Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 21:03)
Na yra angliskas vardas Darius ir jie ta -rius galune taria kaip ir lietuviai  mirksiukas.gif o kad vietoj au tars o , as nepergyvenu  schmoll.gif o kas liecia storm, tai jei kas klaus, ka reiskia tavo vardas, gales sakyt storm wink.gif beje, yra labai fainas angliskas filmas apie mergaite Matilda wink.gif tamsi kaip ir as  wub.gif bet vyras ta varda nusiziurejo is dokumentikos apie anlgijos istorija - 12amziuj princese Matilda turejo tapti pirma Anglijos karaliene, nes tevas ir brolis numire buvo, bet kiti bajorai ir kilmingieji nenorejo moters prileisti prie sosto, bet ji kovojo bent del savo sunaus, kad jis ta sosta gautu  thumbup.gif va su kuo man asocijuojasi Matilda  wub.gif o is kur tavo vyras Mamerta istrauke?  biggrin.gif Prancuziskas vardas gal?  g.gif pasidalink savo vardu  4u.gif idomus bais  bigsmile.gif

Del Dariaus anglijoj tai as zinau, ir pas juos gi Daria dar populiarus vardas mergaitei, bet su Audrium pamatysi ne bus taip lengva; nes jie juk paprasciausiai neturi to skiemens 'au'. Na bet gal ismoks palauze liezuvi, nera labai jau sudetingas. Ne koks Mindaugas ar Gediminas gi- su tokiais vardais uzsienieciams daug sunkiau biggrin.gif
O Matilda tai va matai, sakau labai individuaus reikalas. Tau asosijuojas su karaliene, man su spektaklio personazu- kas kokiu budu susidures su tuo vardu. Svarbiausia juk kad tau ir vyrui tiktu. Nera populiarus vardas, ir jei kas klaus is kur jis kiles, tai ir papasakosi apie karaliene mirksiukas.gif smile.gif
Mamertas yra lietuviskas vardas. Vyras turejo toki drauga lietuvoj , ir sake kad daugiau ne vieno zmogaus nepazinojo su tokiu vardu, del to ir noretu ji rinkti. Bet man tai tikrai ne ne ne schmoll.gif
O mergaitei tai galvojau Indigo biggrin.gif bet jau persigalvojau kad neberinksiu tokio vardo, per daug jau mandras biggrin.gif ir su lietuviska pavarde visai neskambes. Siaip man grazus sitas vardas, sutrumpinimas Indi- jei ne lietuve buciau tai rinkciau galbut, bet dabar matau kad tiesiog kazkaip ne i tema butu toks vardas. Reiks kazko 'zemiskesnio' paieskot . bet jauciu irgi koki nors crazy ant galo susimastysiu. biggrin.gif (vargsas mano vaikas doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 19 spalio 2014 - 21:56
Burbuliacija, taigi parasiau auksciau, kad man nebus problemos jei vietoj au tars o mirksiukas.gif o jei anglai gali visokius mahmudus, ibrahimus, abimbola ir panasius gali istarti, lietuviskus irgi ismoks bigsmile.gif bendradarbes draugo vardas Mindaugas ir angles bendradarbes puikiausiai ji istaria - svarbiausia savo vardu nesigedyti ir pamokyti anglus taisyklingai tarti rolleyes.gif

Mamertas lietuviskas? blink.gif va kaip su tais imantriais vardais buna - nesuprasi is kurios vietos istrauktas biggrin.gif o kad tu kaip menininke kazka panasaus busi sugalvojus, as net nesistebiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 22:34)
Burbuliacija, taigi parasiau auksciau, kad man nebus problemos jei vietoj au tars o  mirksiukas.gif o jei anglai gali visokius mahmudus, ibrahimus, abimbola ir panasius gali istarti, lietuviskus irgi ismoks  bigsmile.gif bendradarbes draugo vardas Mindaugas ir angles bendradarbes puikiausiai ji istaria - svarbiausia savo vardu nesigedyti ir pamokyti anglus taisyklingai tarti  rolleyes.gif

Mamertas lietuviskas?  blink.gif va kaip su tais imantriais vardais buna - nesuprasi is kurios vietos istrauktas  biggrin.gif o kad tu kaip menininke kazka panasaus busi sugalvojus, as net nesistebiu  4u.gif

