Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

tatanka gal gali nusifotkint blush2.gif

as ant sonu negaliu ten gi siuta,pjuvis..tiesa tau turbut gaunasi nes neduria siulai is krastu, V.siuva pjuvi tirpstanciais siulais..

as nusifotkinsiu kai isims drena,leis issimaudyt,nuimsiu korseta..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 19, 18:06)
Skauda gal daugiau skrandžio sryty.. Ir tai daugiau gal maudžia..
sėdžiu lyg tiesiai, vaikštau taip pat jau daugiau tiesiai.. Bent vyras taip sako, tik kad lėčiau judu nei šiaip..
Patiko ant šono gulet, tik nzn ar galima jau..  blush2.gif
Šarlota - aš va pagalvojau, o tu korsetu?  Nes na kad iki šiol susirietusi vaikštai, o juk jau 11 parų..  g.gif

Merginos, jus tik neskubekit issitiest taip greit! Kad netektu veliau gailetis del randuko issikreivaliojimo ir kitu pasekmiu kad nebutu... saugokit save ir nepersistenkit blink.gif mirksiukas.gif

As asmeniskai po 11d taip pat vaiksciojau dar susilenkus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 19 spalio 2014 - 19:47
QUOTE(virginp @ 2014 10 19, 21:46)
Merginos, jus tik neskubekit issitiest taip greit! Kad netektu veliau gailetis del randuko issikreivaliojimo ir kitu pasekmiu kad nebutu...  saugokit save ir nepersistenkit  blink.gif  mirksiukas.gif

As asmeniskai po 11d taip pat vaiksciojau dar susilenkus  ax.gif

organizmas pats gi diktuoja tiesiog kaskart vis kitaip atsistojus..bet as neissitiesinu dar ir nuo dreno kuris issidrenuoja ir pilva ir krutys..
virginp o tau slapiodavo po korsetu nejautei lyg nubega takelis vandenuko?ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 19, 20:56)
organizmas pats gi diktuoja tiesiog kaskart vis kitaip atsistojus..bet as neissitiesinu dar ir nuo dreno kuris issidrenuoja ir pilva ir krutys..
virginp o tau slapiodavo po korsetu nejautei lyg nubega takelis vandenuko?ar tai normalu?

O kas tau konkreciai bega? Skysciai ar kas?
kokiu momentu tu pajauti tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 19 spalio 2014 - 20:16
QUOTE(virginp @ 2014 10 19, 22:15)
O kas tau konkreciai bega? Skysciai ar kas?
kokiu momentu tu pajauti tai? g.gif

pajudejus paejus ir siaip kai guliu.kraujo nesimato ant korseto tai turbut skystis erozija ar kaip ji vadinas..Bet nejaugi niekam taip nebuvo?tikrai pamenu ta zodi kad kazkam -slapiavo rase..
Atsakyti
Laba rytą, šiandien mane jau gal israsys.. Dar žiūrės V, ir tada spres.. Bet tipo neturi prie ko ir kabintis..
tiesa pasakius norėčiau šiandien dar čia pabūti.. Nedrąsu man dar į namus.. Čia drąsuolė jaučiuosi, bet cia pripratau kaip judet, kaip apsitarnauti..
nusifotkint pameginsiu namie gal.. Iki šiol pati nelueciu korseto, kuris man atrodo mažas man.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 08:25)
Laba rytą, šiandien mane jau gal israsys.. Dar žiūrės V, ir tada spres.. Bet tipo neturi prie ko ir kabintis..
tiesa pasakius norėčiau šiandien dar čia pabūti.. Nedrąsu man dar į namus.. Čia drąsuolė jaučiuosi, bet cia pripratau kaip judet, kaip apsitarnauti..
nusifotkint pameginsiu namie gal.. Iki šiol pati nelueciu korseto, kuris man atrodo mažas man.. blush2.gif

o koks dydis korseto?
Atsakyti
Nežinau koks dydis.. Padavė kažkokį tokį ir turiu..
blush2.gif
aš dar nelendu pati prie korseto, bet na logiskai mąstant turetu but M
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 19, 21:30)
pajudejus paejus ir siaip kai guliu.kraujo nesimato ant korseto tai turbut skystis erozija ar kaip ji vadinas..Bet nejaugi niekam taip nebuvo?tikrai pamenu ta zodi kad kazkam -slapiavo rase..

man šlapavo po pkelių sav, bet prisirinko skysčių ir per tą vietą, kur lindo siūlai prasiskverbė, tada nuėjau pas gydytoją ir išdrenavo viską lauk, statė iš naujo dreną, bet pro jį jau nebebėgo, rankom išmaigė unsure.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 08:31)
blush2.gif

man pirmom dienom irgi taip atrodė, po kelių sav sakysi, o gal jau ir mažesnio reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 08:31)
blush2.gif

Korsetas ir turu spausti, tam jis ir skirtas. Po poris savaiciu galvosi jau apie S dydzio korseta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 19, 21:30)

g.gif man tikrai niekas neslapiavo, ns skysciu isvis nebuvo. Man antra diena po op. ryte iseme drenus, nes buvo tusti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 20 spalio 2014 - 08:05
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 07:49)
man pirmom dienom irgi taip atrodė, po kelių sav sakysi, o gal jau ir mažesnio reik  biggrin.gif

buvo atėjęs V, sakė šiandien dar neisrasys namo..
Del korseto - sakė jei noriu gali išimti man tuos kietus pagaliukus kur palaiko itampa ir kūno tiesuma.. Net susimąsčiau gal juos vistik palikti? Kol kas viskas gerai, apie 11 val. Perrisynes.. Tada matysiu vėl kaip kas.. Pamatysiu savo puzika naująjį..
ką galiu pasakyt.. Mane operavo tikrai V o jam asistavo Daktaras A. Pojada ( tikiuosi nesuklydau vėl jo pavardės).. Abiems aukščiausi balai!! Ir pooperacinis dėmesys, ir Mano savijauta.. Tikrai džiaugiuosi kad operavausi čia ir buvau jų rankose..
aišku dar laiko nesuper daug praėjo.. Bet.. Patinka kad miegu ant šono, kad vaistų minimaliai reikia, aišku pavargstu greitai, bet čia nuo lankytojų gausos manau.. Dar neturėjau progos iki kavos aparato nueit.. Bet šiandien tikrai tai padarysiu, o su žaliais kokteiliais manau dar greičiau atsistatysiu...
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 10 20, 08:05)
Korsetas ir turu spausti, tam jis ir skirtas. Po poris savaiciu galvosi jau apie S dydzio korseta  thumbup.gif
Papildyta:
g.gif  man tikrai niekas neslapiavo, ns skysciu isvis nebuvo. Man antra diena po op. ryte iseme drenus, nes buvo tusti  thumbup.gif

Man korseto tie strypeliai į šonkaulius skaudžiai remiasi.. O ne del aptemptumo..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 09:07)

Man korseto tie strypeliai į šonkaulius skaudžiai remiasi.. O ne del aptemptumo..

aš be jų buvau biggrin.gif
Atsakyti