Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 30, 13:04)
Taip, as ta laimingoji is musu nesenai pastojusiu chebrytes, pas kuria visgi plaka dvi sirdeles ir vargo nemato. O mama tai soke, nes tikrai galvojau kad bus vienas. Nors MB pranasavo kad bus abu  biggrin.gif

Dvigubas yahoo.gif yahoo.gif Sveikinu sveikinu sveikinu wub.gif
Atsakyti
burbuliacija sveikinu iš visos širdies wub.gif

mano hcg 4266 (19dpi) (16dpi buvo 1347, bet nieko nematė) atrodo skaičiai auga, bet nerimas niekur nedingo schmoll.gif turbūt nusiraminsiu, jei atsiras gimdoje su plakančia <3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 30 spalio 2014 - 14:14
Burbuliacija - dvigubi sveikinimai!!!! Kaip smagu, kad si karta taip pasiseke!!

Wunder - tikrai per anksti gydytoja tave apziurejo, juk dar tik 4 savaites, jei gerai paskaiciavau? Ane? Man 5.5 savaiciu buvo tik puslyte visai tuscia ir jau 6.5 buvo mazuliukas su plakancia sirdele. Atsimenu as lekiau pas gydytoja kai pas mane hcg buvo arti 700, tai gydytoja sake, kad tikrai nieko nematys, nors pagal tavaja gydytoja po 2 dienu jau turejo pamatyt. Manau lauk drasiai, jei tik neskaudes sono, siulyciau savaitele tikrai palaukti. Gal gydytoja apsiskaiciavo su dienomis, susipainiojo. Skaiciai labai graziai auga pas tave.
Atsakyti
Burbuliacija, kaip saunu thumbup.gif Nerealios zinios drinks_cheers.gif Juk jus vaikiuku neturit daugiau? Tai jums 2 pats tas thumbup.gif Suanumelis, visada norejau dvynuku (kai pirma karta laukiausi), man laabai grazu wub.gif Tik dabar truputi prisibijau, bet as del kitu priezasciu, o jusu atveju tai nuostabu wub.gif wub.gif Kai nekibo, tai nekibo, o kai kibo, tai abu iskart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 30, 14:13)
burbuliacija sveikinu iš visos širdies  wub.gif

mano hcg 4266 (19dpi) (16dpi buvo 1347, bet nieko nematė) atrodo skaičiai auga, bet nerimas niekur nedingo  schmoll.gif turbūt nusiraminsiu, jei atsiras gimdoje su plakančia <3

Wunder, tikrai, skaiciai kyla labai normaliai. Tiesiog susikaupk ir savaite dar palauk. Man net ir siandien daktare taip issireiskia ' jeigu kanors pamatysim ekrane' tada kviesim ir vyra . O man jau 6 sv ir 5 dienos, reiskia tikrai gal ne visa laika matosi taip anksti. Jei nieko neskauda, kraujo nera, reikia tiesiog laukti. Sunku, zinau doh.gif bet kitos iseities nelabai yra 4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif GERAS, didziausi dvigubi sveikinimai mergyt!
Saugok ir myluok savo pilvuuuuza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 30, 14:19)
Burbuliacija, kaip saunu  thumbup.gif  Nerealios zinios  drinks_cheers.gif  Juk jus vaikiuku neturit daugiau? Tai jums 2 pats tas  thumbup.gif  Suanumelis, visada norejau dvynuku (kai pirma karta laukiausi), man laabai grazu  wub.gif Tik dabar truputi prisibijau, bet as del kitu priezasciu, o jusu atveju tai nuostabu  wub.gif  wub.gif  Kai nekibo, tai nekibo, o kai kibo, tai abu iskart  thumbup.gif

Tai va Atisiuk, as jau tau rasiau anksciau situacija apie dvynukus, nu bet jeigu uzkibo abu, reiskia taip ir turejo buti. Ne, mes vaiku neturim, o du ir buvo mano optimalus skaicius, taip kad dabar bus vienu kartu, du zuikuciai. Isties kai nekibo tai nekibo, blastutes uzsispyre buvo, o va pypliai abu isikibo biggrin.gif

