavadinsi, nors as irgi katik is lovos. Jau nesitikejau tiek pust i aki, paziurejus i laikrodi vos soko negavau. Tik as dabar kas 2 valandas kaip laikrodis kasnakti keliuosi i tuoleta  doh.gif  Kosmaras. Pas mane ir siaip pusle nedidele, ir be nestumo i tulika keldavausi pora kartu per nakti, tai dabar  dvigubai dazniau doh.gif  o kas bus toliau  blink.gif

Oi del svorio as irgi bijau. Mano iki siol 58, tikiuosi 30ies pridet nereikes doh.gif  biggrin.gif  Dar bijau visokiu striju ir kabanciu skuru po to, na bet reiks tepliotis visokiais aliejais kai jau pradesiu plestis .

Pas mus irgi saulute siandien, vel nesalta, irgi darbu daug namuose. Bet savaitgalis yra savaitgalis, nesidzaugt negali juk mirksiukas.gif   Visoms geros dieneles  4u.gif

as dar su pizama , uztai irgi labu rytu dar laikau biggrin.gif
paskui gal praeis tas begiojimas 4u.gif kitoms apie 10-12 sav baigiasi nu as jau dabar nebelakstau- laksciau nuo sodinimo o dabar jau kokias 5 naktis nebeejau, gal jau ir pasibaige 4u.gif aisku iki kol kruopa paaugs ir spaust prades hihihi.gif
aha as tu alieju jau dabar pradejau sakytis, nuo 12 sav reiks pradeti teptis, aisku ir dabar tokia sausa oda sad.gif

o su tuo "nesalta" - turek sazines lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 18 spalio 2014 - 12:29
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 18, 14:15)
Dar bijau visokiu striju ir kabanciu skuru po to, na bet reiks tepliotis visokiais aliejais kai jau pradesiu plestis .

Galiu paguosti-nepades irnesakyk.gif lotuliukas.gif jei priaugsi daug, jokie kremai nepades smile.gif as tepiausi iki negalejimo brangiausiais kremais, ir nieko. Dabar nebesitepsiu, nebent paprastu minkstinamuoju, nes efektas tas pats biggrin.gif as kai pagimdziau ir paziurejau i veidradi po keliu dienu, vos negavau infakrkto-visas pilvas ir uzpakalis tokiom melynom vagom isvagotas blink.gif o visad tokia grazia figura turejau. Net apsiverkiau unsure.gif bet su laiku striju tikrai tiek nebesimato, nes jos pabala, galima gyventi. Aisku, nesitikekit likt tokios, kaip dabar wub.gif na, nebent visai mazai priaugtumet, bet pilvas ir krutine manau pazymeti vistiek liks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 10 18, 13:35)
labas rytas visoms  4u.gif
hm nu man nieko panasaus nuo crinone, del visa ko gal reiktu tepineli kai eisi pas gine pasidaryt, maza ka gal kas nors, bet linkiu kad nieko nebutu, tik del visa ko  4u.gif  malonumas anas ne ka geresnis su ta adata  biggrin.gif

Gerai sakai, riks su gine pasitarti. Tik kad man kai tik nenaudoju crinone (pvz.injekcija ta vakara), ant rytojaus viskas ciki, kai tik vel crinonas kelias dienas is eiles, ir vel grauzia g.gif
Atsakyti