Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 21, 10:31)
pas mane organizmas viską labai komplikavo, gal dėl to labiau rūpinosi, bet ir šiaip man jis žiauriai fainas pasirodė, be jokių seilėjimųsi, tiesiai šviesiai pasako ir baigta smile.gif
buvo toks dalykas, kad man pakartotinai įdėjus drenus, reikėjo savaitgalį ateiti apžiūrai, V... nebuvo svtgl Vln, jis man davė tom dienom budinčių gydytojų telefonus, aš susiskambinau ir ėjau pas juos, nors jie irgi nebuvę mano operacijoje ir situacijos nežinojo wink.gif tiesiog jis yra viso skyriaus vadovas, manau tikrai ne šiaip sau neateina smile.gif

As esu vis dar su drenu,vakar per perrisimus dave chirurgo mob.nr. is Vilniaus ir pasake,isimsit jau Vilniui,prisistatykit nuo manes,saunu thumbup.gif thumbup.gif Tai dabar tik siulu traukimui pas ji po 10d. drinks_cheers.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 10:44)
Esu patenkinta iki negalejimo ją matydama.  bigsmile.gif
Na Mob.jo neturiu, bet speju paprasysiu, gal duos, jei kils kokių klausimų.. Siaip manau tel savo asmeninius duoda tirm kam komplikacijų yra...

sukis kaip nori,siandien tavo eile pasirodyt bent koki seseli schmoll.gif doh.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 09:44)
Na komplikacijų man jokių nėra ( tfu tfu tfu) bet dėmesio jo turiu.. Kitų daktarų taip pat.  blush2.gif
šiandien V perriso man naująją bambą nuo pat ryto.. Esu patenkinta iki negalejimo ją matydama.  bigsmile.gif
Na Mob.jo neturiu, bet speju paprasysiu, gal duos, jei kils kokių klausimų.. Siaip manau tel savo asmeninius duoda tirm kam komplikacijų yra...

Kažkaip jaučiu ir be to mobilaus būčiau išsisukus smile.gif kad ir susiskambindavom, reikdavo palaukti dažniausiai smile.gif neteikiu tam didelės reikšmės smile.gif
Smagu, kad džiugina, reiks pasirodyt biggrin.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 09:53)
Gal ir dėl to. Žinau, kaip kai kurie daktarai "susileidžia" gavę į kišenę, bet ta suma irgi turi būti "atitinkama".  Kai operavausi, "atitinkamos" sumos neturėjau, tai juokintis su pora lt, nu man gėda. O dabar iš šono žiūrint, turbūt atrodo, kad aš tik priekabių ieškau. Aš tik noriu konstatuoti faktą - išoperavo, kol buvau ligoninėj viskas ok - ateidavo, paklausdavo, perrišdavo. O va į planinę konsultaciją po mėnesio nepasirodė. Ir niekas negarantuos, kad jei bučiau įdėjus, jis būtų atėjęs.

kažkaip manau, jog jam tikrai jau tiek tie pinigai neimponuoja smile.gif turi jis jų tikrai manau užtektinai, o ir netikiu, kad pagal pavardę prisimena, kas kiek davė ar nedavė mirksiukas.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 21, 10:08)
Niekuom neypatinga. Tiesiog aš lankiausi poliklinikoje, o ten chirurgas nieko negalėjo atsakyti į mano klausimus. Taigi, pasiėmiau siuntimą, galvoju nuvažiuosiu pas V., ir jis man konkrečiai viską paaiškins. Reziume, visą tuo metu aktualią info gavau iš kito chirurgo.

