Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(Macarena @ 2014 10 20, 20:21)
Hm, as gal kaip blondine paklausiu, o tai kaip Cezari daro su daline, tai negali ir pilvo plastikos taip?  biggrin.gif
Man ta bendra nejautra kazkaip nepatraukliai labai sviecia blush2.gif

na CP yra padaromas per keliasdešimt minučių, nėra ką lygint ax.gif plius CP yra pjaunama tik pilvo siena, gimda ir dar kažkas ten, čia kur kas rimčiau rolleyes.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 20, 20:56)
Kad ne Vilniuje domina zmogu lotuliukas.gif

As nesportuoju,tai matosi ir ant nuotrauku  biggrin.gif

ne taip perskaičiau biggrin.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 21:19)
Epidura galima daryti kai operacija yra daroma iki bambos.. Kai jau aukščiau  daroma bendra..

na dalinė plastika irgi iki bambos berods g.gif bet o tačiau, negirdėjau, kad su daline nejautra darytų g.gif net cp kai ekstra reikia daro su pilna narkoze rolleyes.gif ir šiaip kai pagalvoji, 3 valandas ten gulėt ir žiūrėt į lubas reiktų, man jau cp užteko doh.gif o jei dar būtų, kaip man, pradėjau vemt kai pilvą prapjovė, nemanau kad taip rizikuotų g.gif
Atsakyti
ekstra CP nebūtinai su pilna narkoze - turėjau pati su daline nejautra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 20, 20:19)
Epidura galima daryti kai operacija yra daroma iki bambos.. Kai jau aukščiau  daroma bendra..

Aisku 4u.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 20, 20:53)
na CP yra padaromas per  keliasdešimt minučių, nėra ką lygint  ax.gif plius CP yra pjaunama tik pilvo siena, gimda ir dar kažkas ten, čia kur kas rimčiau  rolleyes.gif

As ne medike, bet man CP man atrodo kur kas rimtesne operacija, nes BUTENT yra pjaunama gimda, vidinis pilvo organas, o pilvo plastikoje vidaus organai nelieciami, tik sakykim, tai, kas virs organu smile.gif

QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 22:13)
ekstra CP nebūtinai su pilna narkoze - turėjau pati su daline nejautra smile.gif

Taip, man irgi buvo ekstrinis CP, ir buvo daline nejautra g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Del dalinės nejautros aiskinausi prieš operaciją su anesteziologe, tai va ji man taip paaiškino.. blush2.gif

Miegu ant šonų be jokio sąžinės graužaties.. Idomu kaip namie bus.. Ir kaip supratau, tai čia merginoms skausmai daug veliau pilvo prasidėję? Ar jie nuo pat pradžių tokie buvo ir taip ilgai? Nes man neskauda.. Pavargstu va tik greitai.. Nusilpimas jaučiasi..ir va vaikščioti daug sunku, sšiandien meginsiu daugiau.. Nes ryt speku į namus.. Juk esu tai be drenu..
Bandomasis - o kur tu bambos siūlus traukei? Sako stengiasi jie čia jau netraukti, bet tipo jri atvažiuosiu tsi ištrauks.. O didysis pjūvis su tirpstanciais siūtas, bet ir specialia siule.. Siūlas eina per visa randa..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 20, 23:13)

kai yra tikrai extra ir yra svarbios ne minutės, o sekundės niekas nelaukia, kol tą dalinę padarys 4u.gif

QUOTE(Macarena @ 2014 10 21, 08:04)
Aisku 4u.gif
As ne medike, bet man CP man atrodo kur kas rimtesne operacija, nes BUTENT yra pjaunama gimda, vidinis pilvo organas, o pilvo plastikoje vidaus organai nelieciami, tik sakykim, tai, kas virs organu smile.gif
Taip, man irgi buvo ekstrinis CP, ir buvo daline nejautra g.gif

ne rimtume esmė, o trukmėj 4u.gif pilvo plastika yra pakankamai ilga operacija, ir aš taip galvoju, jog todėl ta nejautra yra pilna 4u.gif aš irgi 3 CP turėjau, visi trys su dalinėm, bet tik todėl, kad prieš bandant gimdyti jau buvo padarytas epidūras, tačiau man paklausus, kas būtų, jei nebūtų epidūro, sakė migdytumėm pilna narkoze, nes vaikučio tonų jau nebebuvo, kai skubiai vežė į operacinę, ten buvo svarbi kiekviena sekundė...
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 08:24)

Miegu ant šonų be jokio sąžinės graužaties.. Idomu kaip namie bus.. Ir kaip supratau, tai čia merginoms skausmai daug veliau pilvo prasidėję? Ar jie nuo pat pradžių tokie buvo ir taip ilgai? Nes man neskauda.. Pavargstu va tik greitai.. Nusilpimas jaučiasi..ir va vaikščioti daug sunku, sšiandien meginsiu daugiau.. Nes ryt speku į namus.. Juk esu tai be drenu..
Bandomasis - o kur tu bambos siūlus traukei?  Sako stengiasi jie čia jau netraukti, bet tipo jri atvažiuosiu tsi ištrauks.. O didysis pjūvis su tirpstanciais siūtas, bet ir specialia siule.. Siūlas eina per visa randa..

