Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

Sveikos 4u.gif
labai smagu skaityti, kad puikiai jaučiatės po operacijų thumbup.gif
O koks tamstos korsetas, kad su pagaliukais? g.gif man davė cereplas, bet be jokių pagaliukų schmoll.gif po op man jau praėjo apie 7 savaitės, vakar pirmą kartą nusivilkau korsetą ilgiau nei valandai - oi kaip sunku be jo doh.gif baisu eiti, sėstis, stotis... atrodo, kad pilvas drebučių kalnas būtų doh.gif nežinau, kaip be jo reikės būti. O vyras juokiasi, sako, gal jau užtenka tau jį nešiot, kol raumenys neatrofavosi lotuliukas.gif bus labai idomu pažiūrėti į jūsų nuotraukas po op mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 20, 09:11)
Sveikos  4u.gif
labai smagu skaityti, kad puikiai jaučiatės po operacijų  thumbup.gif
O koks tamstos korsetas, kad su pagaliukais?  g.gif man davė cereplas, bet be jokių pagaliukų  schmoll.gif po op man jau praėjo apie 7 savaitės, vakar pirmą kartą nusivilkau korsetą ilgiau nei valandai - oi kaip sunku be jo  doh.gif baisu eiti, sėstis, stotis... atrodo, kad pilvas drebučių kalnas būtų  doh.gif nežinau, kaip be jo reikės būti. O vyras juokiasi, sako, gal jau užtenka tau jį nešiot, kol raumenys neatrofavosi  lotuliukas.gif  bus labai idomu pažiūrėti į jūsų nuotraukas po op  mirksiukas.gif

man V... sakė kad šitie yra ir su pagaliukais mirksiukas.gif

nusiėmus būna baisu , bet man jau gera be jo buvo, pradžioj nusiimdavau tik miegui, o paskui jau ir dienai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 10:07)
buvo atėjęs V, sakė šiandien dar neisrasys namo..
Del korseto - sakė jei noriu gali išimti man tuos kietus pagaliukus kur palaiko itampa ir kūno tiesuma.. Net susimąsčiau gal juos vistik palikti? Kol kas viskas gerai, apie 11 val. Perrisynes.. Tada matysiu vėl kaip kas.. Pamatysiu savo puzika naująjį..
ką galiu pasakyt.. Mane operavo tikrai V o jam asistavo Daktaras A. Pojada ( tikiuosi nesuklydau vėl jo pavardės).. Abiems aukščiausi balai!! Ir pooperacinis dėmesys, ir Mano savijauta.. Tikrai džiaugiuosi kad operavausi čia ir buvau jų rankose..
aišku dar laiko nesuper daug praėjo.. Bet.. Patinka kad miegu ant šono, kad vaistų minimaliai reikia, aišku pavargstu greitai, bet čia nuo lankytojų gausos manau.. Dar neturėjau progos iki kavos aparato nueit.. Bet šiandien tikrai tai padarysiu, o su žaliais kokteiliais manau dar greičiau atsistatysiu...
Papildyta:

Man korseto tie strypeliai į šonkaulius skaudžiai remiasi.. O ne del aptemptumo..

Liuks kad patenkinta,kiek sverei iki op?
O kokiu vaistu tu nori gerti,as esu po viso kuno rekonstrukcijos,po trigubos op ir negeriu nieko man neskauda o pilvo tempimas kur susiuta sutraukta jega man neskausmas .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 20, 08:18)
Liuks kad patenkinta,kiek sverei iki op?
O kokiu vaistu tu nori gerti,as esu po viso kuno rekonstrukcijos,po trigubos op ir negeriu nieko man neskauda o pilvo tempimas kur susiuta sutraukta jega man neskausmas .smile.gif

