Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Hm, geras smile.gif
O tai kaip kazin man,jei 7 sav ir 2 dienos ryt bus tai kazi nepasakys Vk kad dar irgi nieko nemato unsure.gif

Atisa, na kantrybes dar laukime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 28, 20:31)
Labas vakarėlis  4u.gif
Prisiduodu ir čia  blush2.gif  mano scano kaip ir galim neužskaityti, nes nieko naujo nesužinojau, apart to, kad laukiuosi  biggrin.gif  Kadangi dar labai mažas nėštumas ir nėra jokių rizikingų faktorių, mano gydytoja nenorėjo žiūrėti "per vidų", sakė kai viskas normalu, reikia bent 8 savaičių sulaukt  doh.gif  Pasakė tik tiek, kad nėštumas yra ( lotuliukas.gif ), jis vietoje ir "gražus", atitinka dydį, užvedė nėščiosios kortelę. Klausiau, kiek leliukų, tai sakė vienas tikrai, o antras kažkoks šalia yra, bet jis pagal ją nykstantis, bet sakė negarantuoja, nes per viršų taip aiškiai nesimato. Dar sakė, kad tas antras gali sugalvot pasišalint ir gali pasirodyt kraujo (Edenut, gal tau tas ir buvo?)

Žodžiu kitas scanas po 2 savaičių, tada jau viskas matysis.
Bet liniuotę jau užsidėsiu, nebeišlauksiu  blush2.gif

Sveikinu su puikia TA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir liniuote nuostabi wub.gif
Ech,tiesa sako Edeniukas apie echo kiekviena echo vis informatyvesne buna,bet baimiu maziau ne tongue.gif
Na va ir man dvi savaites iki echo,tai zodziu lapkricio menesi pasipils vel TA ispudziai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 28, 21:14)
Hm, o ko jau pabijojo per vidu  g.gif  Labai mazas nestumas  doh.gif  O man atrodo kad jau 100 metu mes  nestuke.gif  biggrin.gif  nu ***** kaip letai viskas  doh.gif

Kaip tiksliai pastebeta thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Armante nebus mazai laiko. Nezinau man nuo pat 5 sav. ziurejo per vidu ir viskas ok. O 6 sav. ir 2 dienu net sirdele jau pamatem. 12 savaiciu paziurejo tame genetiniam echo per virsu bet irgi sunku buvo viska suziureti,nes sakykim ilgi negalejo normaliai ismatuoti tai ziurejo vel per vidu. Kai buvau paskutini kart tai jau ziurejo tik per virsu nes maziukui jau vietos nebe tiek daug kaip pradzioje,kad pabegdavo,nusisukdavo ir pan.Na bet dar tilpo i nuotraukyte.Idomu kaip dabar bus ar dar tilps i nuotraukyte ar jau nebe.
Atsakyti
Edenut, taip, iskart atsiminiau tavo situacija (ir vel pas mus viskas panasiai lotuliukas.gif ), tik neatsiminiau, kiek laiko tada tau buvo doh.gif
Burbuliacija, o tau dar ne laikas liniuotei? blush2.gif Tai tau gal ir per vidu ziures, juk nuo gydytojo labai priklauso 4u.gif
Armantele, manau, kad tikrai matys, nes man gyd. sake, jei butu bent 7 sav, ziureciau, o dabar ner ko ten list unsure.gif

Mergaites, dabar labai laukiam ziniu is jusu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ka tik buvau pas gydytoją, man šiandien 17dpi, vakar hcg buvo 1347, o šiandien žiūrėjo pr vidų ir nematė jokios gemalinės pūslelės verysad.gif yra du variantai: arba kabinasi du ir pamatyti dar negalėjo, nes per maži arba negimdoj išvis ir nieko aš nesilaukiu schmoll.gif kada jums pamatė mažiukus, kad jie vietoje?
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 28, 20:42)
Merginos, ka tik buvau pas gydytoją, man šiandien 17dpi, vakar hcg buvo 1347, o šiandien žiūrėjo pr vidų ir nematė jokios gemalinės pūslelės  verysad.gif  yra du variantai: arba kabinasi du ir pamatyti dar negalėjo, nes per maži arba negimdoj išvis ir nieko aš nesilaukiu schmoll.gif  kada jums pamatė mažiukus, kad jie vietoje?

wunder man pamate kai HGC buvo jau virs 5000 ir buvo 6 savaites 4u.gif anksciau nejau ir nera ko eit anksciau, nervu gadinimas, truouti dar palauk, bent po 2 sav. nueik 4u.gif jau gal ir sirdutes pasimatys 4u.gif

Atisa mes vel kaip likimo seses lotuliukas.gif nu tikiuosi kad pas Tave viskas geriau baigsis ir abu sekmingai augs wub.gif thumbup.gif

Armante 7 sav tikrai matysis jau ir sirdute aiskiai 4u.gif

Beje, dabar laikas pradejo truputi greiciau eiti , ilgiausiai ejo iki pirmos TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 spalio 2014 - 20:57
[quote=Edena,2014 10 28, 20:55]
wunder man pamate kai HGC buvo jau virs 5000 ir buvo 6 savaites 4u.gif anksciau nejau ir nera ko eit anksciau, nervu gadinimas, truouti dar palauk, bent po 2 sav. nueik 4u.gif jau gal ir sirdutes pasimatys 4u.gif

Tai kad gydytoja sakė ateiti, ji sako, kad jau turėjo matytis, nes matosi nuo 2000, aš pati nustebau, kai ji liepė ateiti jau pas ją unsure.gif ketvirtadienį kartosiu hcg, siaubas kiek nervų tai kainuoja verysad.gif atrodo pas gydytoja nesinervinau, bet namie visokios mintys pradėjo lysti
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 28, 20:29)

Burbuliacija, o tau dar ne laikas liniuotei?  blush2.gif Tai tau gal ir per vidu

Atisa, as liniuote tik po skano desiuos, jei viskas ok. Kazko maudzia truputi kairi sona tad vel visokios mintys lenda ir neramumai kyla sad.gif Neduok dieve bus ne ten lur reikia doh.gif Labai bijau.