Nu va man irgi mamertas tai i arabu varda panasus, bet cia lietuviskas. Tik ne populiarus. Na, nei Indigo nei Mamertu savo vaiko nevadinsiu, kazka mastysim toliau. O su tavaisiais jei pamokinsi anglus kaip reikiant, tai ir problemu nebus 4u.gif . As tik pamenu is savo patirties kai airijoj gyvenau, tai sunkiai budavo jiems su tais lietuviu vardais. mano varda ir tai per visus 10 metu, buvo zmoniu, kurie taip normaliai tarti ir neismoko ( nors nera jau toks sunkus tas vardas biggrin.gif) Ir prancuzijoj vargas doh.gif . Jei skaito is uzrasyto, tai nei mano nei vyro niekad normaliai neistaria. O kai pasakai kaip tarias, tai vistiek ne taip sukirciuoja, ne taip pas juos tie priebalsiai tariasi. Juk tiek pas anglus tiek pas prancuzus tokios raides kaip 'J', 'G', 'C' tariasi kitaip negu pas mus. Ai sakau reiks varda is kokiu triju raidziu isrinkt, kad nebutu problemu nei lietuviam nei uzsienieciams biggrin.gif
Labos nakteles, einu jau parpt 4u.gif
Atsakyti
Mes darbe turim tavo bendravarde - no problem niekam bigsmile.gif 4u.gif tik pas GP einant visokiu variantu gali prisklausyti biggrin.gif bet mes kiek su MB pastebejom tai vieniems anglams yra problemu su musus vardais, o kitiems visiskai jokiu g.gif Nors kita vertus bandziau prisiminti Afrodites sugalvota varda ir pasakyt vyrui, nu bet niekaip atmintis neatgamino biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
Oi, kad uzsidiskutavot ax.gif Labai aktuali tema, bet ir man bus laabai sunku su vardeliu, nes norisi isrinkti pati graziausia, o kaip ta padaryt blush2.gif Kokius 3 metus iki pastojimo galvojau, kad jei turesiu mergyte, bus Emilija, man buvo labai grazu, dar Sofija vienu metu patiko, bet dabar jau nei vienas nebepatinka, nes daug tokiu atsirado doh.gif Mano mama Mokytoja, tai dabar net 3 Emilijos klasej ax.gif Siaip man labiau patinka idomesni vardai, bet neperlenkiant lazdos blush2.gif Zodziu bus ka veikt su tuo vardu, su vyru jauciu teks mustis biggrin.gif

O mane pas gine uzregistravo 10.28, nes veliau gyd.poilsiauja doh.gif Maziukui bus 6 sav. ir 3 dienos, kaip manot, jau matysis, kas reikia? Nereiks eit papildomai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 18, 21:39)
Oi merginos kas man siandien buvo...

issiruosiau pas tevus, ir avarija padariau bevaziuodama i uzpakali ivaziavo - nuostoliu nera nes man i kabli jis sulindo, ir masina nemaza, nu bet stresas vistiek..rankos padrebejo bet nusiraminau...
paskui vistiek pas tevus nulekiau, ir po ju pas drauge ta  nestuke.gif  buvau sutarus prasukt, atlekiau pas ja ir tik iejau i namus ir jauciu kazkas bega... as i wc- ryskus kraujas ir nemazai. As i asaras drauge mane pagulde. skambinames kas priims, ir i viena gin.ligonine paskambina o ten atsako- jei  kraujuoja tai nelabai kuo padesim doh.gif
nutariau pati vaziuot i 2 ligonine ten zinau nebuna eiliu, nors siulesi vezt drauge bet kur ji dar su pilvu ant nosies doh.gif
nuvaziavau, ir tiesiai i ginekologini nuejau o tuscia nei zmogaus ( sestadienis 7 vakaro) ir matau sesele ateina, kaip puoliau i asaras  tai ii tokia miela wub.gif mane nuramino graziai, daktara pakviete, iskart paziurejo mane - viskas gerai, dydis atitinka jau esam 1 cm arba dar daugiau truputi, su echoskopu 1 cm ismatavo, sirdute ryskiai plaka ir viskas gerai, sake spascupreel dabar dazniau paciulpti, jeigu ir sitas daktaras sake tai geras reiskias jis dalykas, ir gerai kad suciulpiau ji sake, greiciausiai nuo streso taaip buvo bet svarbiausia kad maziukas su plakancia sirdute ir vietoje, esu nerealiai laiminga...
Dabar gulimas rezimas, daktaras liepe ilsetis ...

Edeniuk, o jėtau.... Tik šiandien pamačiau blink.gif blink.gif blink.gif Vos širdis nesustojo beskaitant.... fear.gif Vargšiukė....

