Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 28, 12:40)
Aciu uz sveikinimus wub.gif  wub.gif Nepastebesite ir jus jau busite tokiame laike mirksiukas.gif nors man jis laaaabai letai eina doh.gif
Man nestumo metu suaktyvejo liga.Man yra pseudo epilepsija.Tai va buvo ramu keleta dienu,o nakti atsikeliu ir taip bloga,atrodo tuoj nualpsiu,kojos rankos dreba,pati nelabai orentuojuosi,sirdis blaskosi,trukcioja kunas verysad.gif tai teko gerti seduksena,o tai yra diazepamas,na jums gal geriau zinomas yra relanium.

Relanium tik tiek kad senos kartos vaistukai, ir tikrai tokie stiproki verysad.gif Na bet jeigu be ju neiseina tai aisku geriau jau juos suvartoti, o xanax ne geriau ar jie labiau kenkia ? Diazepamo grupes isvis daug tu vaistuku yra, svarbiausia kad butu salyginai "saugiausi".. g.gif esu susidurus su siais vaistukais pries 9 metus po dideliu isgyvenimu, dabar jau senokai ju nebereikia ( aciu D). Aisku geriau leliukui tai isgyvent negu priepoli !
Atsakyti
O niekas negalvojat skiepytis nuo gripo? Man baisu, jei netycia pasigauciau nestumo metu. Pasiskiepijau pati, abu nestumus.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 28, 16:27)
O niekas negalvojat skiepytis nuo gripo? Man baisu, jei netycia pasigauciau nestumo metu. Pasiskiepijau pati, abu nestumus.

Aš kažkaip priešingai, šiemet planuoju nesiskiepyti blush2.gif
Atsakyti
As negalvojau,nes manes niekas neskiepija nuo 4 metu,kazkokia tai organizmo reakcija nesuderinama su skiepu ir todel niekada nesu skiepijusi.Bet kiek aplink skaitau ir girdziu tai mergaites labai skiepijasi. ax.gif Manau reikia pasitart su savo gine ir priimt sprendima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 28, 14:39)
Aš kažkaip priešingai, šiemet planuoju nesiskiepyti  blush2.gif

na as kazkaip irgi…nei vienais metais aisku ir nesiskiepijau ( thu thu thu), valgysiu daug granatu tikiuosi ziemuze ramiai praeis 4u.gif tiesa vengti bandysiu susiburimo vietu, parduotuviu spektakliu ir panasiai 4u.gif nes zmones labai nesupratingi, daznai vaiksto sirgdami ir nesioja bacilas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, moterytės. Visoms po 4u.gif

Nieko nenoriu papasakoti, šiaip visą laiką sėdžiu šioj temoj, negaliu niekaip iš čia dingti, labai visų pasiilgau group.gif ir labai džiaugiuosi, kad visoms gerai sekasi smile.gif

Visas bučiuoju ir laikau kumščius už sėkmingą ir lengvą nestuke.gif

P.S. stebėsiu jus kai išsikraustysite į nestuke.gif temą, jau nesupykite, nes noriu žinoti kada kam kas gimė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 28, 18:00)
Sveikutės, moterytės. Visoms po  4u.gif

Nuojautele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 28, 16:00)
Sveikutės, moterytės. Visoms po  4u.gif

Nieko nenoriu papasakoti, šiaip visą laiką sėdžiu šioj temoj, negaliu niekaip iš čia dingti, labai visų pasiilgau group.gif ir labai džiaugiuosi, kad visoms gerai sekasi  smile.gif 

Nuojauta group.gif o gal mes pavyzdziui Taves dar cia sulauksim wink.gif Ka gali zinoti tuos gyvenimo vingius… ar darotes jau koki plana ax.gif ? Labai tikiu kad suspesi tikrai tu su mumis ir savo nestuke.gif paauginti wub.gif 4u.gif O jei TR pasirinksit tai isvis, net abejoniu nebeliks kad laaabai greitu metu prie musu prisijungsi lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 spalio 2014 - 16:55
Labas vakarėlis 4u.gif
Prisiduodu ir čia blush2.gif mano scano kaip ir galim neužskaityti, nes nieko naujo nesužinojau, apart to, kad laukiuosi biggrin.gif Kadangi dar labai mažas nėštumas ir nėra jokių rizikingų faktorių, mano gydytoja nenorėjo žiūrėti "per vidų", sakė kai viskas normalu, reikia bent 8 savaičių sulaukt doh.gif Pasakė tik tiek, kad nėštumas yra ( lotuliukas.gif ), jis vietoje ir "gražus", atitinka dydį, užvedė nėščiosios kortelę. Klausiau, kiek leliukų, tai sakė vienas tikrai, o antras kažkoks šalia yra, bet jis pagal ją nykstantis, bet sakė negarantuoja, nes per viršų taip aiškiai nesimato. Dar sakė, kad tas antras gali sugalvot pasišalint ir gali pasirodyt kraujo (Edenut, gal tau tas ir buvo?)

Žodžiu kitas scanas po 2 savaičių, tada jau viskas matysis.
Bet liniuotę jau užsidėsiu, nebeišlauksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 28, 17:53)
Nuojauta  group.gif o gal mes pavyzdziui Taves dar cia sulauksim wink.gif Ka gali zinoti tuos gyvenimo vingius… ar darotes jau koki plana  ax.gif ? Labai tikiu kad suspesi tikrai tu su mumis ir savo  nestuke.gif  paauginti  wub.gif  4u.gif O jei TR pasirinksit tai isvis, net abejoniu nebeliks kad laaabai greitu metu prie musu prisijungsi  lithuania.gif

Suspėti - abejoju, nes į TR jei varysime, tai tik kokį vasarį-kovą, nebent natūraliai užkibtų.

Atisa 4u.gif Žiūrėk, gal ten bus 2, gal ten su abiem viskas OK, tik per viršų nesimato mirksiukas.gif
Bet kuriuo ateju, svarbu, kad viskas būtų gerai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 28, 19:31)
Labas vakarėlis  4u.gif
Prisiduodu ir čia  blush2.gif  mano scano kaip ir galim neužskaityti, nes nieko naujo nesužinojau, apart to, kad laukiuosi  biggrin.gif  Kadangi dar labai mažas nėštumas ir nėra jokių rizikingų faktorių, mano gydytoja nenorėjo žiūrėti "per vidų", sakė kai viskas normalu, reikia bent 8 savaičių sulaukt  doh.gif  Pasakė tik tiek, kad nėštumas yra ( lotuliukas.gif ), jis vietoje ir "gražus", atitinka dydį, užvedė nėščiosios kortelę. Klausiau, kiek leliukų, tai sakė vienas tikrai, o antras kažkoks šalia yra, bet jis pagal ją nykstantis, bet sakė negarantuoja, nes per viršų taip aiškiai nesimato. Dar sakė, kad tas antras gali sugalvot pasišalint ir gali pasirodyt kraujo (Edenut, gal tau tas ir buvo?)

Bet liniuotę jau užsidėsiu, nebeišlauksiu  blush2.gif

svarbiausia kad suiznojai kad nescia lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tai aisku, juk tu laukiesi!!!:) tai kodel liniuotes neuzsidejus:)!
o del to antro atsimeni man taip pat, 6 sav ir 2 dienu mate kazka dar antra bet nebaisiai, skirtingai nuo to tikrojo... tai paskui irgi speliojom kad jis gal ir pasisalino, nesuprasi 4u.gif aciu dievui daugiau nei laso karsta.gif o pas tave gal tas antras ziurek ims ir islys uz 2 savaiteliu thumbup.gif
na tai gerai kad netrukde leliuko, svarbiausia jis yra ir yra vietoje 4u.gif o pamatuoti isejo:)? aisku tokiam laike apie 4 mm tik tai gal sunku sugaudyt wub.gif oj tai vel dvi savaites laukimo, lygiai taip pat kaip man drinks_cheers.gif ir tai dar ta sirdute 8 sav bet sakau jis ten plaukioja vandenuky tai vos pagauni tuk tuk tuk ir pabega, nu bet jau tikrai informatyvesnis vizitas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 spalio 2014 - 20:08
QUOTE(Atisa @ 2014 10 28, 19:31)
Labas vakarėlis  4u.gif
Prisiduodu ir čia  blush2.gif  mano scano kaip ir galim neužskaityti, nes nieko naujo nesužinojau, apart to, kad laukiuosi  biggrin.gif 

Bet liniuotę jau užsidėsiu, nebeišlauksiu  blush2.gif

Hm, o ko jau pabijojo per vidu g.gif Labai mazas nestumas doh.gif O man atrodo kad jau 100 metu mes nestuke.gif biggrin.gif nu ***** kaip letai viskas doh.gif

O liniuote tai labai grazi mirksiukas.gif 4u.gif

Nuojautele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 28 spalio 2014 - 20:18