Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(busycat @ 2014 11 09, 10:18)
Niurkute, nurimk, Ulai persiduos  mirksiukas.gif
Laukiam kartu

Ačiū Busycat 4u.gif . Na jau ramesne. Dar dienos nėra kritinės, tai galime laukti drąsiai 4u.gif . Jeigu ką reiks vežti kita savaite echoskopuoti smile.gif . Man taip buvo su Bella. 67 dienų pagimdė. Bet tada jau labai pergyvenau. Kai nuvežėm daryti echoskopą, tai gydytoja pažiūrėjo, kad viskas labai gerai ir nėra ko čia nerimauti. O vakare tą pačia diena ji man ir pagimdė biggrin.gif . tai Ulkai pasakysiu, kad reiks ekskursija daryti jeigu nenorės jos chebra lysti biggrin.gif
Papildyta:
Po kol laukiame, tai galime ir pasimaivyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aš jau dabar nebepamenu, kada mano Čilė gimdydavo ar tai 65 dieną ar tai 67. Bet kokiu atveju, pagimdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 09, 13:39)
Aš jau dabar nebepamenu, kada mano Čilė gimdydavo ar tai 65 dieną ar tai 67. Bet kokiu atveju, pagimdys 4u.gif

Pas Ula pagal viska, jeigu teisingai nuspėjome su Beata kergimo diena, tai jau turėtu būti 65 dienos. O Beata sakė, kad jos katės pagrinde gimdo 65-67d. Ulos mama gimdę 62 dienų. Žiūrėsim kaip mums čia bus smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, aš datbais uzsivertusi nosi tik ikisu ir viskas..

Niurjute laukiam, laukiam semynos tavo padidejimo:) aisku Ula su praejusiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o jau bugis rustauja rimtai:)

o Bonicka jau iskeliavo...mano meile, kas mane prie duru pasitiks?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 08, 23:16)
Juodulis labai užsiėmęs, neturi laiko fotografuotis - tikrina, kas krepšyje  smile.gif
user posted image

O jei rimtai, tai sunku padaryti gerą juodo katino nuotrauką . Visur juoda, matosi tik akys ir šiknaskylė biggrin.gif  doh.gif

Riolita, Labai žaisminga nuotrauka thumbup.gif Ir komentaras thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

Visi užsiėmę, šokių neorganizuoja, ūliukų nežinome kiek reikės laukti g.gif
Liūdnai mes čia... unsure.gif

Išleiskit, einu ieškot mažų ūliukų doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasiteirauti kas kiek laiko valote škotukams ausytes? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na, aš valau tuomet, kai jos yra nešvarios, šiaip tai labai mėgstu paglostyti Bugio galvą ir ausytes, tai tuo pačiu ir apžiūriu tas auseles, jeigu pamatau rudus nešvarumus - išvalau su ausų krapštuku.

Pas vetus pažiūrėjau kaip tai daroma - galima tą ausytę ir patempti, kad mažiau raukšlyčių viduje būtų, tuomet išsivalo iš keletos vietų.

Bugiui net patinka tas ausų valymas, bet jau gilyn nelendu, nes ir bijo giliau, palaukiu, kol nešvarumai jau matomi ant viršutinių paviršių smile.gif
Atsakyti
Labas labas, kad Bugis neišeitų Nimfa irgi pasirodo, kaip laukia ūliukųsmile.gif)))

aš pavalau beglostydama, tuo labiau, kad jai patinka kai aplink ausis kutinėju)))))))

user posted image[/IMG]

jei ant tašės atsigulsiu gal ir mane pas Ūliukus nusinešsmile.gif)))))
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Na aš su geromis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus wub.gif Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų ir augtų sveiki soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 11, 13:10)
Sveikos merginos  4u.gif
Na aš su geromis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus  wub.gif  Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų ir augtų sveiki  soske.gif

Septyyyyyynis meinukuuuuus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Niurkute, dideliausi sveikinimai, tikrai, kad augtų sveiki ir išdykę biggrin.gif

Ne bereikalo ji per plyšius užstrigdavo - septyyyyni ax.gif ax.gif biggrin.gif

Nimfa jau greit galės eit į svečius - meškučių pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 11, 13:18)
Septyyyyyynis meinukuuuuus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Niurkute, dideliausi sveikinimai, tikrai, kad augtų sveiki ir išdykę biggrin.gif

Ne bereikalo ji per plyšius užstrigdavo - septyyyyni ax.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nimfa jau greit galės eit į svečius - meškučių pažiūrėti bigsmile.gif

Jo 7. lotuliukas.gif Man irgi buvo šokas doh.gif lotuliukas.gif. Dabar svarbiausia, kad netrūktų pienuko ir visi būtų sotus 4u.gif
Atsakyti
Niurkute didžiausi sveikinimai 4u.gif Ūla šaunuolė, tikra daugiavaikė mama smile.gif Svarbiausia, kad dabar būtų visi sveiki ir laimingi.

O aš pastebiu, kad mano Čiko kailiukas kažkoks nelabai gražus pasidarė g.gif Galvoju, gal aš per retai šukuoju jį g.gif O gal šiaip jam kas nors negerai ? Maistą tą patį valgo, ten, atseit, ir kad kailiukas būtų geras kažkokių vitaminų įdėta. Na žiūrėsim kas ir kaip ...
Šiaip gyvenime dabar labai daug visokių rūpesčių. Gal jam laiko per mažai skiriam, gal liūdi katukas mano, bet kad jau negaliu persiplėšti - darbas, pamokos su sūnum, būreliai sūnaus, o dabar dar kiti rūpesčiai dasidėjo sad.gif Ką daryt, toks gyvenimas. Praeis tą juostą juodoji, tik dėl katuko savo pergyvenu.
Atsakyti