Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Sveikutes 4u.gif
Edeniuk,na ir ivykis,na ir istorija doh.gif Aciu Dievui,kad viskas jums abiems gerai thumbup.gif Saugokis labai juk dabar esi nebe viena ir atsakinga uz maziuka 4u.gif Ir mano MB siuncia tau linkejimus.
o as sirguliuoju doh.gif irgi gulineju lovoj siandien, salta ir dregna namuose. Nors pliusas tame kad kita savaite jau uzsakome dregmes surinkeja,tai bus silciau nes jis ne tik dregme surenka bet ir pasildo ora thumbup.gif Prasidejo man kosmaru sapanavimas doh.gif tai tokia nervuota dabar esu.
O kas del nestumo laiko.... aisku dabar gal skambes durnai, bet patikekit taip bus tikrai. Pergyvensite ir lauksit ne tik 12 savaites,jaudinsites ir kai bus 15 ir kai 20. Kaip as vyrui sakau,gal baigsis nerimas tik apie 36 sav.jau zinosim kad jei gims maziukas tai isgyvens ir bijosi tik gimdymo. O dabar baisu del visko vis dar. Man kuo arciau vykti tam autonominiam echoskopui tuo labiau nerimauju-laukiu kada busiu jau po echo.
Brolio zmona siandien parase kad mums nupirko du kombinzoniukus maziukui. O Norvegijoje jie tikrai geros kokybes ir orentuoti buna i ju oro salygas.tai kaip dziaugiuos thumbup.gif Sakau dar viena pliusiuka galesiu uzsideti.
Dar aisku liko ka reik pirkti, bet man dziugu kad svarbiausia jau varduka isrinkome. Nes del vardo labiausiai pergyvenau,nes mano vyrui ne viskas patinka ir daznai musu skoniai prasilenkia.O cia kazkaip tas vardas na pats prikibo tiesiog ir patinka ir mums abiems,ir mano dukrytei,mano mama irgi pritaria sako kad grazus,vyro sesei irgi patiko nors ji siaip tik uz lietuviskus vardus.Aisku keistai tai skamba bet mums kokia laime,nes pergyvenome kad taip ir nerasime vardo ax.gif
Atsakyti
ai, nu as dar pamisus del tu visu CSI (New York, Miami, Las Vegas) bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 19, 12:29)
Dar aisku liko ka reik pirkti, bet man dziugu kad svarbiausia jau varduka isrinkome. Nes del vardo labiausiai pergyvenau,nes mano vyrui ne viskas patinka ir daznai musu skoniai prasilenkia.O cia kazkaip tas vardas na pats prikibo tiesiog ir patinka ir mums abiems,ir mano dukrytei,mano mama irgi pritaria sako kad grazus,vyro sesei irgi patiko nors ji siaip tik uz lietuviskus vardus.Aisku keistai tai skamba bet mums kokia laime,nes pergyvenome kad taip ir nerasime vardo ax.gif

o koki isrinkot? bigsmile.gif mes su vyru taremes taip - jei mergaite - jis renka varda, jei berniukas - as thumbup.gif Buvo tik viena salyga, vardas turi buti lietuviskas arba tarptautinis, kuri Lt irgi vartoja rolleyes.gif nesvarbu kur gyvenaism, nenorim savo saknu issizadeti ir nesigedijam nei savo vardu nei pavardes schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 14:41)
ai, nu as dar pamisus del tu visu CSI (New York, Miami, Las Vegas)  bigsmile.gif
Papildyta:
o koki isrinkot?  bigsmile.gif

Man irgi jie patinka,as jau perciurejau ir NCSI, ir mentalistas, ir kaslas,kaulai, ligonines priimamasis o dabar ziuriu seriala mastyti kaip nusikaltelis.Man tokie detektyviniai patinka thumbup.gif
Ir kelis rusiskus ziurejau -man patiko 4u.gif
O varda isrinkome -Eldaras tongue.gif
Kaip ir sakiau,man svarbu kad mums patiktu o kad kitiems nepatinka,na juk visiems neitiksi. As kai dukrytei idejau varda Andreja Viktorija visi sake kas cia per nesamone,o dabar praejus 15 metu visi zavis biggrin.gif ir jai paciai labai patinka.tai tikiuos ir sunui patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 13:28)
kaip dziaugiuosi, kad UK gyvenu, kur sildaisi kada nori ir kiek nori  thumbup.gif kartais tiek isipleskinu, kad po trumpu rankoviu namie vaikstau  rolleyes.gif o LT pastoviai su papildomu sildytuvu sededavau - brrrr.....
UK gan populiarus serialas yra "masters of sex"  4u.gif ir man labai patinka toks lengvo turinio serialas "suburgatory"  http://www.youtube.c...h?v=f8KQCgeiXps

