QUOTE(Atisa @ 2014 10 14, 07:04)
Labas rytelis visoms
Edena, tai taip ir manau, kad Elis atrasys, kad viskas cia ok, bet man taip neatrodo, tai as vakar jau ir tavo zinutes nesulaukus susileidau

Klausyk, o kaip greit tas PRG kyla? galvoju, ar kasdien leistis, ar uzteks kas antra. Nes labai jau man nepatinka tas leidimasis Ir dar-ar galima PRG tyrima kartot, jei is vakaro susileidus buni, ar tu kartoji ta diena, kai is vakaro be injekciju buni?
O Estrofem as isvis negeriu ir negeriau, tai turkai, kaip ir kiti gyd., manau skiria pagal kiekviena pacienta Man sake, kad gleivine gera, tai gal del to ir neskyre, uztai,
burbuliacija, gal ir tau del to liepe nutraukt
Grazios dieneles visoms
Edena,
tavo liniuote
Labas rytas visoms

Lauksiu ir jusu liniuociu graziu, jau greitu metu

Oi ir toks sitas leidimasis su ta baisia adata

As vakar kamavausi su savo galva grizus, ir nebesupratau ar pykina jau nuo galvos skausmo ar nuo nestumo

zodziu nebepajegi tik trumpam pries miega prisijungiau

as darausi prog tyrima tada kai bunu nesileidus, sekmadieni leidaus tai ryt reik daryt tyrima ir ziuret
Nes ta pacia diena tai bus tikrai aukstesni skaiciukai ,aisku tas ne kasdien bangavimas prog irgi nezinau ar gerai, aisku idealiausia butu pakeist rytais det 1 crinone vakarais leistis nu bet kiekviena vakara

As kol kas tai ne kiekviena leidziuos netgi kas trecia buna, ziuresiu rytoj eisiu priduot kas per situacija, paskui su gine pasitarsiu ar nieko tokio ne visai reguliariai tas injekcijas naudoti
nu thu thu thu jokiu maudimu nieko nebera, nieko naujo apart pykinimo ir dabar galvos skausmo jau

prigasdinsiu as jus cia

bet tikiuosi greit man praeis tie nesmagumai, einu obuoli valgyt, niam niam kaip dabar jie mane traukia
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 14, 08:32)
Labas rytas

,
Na zodziu cia kuo daugiau giliau i msika tuo daugiau medziu
Jei sake nustot, tai greiciausiai viskas ok.
Butent

Tikiu kad ne siaip sau sake nebevartot estrofem, reiskias tikrai nebereikia