Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Atisa @ 2014 10 29, 13:48)
Na va, užsisakiau ir aš dopplerį, dabar lauksiu  thumbup.gif
Edena, kaip ten dėl vežimuko?  lotuliukas.gif  Na, gal dar porą savaitėlių palaukim irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

Nu bet Tu ir aiskiaregeeee blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
As pries 10 minuciu ziurinejau internete vezimukus, kad as tokia zalia dar juose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet vienas pasirode labai grazus , bet reikia daugiau pasiskaityt apie gerius ju privalumus ir trukumus lotuliukas.gif Bet dar nepirksiu aisku. tik pasidairiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif valio musu dopleriai jauciu ateis labai panasiai bigsmile.gif klausysim prisijunge, vakar vyrui sakau, ateis toks aparaciukas, gaudysim leliuko sirdute, sako kaip gaudysim, ten, viduj ? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wunder @ 2014 10 29, 13:39)
Nenorėčiau patikėti, kad pinigaujasi, nes tikrai nemažai merginų iš šio formumo pas ją lankėsi. smile.gif Lankausi vk pas gerają M Realiai pagalvojus atrodo, kad ji labiau rūpinasi, nes visgi du embrioniukai įsodinti ir tų rizikų bei variantų marios gali būti, gal ir paskubėjo mane pasikviesti pirmajam vizitui, bet dabar jau reikia stebėti, kad nebūtų liūdnų pasekmių. Jau spėjau pasiskaityti apie negimdinio rizikas blush2.gif

Visoms dėkoju, kad palaikot ir drąsinate, nežinau koks kelias ir kiek baimių būtų be sm merginų. Net vyras jau pripažįsta, kad be šio formumo nė krust  thumbup.gif

Na mano nuomoe panasi i Atisos ax.gif as Tavo vietoje bet kokiu atveju nukelciau rytojaus susitikima iki kokio pirmadienio, tada yra sansas kad jau kazkas matysis, nes bet kokiu atveju koks bebutui nestumas juk dazniausiai leidzia pirmiausia naturaliai issivalyti, krastutiniais atvejais imasi kitu priemoniu… O siuo atveju jauciu kad pacientu pas ja siuo metu ne per daugiausiai, na tikrai ryt sakys dar laukiam kai nueisi, ar matysis ar nesimatys vistiek reiks laukt. Tik keistas tas jos skubejimas, visoms visais atvejais reikia laukt ar geri nestumai ar negimdiniai… Bet as apie tokius dar negalvociau, ir isvis pradzioje nera ko listi per "ten" kas 2 dienas pas maziuka, juk negerai… na cia vien tik mano nuomone ( dar karteli pasakau kad nesupyktum tik uz ja 4u.gif )
Atsakyti
sveikos, merginos,

nezinau, i kuri skyreli parasyti, tad meginu cia.
Pirmasis musu ivf buvo sekmingas, labai norisi dar vieno leliuko, taciau turiu baimiu, kad gali nepavykti. Ar yra cia tokiu, kurioms pasiseke ir antras ivf?

jei neteisingu adresu kreipiuosi, gal nukreiptumete mane i kokia kita tema? retai besilankau cia, nelabai orientuojuosi, kas kur bendrauja smile.gif
Atsakyti

[/quote]

Na pasidarysiu rytoj hcg tyrimą ir tada turbūt bus aiškiau. Mums pinigais nelyja, tai aš nesu nusiteikusi labai dažnai bėgioti į tokius brangius vizitus, kurie neduoda informacijos. Pabandysiu padiskutuoti su gydytoja telefonu kiek įmanoma. smile.gif Paskaičiau įvairių variantų ir tikrai labai dažnai nesimato dar tokiam laike.

Atleiskit, užteršiau jūsų gražių įspūdžių temą, turbūt man reikėtų IVF temoj diskutuoti tuo klausimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 29, 16:00)
bet reikia daugiau pasiskaityt apie gerius ju privalumus ir trukumus  lotuliukas.gif  Bet dar nepirksiu aisku. tik pasidairiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
ir isvis pradzioje nera ko listi per "ten" kas 2 dienas pas maziuka, juk negerai… na cia vien tik mano nuomone ( dar karteli pasakau  kad nesupyktum tik uz ja  4u.gif )

Tai nieko, paziuresim kuria diena vezimukus ir nusipirksim per diena, kas cia reiskia lotuliukas.gif Jei rimtai, as irgi atitolusi jau nuo situ reikalu.. reikes kazka mastyt g.gif
O del apziuros as pilnai sutinku drinks_cheers.gif Mano gydytoja manes netgi dabar neziurejo per vidu, nes jos nuomone bepriezastinis daznas ziurejimas gali issaukti negerus dalykus, o Wunder kas antra diena scanuoja blink.gif doh.gif Ir dar gasdina, kad taip anksti nesimato g.gif

