Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

Ikeliau kolkas ka turiu su gorsetu 4u.gif

Del pilvo,bet mergynos juk dabar po operacijos nejudam,gulim,valgom,kas liks?pergyvenu del pilvuko.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 20 spalio 2014 - 14:11
QUOTE(Masianca @ 2014 10 20, 15:05)

Del pilvo,bet mergynos juk dabar po operacijos nejudam,gulim,valgom,kas liks?pergyvenu del pilvuko.. verysad.gif

Nu nerealiai gerai atrodai, kudena tikra!!! O papuliu grazumas!!!! Tau nedejo implantu???? Tokie apvalus ir iskile!!!! Bravo sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pakomentavau albumeli irgi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti gal žinote ar valdiškai operuoja (susiuva persiskyrusį pilvo raumenį, t.y be riebalų siurbimo) tik Vilniuje, ar ir Kaune.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 14:42)
Sveikos, norėjau pasiteirauti gal žinote ar valdiškai operuoja (susiuva persiskyrusį pilvo raumenį, t.y be riebalų siurbimo) tik Vilniuje, ar ir Kaune.

Taip.. Šias operacijas daro visi man rodos plastines rekonstrukcijos skyriai visuose miestuose
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 16:21)
Taip.. Šias operacijas daro visi man rodos plastines rekonstrukcijos skyriai visuose miestuose

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 17:00)

Nėra už ką mirksiukas.gif bet vusviena siūlyčiau mėginti pas tą, kurIs praktikos daugiau turi..
kaune Kairakis kauno klinikose dirba, gal jis darytų, jei Kaunas reikalingas.. ax.gif
Atsakyti
Mergaites, toks techninis klausimas: ar operacijos metu daroma bendra narkoze, ar daline? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 15:42)

daro, aš dariausi Vln pas Vitkų 4u.gif

QUOTE(Macarena @ 2014 10 20, 20:00)
Mergaites, toks techninis klausimas: ar operacijos metu daroma bendra narkoze, ar daline? 4u.gif

bendra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 20, 15:05)

thumbup.gif atrodai!!!! Nepergyvenk, praeis kiek laiko, vel galesi sportuoti ir viskas bus ok su pilvuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 19:06)

Hm, as gal kaip blondine paklausiu, o tai kaip Cezari daro su daline, tai negali ir pilvo plastikos taip? biggrin.gif
Man ta bendra nejautra kazkaip nepatraukliai labai sviecia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 21:06)
daro, aš dariausi Vln pas Vitkų 4u.gif

Kad ne Vilniuje domina zmogu lotuliukas.gif
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 20, 21:21)
thumbup.gif atrodai!!!! Nepergyvenk, praeis kiek laiko, vel galesi sportuoti ir viskas bus ok su pilvuku  mirksiukas.gif

As nesportuoju,tai matosi ir ant nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 10 20, 19:21)
Hm, as gal kaip blondine paklausiu, o tai kaip Cezari daro su daline, tai negali ir pilvo plastikos taip?  biggrin.gif
Man ta bendra nejautra kazkaip nepatraukliai labai sviecia blush2.gif

Epidura galima daryti kai operacija yra daroma iki bambos.. Kai jau aukščiau daroma bendra..
Atsakyti