Dabar tau reikia laaabai pasisaugoti. Laikyk 4u.gif ilsėkis ir viskas bus gerai.

Mergaitės, jūs visos dabar atsargiau. Saugokites. Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 20 spalio 2014 - 08:11
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 19, 23:10)
Mes darbe turim tavo bendravarde - no problem niekam  bigsmile.gif  4u.gif tik pas GP einant visokiu variantu gali prisklausyti  biggrin.gif bet mes kiek su MB pastebejom tai vieniems anglams yra problemu su musus vardais, o kitiems visiskai jokiu  g.gif Nors kita vertus bandziau prisiminti Afrodites sugalvota varda ir pasakyt vyrui, nu bet niekaip atmintis neatgamino  biggrin.gif

Aha, Airijoj panasiai budavo, atsirasdavo zmoniu , kurie tardavo normaliai, kai jau pasakydavai kaip tart, bet budavo ir tokiu kuriems kartok nekartojes, vistiek jie savo varianta naudoja ir tiek ( gal nuo isprusimo lygio priklauso ax.gif ) 4u.gif

O del Audriaus tai ziurek, jei noresi kad tartu taip kaip tariasi, uzrasik 'Odrius' ir tars tada 'ourdius ' mirksiukas.gif Na , neabejoju kad susitvarkysi su jais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 10 20, 07:22)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
Mano mama Mokytoja, tai dabar net 3 Emilijos klasej  ax.gif  Siaip man labiau patinka idomesni vardai, bet neperlenkiant lazdos  blush2.gif  Zodziu bus ka veikt su tuo vardu, su vyru jauciu teks mustis  biggrin.gif

O mane pas gine uzregistravo 10.28, nes veliau gyd.poilsiauja  doh.gif  Maziukui bus 6 sav. ir 3 dienos, kaip manot, jau matysis, kas reikia? Nereiks eit papildomai?  g.gif

Tas tiesa, as irgi zinau ne viena drauge kuri neperseniausiai pavadino savo vaika arba Emilija, arba Emilijus berniukui. Nenoreciau ir as per daug populiaraus vardo schmoll.gif blush2.gif

Oi kaip tau faina kad tu anksciau eisi bigsmile.gif Manau matysis jau tikrai kazkas 6sv ir 3 dienu, jau kiek intike skaitau, tai raso kad ir sia savaite jau turetu matytis kazkas, bet turbut truputi veliau gal geriau. O man dar visas 10 dienu laukt doh.gif Ziauriai man letai laikas siuo atzvilgiu eina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 20, 08:10)
Edeniuk, o jėtau.... Tik šiandien pamačiau blink.gif  blink.gif  blink.gif Vos širdis nesustojo beskaitant....  fear.gif  Vargšiukė....

Dabar tau reikia laaabai pasisaugoti. Laikyk  4u.gif  ilsėkis ir viskas bus gerai.

Mergaitės, jūs visos dabar atsargiau. Saugokites. Visoms po  4u.gif

Nuojauta aciu 4u.gif

O kaip tu besilaikai, kokie planai ateities. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 20, 10:23)
Tas tiesa, as irgi zinau ne viena drauge kuri neperseniausiai pavadino savo vaika arba Emilija, arba Emilijus berniukui. Nenoreciau ir as per daug populiaraus  vardo  schmoll.gif   blush2.gif

Taip taip, tikrai labai daug tu vardu doh.gif Na, bet kadangi pas mane bus sunus, tai teks berniukisko ieskot biggrin.gif tiesiog taip galvoju blush2.gif O su berniukiskais man dar sunkiau doh.gif Pamenu, kai dukros laukiausi (dar nezinojau, kad mergaite), tai uzrasu knygelej buvo pilnas lapas mergaitisku graziu vardu ir kokios 2 eilutes berniukisku rolleyes.gif
O laikas tai tikrai letai eina doh.gif gerai, kad ir prieme anksciau hihihi.gif Svarbu tik, kad viskas matytusi ir butu gerai. Beje, man gine liepe ateit su pilna pusle (sake nepersistengt, per nosi varvet neturi lotuliukas.gif ), ziures per virsu, nes atseit negerai echoskopuot taip anksti ax.gif tai kazi, ar ji per virsu ten matys ka nors taip anskti. Zodziu ziuresim.

Grazaus pirmadienio visoms ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 20 spalio 2014 - 09:02
QUOTE(Atisa @ 2014 10 20, 08:59)
Taip taip, tikrai labai daug tu vardu doh.gif Na, bet kadangi pas mane bus sunus, tai teks berniukisko ieskot  biggrin.gif  tiesiog taip galvoju  blush2.gif O su berniukiskais man dar sunkiau  doh.gif  Pamenu, kai dukros laukiausi (dar nezinojau, kad mergaite), tai uzrasu knygelej buvo pilnas lapas mergaitisku graziu vardu ir kokios 2 eilutes berniukisku  rolleyes.gif
O laikas tai tikrai letai eina  doh.gif  gerai, kad ir prieme anksciau hihihi.gif Svarbu tik, kad viskas matytusi ir butu gerai. Beje, man gine liepe ateit su pilna pusle (sake nepersistengt, per nosi varvet neturi  lotuliukas.gif ), ziures per virsu, nes atseit negerai echoskopuot taip anksti  ax.gif  tai kazi, ar ji per virsu ten matys ka nors taip anskti. Zodziu ziuresim.

Grazaus pirmadienio visoms ir darbingos dienos  4u.gif

Nu tai kad visur raso kad kai jau HCG apie 1200-1500 tai jau matosi ta puslyte, ir sirdute turi matytis, o pas tave manau tame laike jau senu senovei busi perlipus toki HCG, tai manau jau kazkas tai tikrai matysis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar per TV rode "ko tiketis, kai laukiesi" bigsmile.gif buvau macius, kai dar tik buvom bepradedantys planuoti. Tai si kart ne viena asara nubraukiau - ypac kai rodydavo J.Lo veikeja, kuriai nepavyko IVF verysad.gif bet labiausiai patiko ta kita veikeja, kuriai nestumas sunkus buvo ir kuri pasake "Prengancy s*u*c*k*s!" thumbup.gif as dabar butent taip ir jauciuosi rolleyes.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 10 20, 06:22)
O mane pas gine uzregistravo 10.28, nes veliau gyd.poilsiauja  doh.gif  Maziukui bus 6 sav. ir 3 dienos, kaip manot, jau matysis, kas reikia? Nereiks eit papildomai?   g.gif

man buvo 6 savaites ir 6 dienos - sirdute puikiausiai matesi wub.gif bet kiek zinau, visada tokiu laiku daro vidini echoskopa g.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 20, 07:23)
O del Audriaus tai ziurek, jei noresi kad tartu taip kaip tariasi, uzrasik 'Odrius' ir tars tada 'ourdius '  mirksiukas.gif 

biggrin.gif geras patarimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 20 spalio 2014 - 09:16
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 20, 08:10)
Edeniuk, o jėtau.... Tik šiandien pamačiau blink.gif  blink.gif  blink.gif Vos širdis nesustojo beskaitant....  fear.gif  Vargšiukė....

Dabar tau reikia laaabai pasisaugoti. Laikyk  4u.gif  ilsėkis ir viskas bus gerai.

Aciu Nuojautele 4u.gif 4u.gif Kaip tu pati gyveni?

Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif

Maciau diskusija apie vardus, ojjj kazkaip neisivaizduoju dar kokia lytis pas mane biggrin.gif tai dar negalvoju bet kai tik suzinosiu tai reiks pradet mastyt, turi "prilipt" tas vardas vaikui wub.gif

Atisa koks nekantrumas biggrin.gif Isivaizduoju.. taijau kita antradieni pasimatyma s bigsmile.gif Matys, jau turetu tikrai uzfiksuoti thumbup.gif As einu penktadieni si jau planiniam patikrinimui, aisku ziurejo dabar sestadieni tai gal reiketu nutempt dar vizita keliomis dienelemis g.gif Nu dar pamastysiu, kiek pas mane tos kantrybes biggrin.gif

Reiks treciadieni darytis kraujuka ziuresiu kaip rodikliai jei geri tai tikrai nukelsiu, jei ne tai reiks eiti vistiek penktadieni 4u.gif
As mesos nelabai valgau o dabar isvis nesinori doh.gif tai labai bijau gelezies , bet butinai uztai reikia pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 20, 09:23)
Papildyta:
Nuojauta aciu 4u.gif

O kaip tu besilaikai, kokie planai ateities.  4u.gif

Šiandien aš jau visai gerai 4u.gif Tik tas kraujavimas dar vis primena (sako gali užsitęsti iki 2 sav., atsibodo). Nieko nebeplanuoju, vyras daugiau nebenori VK paslaugų, o aš nebenoriu galvoti o kas toliau. Matysim... Tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti