Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 13, 12:50)
Edeniuk, bet ji kai nustojo maitinti tuos visus kilus ir numetė. Ir apskritai, ji sakė, kad jai kaip tik po nėštumo buvo daug lengviau numesti svorį, nei iki nėštumo smile.gif Sakė, lyg kaip ir pasireguliavo jai ten viskas smile.gif O dar jai tepliojo 2 mėnesius kaip mmm, ji sužinojo, kad laukiasi 3 mėnesių, įsivaizduojat? smile.gif aš dabar galvoju gal ir man tas pats smile.gif

nu 3 menesiu suzinot sakes blink.gif blink.gif bet ziauriai fainai nes tada jau trecdalis nestumo ale tie pavojingiausi buna ir praeje menesiai, jau ramiai lauki tada ... 4u.gif
Bet man tai nesuvokiama kaip nejaucia kitos, baltai net pavydu wub.gif
Aisku tik dziaugiuosi kad as zinau nuo 1 dienos, kad atsisakiau visu negerybiu alkoholiu ir pan., o ne 6 sav suzinojau kaip dazniausiai buna, kai dar speji ir baliuose pabuti ir pan... doh.gif
As tikiu kad tau viskas tikrai gerai baigsis, bet islindo priezastis svarbiausia to tepliojimo, tai gerai kad stipruoliukas laikosi, 20 tai cia itin mazas, jeigu prisimeni pas Nickse toks buvo… idomu kaip jai sekasi, prapuole... 4u.gif
Gal ir sesei prabuvo toks mazas prog uztai pratepliojo ? nei i galva turbut tada nebutu ateje ji pasitikrinti , dabar jau mes cia visos patirciu prisiskaite viska zinom ir visko bijom doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 spalio 2014 - 13:01
QUOTE(Edena @ 2014 10 13, 13:59)
nu 3 menesiu suzinot sakes  blink.gif  blink.gif  bet ziauriai fainai nes tada jau trecdalis nestumo ale tie pavojingiausi buna ir praeje menesiai, jau ramiai lauki tada ... 4u.gif
Bet man tai nesuvokiama kaip nejaucia kitos, baltai net pavydu  wub.gif
Aisku tik dziaugiuosi kad as zinau nuo 1 dienos, kad atsisakiau visu negerybiu alkoholiu ir pan., o ne 6 sav suzinojau kaip dazniausiai buna, kai dar speji ir baliuose pabuti ir pan... doh.gif
As tikiu kad tau viskas tikrai gerai baigsis, bet islindo priezastis svarbiausia to tepliojimo, tai gerai kad stipruoliukas laikosi, 20 tai cia itin mazas, jeigu prisimeni pas Nickse toks buvo… idomu kaip jai sekasi, prapuole... 4u.gif
Gal ir sesei prabuvo toks mazas prog uztai pratepliojo ? nei  i galva turbut tada nebutu ateje ji pasitikrinti , dabar jau mes cia visos patirciu prisiskaite viska zinom ir visko bijom  doh.gif  4u.gif

Kai jai nebivo bėdų su pastojimu, tai jai net į galvą nešovė, kad ji laukiasi (nes gi mes čia tokios vis megėjos testus reikia nereikia gadinti, o toms, kurioms viskas OK - tai joms į galvą neateiną), jau nešnekant apie prg tikrinimasi. Aš irgi taip tikiuosi, kad viskas bus gerai... ax.gif

Kada jau tau laikas privalomus tyrimukus pradėti?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 13, 13:08)
Kai jai nebivo bėdų su pastojimu, tai jai net į galvą nešovė, kad ji laukiasi (nes gi mes čia tokios vis megėjos testus reikia nereikia gadinti, o toms, kurioms viskas OK - tai joms į galvą neateiną), jau nešnekant apie prg tikrinimasi. Aš irgi taip tikiuosi, kad viskas bus gerai...  ax.gif

Kada jau tau laikas privalomus tyrimukus pradėti?

Tai dabar Progesterona turiu daryt kas savaite, o jeigu yra "klinika" kaip vadina daktare tai tepimas ar pan. tada reiks sake dazniau nei karta per sav daryt. Toliau 8 savaitele liepe pasidaryti bendra kraujo tyrima, ir Toxiplazmoze IgM sake nesvarbu kad pries puse metu daryta, labai svarbu sekti ja kad nebutu aktyvios formos, nors ji net nezinojo kad katina turiu…bet matyt daznai pasitaiko. Tai va sueis kita treciadieni 8 savaites sakiau ir pasidarysiu situs visus dalykelius, ir keliauju 24 d. vel pas gine, nori paskaiciuoti sirdute , viska paziureti.

