QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 07:49)
man pirmom dienom irgi taip atrodė, po kelių sav sakysi, o gal jau ir mažesnio reik
buvo atėjęs V, sakė šiandien dar neisrasys namo..
Del korseto - sakė jei noriu gali išimti man tuos kietus pagaliukus kur palaiko itampa ir kūno tiesuma.. Net susimąsčiau gal juos vistik palikti? Kol kas viskas gerai, apie 11 val. Perrisynes.. Tada matysiu vėl kaip kas.. Pamatysiu savo puzika naująjį..
ką galiu pasakyt.. Mane operavo tikrai V o jam asistavo Daktaras A. Pojada ( tikiuosi nesuklydau vėl jo pavardės).. Abiems aukščiausi balai!! Ir pooperacinis dėmesys, ir Mano savijauta.. Tikrai džiaugiuosi kad operavausi čia ir buvau jų rankose..
aišku dar laiko nesuper daug praėjo.. Bet.. Patinka kad miegu ant šono, kad vaistų minimaliai reikia, aišku pavargstu greitai, bet čia nuo lankytojų gausos manau.. Dar neturėjau progos iki kavos aparato nueit.. Bet šiandien tikrai tai padarysiu, o su žaliais kokteiliais manau dar greičiau atsistatysiu...
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 10 20, 08:05)
Korsetas ir turu spausti, tam jis ir skirtas. Po poris savaiciu galvosi jau apie S dydzio korseta
Papildyta:

man tikrai niekas neslapiavo, ns skysciu isvis nebuvo. Man antra diena po op. ryte iseme drenus, nes buvo tusti
Man korseto tie strypeliai į šonkaulius skaudžiai remiasi.. O ne del aptemptumo..