QUOTE(dobiliukas4lapis @ 2014 10 29, 16:10)
sveikos, merginos,

Labukas 4u.gif Gal tau geriau butu paskaitineti IVF temute ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wunder @ 2014 10 29, 16:54)
[Atleiskit, užteršiau jūsų gražių įspūdžių temą, turbūt man reikėtų IVF temoj diskutuoti tuo klausimu  unsure.gif

Oi, cia mes visu laukiam drinks_cheers.gif
Labai gerai nusprendei del HCG - jei augimas geras, tikrai patarciau niekur neiti 4u.gif Nueisi kita savaitele, kai jau tikrai viskas matysis ir sutaupysi 170 Lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

trumpam įlysiu blush2.gif
Skaičiau internetą šiandien, buvo toks straipsnis, pagalvojau, gal, ką "blogumai puola", padės, bet nžn, ar teisybė unsure.gif Raso, atseit:"Imbieras – natūralus vaistas nuo pykinimo, rytinio šleikštulio, pilvo pūtimo. Imbierinę arbatą patariama gerti chemoterapija gydomiems pacientams, kadangi ji padeda sumažinti pykinimą ir nereaguoja su kitais vaistais. Tinka nėščiosioms, kamuojamoms rytinio pykinimo, kadangi nekenkia vaisiui". Na va, įdomu, ar teisybė? tongue.gif
Atsakyti
o as ka tik uzsakiau maziukui musu Tomme Tippee prieziuros rinkinuka thumbup.gif Dabar laukiu kada pristatytys,turetu kita savaite atsiusti thumbup.gif
O va dabar turi atvaziuoti kurjeris ir atvezti maziukui pleduka,va sitoki;
http://www.siltisapn...lnos-pledas-ema
Jau esamos mamytes labai rekomendavo ir atsiliepimai geri,o ir ta firma tai labai maloni thumbup.gif Oh,laukiu nesulaukiu-tada ciuciuosiu ta pleduka. wub.gif Alia visai suvaikejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Del vezimelio tai tikrai labai sunku.Jetus as sedziu kiekviena diena ir skaitau apie juos. Daznai kas grazu buna nepraktiska verysad.gif Turejau as vokiska vezimeli dukrytei HAUCK atrodo vadinosi,tai ten tragedija buvo,nekenciau to vezimo doh.gif O dabar sakem investuosim i vezima, kad maziukui butu svarbiausia patogu ir minksta,gera.Tai va kol kas vienas variantas vis dar sukasi,jei geresnio nieko nerasim jauciu ta ir imsim. Nes paskui po lopsinio jei parduot aisku pavyks,imsim tos pacios firmos tik sportinuka,nes irgi atsiliepimai apie juos labai geri.
bet geriausia klauskit tikrai saziningu zmoniu patarimo,nes buna ai viskas super duper o paskui bac ir suzinai kad turi nemazai minusu.Man taip buvo su X landeriu,norejom pirkt nes grazus ir ka su draugem pakalbejau ir jos man ffoto imete visokiu blogumu ir t.t. ir zodziu atsisakiau.Va taip sedziu ir skaitinejuos,tikrai sudetinga isrinkt vezimuka/
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 29, 15:12)
Sveikutės,

Skaičiau internetą šiandien, buvo toks straipsnis, pagalvojau, gal, ką "blogumai puola", padės, bet nžn, ar teisybė unsure.gif Raso, atseit:"Imbieras – natūralus vaistas nuo pykinimo, rytinio šleikštulio, pilvo pūtimo. Imbierinę arbatą patariama gerti chemoterapija gydomiems pacientams, kadangi ji padeda sumažinti pykinimą ir nereaguoja su kitais vaistais. Tinka nėščiosioms, kamuojamoms rytinio pykinimo, kadangi nekenkia vaisiui". Na va, įdomu, ar teisybė?  tongue.gif

Oiiiii Nicut biggrin.gif biggrin.gif nu ir parasei, yaahhh imbieras biggrin.gif As imbierine anksciau su medum gerdavau, bet dabar i burna net negaliu jos paimt, yyy kaip taso nuo to skonio dabar net pabandziau isivaizduoti biggrin.gif
Zinai vienintelis receptas ( patikrintas) nuo pykinimo kad vartoti ir uostyti tik tai kas tau miela biggrin.gif as vat jei apie kazkoki maista pagalvoju tai tikrai sumutina, bet jeigu randu ko noriu tai viskas gerai ir nebloga buna thumbup.gif issisiepus sedziu tada. Siaip mesos nelabai valgydavaau o dabar kelioneje didziausius sonkauliukus suraiciau thumbup.gif ir nesuprasi cia. Dar va iki sios savaites baisiai valgiau obuoliukus nuluptus, man jie taip padejo nuo pykinimo ir virskinimui thumbup.gif thumbup.gif Nuostabus dalykas, dar tokie sultingi jie, mmm wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 spalio 2014 - 15:46
QUOTE(Edena @ 2014 10 29, 16:45)
Oiiiii Nicut  biggrin.gif  biggrin.gif  nu ir parasei, yaahhh imbieras  biggrin.gif  As imbierine anksciau su medum gerdavau, bet dabar i burna net negaliu jos paimt, yyy kaip taso nuo to skonio dabar net pabandziau isivaizduoti  biggrin.gif 

