Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Oho kiek cia pazistamu veidu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu!!!
Sveikinimai dar karteli visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Burbuliacijai 10 balu uz tokia temute good.gif hi.gif Man kai pastojau, labai tokios truko, bet gi nedasilo padaryt lotuliukas.gif tai sedejau pogrindyje iki 3 men. ir tada tiesiai pas nestukes, o tiek klausimu buvo, tiek nerimo, tiek visko, kad oj kaip butu buve gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 14, 16:57)

Aciu  4u.gif  Ou jee, galva tai galeciau nusiimt ir pasidet salia as ja, siomis dienomis ir man paumejus, atsimeni sakiau kad ir man migrena buna  doh.gif  Dar su tais orais gal susije… nors siandien nuo pietu jau neblogai, isgeriau coca colos ir toks vaizdas padejo, gal kofeinas  blink.gif  siaip as jos negeriu bet siandien norejau saltos… O zuvu taukus del ko nuo 20 sav? taip tik galima? as irgi ju turiu, sakiau kai gripai siaust prades reiks gal pavartoti...

Man Nestumo metu kaip tik zinok migrena suaktyvejo doh.gif Linkiu kad tau to nebutu, bet man irgi zinok kaip norejos Kolos drinks_cheers.gif bet as ir kavos isgerdavau del spaudimo,o kartais jau is nezinojimo kaip sau padeti. blush2.gif ax.gif
Nea, as tiesiog skaiciau straipsni atlikta su vaikais kuriu mamos vartojo Omega3 ir ne. Tai ten kazkaip pamaciau kad parasyta jog patariama pradeti vartoti apie 20sav nestuke.gif tai ir as nusprendziau pavartot-blogiau nebus. biggrin.gif
O negeriu dabar nes tu papildu man uztenka siuo metu. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Wow !

Ilendu ir as pasveikint naujos temutes ir ypac pasisektukiu wub.gif

Atisa, Burbuliacija - super naujienos wub.gif wub.gif wub.gif

Visoms linkiu sekmingai zengti naujuoju keliu iki pat finiso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 14, 17:57)
o geriausia Sevda man parase kad crinone nuo siol man 1… nu bet kazkaip  blink.gif  nezinau rytoj pasidarysiu prog ziuresiu kaip rezultatas, dar mazint baisoka nuo 7 sav kai toks nestabilus  blink.gif

Tai kad man Elis irgi siandien parase, kad Crinone nebereikia 2k., o tik rytais blink.gif o man dar tik 5 savaite blink.gif
Afrodite69, aciu uz patarimus, ir man kazkaip nuojauta kuzda, kad reikia pasileisti blush2.gif

Tada kitas klausimas - kaip su progesteronu, tai jei as ji pasileidinesiu karts nuo karto, nebus blogai? Turiu omeny ar buna pvz. Per didelis progesterono kiekis, juk ne evltui ji mazinti liepia?nes jei sumazino dabar tik 1 karta per diena, tai suprantu, kad kasdien man tu injekciju reiketu ax.gif tai vat ar nebus jo per daug, kad kokius vel negerus dalykus issauktu g.gif Nesijuokit tik, jei kvailas klausimas blush2.gif
O adatu as turiu, prisipirkau turkisku ax.gif man pats leidimas tai nieko baisaus, galima gyvent, bet kad ant rytojaus uzpakali skaudejo visa diena biggrin.gif

Ir keik ilgai jums reikejo naudoti Gilfor/metformina?
Papildyta:

QUOTE(myliuku @ 2014 10 14, 17:58)
Oho kiek cia pazistamu veidu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealu!!!
Sveikinimai dar karteli visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 14, 18:32)
  Atisa, Burbuliacija - super naujienos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taigi bandom jus vytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 14 spalio 2014 - 16:57
Kiek as domejausi,tai progesterona pasiima kiek reikia.Jo buna trukumas bet ne perteklius,nes pertekliu pasalina. Man Kaune ir Siauliusoe giniai neleido nutraukti progesterono injekciju iki 16sav.o as niekada neturejau bedu su progesteronu,man jis visada aukstesnis budavo,kai tyrdavausi del ovuliacijos ivykimo ax.gif O va turkai liepe man leistis po dvi ampules iki 12sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 14, 16:52)
Tai kad man Elis irgi siandien parase, kad Crinone nebereikia 2k., o tik rytais  blink.gif o man dar tik 5 savaite  blink.gif
Afrodite69, aciu uz patarimus, ir man kazkaip nuojauta kuzda, kad reikia pasileisti  blush2.gif