ooo siu abieju nemaciau thumbup.gif reiks i kazkuri isitraukti , aciu 4u.gif 4u.gif
Afrodite ir TB linkejimai 4u.gif tai va kad saugausi, negali zinot cia kas i uzpakali ikals doh.gif bet vazineju dabar kaip pensininke, beliko salma ant galvos uzsidet butu pilnas vaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 19, 12:51)
Man irgi jie patinka,as jau perciurejau ir NCSI, ir mentalistas, ir kaslas,kaulai, ligonines priimamasis o dabar ziuriu seriala mastyti kaip nusikaltelis.Man tokie detektyviniai patinka thumbup.gif
Ir kelis rusiskus ziurejau -man patiko 4u.gif
O varda isrinkome -Eldaras tongue.gif
Kaip ir sakiau,man svarbu kad mums patiktu o kad kitiems nepatinka,na juk visiems neitiksi. As kai dukrytei idejau varda Andreja Viktorija visi sake kas cia per nesamone,o dabar praejus 15 metu visi zavis biggrin.gif ir jai paciai labai patinka.tai tikiuos ir sunui patiks mirksiukas.gif

nesijaudink del mano nuomones, Afrodite 4u.gif musu isrinkti lietuviski vardai irgi beveik niekam nepatinka biggrin.gif ta prasme, lietuviams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jus visos lovytej, o as katik is tos keliones - 5 val masinoj doh.gif fu net bloga, karstis neispasakytas, net kelnes nusiemiau masinoj nes taip kepino.. Dziaugiuos kad namo pagaliau gryzau.

As tai ziuriu visus rusiskus serialus per http://seasonvar.ru/ Nerealus serialai Univer, Interni, Kuxnia, Fizruk, Realnie patcani- ten begale geru serialu, ir uztenka ilgam, ir parsisiust nieko nereikia, tiesiogiai ziuri.. Tik nezinau kaip jum su rusu kalba. Bet jei suprantat, tai patarciau is visos sirdies paziuret siuos serialus thumbup.gif

Oi del vardu man vargas doh.gif Aisku as dar tik svajoju, ir dar pries pastojant pasvajodavau, bet jauciu vargsiu tai juodai. Mes irgi buvom su vyru kaip ir apsitare kaip tu Miss Candy, tik atvirksciai, jei mergaite- as renku, jei berniukas - jis, bet kai jis pasake savo varianta as uzprotestavau visais imanomais budais, kad tik per mano lavona mano vaikas vaikscios su tokiu vardu biggrin.gif doh.gif

Man negrazus lietuviski ( tik neisizeiskit niekas) doh.gif Ne tai kad negrazus, bet jau atrodo simta kartu girdeti ir naudoti, neoriginalus; bet ir uzsienietisko jokio nenoriu. Saknu as savo issizadet nenoriu, bet kad nerandu jokio, kuris liptu doh.gif ( nu bet gal dar ir neieskojau dar taip rimtai)
Turejau viena varianta mergaitei, bet matomai likciau nesuprasta zmonijos doh.gif biggrin.gif
Ai laikas parodys, kai jau bus arciau laiko, reiks uzsiimt rimtom paieskom g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 19 spalio 2014 - 18:18
Ir isvis manau tas reikalas su vardais yra laaabai individualus dalykas, cia visiems tikrai neitiksi, net ir 30iai procentu turbut neitiksi biggrin.gif svarbiausia turbut kad paciai seimai tas vardas butu grazus ir priimtinas ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 19, 17:17)
Oi del vardu man vargas  doh.gif  Aisku as dar tik svajoju, ir dar pries pastojant pasvajodavau, bet jauciu vargsiu tai juodai. Mes irgi buvom su vyru kaip ir apsitare kaip tu Miss Candy, tik atvirksciai, jei mergaite- as renku, jei berniukas - jis, bet kai jis pasake savo varianta as uzprotestavau visais imanomais budais, kad tik per mano lavona mano vaikas vaikscios su tokiu vardu  biggrin.gif  doh.gif

