Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Akvariumo meistras lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Turiu klausimuką smile.gif mūsų Pipiriukui pradėjo kristi dantukai ir matome, kaip jis kankinasi smile.gif net neduoda prisiliesti, pažiūrėti jo dantukų smile.gif gal žinote, kaip būtų galima jam padėti, kad taip nesikankintų?
Dabar tik šlapią maistelį duodam smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Iš tikrųjų labai tylu. Tai tikriausiai sušalo visos, o kas nesušalo - tas nuskendo, o kas nenuskendo - ta vėjas nupūtė blink.gif Na ir orelis pas mus, eina sau blink.gif Šiandien vos iki darbo daėjau.

O Bugutis šaunuolis žvejys biggrin.gif Ir pažvejos, ir pavalys akvariumą tuo pačiu biggrin.gif

Dėl dantukų nieko patarti negaliu. Čia gal Niurkutes reiketų labiau klausti, o mūsų Čiko tie dantukai kažkaip labai lengvai iškrito, mes net nepastebėjom.

Vakar buso geras bajeris pas mus biggrin.gif Čiko rado labai siaurą maišą, įkišo į jį galva ir vargšas nesuprato, kas vyksta. Galva maiše, o visas likęs kūnas tai ne smile.gif O jau vaizdelis smile.gif Maišas siauras, jis iš karto jo nuimti negalėjo, dar ant galinių letenų atsistojo. Na KuKluksklanas tikras biggrin.gif Aš jam greitai tą maišą nuėmiau, nes išsigandau, kad neuždustų jame. Vyras porą nuotraukų padarė, tai gal paskui įmesiu, jeigu man atsiųst į mail'ą.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
Buvau mieste - ir paplaukiojau, ir paslidinėjau doh.gif Gerai, kad dar lietus po pietų nelijo ax.gif
Ganyta, aš irgi nieko nežinau apie dantukus mirksiukas.gif Kaip gera mama, nepastebėjau blush2.gif kada tie dantukai keitėsi, be to nebuvo ir kokio ypatingo elgesio rolleyes.gif
Iš Bugio ligų prisimenu tik kastraciją - dvi dienas buvo piktas ir norėjo ką nors sudraskyti ar suplėšyti unsure.gif
Dar po skiepų gulinėja ir vaidina baisų ligonį bigsmile.gif
O dantukų jis nerodo, galima apžiūrėti akis, ausis, nosį - viską pavalyti, o dantys - paslėptas reikalas unsure.gif

Neuzmirstuole, laukiam Čiko - Kukluksklanininko biggrin.gif
Atsakyti
Žadėtos nuotraukos biggrin.gif

Kuklusklanščikas biggrin.gif

user posted image

O čia mėgstamiausias užsiėmimas - kai valgom staiga iššoka iš už kampo virtuvėje biggrin.gif Tai mes tik išgirstam kokį keistą garsą tame kampe iš karto pasitraukiam, nes jis tai nemato ir nagasi gali ir į žmogų įsikabinti blink.gif

user posted image

O čia šiaip pasirodom smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 14 sausio 2015 - 23:19
QUOTE(neuzmirstuole @ 2015 01 15, 00:17)
Žadėtos nuotraukos biggrin.gif

Kuklusklanščikas biggrin.gif

Oi, čia reikėjo tik skyles akims padaryti thumbup.gif biggrin.gif

Chiko - tikrai gražus ir žaismingas katinėlis ax.gif

Aš tai šiandien visur savo katinėlio ieškojau, nu, tiesiog neįtikėtina - nėra katino g.gif
nu taip nebūna, jis visada šalia, arba kažkur netoli doh.gif

Gerai, kad sugalvojau vistiek atrasti blink.gif

Pasirodo, buvau atidariusi sekcijos spintą ir jis spėjo įšokti į apatinę lentyną, o aš uždariau dureles, ir sėdi tyliai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ot Bugutis pasislėpė biggrin.gif Būtų taip visą dieną sedėjęs, jei šeiminkė būtų laiku neradus biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms:)

nu jau čiko koks vyras nuleistais usais grazus:) maisiuke akis iskirpt ir butu betmanas beveik:)))

Bugis isvale akvariuma jau?smile.gif nu pagalbinikas visose srityse:)

Dantukai nimfai kazkaip be problemu ir nepastebimai pasikeite, nebuvo jokio vargo, tad siuo klausimu niurkute galetu daugiau padet:)

Atsakyti
Aš vyrukas jau smarkus

Mamai pasakysiu-

Šiandien - man 3-ys METUKAI

Ir dabar visas duris

Pats atsidarysiu thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 16 sausio 2015 - 07:16
valio su gimtadieniu, Buguti:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Buguti, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kamynės 4u.gif
ateinu pasveikinti šio gražuolio vyruko-nulėpausiuko su peliadieniu-guliašiadieniu happybday.gif Tikiuosi Sidabrė palepins šį savarankišką vyruką kuom nors skaniu vakare - ne juokas pačiam visas duris atsidaryti, reik jėgas po tokių darbų atgauti biggrin.gif
Atsakyti