Prieš operaciją vietoj to, kad numesčiau svorį priauginau ji iki 67kg.. Kiek dabar nzn.. blush2.gif
vaistai- tai ketanovas nes kai patupineji paskui jauti tą maudima ar tempima, bet čia neskausmas.. Beja, tie vaistukai nugarai nuima įtampą nuovargį..
drenus man ištraukė iškarto siekančią dieną po operacijos, o dabar va įdomu kokia dabar bus situacija.. Ar tikrai niekas nesirenka ir nebesirinks.. g.gif
o į perrisimus vaziavote čia ( klausimas toms kas pas V operavosi), ar poliklinikoje? Pradėjau mastyt, gal čia mažiau visokių virusų tikimybė nei poliklinikoje tokių oru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 09:13)
man V... sakė kad šitie yra ir su pagaliukais  mirksiukas.gif

nusiėmus būna baisu , bet man jau gera be jo buvo, pradžioj nusiimdavau tik miegui, o paskui jau ir dienai  bigsmile.gif

Tikiuos ir man taip bus gera be jo, pripratau, tai kaip antra oda lotuliukas.gif bet dėl darbo vistiek teks ilgiau jį nešioti, bent jau į komandiruotes. Tikiuos, raumenys dėl jo neatrofuosis doh.gif lotuliukas.gif
Iš tikrųjų tai man dėl mano pilvo labai keista. Vakarais vis dar atrodau taip, lyg nebūčiau operavusis, o rytais nėra prie ko prikibti - pilvas daugmaž lygus. Pagalvoju, o ar negalėjo dar labiau raumenų sutraukti ir įtempti - ne vien tik iš šonų, bet ir į ilgį įtempti g.gif o susiūti raumenys suauga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 09:57)
Prieš operaciją vietoj to, kad numesčiau svorį priauginau ji iki 67kg.. Kiek dabar nzn..  blush2.gif
vaistai- tai ketanovas  nes kai patupineji paskui jauti tą maudima ar tempima, bet čia neskausmas.. Beja, tie vaistukai nugarai nuima įtampą  nuovargį..
drenus man ištraukė iškarto siekančią dieną po operacijos, o dabar va įdomu kokia dabar bus situacija.. Ar tikrai niekas nesirenka ir nebesirinks..  g.gif
o į perrisimus vaziavote čia ( klausimas toms kas pas V operavosi),  ar poliklinikoje? Pradėjau mastyt, gal čia mažiau visokių virusų tikimybė nei poliklinikoje tokių oru?  g.gif

važinėjau pas jį 4u.gif poliklinikoje nei kart dėl to nesilankiau blush2.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 20, 10:02)
Tikiuos ir man taip bus gera be jo, pripratau, tai kaip antra oda  lotuliukas.gif  bet dėl darbo vistiek teks ilgiau jį nešioti, bent jau į komandiruotes. Tikiuos, raumenys dėl jo neatrofuosis  doh.gif  lotuliukas.gif
Iš tikrųjų tai man dėl mano pilvo labai keista. Vakarais vis dar atrodau taip, lyg nebūčiau operavusis, o rytais nėra prie ko prikibti - pilvas daugmaž lygus. Pagalvoju, o ar negalėjo dar labiau raumenų sutraukti ir įtempti - ne vien tik iš šonų, bet ir į ilgį įtempti  g.gif o susiūti raumenys suauga?  g.gif

manau padarė viską, kas reikia ir yra įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 09:57)

o į perrisimus vaziavote čia ( klausimas toms kas pas V operavosi),  ar poliklinikoje? Pradėjau mastyt, gal čia mažiau visokių virusų tikimybė nei poliklinikoje tokių oru?  g.gif