Man negrazus lietuviski ( tik neisizeiskit niekas) doh.gif  Ne tai kad negrazus, bet jau atrodo simta kartu girdeti ir naudoti, neoriginalus;  bet ir uzsienietisko jokio nenoriu. Saknu as savo issizadet nenoriu, bet kad nerandu jokio, kuris liptu  doh.gif  ( nu bet gal dar ir neieskojau dar taip rimtai)
Turejau viena varianta mergaitei, bet matomai likciau nesuprasta zmonijos  doh.gif  biggrin.gif  
Ai laikas parodys, kai jau bus arciau laiko, reiks uzsiimt rimtom paieskom  g.gif
4u.gif

O koki varda vyras pasiule ir ka pati sugalvojus? bigsmile.gif pvz mano sesuo pasirinko musu kartai ir senesnei kartai labai zinoma varda, bet siuo metu jis visiskai nepopuliarus (praejusiai metais vos 1 vaikas tokiu vardu buvo pavadintas, o per siu metu pusmeti - tik 2 vaikai), tai bus isskirtinis wub.gif Romas - labai tinka, nes vaikas - pasaka, tikras ramukas bigsmile.gif o as esu pasirinkus Audriu - irgi nepopuliarus siais laikais, bet jei gyvensim uzsienyje, tai lengvai issitaria ir gales sakyt a.k.a. Storm biggrin.gif o Matilda visais laikais buvo nepopliarus biggrin.gif na bet as kartu su tokia mergaite augau, kad mano tevai ir mociute tikrai uzsimins, ar negalejom but originalesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 19 spalio 2014 - 20:22
Matau iapie vardukus diskutuojat.

Oi tie vardai, mergaiciu vardu man gana daug yra graziu, tikrai ga dar net is keliu galeciau rinktis, bet berniuku schmoll.gif nezinau nei vieno grazaus, perziurejau jau net ir populiariausiu vardu sarasus keliu metu, ant jokio neuzsikabinau smile.gif

O as negaliu nepapasakot, ryte atsikelus papasakojau vyrui, saikiau Jusu nesiurpinsiu, nu, bet negaliu, gal cia ka nors reiskia unsure.gif

Sapnavau visai paryciais, kad esu tokia pat, nei stora nieko, zodziu nestumas ne pabaigoj ir man pradeda kristi is ten leles, dvi barbes, laikau uzspaudus, kad neiskristu, bet iskrito jos ir dar kazkokiu zaislu detales, as i asaras, greitai pas gydytoja, o ji man kaip per punkcija vaistus, kad uzmigciau, sakau gi nereikia manes migdyt, mane tik patikrinkit, ar dar nescia,aisku paskui seke nesamones, neradom kur isitaisyt vietos ir tt, is tu leliu pamenu lyg tais viena mergaite kita nesupratau, gydytojai sakau lyg abi mergaites, o ji man sako, as tau tik mergaites ir isodinau, zinojau, kad nori mergaites unsure.gif doh.gif aisku paskui sapnas nusitese kita linkme, erotine, laksciau su vyru, vienu is aktoriu biggrin.gif doh.gif

Aisku stengiuos nepriimti to sapno, bet man jis neiseina is galvos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 20:21)
O koki varda vyras pasiule ir ka pati sugalvojus?  bigsmile.gif pvz mano sesuo pasirinko musu kartai ir senesnei kartai labai zinoma varda, bet siuo metu jis visiskai nepopuliarus (praejusiai metais vos 1 vaikas tokiu vardu buvo pavadintas, o per siu metu pusmeti - tik 2 vaikai), tai bus isskirtinis  wub.gif Romas - labai tinka, nes vaikas - pasaka, tikras ramukas  bigsmile.gif o as esu pasirinkus Audriu - irgi nepopuliarus siais laikais, bet jei gyvensim uzsienyje, tai lengvai issitaria ir gales sakyt a.k.a. Storm  biggrin.gif o Matilda visais laikais buvo nepopliarus  biggrin.gif na bet as kartu su tokia mergaite augau, kad mano tevai ir mociute tikrai uzsimins, ar negalejom but originalesni  biggrin.gif

Tai kad man atrodo toks vardas kaip Storm jau yra naudojamas. Bet kad anglai lengvai istartu Audrius, tai kazkaip irgi sunkiai isivaizduoju g.gif . Vistiek su anglins ji, pas juos gi 'au' tariasi kaip 'o' tai ir bus Odris geriausiu atveju.
Romas gal ir nieko vardas, bet va man iskart kaimyna primena biggrin.gif
Nu Matilda tai man multiko arba spektaklio personazas biggrin.gif

Mano vyro ideja tai buvo bernui vardas Mamertas doh.gif sakau, tai gal iskart renkam koki Muratas arba Machmudas- man ta pati asociacija. O be to prancuzijoj 'Merd' reiskia 'sudas', jie galunes su 't' visa laika taria kaip 'd' o 'Ma' prancuziskai reiskia 'mano' tai isivaizduok sunaus vardo reiksme butu 'Ma-Merd'- pajuokos objektas butu cia daugiau nieko. Ir siaip man visiskai negrazus toks vardas schmoll.gif
O del mergaites idejos tai gal as jau patylesiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2014 10 19, 20:38)
Matau iapie vardukus diskutuojat.

O as negaliu nepapasakot, ryte atsikelus papasakojau vyrui, saikiau Jusu nesiurpinsiu, nu, bet negaliu, gal cia ka nors reiskia  unsure.gif
Aisku stengiuos nepriimti to sapno, bet man jis neiseina is galvos  schmoll.gif

Armante 4u.gif

As tai isitikinus kad sapnai- tai musu kasdienybes, praeities ir dabarties, svajoniu, baimiu, minciu bei patirtu ivykiu atspindys. Kuris gali pasireiksti ir kitokia forma, bet dazniausiai atspindi vienaip ar kitaip tai kas vyksta musu gyvenime, arba kas yra siuo metu mums aktualu. O pas tave siuo metu yra naujai uzgimes nestumas, yra siek tiek jaudulio kad tik viskas butu gerai, yra noras isnesioti iki galo, yra slaptas noras galbut kad gimtu mergaite, tai va visa tai ir pamatei sapne. Labiau sapne galbut pasireiske tas jaudulys ir baime kad vaikutis ar vaikuciai nepabegtu ir gimtu laiku, nes turbut tokios mintys aplanko tave paskutiniu metu. Nemanau kad tai dar kanors papildomai reiskia, ar kad tai pranasingas sapnas.

As esu labai daug ko prisisapnavus per pastaruosius pora metu kas liecia nestuma- ne vienas is tu sapnu nieko nereiske ir nebuvo pranasingas, tiesiog tuo metu tai visa laika buvo aktuali tema mano gyvenime, todel tai atsispindedavo ir sapnuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 19 spalio 2014 - 20:59
QUOTE(Armante @ 2014 10 19, 19:38)
O as negaliu nepapasakot, ryte atsikelus papasakojau vyrui, saikiau Jusu nesiurpinsiu, nu, bet negaliu, gal cia ka nors reiskia  unsure.gif

Armante, nestumo metu normalu kosmarus sapnuoti ir erotinius sapnus biggrin.gif hormonai mirksiukas.gif taip, kad ramiai ir neimk i galva 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 19, 19:47)
Tai kad man atrodo toks vardas kaip Storm jau yra naudojamas.

Mano vyro ideja tai buvo bernui vardas Mamertas  doh.gif 
O del mergaites idejos tai gal as jau patylesiu  blush2.gif

Na yra angliskas vardas Darius ir jie ta -rius galune taria kaip ir lietuviai mirksiukas.gif o kad vietoj au tars o , as nepergyvenu schmoll.gif o kas liecia storm, tai jei kas klaus, ka reiskia tavo vardas, gales sakyt storm wink.gif beje, yra labai fainas angliskas filmas apie mergaite Matilda wink.gif tamsi kaip ir as wub.gif bet vyras ta varda nusiziurejo is dokumentikos apie anlgijos istorija - 12amziuj princese Matilda turejo tapti pirma Anglijos karaliene, nes tevas ir brolis numire buvo, bet kiti bajorai ir kilmingieji nenorejo moters prileisti prie sosto, bet ji kovojo bent del savo sunaus, kad jis ta sosta gautu thumbup.gif va su kuo man asocijuojasi Matilda wub.gif o is kur tavo vyras Mamerta istrauke? biggrin.gif Prancuziskas vardas gal? g.gif pasidalink savo vardu 4u.gif idomus bais bigsmile.gif
Atsakyti
Burbuliacija, miss_candy aciu 4u.gif
as jau pagalvojau gal kaip grisiu i darba maziau turesiu laiko, kad nesamoningai visko prisigalvoti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti