Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveiki, sveiki 4u.gif

ŪLA - SU PRAĖJUSIU GIMTADIENIU 4u.gif

Linkime gražių ir laimingų motinystės džiaugsmų 4u.gif

user posted image

Bonifacijus - elegantiškasis thumbup.gif

O čia - Bugis rūstusis : Kur visi škotukai dingo, aaa? blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 07 lapkričio 2014 - 18:49
Su gimtadieniu Ūlą birthday.gif oro_buckis.gif

Lai paskutinės dienelės iki džiaugsmų būna ramios ir saugios.
Labai gražios nuotraukos, matosi kiekvienas plaukelis. Gera pozuotoja Ūla 4u.gif

Kol šokių niekas neorganizuoja, pagulėsiu. Kad tik neiškrisčiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sidabrė, Rolita, ačiū už gražius palinkėjimus Ūlai 4u.gif.

Aš jau sėdžiu kaip ant adatų. Jaučiu, kad bet kurią minutę gali ateiti tas dziaugsmelis. Aš prieš kiekvieną tokį jų gimdymą kraustosi iš proto doh.gif. Toks jausmas, kad turbūt jeigu ne mano blondiniški plaukai, tai būčiau jau žila lotuliukas.gif

Ačiū Rolita dar už gražų įvertinimą mano nuotraukoms smile.gif
Papildyta:
O Bugis kaip gražiai susirūpinęs thumbup.gif lotuliukas.gif
Ir Rolitos katinukui toks atsiputes thumbup.gif. Gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 07 lapkričio 2014 - 21:24
Niurkute, laikysim uodegas sumezgę, kad džiaugsmeliai greičiau ateitų sėkmingai ir lengvai smile.gif

Riolitos Puma tiesiog nemirtingoj pozoj thumbup.gif biggrin.gif Ir ant mylimos draskyklės thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 07, 23:08)
Niurkute, laikysim uodegas sumezgę, kad džiaugsmeliai greičiau ateitų sėkmingai ir lengvai smile.gif

Riolitos Puma tiesiog nemirtingoj pozoj thumbup.gif  biggrin.gif Ir ant mylimos draskyklės thumbup.gif  biggrin.gif

Ačiū Sidabrė 4u.gif. Man jūsų kumščiu reikės, nes nerimas jau spaudžia širdį unsure.gif

Eh, pamenu ana sykį busycat taip mokėjo atpalaiduoti ir pralinksminti su laukimu smile.gif
Kažko retai ji čia užsuka 4u.gif.
Atsakyti
Labu dienu,

vis įlendu pažiūrėtii, ar jokių naujienų iš Niurkutės. Turbūt dar nieko naujo.

O mes vakar visą vakarą žaidėm su dracenos lapuku, pririštu prie šniūrelio, tiksliau prie botagėlio. Aš makaluoju- Puma gaudo: bėgioja, šokinėja, vos ne kilpas ore daro, kad pagautų. Tai mūsų mėgstamiausias žaislas, joks pirktinis neprilygsta jam.( Atsiuntė mums tą riedantį kamuoliuką su uodega, tai katai net dėmesio į jį nekreipia, guli kaip gulėję.) Tai Puma mane kankino kokias tris valandas smile.gif Kol makaluoju, viskas gerai, kai nustoju, prieina prie manęs, žiūri į akis ir tyliai miau miau. Na, ir vėl mėtau tą botagėlį smile.gif, negaliu atsakyti jai smile.gif Su vyru juokiamės, kad pas mus katinai, kaip Indijoj karvės smile.gif

user posted image
Nuotrauka sena
Atsakyti
Oi Rolita, prajuokinote su Indijos karvėm pasakymu thumbup.gif. Tai jau tikrai, jaučiasi jie kaip rojuje pas mus 4u.gif

O Ūla išpaskos vaikšto na ir būdime viena kitos doh.gif

Vakar juokiausi iš varškės savo nėštukės. Norėjo pralysti pro durų plyšį ir užstrigo su savo pilvuku biggrin.gif. Tai dabar jau jeigu mato, kad plyšis nedidukas, tai sėdi ir laukia, kad duris plačiau atidarytumem biggrin.gif. Maždaug, ką nematote, kad didelė moteris eina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gražuolių katinėlių ir katyčių savininkės smile.gif

Planuojame ir mes įsigyti škotuką smile.gif tik turiu klausimą, kur jį paliekate, jei kur nors išvažiuojate? Ar gali šis katinėlis pagyventi vienas kelias dienas?

Mums problema ta, kad jei sugalvotume išvažiuoti į kokią kelionę ar pan, nebūtų jo kur ir kam palikti sad.gif bet taip liūdna pagalvot - negi visą gyvenimą dabar neturėt augintinio dėl to? sad.gif ką patartumėt?
Atsakyti
Sveika, Keistoka,
Na, aš savo katinėlių nepalieku ilgiau kaip dieną vienų. O ir negalėčiau palikti - širdis neleistų schmoll.gif

Kažkada kai turėjau vieną Katytę, paimtą iš kiemo, palikau savaitei, bet su kaimynės priežiūra, kuri ateidavo kartą ar du per dieną smile.gif

Niurkute, aš irgi visą dieną pasidairau, paskaitau, vis laukiu naujienų g.gif bigsmile.gif
Net meinukų temą perskaitau biggrin.gif
Nerimas ir mus apėmęs, ogi kaip ten? g.gif

Riolita , ir juodulio pasiilgom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 08 lapkričio 2014 - 20:32
QUOTE(Keistoka @ 2014 11 08, 19:30)
bet taip liūdna pagalvot - negi visą gyvenimą dabar neturėt augintinio dėl to? sad.gif ką patartumėt?

Labas, Keistoka 4u.gif

aš manau, kad dėl kelionių, nereikia atsisakyti augintinio. Įmanoma viską suderinti. Kas nors padės - draugai, tėvai, artimieji, gal kaimynai - ateis, įbers maistuko, pakeis vandenuką, dėžutę pašvarins smile.gif . O jei labai labai reikės, negi nepriglaus savaitėlei. Vis tik kiek daug gerų emocijų jie suteikia.

QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 08, 20:30)

Riolita , ir juodulio pasiilgom ax.gif

Juodulis labai užsiėmęs, neturi laiko fotografuotis - tikrina, kas krepšyje smile.gif
user posted image

O jei rimtai, tai sunku padaryti gerą juodo katino nuotrauką . Visur juoda, matosi tik akys ir šiknaskylė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Pas mus po kol kas dar laukimas doh.gif. Baigiu nuproteti doh.gif. Jau šiandiena net pilvą paleido nuo nerimo unsure.gif. Na bet dienos dar nedegančios. Čia aš gal labiau skubu o Ūla niekur neskuba.

Keistoka- tikrai dėl kelionių katinuko neverta atsisakyti. Mes irgi jeigu kur važiuojame, prašome draugės, kad pažiūrėtų. Bet jeigu draugė negalėtų, rastumem išeiti kita. Taip ir jūs kai turėsite, tikrai rasite mirksiukas.gif

Rolita, gera foto thumbup.gif

Sidabrė, na o aš lauksiu toliau doh.gif
Atsakyti
Niurkute, nurimk, Ulai persiduos mirksiukas.gif
Laukiam kartu
Atsakyti