Wunder, suprantu tavo nerima, nu bet man atrodo tau tikrai labai anksti. Jeigu 17 dpi, tai tas pats kas po paveluotu mmm vos kelios dienos, nu tikrai dar ankstoka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 28 spalio 2014 - 21:45
Kas dar nuramins, jei ne jus 4u.gif

Sekmes jums merginos pirmuosiuose susitikimuose, burbuliacija labai linkiu tau taip pat nusiraminti ir išvysti savo mažiuko širdutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 28, 22:42)
Merginos, ka tik buvau pas gydytoją, man šiandien 17dpi

Na, man irgi atrodo, kad labai anskti, as savo ginei kai skambinau, ji man sake neit taip anksti schmoll.gif vakar buvo 26 dpi, tai viskas puikiausiai matesi 4u.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 28, 23:44)
Atisa, as liniuote tik po skano desiuos, jei viskas ok. Kazko maudzia truputi kairi sona tad vel visokios mintys lenda ir neramumai kyla  sad.gif Neduok dieve bus ne ten lur reikia  doh.gif  Labai bijau.

Burbuliuk, man sia savaite ir sonus pamaude, ir apacia taip idomiai, kaip pries mmm, tik nestipriai, tai jau irgi issigandus buvau, bet viskas gerai buvo 4u.gif Gine sake viskas cia ok ir taip gali buti ir pasikartojo, kad maudimas galimas, bet be skausmo 4u.gif Viskas bus ok, tikrai bigsmile.gif Ryt pradziuginsi mus naujienomis bigsmile.gif
Na, Armante, laukiam ziniu gathering.gif:

O man kitas skanas 11.13 wub.gif

Edena, baik sakau su tais dvynukais blush2.gif Daktaryte parase "matau 1", ir tikrai uztenka bigsmile.gif Kai sodino 2, galvojau tik apie tikimybe, kad tik padidinti nestuke.gif sansus, o sia savaite kai pradejau galvot, o kas bus, jei vistik tie 2... blink.gif Bijau as ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 29 spalio 2014 - 08:38
Labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(Atisa @ 2014 10 29, 08:36)
Edena, baik sakau su tais dvynukais  blush2.gif Daktaryte parase "matau 1", ir tikrai uztenka  bigsmile.gif  Kai sodino 2, galvojau tik apie tikimybe, kad tik padidinti  nestuke.gif  sansus, o sia savaite kai pradejau galvot, o kas bus, jei vistik tie 2...  blink.gif  Bijau as ju  blush2.gif

hihihi.gif zinau zinau ta baime hihihi.gif na viskas pasimatys uz 2 savaiteliu 4u.gif svarbu vienas ten "siauteja" jau pilvuky isikibes smile.gif)) Man gaunasi kitas skanas lapkricio 20, turetu jau buti lygiai 12 savaiteliu, sake tada ziuri kaip placenta susiformavus, tai irgi dar baime laukimo, ar viskas ten gerai susiformuos doh.gif 4u.gif O daugiau Tau nebemaudzia pries mm? Nes man del to ta spascupreel homeopatini israse sake jei tik maudena centra kaip pries mm suciulpt ji, kad atleistu spazmukus 4u.gif bet man iki kokiu 7 sav tai maude o paskui nieko visiskai, netgi kai tas kraujas pasirode jokio maudimo nebuvo, tik savaitgali va kai prisivaiksciojom parke labai daug ir ilgai tai vakare jau tempt pradejo, eijau jau apsikabinus pilveli wub.gif tiesiai i lovyte

Armante
laukiam ziniu gathering.gif: sekmes didziausios 4u.gif

burbuliacija
sonus daug geriau kai pamaudzia nei centra ( nes as maniau man geriau kad nemaudzia sonu o tik centra) bet gine sake nelabai gerai centra, spazmuoja, o jeigu sonus tai labai naturalus tas maudimas, nes gimdos raisciai tempiasi ir del to buna maudimas sonuose, ar netgi skausmeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 spalio 2014 - 08:50
Sveikutes, na man siandien vakare po darbuko 17.40 tai jau tik vakare pasipasakosiu, tikiuosi geriausio, nes sestadieni nakti labai skaudejo pilva, pamirsau pasipasakoti, bet nezinau kas cia man, paklausiu gyd, kodel butent nakti kartais ypac grizus is toleto paskauda man.

Na ka, grazios dienos mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 29, 09:05)
Sveikutes, na man siandien vakare po darbuko 17.40 tai jau tik vakare pasipasakosiu, tikiuosi geriausio, nes sestadieni nakti labai skaudejo pilva, pamirsau pasipasakoti, bet nezinau kas cia man, paklausiu gyd, kodel butent nakti kartais ypac grizus is toleto paskauda man.

Na ka, grazios dienos mergytes  4u.gif

tai gal pute labai pilva ir zarnyno toks buna net skausmas , man nuo putimo kartais irgi uzeina ir jeigu sutampa su tualetu tai gal tikrai zarnynas siauteja 4u.gif
Atsakyti