Akvariumo meistras

Sveikos, merginos
Turiu klausimuką
mūsų Pipiriukui pradėjo kristi dantukai ir matome, kaip jis kankinasi
net neduoda prisiliesti, pažiūrėti jo dantukų
gal žinote, kaip būtų galima jam padėti, kad taip nesikankintų?
Dabar tik šlapią maistelį duodam

Turiu klausimuką

Dabar tik šlapią maistelį duodam

Laba diena
Iš tikrųjų labai tylu. Tai tikriausiai sušalo visos, o kas nesušalo - tas nuskendo, o kas nenuskendo - ta vėjas nupūtė
Na ir orelis pas mus, eina sau
Šiandien vos iki darbo daėjau.
O Bugutis šaunuolis žvejys
Ir pažvejos, ir pavalys akvariumą tuo pačiu
Dėl dantukų nieko patarti negaliu. Čia gal Niurkutes reiketų labiau klausti, o mūsų Čiko tie dantukai kažkaip labai lengvai iškrito, mes net nepastebėjom.
Vakar buso geras bajeris pas mus
Čiko rado labai siaurą maišą, įkišo į jį galva ir vargšas nesuprato, kas vyksta. Galva maiše, o visas likęs kūnas tai ne
O jau vaizdelis
Maišas siauras, jis iš karto jo nuimti negalėjo, dar ant galinių letenų atsistojo. Na KuKluksklanas tikras
Aš jam greitai tą maišą nuėmiau, nes išsigandau, kad neuždustų jame. Vyras porą nuotraukų padarė, tai gal paskui įmesiu, jeigu man atsiųst į mail'ą.

Iš tikrųjų labai tylu. Tai tikriausiai sušalo visos, o kas nesušalo - tas nuskendo, o kas nenuskendo - ta vėjas nupūtė

O Bugutis šaunuolis žvejys

Dėl dantukų nieko patarti negaliu. Čia gal Niurkutes reiketų labiau klausti, o mūsų Čiko tie dantukai kažkaip labai lengvai iškrito, mes net nepastebėjom.
Vakar buso geras bajeris pas mus

Sveikos, mergaitės
Buvau mieste - ir paplaukiojau, ir paslidinėjau
Gerai, kad dar lietus po pietų nelijo
Ganyta, aš irgi nieko nežinau apie dantukus
Kaip gera mama, nepastebėjau
kada tie dantukai keitėsi, be to nebuvo ir kokio ypatingo elgesio
Iš Bugio ligų prisimenu tik kastraciją - dvi dienas buvo piktas ir norėjo ką nors sudraskyti ar suplėšyti
Dar po skiepų gulinėja ir vaidina baisų ligonį
O dantukų jis nerodo, galima apžiūrėti akis, ausis, nosį - viską pavalyti, o dantys - paslėptas reikalas
Neuzmirstuole, laukiam Čiko - Kukluksklanininko

Buvau mieste - ir paplaukiojau, ir paslidinėjau

Ganyta, aš irgi nieko nežinau apie dantukus

Iš Bugio ligų prisimenu tik kastraciją - dvi dienas buvo piktas ir norėjo ką nors sudraskyti ar suplėšyti

Dar po skiepų gulinėja ir vaidina baisų ligonį

O dantukų jis nerodo, galima apžiūrėti akis, ausis, nosį - viską pavalyti, o dantys - paslėptas reikalas

Neuzmirstuole, laukiam Čiko - Kukluksklanininko

QUOTE(neuzmirstuole @ 2015 01 15, 00:17)
Žadėtos nuotraukos
Kuklusklanščikas

Kuklusklanščikas

Oi, čia reikėjo tik skyles akims padaryti

Chiko - tikrai gražus ir žaismingas katinėlis

Aš tai šiandien visur savo katinėlio ieškojau, nu, tiesiog neįtikėtina - nėra katino

nu taip nebūna, jis visada šalia, arba kažkur netoli

Gerai, kad sugalvojau vistiek atrasti

Pasirodo, buvau atidariusi sekcijos spintą ir jis spėjo įšokti į apatinę lentyną, o aš uždariau dureles, ir sėdi tyliai

Ot Bugutis pasislėpė
Būtų taip visą dieną sedėjęs, jei šeiminkė būtų laiku neradus

Labas visoms:)
nu jau čiko koks vyras nuleistais usais grazus:) maisiuke akis iskirpt ir butu betmanas beveik:)))
Bugis isvale akvariuma jau?
nu pagalbinikas visose srityse:)
Dantukai nimfai kazkaip be problemu ir nepastebimai pasikeite, nebuvo jokio vargo, tad siuo klausimu niurkute galetu daugiau padet:)
nu jau čiko koks vyras nuleistais usais grazus:) maisiuke akis iskirpt ir butu betmanas beveik:)))
Bugis isvale akvariuma jau?

Dantukai nimfai kazkaip be problemu ir nepastebimai pasikeite, nebuvo jokio vargo, tad siuo klausimu niurkute galetu daugiau padet:)
valio su gimtadieniu, Buguti:)

Buguti, sveikinu su gimtadieniu

Sveikos, kamynės
ateinu pasveikinti šio gražuolio vyruko-nulėpausiuko su peliadieniu-guliašiadieniu
Tikiuosi Sidabrė palepins šį savarankišką vyruką kuom nors skaniu vakare - ne juokas pačiam visas duris atsidaryti, reik jėgas po tokių darbų atgauti

ateinu pasveikinti šio gražuolio vyruko-nulėpausiuko su peliadieniu-guliašiadieniu