O kaip jums iseina ranku nekilnoti???? Nu man neimanoma nezinau, kede tampytis tai irgi nesveika, o pas mus namie viskas aukstai net rubai sukabinti 2 aukstais… vituvej spinteles irgi… saldytuvas net aukstas, nors ir as nezema bet neimanoma nekelt ranku doh.gif O dar ilgi plaukai , tai ko su jais susitvarkau , tai irgi kelt reikia...
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 13, 14:20)
Tai dabar Progesterona turiu daryt kas savaite, o jeigu yra "klinika" kaip vadina daktare tai tepimas ar pan. tada reiks sake dazniau nei karta per sav daryt. Toliau 8 savaitele liepe pasidaryti bendra kraujo tyrima, ir  Toxiplazmoze IgM sake nesvarbu kad pries puse metu daryta, labai svarbu sekti ja kad nebutu aktyvios formos, nors ji net nezinojo kad katina turiu…bet matyt daznai pasitaiko. Tai va sueis kita treciadieni 8 savaites sakiau ir pasidarysiu situs visus dalykelius, ir keliauju 24 d. vel pas gine, nori paskaiciuoti sirdute , viska paziureti.

O kaip jums iseina ranku nekilnoti???? Nu man neimanoma nezinau, kede tampytis tai irgi nesveika, o pas mus namie viskas aukstai net rubai sukabinti 2 aukstais… vituvej spinteles irgi… saldytuvas net aukstas, nors ir as nezema bet neimanoma nekelt ranku  doh.gif  O dar ilgi plaukai , tai ko su jais susitvarkau , tai irgi kelt reikia...

Prg kas savaitę???? OHOOOOOOO.... blink.gif blink.gif blink.gif Pas tave jis irgi žemas? Ką naudoji?

Dėl rankų - tai pas mane gėlė ant spintos jau baigia numirti, reiks vyrui pasakyti, kad palaistytų smile.gif Aš su tokia savo situacija apskritai nelabai ką darau namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 13, 13:26)
Prg kas savaitę???? OHOOOOOOO....  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Pas tave jis irgi žemas? Ką naudoji?

Dėl rankų - tai pas mane gėlė ant spintos jau baigia numirti, reiks vyrui pasakyti, kad palaistytų smile.gif Aš su tokia savo situacija apskritai nelabai ką darau namie  doh.gif

kas savaite taip, ir tikesiuosi kad nepakris nes kitaip teks dazniau doh.gif Nu cia gine taip sake… tai darydiuosi sakiau ne visai kas savaite bent kas 10 dienu…
Buvo iki 36 net nukrites, bet tada iskart injekcija leidau nes turejau namie, o siaip naudoju ta pati - Crinone 2 kartus dienoje.. Ir dabar laikas nuo laiko injekcija susileidziu progesterono vietoj crinone vakarinio, pakeiciu ji, tai daar svyruoja tarp 50 - 60 , gine sake tokiam laikui zemutine riba…nors turkai rase kad viskas cia gerai ir net kai buvo 36 sake don't worry , it's ok.
Na bet kokiu atveju saugiau jauciuosi bent jau kai 60 yra ..
Jau Nuojautele kai antraji Crinone pridesi jau turetu pagereti, tik tikrai negulek su juo 4u.gif 4u.gif turetu pakilt ir viskas bus ok smile.gif
Dabar ir Tau manau ji ne karta dar reiks kartoti ar tvarkosi jis pas Tave… bet gine gerai kad sureagavoi greit priims rytoj, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 spalio 2014 - 14:14
QUOTE(Edena @ 2014 10 13, 15:20)
O kaip jums iseina ranku nekilnoti???? Nu man neimanoma nezinau, kede tampytis tai irgi nesveika, o pas mus namie viskas aukstai net rubai sukabinti 2 aukstais… vituvej spinteles irgi… saldytuvas net aukstas, nors ir as nezema bet neimanoma nekelt ranku  doh.gif  O dar ilgi plaukai , tai ko su jais susitvarkau , tai irgi kelt reikia...

Edenut, nekilnoti ranku tai tikrai nereiksia, kad ju negalima pakelt i virsu biggrin.gif 4u.gif Tikrai gali ir rubus deliot i spintas, ir kazka nuo virsaus nusiimti, ir plaukus sukuotis, ir klijuot kazka aukstai, viskas gerai 4u.gif Tas ranku nekilnojimas apima tokius varginancius ir sunkius darbus, kaip pvz. uzuolaidu kabinimas, kokiu voratinkliu siurbimas nuo lubu, langu valymas ar pan. - t.y., toks darbas, kuris yra varginantis ir sunkus (na, zinot buna, kaip sako, kad "pakerta rankas"), tai vat tokio negalima 4u.gif O siaip tai nereikia buti visai kaip kiausiniui, reikia dirbti ir daryti tai, ka iki siol darei, tik maziau, kad nepavargtum, su saiku ir neskubant 4u.gif Mano gine man per 1 nestuma sake, kad organizmui didesnis stresas, kai nustoji gyventi taip, kaip gyvenai 4u.gif Pasikartosiu, kad reikia nepervargti, saugoti save ir tausoti, bet daryti viska, ka iki siol ramiai galima 4u.gif Aisku, kalbu apie normalu nestuma, jei kazkokios komplikacijos ar negerumai, tai be jokios abejones-gulimas rezimas iki pasveikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 13, 14:21)
Edenut, nekilnoti ranku tai tikrai nereiksia, kad ju negalima pakelt i virsu  biggrin.gif  4u.gif Tikrai gali ir rubus deliot i spintas, ir kazka nuo virsaus nusiimti, ir plaukus sukuotis, ir klijuot kazka aukstai, viskas gerai  4u.gif Tas ranku nekilnojimas apima

Tai gerai kad apsvietei mane doh.gif biggrin.gif as tai ir kilnoju kaip kilnojus uztai ir klausiu kaip jums sekasi biggrin.gif biggrin.gif tai gerai tada, jo del dangu tai perspejo ir mane, nu mano gine liepe ir spintu nesitvarkyt, bet gal letai, svelniai, vasarines bliuskutes visgi is jos issitrauksiu ir perdesiu i ziemojimo vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 13, 16:34)
Tai gerai kad apsvietei mane  doh.gif  biggrin.gif  as tai ir kilnoju kaip kilnojus uztai ir klausiu kaip jums sekasi  biggrin.gif  biggrin.gif   tai gerai tada, jo del dangu tai perspejo ir mane, nu mano gine liepe ir spintu nesitvarkyt, bet gal letai, svelniai, vasarines bliuskutes visgi is jos issitrauksiu ir perdesiu i ziemojimo vieta  biggrin.gif

As kaip tik sestadieni susitvarkiau spinta ax.gif viska nusiekliau zemyn ir deliaujausi, o jau kai sudejau i maisus viska, nuvakuuminau, tada jau SV liepiau uztist i virsu biggrin.gif
O dar grizus po atostogu radau kokius 30 deziu bylu verysad.gif kaip jas reikes sutvarkyt, tai neisivaizduoju, nes darbe juk niekas nezino, kaip reiks paaiskint, kad bylu tai jau nenesiosiu biggrin.gif reiks matyt nugara susirakint, arba nesiosiu po 3 bylas 100 kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 13 spalio 2014 - 14:59
QUOTE(Edena @ 2014 10 13, 15:12)
kas savaite taip, ir tikesiuosi kad nepakris nes kitaip teks dazniau doh.gif  Nu cia gine taip sake… tai darydiuosi sakiau ne visai kas savaite bent kas 10 dienu…
Buvo iki 36 net nukrites, bet tada iskart injekcija leidau nes turejau namie, o siaip naudoju ta pati - Crinone 2 kartus dienoje..  Ir dabar laikas nuo laiko injekcija susileidziu progesterono vietoj crinone vakarinio, pakeiciu ji, tai daar svyruoja tarp 50 - 60 , gine sake tokiam laikui zemutine riba…nors turkai rase kad viskas cia gerai ir net kai buvo 36 sake don't worry , it's ok.
Na bet kokiu atveju saugiau jauciuosi bent jau kai 60 yra ..
Jau Nuojautele kai antraji Crinone pridesi jau turetu pagereti, tik tikrai negulek su juo  4u.gif  4u.gif  turetu pakilt ir viskas bus ok  smile.gif
Dabar ir Tau manau ji ne karta dar reiks kartoti ar tvarkosi jis pas Tave… bet gine gerai kad sureagavoi greit priims rytoj, saunuole  4u.gif

O kur tuledžiamo gavai?

