QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 20:21)
O koki varda vyras pasiule ir ka pati sugalvojus?

pvz mano sesuo pasirinko musu kartai ir senesnei kartai labai zinoma varda, bet siuo metu jis visiskai nepopuliarus (praejusiai metais vos 1 vaikas tokiu vardu buvo pavadintas, o per siu metu pusmeti - tik 2 vaikai), tai bus isskirtinis
Romas - labai tinka, nes vaikas - pasaka, tikras ramukas

o as esu pasirinkus
Audriu - irgi nepopuliarus siais laikais, bet jei gyvensim uzsienyje, tai lengvai issitaria ir gales sakyt a.k.a. Storm

o
Matilda visais laikais buvo nepopliarus

na bet as kartu su tokia mergaite augau, kad mano tevai ir mociute tikrai uzsimins, ar negalejom but originalesni
Tai kad man atrodo toks vardas kaip Storm jau yra naudojamas. Bet kad anglai lengvai istartu Audrius, tai kazkaip irgi sunkiai isivaizduoju

. Vistiek su anglins ji, pas juos gi 'au' tariasi kaip 'o' tai ir bus Odris geriausiu atveju.
Romas gal ir nieko vardas, bet va man iskart kaimyna primena
Nu Matilda tai man multiko arba spektaklio personazas
Mano vyro ideja tai buvo bernui vardas Mamertas

sakau, tai gal iskart renkam koki Muratas arba Machmudas- man ta pati asociacija. O be to prancuzijoj 'Merd' reiskia 'sudas', jie galunes su 't' visa laika taria kaip 'd' o 'Ma' prancuziskai reiskia 'mano' tai isivaizduok sunaus vardo reiksme butu 'Ma-Merd'- pajuokos objektas butu cia daugiau nieko. Ir siaip man visiskai negrazus toks vardas
O del mergaites idejos tai gal as jau patylesiu
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2014 10 19, 20:38)
Matau iapie vardukus diskutuojat.
O as negaliu nepapasakot, ryte atsikelus papasakojau vyrui, saikiau Jusu nesiurpinsiu, nu, bet negaliu, gal cia ka nors reiskia
Aisku stengiuos nepriimti to sapno, bet man jis neiseina is galvos
Armante
As tai isitikinus kad sapnai- tai musu kasdienybes, praeities ir dabarties, svajoniu, baimiu, minciu bei patirtu ivykiu atspindys. Kuris gali pasireiksti ir kitokia forma, bet dazniausiai atspindi vienaip ar kitaip tai kas vyksta musu gyvenime, arba kas yra siuo metu mums aktualu. O pas tave siuo metu yra naujai uzgimes nestumas, yra siek tiek jaudulio kad tik viskas butu gerai, yra noras isnesioti iki galo, yra slaptas noras galbut kad gimtu mergaite, tai va visa tai ir pamatei sapne. Labiau sapne galbut pasireiske tas jaudulys ir baime kad vaikutis ar vaikuciai nepabegtu ir gimtu laiku, nes turbut tokios mintys aplanko tave paskutiniu metu. Nemanau kad tai dar kanors papildomai reiskia, ar kad tai pranasingas sapnas.
As esu labai daug ko prisisapnavus per pastaruosius pora metu kas liecia nestuma- ne vienas is tu sapnu nieko nereiske ir nebuvo pranasingas, tiesiog tuo metu tai visa laika buvo aktuali tema mano gyvenime, todel tai atsispindedavo ir sapnuose