Sveikos,
Sena XXI Taro tema yra cia
TARO XXI
NAUDINGOS NUORODOS:
TARO enciklopedija
Biblioteka 1
Biblioteka 2
Biblioteka 3
TARO pamokos
TARO reikšmės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO klubas
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 13, 09:51)
Siaip is pradziu ir pilnai taro temu uztenka ir svarbiausia pirmo kokio pradziamokslio

Vat butent to as neatsisakyciau, bet nesu nusiteikusi eksperimento budu skaitytis is eiles, todel labai laukiu rekomendaciju

Labai smagu, kad atsigavo

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 13, 12:01)
TARO XXI
NAUDINGOS NUORODOS:
TARO enciklopedija
Biblioteka 1
Biblioteka 2
Biblioteka 3
TARO pamokos
TARO reikšmės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO klubas
Vat butent to as neatsisakyciau, bet nesu nusiteikusi eksperimento budu skaitytis is eiles, todel labai laukiu rekomendaciju

Labai smagu, kad atsigavo

Terezos Michelson knyga skaitosi pradziamokslis

o, aciu uz nuorodas. kai geriau jausiuosi paziuresiu.

Teresa Michelsen rasosi tikriausiai, ar ne? The complete tarot reader?
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 13, 12:31)
Teresa Michelsen rasosi tikriausiai, ar ne? The complete tarot reader?
Jo, sita knyga. Anglu kalba kiek girdejau ji net yra storesne

Aciu

o kaip paziureti kas zmogaus laukia meiles reikaluose, jei nera tos antros puses dar sutikes? nerandu jokiu delioniu. gal ka turit ta tema ar galit pasinaudoti patarimu?

QUOTE(yeah @ 2014 10 13, 15:09)
o kaip paziureti kas zmogaus laukia meiles reikaluose, jei nera tos antros puses dar sutikes? nerandu jokiu delioniu. gal ka turit ta tema ar galit pasinaudoti patarimu? 

Aš tai paprastai metu kortas ir viskas..bet gal ir būna kokių
As darau lygiai ta pati ka ir Banguole. O del deliuniu, taikazkur turejau delione, bet jau nezinau kur ten pamenu lyg ir devynias kortas traukti reikejo, na ir viskas labai atitiko... Reikia paieskoti, senosiose Taro temose turetu but mano kazkur ideta...
V,a pvz pasireiske man pakabintas siandien kaip dienos korta, turejau tiek daug planu, kadangi pasirode lietus likau namuose ilsetis
V,a pvz pasireiske man pakabintas siandien kaip dienos korta, turejau tiek daug planu, kadangi pasirode lietus likau namuose ilsetis

Reikia ir man pradėt traukt vėl dienos kortas, apsileidau šiuo klausimu
Visur lietinga siandien ziuriu