QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 23:13)
ekstra CP nebūtinai su pilna narkoze - turėjau pati su daline nejautra
kai yra tikrai extra ir yra svarbios ne minutės, o sekundės niekas nelaukia, kol tą dalinę padarys
QUOTE(Macarena @ 2014 10 21, 08:04)
Aisku
As ne medike, bet man CP man atrodo kur kas rimtesne operacija, nes BUTENT yra pjaunama gimda, vidinis pilvo organas, o pilvo plastikoje vidaus organai nelieciami, tik sakykim, tai, kas virs organu

Taip, man irgi buvo ekstrinis CP, ir buvo daline nejautra
ne rimtume esmė, o trukmėj

pilvo plastika yra pakankamai ilga operacija, ir aš taip galvoju, jog todėl ta nejautra yra pilna

aš irgi 3 CP turėjau, visi trys su dalinėm, bet tik todėl, kad prieš bandant gimdyti jau buvo padarytas epidūras, tačiau man paklausus, kas būtų, jei nebūtų epidūro, sakė migdytumėm pilna narkoze, nes vaikučio tonų jau nebebuvo, kai skubiai vežė į operacinę, ten buvo svarbi kiekviena sekundė...
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 08:24)
Miegu ant šonų be jokio sąžinės graužaties.. Idomu kaip namie bus.. Ir kaip supratau, tai čia merginoms skausmai daug veliau pilvo prasidėję? Ar jie nuo pat pradžių tokie buvo ir taip ilgai? Nes man neskauda.. Pavargstu va tik greitai.. Nusilpimas jaučiasi..ir va vaikščioti daug sunku, sšiandien meginsiu daugiau.. Nes ryt speku į namus.. Juk esu tai be drenu..
Bandomasis - o kur tu bambos siūlus traukei? Sako stengiasi jie čia jau netraukti, bet tipo jri atvažiuosiu tsi ištrauks.. O didysis pjūvis su tirpstanciais siūtas, bet ir specialia siule.. Siūlas eina per visa randa..
aš irgi miegojau jau antrą dieną ant šono, nes man nugara tirpo kitaip
man viską V... sutvarkė, nebuvau dėl pilvo nei kart poliklinikoj

jei tik kas iš kart pas jį einu

ir jis sakė, kad labai gerai darau, nes jis žino visą situaciją