Ačiū lyn27, ačiū neuzmirstuolei, ačiū Magnuna už sveikinimus mano pūkuočiui, aš jam perduosiu visus jūsų linkėjimus ir tikrai vakare paieškosiu jam pačių skaniausių guliašiukų
Labas rytas
Ačiū lyn27, ačiū neuzmirstuolei, ačiū Magnuna už sveikinimus mano pūkuočiui, aš jam perduosiu visus jūsų linkėjimus ir tikrai vakare paieškosiu jam pačių skaniausių guliašiukų
Laba diena
Ir mes sveikinam gražuolį Bugį
daug daug sveikatytės ir Bugučiui ir jo mamkai
QUOTE(Vidam @ 2015 01 16, 13:31)
Laba diena
daug daug sveikatytės ir Bugučiui ir jo mamkai

Ačiū, Vidam,
Linkėjimai išdykėlei Nikitai
Perdaviau linkėjimus
namai dunda nuo jos dukimo
Bet kaip atpratinti nuo kandimo, tai galva neišneša
iš niekur nieko glaustosi , glaustosi ir įkanda...ne šiaip sau, bet kaip reikalas dantis suleidžia. Vis raminuosi kad dantys nuolatiniai dar ne pilnumoje užaugę, negi ir bus tokia kanžiuklė
Bet kaip atpratinti nuo kandimo, tai galva neišneša
Oi, Vidam, neįsivazduoju, kaip kovoti su tokiais įpročiais, mūsų škotukai taigi ramiakai - jokių kandžiojimųsi nėra, tai ir patirties nėra
Nors vakar bandžiau apkarpyti Bugiui nagus - čia jam tragedija
Kovojo iš visų jėgų: bandė išsprųsti, bandė įkasti, bet jis tik apžioja, kąsti neišdrįsta
Ir apšnypščiau, ir sprigtuką švelnų prieš nosytę - šiaip ne taip priekines nukarpiau, nes jos labiausiai ir kliūna, užpakalinių net ir neliečiau
Nors vakar bandžiau apkarpyti Bugiui nagus - čia jam tragedija
Kovojo iš visų jėgų: bandė išsprųsti, bandė įkasti, bet jis tik apžioja, kąsti neišdrįsta
Ir apšnypščiau, ir sprigtuką švelnų prieš nosytę - šiaip ne taip priekines nukarpiau, nes jos labiausiai ir kliūna, užpakalinių net ir neliečiau
Gerietis Bugutis
įsivaizduoju kaip vyko kova ir Bugio susirūpinusį veidelį
Ateinu papasakoti, kaip Bugučiui konservus pirkau ir 2 pelytes - Kikoje.
Jauna mergaitė stengėsi ir dar paklausė, ar suaugęs jau katinas, taip, sakau, šiandien trys metai. Man atsako: "Tai ką - 3-ų metų ir dar su pelėm žaidžia?
"
Sakau, mano ir 8-ių metų katė žaidžia ir mėto tas peles iki lubų, po to gaudo.
Nustebo mergaitė: "Oho, tai jūsų aktyvūs katinai". Nu nežinau, kaip ji tai supranta?
Paaiškinau, kad kitaip ir negali būti
Vidam,avataras gražus su gražuole Nikita
Jauna mergaitė stengėsi ir dar paklausė, ar suaugęs jau katinas, taip, sakau, šiandien trys metai. Man atsako: "Tai ką - 3-ų metų ir dar su pelėm žaidžia?
Sakau, mano ir 8-ių metų katė žaidžia ir mėto tas peles iki lubų, po to gaudo.
Nustebo mergaitė: "Oho, tai jūsų aktyvūs katinai". Nu nežinau, kaip ji tai supranta?
Paaiškinau, kad kitaip ir negali būti
Vidam,avataras gražus su gražuole Nikita
Ačiū
Turbūt pardavėja nėra auginusi katinų
maniškės aštuonių ir dešimt metų dar žaisdavo ir lakstydavo
Tai Bugis gavo dovanų
tikras vaikiui gimtadienis
Turbūt pardavėja nėra auginusi katinų
Tai Bugis gavo dovanų
Tikrai, Buguciui buvo tikras gimtadienis
PAsiseke jam su mamka - ne tik skanestu, bet ir dovanu nuperka
O del kandziojamasis - nesakykit Sidabre, kad skotukai visi ramiakai. Ciko irgi pasikandziosti megejas, bet nepasakyciau, kad skaudziai kanda. Truputi, bet jau jauciasi, Irgi, atrodo, glostai ji, viskas gerai ir staiga - capt. Reiskia, jau kazka ne taip padarei ir jam jau nepatinka.
Dar gali kasti, kai zaisti nori. Irgi neskaudziai, bet kanda.
O del kandziojamasis - nesakykit Sidabre, kad skotukai visi ramiakai. Ciko irgi pasikandziosti megejas, bet nepasakyciau, kad skaudziai kanda. Truputi, bet jau jauciasi, Irgi, atrodo, glostai ji, viskas gerai ir staiga - capt. Reiskia, jau kazka ne taip padarei ir jam jau nepatinka.
Dar gali kasti, kai zaisti nori. Irgi neskaudziai, bet kanda.
Laba diena
,
Niu?
Niu, ko niekas nieko nesako?
Apie kandžiojimąsi - reiškia man su katinėliais pasisekė
Man į rankas nei vienas nedrįsta kąsti 
Matomai aš savo katinėliam esu Didelis Bosas
O mano rankos - tai tikrai jiems yra kažkas svarbaus: Katytė taip ir laukia, kad paglostyčiau, kiša galvą ir keletą kartų palaižo man rankas, tai reiškia prašo arba dėkoja už paglostymus
Bugutis irgi džiaugiasi mano rankomis - jisai susiraito ant kelių, o savo pėdutes sudeda man į delną, o tada pėdutės sušyyyyla
Niu?
Apie kandžiojimąsi - reiškia man su katinėliais pasisekė
Matomai aš savo katinėliam esu Didelis Bosas
Bugutis irgi džiaugiasi mano rankomis - jisai susiraito ant kelių, o savo pėdutes sudeda man į delną, o tada pėdutės sušyyyyla