Man taip maudžia pilvą, toks jausmas, kad tuoj tuoj pramuš, visi persileidimo simptomai. Mane priims tik ryt vakare, bet gal reikia kur nors kreiptis jau šiandien? Pas ką čia Vilniuje galima nuvaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 13 spalio 2014 - 15:15
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 13, 15:15)
O kur tuledžiamo gavai?

Man taip maudžia pilvą, toks jausmas, kad tuoj tuoj pramuš, visi persileidimo simptomai. Mane priims tik ryt vakare, bet gal reikia kur nors kreiptis jau šiandien? Pas ką čia Vilniuje galima nuvaryti?

As is turkijos parsivezus… o Utrogestan rusisko sako pardavineja kazkas ir lietuvoj , rusiskas cia progesteronas,
tai jauciu bet kuri privati, as ne Vilniete … Bet kokiu atveju duphaston tikrai nepakenktu prie tu 2 crinone, bent 1 tab , jei neturi namie tai vaistinej nuosalesnej kokioj be recepto… Ir ta spascupreel kad atleistu raiscius, negerai tas maudimas toks...
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 10 13, 14:59)
As kaip tik sestadieni susitvarkiau spinta  ax.gif viska nusiekliau zemyn ir deliaujausi, o jau kai sudejau i maisus viska, nuvakuuminau, tada jau SV liepiau uztist i virsu  biggrin.gif
O dar grizus po atostogu radau kokius 30 deziu bylu  verysad.gif  kaip jas reikes sutvarkyt, tai neisivaizduoju, nes darbe juk niekas nezino, kaip reiks paaiskint, kad bylu tai jau nenesiosiu  biggrin.gif  reiks matyt nugara susirakint, arba nesiosiu po 3 bylas 100 kartu  biggrin.gif

o dieve, tai tikrai turi arba po 3 nest arba karuti koki isigyk lotuliukas.gif ne nu mazu maziausiai kokia ranka apsirisk bintu ar kazka panasaus sugalvok, tikrai su nugaros skausmu liuks mintis irgi thumbup.gif Jau tik nesitampyk :nonono:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 spalio 2014 - 15:28
Po kaip smagu, kad yra ka paskaityt 4u.gif

Nuojauta, as irgi nulekciau pas gydytoja kokia jau siandien, galima rasti kokia privacia, kad extra atveju priimtu.

merginos, oi kaip gerai, kad apsvietet del tu ranku kilnojimo, as jau irgi galvojau ,kad is aukstesnes spinteles negalesiu kazko nusikelt doh.gif smile.gif

O as dar pabusiu namie savaitele, tai as puse dienos pramiegu, na man naturaliai, noriu as miego tai ir leidziu sau rolleyes.gif
Atradau dabar pieno kokteili, kuris dar man skanu , tai ryte plakiaus pinas, turputi vandens, bananas ir sauksteli avieiu uogienes isidejau, o vakare pasidariau be uogienes, kad dar sveikiau butu.
Tai dabar bent ji gersiu kol neatsibos smile.gif

Na laukiam burbuliaciojos skaiciuku rolleyes.gif
Papildyta:
Man tik vienas neramumas siandien, dar taip nebuvo, paduria i sona, vis karts nuo karto, ne maudzia, kaip buvo pradzioj, o taip duria, kazin cia nieko baisaus? unsure.gif
Atsakyti
Na, va, 11 dpi HCG- 259,70 wub.gif thumbup.gif bet va, progesteronas 40,4 blink.gif tai irgi mazas. Parasiau Elis, bet nezinau, gal siandien susileist..
Edenut, koks Progestano kiekis atitinka crinona? Jei vakare susileisiu, tai viena leistis, ar dvi tas ampolytes? Ir dar- ar tu pati leidies? As labai nemegstu, kai kitas leidzia blush2.gif bet tai kaip paciam susileist i toookia vieta.. O kur ji leist? I kuria tiksliai vieta? blush2.gif

Nuojauta, as lekciau skubom siandien. Vilniuj tai jau tikrai rasi, kur nulekti 4u.gif

Armante, jei suduria tik retkarciais tikrai nieko blogo 4u.gif juk tiek procesu dabar gimdoje vyksta...nestumo metu galimi pavieniai duriai, tik negali buti jokio stipraus skausmo ar nuolatinio stipraus maudimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 13 spalio 2014 - 17:19