Tikiuosi tik kad nestumas nebus labai sunkus. Kelias pazystu kad dvynius nesiojo, tai labai sunkiai sekes, pirmus 3 menesius is lovos nepasikele. Man tas baisiausia, nes as dar dirbt norejau kuo ilgiau. Nu bus matyt... Dabar tiek minciu viduj, tiek vel visokiu nauju planu- isvis viskas taip nauja, bet labai smagu wub.gif Kai jau pamatai ekrane, tai tikrai viskas daug realiau atrodo wub.gif
Atsakyti
Pumpule - Na taip, per anksti galbūt, bet dabar tokia panika. Jau kaip ir 5 savaitė, ciklas prasidėjo 09.27 (trumpa schema), nieko kito nebelieka, tik laukti ir žiūrėti kaip bus toliau. Ech jau taip norėtųsi apsiraminti ir ramiau laukti bei pradėti svajoti apie mažylį. Kiek mums etapų reikia praeiti ir kokie jie sunkūs, pasirodo dar nelaikas džiaugtis sulaukus teigiamo testo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 30, 16:28)
Tikiuosi tik kad nestumas nebus labai sunkus. Kelias pazystu kad dvynius nesiojo, tai labai sunkiai sekes, pirmus 3 menesius is lovos nepasikele. Man tas baisiausia, nes as dar dirbt norejau kuo ilgiau.  Nu bus matyt... Dabar tiek minciu viduj, tiek vel visokiu nauju planu- isvis viskas taip nauja, bet labai smagu wub.gif  Kai jau pamatai ekrane, tai tikrai viskas daug realiau atrodo  wub.gif

Tai zinoma, kad nestumas sunkesnis, bet svarbiausia, kad viskas gerai klotusi ir butu be jokiu komplikaciju. Tavo drauges pirmus 3 men.pasikelt negalejo, o tau juk jau beveik 2 menesiai praejo thumbup.gif Tai tavo nestumas nebus kaip ju 4u.gif Tu ieskok pliusu - nereikes gimdyt biggrin.gif jei tavo svajone tureti 2 vaikiukus, tai nebereikes daugiau pastot biggrin.gif karsta.gif viskas vienu kartu thumbup.gif
Labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 30, 14:29)
Pumpule - Na taip, per anksti galbūt, bet dabar tokia panika. Jau kaip ir 5 savaitė, ciklas prasidėjo 09.27 (trumpa schema), nieko kito nebelieka, tik laukti ir žiūrėti kaip bus toliau. Ech jau taip norėtųsi apsiraminti ir ramiau laukti bei pradėti svajoti apie mažylį. Kiek mums etapų reikia praeiti ir kokie jie sunkūs, pasirodo dar nelaikas džiaugtis sulaukus teigiamo testo  rolleyes.gif

As lygiai taip pat zinok jauciausi Wunder, man tas laukimas iki skano buvo daug ilgesnis negu iki HCG doh.gif
Vos 5 savaiteles pradzia- tikrai labai anksti. Lukterk dar truputi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 30, 16:29)
Pumpule - Na taip, per anksti galbūt, bet dabar tokia panika. Jau kaip ir 5 savaitė, ciklas prasidėjo 09.27 (trumpa schema), nieko kito nebelieka, tik laukti ir žiūrėti kaip bus toliau. Ech jau taip norėtųsi apsiraminti ir ramiau laukti bei pradėti svajoti apie mažylį. Kiek mums etapų reikia praeiti ir kokie jie sunkūs, pasirodo dar nelaikas džiaugtis sulaukus teigiamo testo  rolleyes.gif

Wunder, kodel, galima dziaugtis 4u.gif As tai manau, kad tau jausmus sujauke tavo gydytoja su kazkokiais neaiskiais metodais ir tikslais g.gif dar net nesuejus pilnoms 5 savaitems daro echoskopus kas diena ir stebisi, kad nieko nerodo, tai kur cia nesinervinsi! Mums turkai po pirmo HCG echo liepia darytis po 3 savaiciu - realiai praktiskai 7-8 savaiciu laiko. Ir jei tau graziai auga HCG, nieko neskauda ir nekraujuoji, tai dziaukis nestumu ir mesk ta savo gydytoja per borta mad.gif atsiprasau uz issireiskima, bet niekada nesuprasiu tokiu gydytoju, kurie kelia panika lygioje vietoje vietoj to, kad nuramintu ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 30 spalio 2014 - 14:44
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 30, 15:04)

Taip, as ta laimingoji is musu nesenai pastojusiu chebrytes, pas kuria visgi plaka dvi sirdeles ir vargo nemato. O mama tai soke, nes tikrai galvojau kad bus vienas. Nors MB pranasavo kad bus abu  biggrin.gif

thumbup.gif Valioooo..nu nerealiai cia wub.gif Tiesiog nuostabu..gal jie net bus vienas berniukas, kitas mergaite, ta prasme skirtingu lyciu..Arba - dvi mergaites lotuliukas.gif Nu kaip fainai..
Atsakyti