aš irgi miegojau jau antrą dieną ant šono, nes man nugara tirpo kitaip smile.gif

man viską V... sutvarkė, nebuvau dėl pilvo nei kart poliklinikoj 4u.gif jei tik kas iš kart pas jį einu rolleyes.gif ir jis sakė, kad labai gerai darau, nes jis žino visą situaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 21, 09:07)
man viską V... sutvarkė, nebuvau dėl pilvo nei kart poliklinikoj  4u.gif  jei tik kas iš kart pas jį einu  rolleyes.gif  ir jis sakė, kad labai gerai darau, nes jis žino visą situaciją  ax.gif

Sveikos 4u.gif
nežinau kaip Tatankai, bet tau Bandomasis su V. tikrai pasisekė - gavai jo asmeninį tel nr., visada pas jį važinėjai tvarkytis, visada jis tave priimdavo. O man... net į planinį vizitą jis neatėjo, konsultavo visai kitas chirurgas, kurio mano operacijoje tikrai nebuvo. Nežinau, ko aš čia tokia nesėkminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 10:18)
Sveikos  4u.gif
nežinau kaip Tatankai, bet tau Bandomasis su V. tikrai pasisekė - gavai jo asmeninį tel nr., visada pas jį važinėjai tvarkytis, visada jis tave priimdavo. O man... net į planinį vizitą jis neatėjo, konsultavo visai kitas chirurgas, kurio mano operacijoje tikrai nebuvo. Nežinau, ko aš čia tokia nesėkminga  doh.gif

Gal del to kad i kisene neidejei,siais laikas taip negalima 100%.!!
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 09:18)
Sveikos  4u.gif
nežinau kaip Tatankai, bet tau Bandomasis su V. tikrai pasisekė - gavai jo asmeninį tel nr., visada pas jį važinėjai tvarkytis, visada jis tave priimdavo. O man... net į planinį vizitą jis neatėjo, konsultavo visai kitas chirurgas, kurio mano operacijoje tikrai nebuvo. Nežinau, ko aš čia tokia nesėkminga  doh.gif

pas mane organizmas viską labai komplikavo, gal dėl to labiau rūpinosi, bet ir šiaip man jis žiauriai fainas pasirodė, be jokių seilėjimųsi, tiesiai šviesiai pasako ir baigta smile.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 09:23)

buvo toks dalykas, kad man pakartotinai įdėjus drenus, reikėjo savaitgalį ateiti apžiūrai, V... nebuvo svtgl Vln, jis man davė tom dienom budinčių gydytojų telefonus, aš susiskambinau ir ėjau pas juos, nors jie irgi nebuvę mano operacijoje ir situacijos nežinojo wink.gif tiesiog jis yra viso skyriaus vadovas, manau tikrai ne šiaip sau neateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 08:18)
Sveikos  4u.gif

Na komplikacijų man jokių nėra ( tfu tfu tfu) bet dėmesio jo turiu.. Kitų daktarų taip pat. blush2.gif
šiandien V perriso man naująją bambą nuo pat ryto.. Esu patenkinta iki negalejimo ją matydama. bigsmile.gif
Na Mob.jo neturiu, bet speju paprasysiu, gal duos, jei kils kokių klausimų.. Siaip manau tel savo asmeninius duoda tirm kam komplikacijų yra...
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 09:23)

Gal ir dėl to. Žinau, kaip kai kurie daktarai "susileidžia" gavę į kišenę, bet ta suma irgi turi būti "atitinkama". Kai operavausi, "atitinkamos" sumos neturėjau, tai juokintis su pora lt, nu man gėda. O dabar iš šono žiūrint, turbūt atrodo, kad aš tik priekabių ieškau. Aš tik noriu konstatuoti faktą - išoperavo, kol buvau ligoninėj viskas ok - ateidavo, paklausdavo, perrišdavo. O va į planinę konsultaciją po mėnesio nepasirodė. Ir niekas negarantuos, kad jei bučiau įdėjus, jis būtų atėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 08:53)
Gal ir dėl to. Žinau, kaip kai kurie daktarai "susileidžia" gavę į kišenę, bet ta suma irgi turi būti "atitinkama".  Kai operavausi, "atitinkamos" sumos neturėjau, tai juokintis su pora lt, nu man gėda. O dabar iš šono žiūrint, turbūt atrodo, kad aš tik priekabių ieškau. Aš tik noriu konstatuoti faktą - išoperavo, kol buvau ligoninėj viskas ok - ateidavo, paklausdavo, perrišdavo. O va į planinę konsultaciją po mėnesio nepasirodė. Ir niekas negarantuos, kad jei bučiau įdėjus, jis būtų atėjęs.

blush2.gif o kuo ta planine konsultacija tokia ipatinga?
Aš čia labai rimtai klausiu, nes apie ją net negirdėjau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 10:02)
blush2.gif  o kuo ta planine konsultacija tokia ipatinga?
Aš čia labai rimtai klausiu, nes apie ją net negirdėjau..  blush2.gif

Niekuom neypatinga. Tiesiog aš lankiausi poliklinikoje, o ten chirurgas nieko negalėjo atsakyti į mano klausimus. Taigi, pasiėmiau siuntimą, galvoju nuvažiuosiu pas V., ir jis man konkrečiai viską paaiškins. Reziume, visą tuo metu aktualią info gavau iš kito chirurgo.
Atsakyti