Nu va, paliksiu komentarą, kad "neteisybė" tongue.gif
Atsakyti
Jo,vaisiai man irgi labai eina,geris thumbup.gif Iki 12 sav. tai irgi laaaabai norejau obuoliu ir kelis kartus labai uzinorejau mandarinu. O dar tai visus vaisius is eiles valgau,nors ir siaip daaaaug valgau lotuliukas.gif
O va prie pirkiniu pasidomekit, nestumo pagalve,maitinimo pagalve ir aibe jai pavadinimu yra.Tikrai labai saunus daiktas ir ne tik miegojimui bet net sedeti labai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 29, 14:54)
Na pasidarysiu rytoj hcg tyrimą ir tada turbūt bus aiškiau. Mums pinigais nelyja, tai aš nesu nusiteikusi labai dažnai bėgioti į tokius brangius vizitus, kurie neduoda informacijos. Pabandysiu padiskutuoti su gydytoja telefonu kiek įmanoma. smile.gif  Paskaičiau įvairių variantų ir tikrai labai dažnai nesimato dar tokiam laike.
Atleiskit, užteršiau jūsų gražių įspūdžių temą, turbūt man reikėtų IVF temoj diskutuoti tuo klausimu  unsure.gif

Wunder mes cia tam ir esam , juk ir tu pasisektuke 4u.gif 4u.gif tik baisiai ta gerbiama M, gasdina, bet mes esam cia tam kad nuramintume biggrin.gif thumbup.gif hcg tikrai verta paziuret augima, ir tikrai dar bent kelias dieneles palaukt, nu po 170 tai tikrai daug moket kas dvi diena,s o juolab pamatysi kad jei ryt nueisi tai sakys ok dar laukiam pirmadieni vel ateik , duodu 95 % kad taip butu, ir tikrai kad dar nepakenktum savo kruopytei su tais landziojimais 4u.gif jei eitum pas paprasta nesuinteresuota gine ji tikrai labiau butu linkusi tiketi tavo sekme ir issaugot zirniuka, jums dar labai labai mazai laiko 4u.gif o jeigu dar 2 tai ir hcg aukstesnis, o kruopiukai nesimato 4u.gif Laikykis, ir kantrybes wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 29, 15:48)
Nu va, paliksiu komentarą, kad "neteisybė"  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tai gal kitoms padeda negali cia zinot, nu bet man asmeniskai tai fujj biggrin.gif gal kitos dar ka pakomentuos, bet tai kad ka , cia mane viena daugiausiai ir pykino biggrin.gif visos kitos pasisektukes laimingosios 25 % kuriu nepykina biggrin.gif

Afrodite as apie ta pagalve jau irgi galvoju biggrin.gif nu bet dar dar, dar nereikia tikrai bet jau reikes pradeti dairytis biggrin.gif
Bet pirmosios nestukiskos kelnes jau spintoje, tad jauciuosi kol kas tam kartui apsipirkus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 29, 15:50)
Jo,vaisiai man irgi labai eina,geris thumbup.gif

Na va as ju nemegdavau, o dabar tos ju sultys biggrin.gif Zodziu vynuogem ir obuoliais apsistacius, o viesbuty savaitgali ananasa su kokiu pasimegavimu valgiau , ajajajaj, zodziu svarbiausia rast ko labiausiai norisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 spalio 2014 - 15:51
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 29, 15:12)
Sveikutės,

Skaičiau internetą šiandien, buvo toks straipsnis, pagalvojau, gal, ką "blogumai puola", padės, bet nžn, ar teisybė unsure.gif Raso, atseit:"Imbieras – natūralus vaistas nuo pykinimo, rytinio šleikštulio, pilvo pūtimo. Imbierinę arbatą patariama gerti chemoterapija gydomiems pacientams, kadangi ji padeda sumažinti pykinimą ir nereaguoja su kitais vaistais. Tinka nėščiosioms, kamuojamoms rytinio pykinimo, kadangi nekenkia vaisiui". Na va, įdomu, ar teisybė?  tongue.gif

Man imbieras padedavo, tik paskui pasiskaiciau kitu saltiniu, kad nera jis gerai, gali isaukti gimdos susitraukinejimus, sukleti persileidima. Vat ir zinok kur tiesa, nebegeriau...
Atsakyti
Na stai ir as nestuke.gif

Jau po vizito, ziurejo per vidu, vaikutis vienas, sirdute plaka Dievuleliau kaip graziai wub.gif
Atsakyti