Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Sveikos,

Sena XXI Taro tema yra cia

Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 13, 09:51)
Siaip is pradziu ir pilnai taro temu uztenka ir svarbiausia pirmo kokio pradziamokslio smile.gif

Vat butent to as neatsisakyciau, bet nesu nusiteikusi eksperimento budu skaitytis is eiles, todel labai laukiu rekomendaciju blush2.gif 4u.gif

Labai smagu, kad atsigavo wub.gif Sekiau as tas jusu Nemokamas temas, bet kai visai nenoriu zmonem deti kortu, tai ir nesudalyvavau, o cia turiu galimybe ne tik sudalyvauti, bet ir klausti, mokytis, nebijoti suklysti ir pan bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironyoffate: 13 spalio 2014 - 11:57
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 13, 12:01)
Papildyta:
Vat butent to as neatsisakyciau, bet nesu nusiteikusi eksperimento budu skaitytis is eiles, todel labai laukiu rekomendaciju blush2.gif  4u.gif

Labai smagu, kad atsigavo wub.gif Sekiau as tas jusu Nemokamas temas, bet kai visai nenoriu zmonem deti kortu, tai ir nesudalyvavau, o cia turiu galimybe ne tik sudalyvauti, bet ir klausti, mokytis, nebijoti suklysti ir pan bigsmile.gif

Terezos Michelson knyga skaitosi pradziamokslis smile.gif
Atsakyti
o, aciu uz nuorodas. kai geriau jausiuosi paziuresiu. 4u.gif
Atsakyti
Teresa Michelsen rasosi tikriausiai, ar ne? The complete tarot reader?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironyoffate: 13 spalio 2014 - 12:32
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 13, 12:31)
Teresa Michelsen rasosi tikriausiai, ar ne? The complete tarot reader?

Jo, sita knyga. Anglu kalba kiek girdejau ji net yra storesne g.gif As turiu rusu kalba doh.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
o kaip paziureti kas zmogaus laukia meiles reikaluose, jei nera tos antros puses dar sutikes? nerandu jokiu delioniu. gal ka turit ta tema ar galit pasinaudoti patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 13, 15:09)
o kaip paziureti kas zmogaus laukia meiles reikaluose, jei nera tos antros puses dar sutikes? nerandu jokiu delioniu. gal ka turit ta tema ar galit pasinaudoti patarimu?  4u.gif

Aš tai paprastai metu kortas ir viskas..bet gal ir būna kokių
Atsakyti
As darau lygiai ta pati ka ir Banguole. O del deliuniu, taikazkur turejau delione, bet jau nezinau kur ten pamenu lyg ir devynias kortas traukti reikejo, na ir viskas labai atitiko... Reikia paieskoti, senosiose Taro temose turetu but mano kazkur ideta...

V,a pvz pasireiske man pakabintas siandien kaip dienos korta, turejau tiek daug planu, kadangi pasirode lietus likau namuose ilsetis doh.gif
Atsakyti
Reikia ir man pradėt traukt vėl dienos kortas, apsileidau šiuo klausimu
Atsakyti
Visur lietinga siandien ziuriu verysad.gif
Atsakyti