Ligoninėj buvau 7 dienas, ten ir perrišinėjo, namo išleido su sterilstrip pleistrais, daugiau nieko nedėjo. Aš papildomai dėjausi markės tvarstį, kad korsetas ir apatiniai pleistriukų nenuplėštų man judant. Visa kita dariausi namuose pati - nusipirkau žaizdom sterilizuoti purškalą - kažkoks specialus yra, vaistinėse tikrai žino, jį galima ant žaizdos purkšti, nes jis be spirito, tik va pavadinimo dabar nepasakysiu, neatsimenu. Į polikliniką manau tikrai neverta eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 20, 09:07)
Ligoninėj buvau 7 dienas, ten ir perrišinėjo, namo išleido su sterilstrip pleistrais, daugiau nieko nedėjo. Aš papildomai dėjausi markės tvarstį, kad korsetas ir apatiniai pleistriukų nenuplėštų man judant. Visa kita dariausi namuose pati - nusipirkau žaizdom sterilizuoti purškalą - kažkoks specialus yra, vaistinėse tikrai žino, jį galima ant žaizdos purkšti, nes jis be spirito, tik va pavadinimo dabar nepasakysiu, neatsimenu. Į polikliniką manau tikrai neverta eiti  mirksiukas.gif

Na nežinau kiek mane čia laikys, bet manau tikrai nebeilgai.. Na bet kokiu atveju, gal pasakys viską kaip ka daryti.. Tiesiog pamasciau apie tai..
noriu filmą kokį nors dabar pasileist paziuret bet jei kviesis perrisynet, gal negražu, kad aš filmus čia žiūriu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 20, 11:07)
Ligoninėj buvau 7 dienas, ten ir perrišinėjo, namo išleido su sterilstrip pleistrais, daugiau nieko nedėjo. Aš papildomai dėjausi markės tvarstį, kad korsetas ir apatiniai pleistriukų nenuplėštų man judant. Visa kita dariausi namuose pati - nusipirkau žaizdom sterilizuoti purškalą - kažkoks specialus yra, vaistinėse tikrai žino, jį galima ant žaizdos purkšti, nes jis be spirito, tik va pavadinimo dabar nepasakysiu, neatsimenu. Į polikliniką manau tikrai neverta eiti  mirksiukas.gif

Octenisept bet jo prekyba sustabdyta,regestruoja..Nupirkau Asepta bet jis rodos su spiritu..
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 11:14)
Na nežinau kiek mane čia laikys, bet manau tikrai nebeilgai.. Na bet kokiu atveju, gal pasakys viską kaip ka daryti..  Tiesiog pamasciau apie tai..
noriu filmą kokį nors dabar pasileist paziuret  bet jei kviesis perrisynet, gal negražu, kad aš filmus čia žiūriu?  unsure.gif

Sumastei cia biggrin.gif privaciuose iskart kaba palatose televizoriai,reiskes galima ziuret,kodel ne,ateis ir uzdarysi kompa biggrin.gif
Atsakyti
http://www.eurovaist...T-F-250-ml.html
Dar toks yra, bet aš pirkau pačioj vaistinėj, mokėjau apie 8 lt, ir buteliukas kitaip atrodė.
Atsakyti
Labas merginos! 4u.gif
Kaip smagu, kad jusu tiek daug ir kad visoms viskas gerai! Sveikos prisijungusios prie graziu pilvuku thumbup.gif
Sekmes ir gero gijimo!!!
As noriu pasidziaugti, kad vakar pirma karta treniruoteje buvau. Tai 15 min takelis, 15 min slides, 15 min dviratis ir 15 min tempimo pratimai ant zemes ir su kamuoliu. Treniruotes metu nieko skaudejo, aisku viska dariau atsargiai. Vakare jautesi krutyse tempimas, o siandien virs bambos skauda pilvo raumenis... Ir seip jauciasi visas kunas toks siek tiek skausmingas. Oi oi oi 2 menesiai be sporto buvo....galvojau prastesne forma bus, nes apart tvarkymosi, pasivaiksciojimu ir darbo nieko tokio nedarydavau, tempimo pratimus kartais. Bet lyg viskas normaliai, atsargiai tesiu viska toliau, o kaip zumbos pasiilgau!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 20, 09:28)

Sumastei cia biggrin.gif privaciuose iskart kaba palatose televizoriai,reiskes galima ziuret,kodel ne,ateis ir uzdarysi kompa biggrin.gif

Na tiesiog apie etiketą pamasčiau.. biggrin.gif
Atsakyti