bet svarbu, kad gavai visus atsakymus, ar tai nėra svarbiausia mirksiukas.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 10:26)
As esu vis dar su drenu,vakar per perrisimus dave chirurgo mob.nr. is Vilniaus ir pasake,isimsit jau Vilniui,prisistatykit nuo manes,saunu thumbup.gif  thumbup.gif Tai dabar tik siulu traukimui pas ji po 10d. drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 09:26)
As esu vis dar su drenu,vakar per perrisimus dave chirurgo mob.nr. is Vilniaus ir pasake,isimsit jau Vilniui,prisistatykit nuo manes,saunu thumbup.gif  thumbup.gif Tai dabar tik siulu traukimui pas ji po 10d. drinks_cheers.gif
sukis kaip nori,siandien tavo eile pasirodyt bent koki seseli schmoll.gif  doh.gif  ax.gif  biggrin.gif

Grįžus namo pažadu pasifotkint.. Dabar nėra kaip, o ir per korsetą juk nieko nesimato..
po kiek laiko maždaug tynimas praeina?
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 13:35)
Grįžus namo pažadu pasifotkint.. Dabar nėra kaip, o ir per korsetą juk nieko nesimato..

kur tau tynsta?as irgi vakar ikeliau su korsetu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 12:35)

Tikrai labai visoms individualiai manau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 12:36)

bet labai nerealiai matomi pasikeitimai thumbup.gif super , neatpažįstamai pasikeitė figūra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 21, 11:36)

Na sakė visas pilvas yra ir tyri būti šiek tiek patines.. doh.gif blush2.gif tai aš ir tikiu. Fotkiu neziurejau, intwrnetas silpnas labai, tai sunkiai krauna, net nesistengiu kol iki Namu negrįšiu. O ir reika gal telefa pasiimti į perrisima, tada daugiau gal ko matysis, jei nufitkinti seksis..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 12:40)
Na sakė visas pilvas yra ir tyri būti šiek tiek patines..  doh.gif  blush2.gif  tai aš ir tikiu. Fotkiu neziurejau, intwrnetas silpnas labai, tai sunkiai krauna, net nesistengiu kol iki Namu negrįšiu. O ir reika gal telefa pasiimti į perrisima, tada daugiau gal ko matysis, jei nufitkinti seksis..

aš taip bijojau ten visko, kad man ne iki to buvo pamenu lotuliukas.gif tiek kartų alpau tam kambarėly doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išsitraukiau džinsus kurių nedėvėjau kokį gerą mėnesį, tai galiu nusimaut ir užsimaut užsegtus lotuliukas.gif bet tai svoris kodėl nekrenta blink.gif vos 1 gal kg nukrito, max 2 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 21, 13:07)
Išsitraukiau džinsus kurių nedėvėjau kokį gerą mėnesį, tai galiu nusimaut ir užsimaut užsegtus  lotuliukas.gif  bet tai svoris kodėl nekrenta  blink.gif  vos 1 gal kg nukrito, max 2  doh.gif

Geras jausmas, ar ne? bigsmile.gif aš kol kas išvis jokių džinsų negaliu dėvėti - per pilvą žiauriai spaudžia doh.gif
Atsakyti
Merginos, o tai kaip vistik su skausmu pilvo? Jei jo nėra jis jau ir nebeatsiras? Ar grizus namo dar pajausiu vėliau visa malonumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 21, 15:18)
Merginos, o tai kaip vistik su skausmu pilvo? Jei jo nėra jis jau ir nebeatsiras?  Ar grizus namo dar pajausiu vėliau visa malonumą?  g.gif

Čia jau individualiai, pvz., man paprasta namų buitim užsiimant, lėtai neskubant, neskauda, bet jei kur greičiau ar ilgiau eiti, jaučiu tempimą. Laisvai korpusu pasisukti irgi negaliu. Ir tempia, maudžia ten kur skrandis ir kairėj pusėj žemiau bambos. Iš esmės galiu sakyti, kad man neskauda pilvo.
Atsakyti
Man neskaudejo ir neskauda.
O skausminga procedura siulu istraukimas?
beje maciau namie tualee raudona siula,dabar matau dreno slange,cia jie taip tyrpsta? blink.gif
Atsakyti