Tada kitas klausimas - kaip su progesteronu, tai jei as ji pasileidinesiu karts nuo karto, nebus blogai? Turiu omeny ar buna pvz. Per didelis progesterono kiekis, juk ne evltui ji mazinti liepia?nes jei sumazino dabar tik 1 karta per diena, tai suprantu, kad kasdien man tu injekciju reiketu  ax.gif  tai vat ar nebus jo per daug, kad kokius vel negerus dalykus issauktu  g.gif  Nesijuokit tik, jei kvailas klausimas  blush2.gif 
O adatu as turiu, prisipirkau turkisku  ax.gif  man pats leidimas tai nieko baisaus, galima gyvent, bet kad ant rytojaus uzpakali skaudejo visa diena  biggrin.gif

tai pataikei gal i ta raumeni kur eina isilgai iki kojos, as viena karta irgi i ji pataikiau tai nepatiko biggrin.gif biggrin.gif tempe koja iki kitos dienos doh.gif bet ka jie cia sumaste su tuo 1 crinone tai nesuprantu kas per eksperimentai, tik ne tada kai prog 40 blink.gif blink.gif as irgi dar nezadu kol kas mazinti, reiks palaipsniui pradeti bet tai jau pries nutraukima, kazkaip del sventos ramybes g.gif dar su gine pasitarsiu
Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 14, 16:32)
Wow !

Ilendu ir as pasveikint naujos temutes ir ypac pasisektukiu  wub.gif

Atisa, Burbuliacija - super naujienos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Visoms linkiu sekmingai zengti naujuoju keliu iki pat finiso  4u.gif

Sveika uzsukus 4u.gif 4u.gif aciu, Yggdrasi, stipriu ir lengvu paskutiniuju savaiteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 10 14, 15:58)
Oho kiek cia pazistamu veidu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealu!!!
Sveikinimai dar karteli visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Burbuliacijai 10 balu uz tokia temute  good.gif  hi.gif  Man kai pastojau, labai tokios truko, bet gi nedasilo padaryt  lotuliukas.gif tai sedejau pogrindyje iki 3 men. ir tada tiesiai pas nestukes, o tiek klausimu buvo, tiek nerimo, tiek visko, kad oj kaip butu buve gerai  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif tikrai nedrasu dar kol tiek laiko, o baimiu turbut daugiau nei toms kurioms jau ipusejes nestumas doh.gif doh.gif Viskas taip nauja ir tiek svarstymu doh.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos visos, priplepejot ziuriu per diena biggrin.gif

Myliuku, Mika, Iggdrasil malonu kad uzsukot pasilabint, vejames vejames, kaip Atisa sako mirksiukas.gif

Edena, labai aciu kad parasei ta zinute is turku del estrofemo. As kazkaip irgi kiek ir internete skaiciau, tai visur raso kad reik mazint is pradziu, palaipsniuj nutraukt, ne is karto.

O kiek vienoj Estrofem tabletej mg estradiolio? Nes pas mane tai ne estrofem, bet Provames vadinas. vienoj tabletej 2mg, po dvi iki siol reikejo naudot. Noriu palygint su estrofemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 14, 14:48)
Armantuk bent jau mano gine sake negerai kai maudzia centra kaip per mm, o jeigu sonus tai viskas ok, sake buna gimdos raisciai ar kas jau ten pradeda temptis po truputi ir pan., jei sonus paskauda sake normalu  4u.gif

Nuojauta
kaip tu siandien?  4u.gif  4u.gif

Vakare jau geriau smile.gif Buvau pas gine, apziurejo, sako nezino kodel kraujuoju ir to pavadinti "kraujuoju" ji negali, taip kazkiel kraujo yra, bet netaip jau daug. Zino tik tiek, kad laukiuosi, o kaip bus tolia prognozuoti negali. Gali buti, kad nesivysto, o gali buti, kad taip implantuojasi ir mano gimda taip reaguoja. Ryt vel hcg, jei auga, vadinas ok. Israse utrogestan tabletes gerti, as isgeriau ir man kazkaip daug geriau pasidare, pilvo beveik nemaudena (o vakar jau buvau tikra, kad persileisiu). Zodziu, nusiminus, bet lasiuka vilties dar tyriu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 14, 21:07)
Vakare jau geriau smile.gif Buvau pas gine, apziurejo, sako nezino kodel kraujuoju ir to pavadinti "kraujuoju" ji negali, taip kazkiel kraujo yra, bet netaip jau daug. Zino tik tiek, kad laukiuosi, o kaip bus tolia prognozuoti negali. Gali buti, kad nesivysto, o gali buti, kad taip implantuojasi ir mano gimda taip reaguoja. Ryt vel hcg, jei auga, vadinas ok. Israse utrogestan tabletes gerti, as isgeriau ir man kazkaip daug geriau pasidare, pilvo beveik nemaudena (o vakar jau buvau tikra, kad persileisiu). Zodziu, nusiminus, bet lasiuka vilties dar tyriu...  verysad.gif

Gal man hormonai, bet man taip pikta ant tu gydytoju, nezino kodel kraujuoji, zino ,kad nescia, sita ir tu pati zinai, atrodo einam kad mums padetu, o gaunam atsakymus tokius neaiskius. Tikiuosi viskas tau bus gerai mergyt 4u.gif lauksim hcg.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 14, 18:55)
Edena, labai aciu kad parasei ta zinute is turku del estrofemo. As kazkaip irgi kiek ir internete skaiciau, tai visur raso kad reik mazint is pradziu, palaipsniuj nutraukt, ne is karto.
O kiek vienoj Estrofem tabletej mg estradiolio?  Nes pas mane tai ne estrofem, bet Provames vadinas. vienoj tabletej 2mg, po dvi iki siol reikejo naudot. Noriu palygint su estrofemu  4u.gif

4u.gif ner uz ka 4u.gif tai tas pats, estrofem taip pat 2mg, as jau 2xd geriu, reiks nuo pirmadienio jau tik 1x1 ir nutrauksiu. bet matau jau kad liks man jo , reiks su virusiuku padovanoti 4u.gif buvo sake iki 12sav..

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 14, 20:07)
Vakare jau geriau smile.gif Buvau pas gine, apziurejo, sako nezino kodel kraujuoju ir to pavadinti "kraujuoju" ji negali, taip kazkiel kraujo yra, bet netaip jau daug. Zino tik tiek, kad laukiuosi, o kaip bus tolia prognozuoti negali. Gali buti, kad nesivysto, o gali buti, kad taip implantuojasi ir mano gimda taip reaguoja. Ryt vel hcg, jei auga, vadinas ok. Israse utrogestan tabletes gerti, as isgeriau ir man kazkaip daug geriau pasidare, pilvo beveik nemaudena (o vakar jau buvau tikra, kad persileisiu). Zodziu, nusiminus, bet lasiuka vilties dar tyriu...  verysad.gif

nuojauta neliudek 4u.gif svarbiausia kad nebemaudzia ir gauni tinkama prog kieki 4u.gif labai lauksim ryt skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Nuojauta, labai laukiam skaiciuku 4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai, o tas kraujavimas tai tik kazkokia reakcija drinks_cheers.gif
Edena, o Progestano galima susileist 2 ampules vienu metu (na, vienu duriu blush2.gif ) ir tada ta diena jau Crinone nebenaudot? Atsiprasau, pristojau as cia su tuo progesteronu jau kelinta diena biggrin.gif bet kad ir kaip pasitikiu turkais, man su sveika nuovoka nesuprantamas ju metodas g.gif progesteronas ir taip jau zemas, o jie sako Crinone 1 benaudot, tai kas isvis jo liks g.gif Jauciu pasileisiu as ji karts nuo karto, pasitikrinsiu ir kai pasilaikys bent jau kokiu 60, tada jau savo gines klausiu.

Grazios dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 15, 07:00)
Nuojauta, labai laukiam skaiciuku  4u.gif  Tikiu, kad viskas bus gerai, o tas kraujavimas tai tik kazkokia reakcija  drinks_cheers.gif
Edena, o Progestano galima susileist 2 ampules vienu metu (na, vienu duriu  blush2.gif ) ir tada ta diena jau Crinone nebenaudot? Atsiprasau, pristojau as cia su tuo progesteronu jau kelinta diena  biggrin.gif bet kad ir kaip pasitikiu turkais, man su sveika nuovoka nesuprantamas ju metodas  g.gif  progesteronas ir taip jau zemas, o jie sako Crinone 1 benaudot, tai kas isvis jo liks  g.gif  Jauciu pasileisiu as ji karts nuo karto, pasitikrinsiu ir kai pasilaikys bent jau kokiu 60, tada jau savo gines klausiu.

labas rytas 4u.gif 4u.gif 1 ampuole atitinka 1 crinone, jei ta diena crinone nesidedi tai 2 ampuoles vienu kartu susitrauki i svirksta ir susileidi 4u.gif 4u.gif Bet itariu kad geriau 1 crinone detis ir 1 ampuole leistis gal tokio prog bangavimo nebus, nes 2 amp tai jau tai turetu jau zenkliai pakilti progesteronas 4u.gif na cia mano pamastymas, kad taip visgi tolygiau gal.. g.gif
Man siandien reikia priduot kraujuka irgi tam prog, kaip tyngiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 15 spalio 2014 - 07:33