QUOTE(creda @ 2015 07 21, 08:03)
Sveikutes
mokinuos dar tai parasysiu savo interpretacija padesit kas netingit pasukt tinkama linkme 
klausimas: Kokia tikimybe , kad X isvyks i Malta siais metais?
Menulis apverstas, Teisingumas, The Devil apverstas.
Pirma korta rodo meta, kai neseniai kamavusios baimes, negatyvios emocijos, bedos bus isprestos. Nepasitenkinimas dabartine padetimi, ir galvojimas ka toliau daryti.
Antra korta rodo, kad bus priimtas sprendimas, kad jau laikas ivertinti viska kaip yra ir apsispresti. Priimti pasauli toki koks jis yra ir apmastyti ar taip kaip gyveni dabar yra tau priimtina.
Trecia korta rodo, kad yra noras atitrukti nuo bloga itaka daranciu veiksniu, bus nelengvas kelias, bet yra noras kazka keisti ir priimti tuos pasikeitimus naujas gyvenimo perspenktyvas. Rodo norejima pakeisti gyvenima, kad nebutu toks koks yra dabar.
Na va mano neilga interpretacija, gal kas pakomentuosit? Dar klausimas kadangi visur man rodos rodo nora pokyciams ir pan, bet ar visos sios kortos rodo jog yra galimybe isvykti ar ne?ar tiesiog esamoj vietoj bus bandoma taisyti situacija?
Dekui labai kas pasiziuresit.

klausimas: Kokia tikimybe , kad X isvyks i Malta siais metais?
Menulis apverstas, Teisingumas, The Devil apverstas.
Pirma korta rodo meta, kai neseniai kamavusios baimes, negatyvios emocijos, bedos bus isprestos. Nepasitenkinimas dabartine padetimi, ir galvojimas ka toliau daryti.
Antra korta rodo, kad bus priimtas sprendimas, kad jau laikas ivertinti viska kaip yra ir apsispresti. Priimti pasauli toki koks jis yra ir apmastyti ar taip kaip gyveni dabar yra tau priimtina.
Trecia korta rodo, kad yra noras atitrukti nuo bloga itaka daranciu veiksniu, bus nelengvas kelias, bet yra noras kazka keisti ir priimti tuos pasikeitimus naujas gyvenimo perspenktyvas. Rodo norejima pakeisti gyvenima, kad nebutu toks koks yra dabar.
Na va mano neilga interpretacija, gal kas pakomentuosit? Dar klausimas kadangi visur man rodos rodo nora pokyciams ir pan, bet ar visos sios kortos rodo jog yra galimybe isvykti ar ne?ar tiesiog esamoj vietoj bus bandoma taisyti situacija?

as nelabai kolkas draugauju su apverstom kortom, bet kiek supratau, tai keliones nerodo.
pati istraukiau kortas tuo klausimu. naudojau Tarot de Marseille.
kokia tikimybe, kad X isvyks i Malta?
kardu 8, Mirtis, monetu 7. maisant iskrito Mirties korta.
na, pirmos dvi kortos rodo, kad jam isvykti nepavyks. jo rankos suristos ir jis nieko negali padaryti. arba tiediog pats nenori nieko keisti. o monetu 7 reiskia, kad darbai letai juda ir jis negauna tokiu rezultatu, kuriu noretu. daug dirba, deda pastangas, bet labai mazai naudos. tai gali buti, kad jis finansiskai negali leisti sau tos keliones. arba jis labai daug turi planu isvaziuoti i Malta, bet nelabai kas gaunasi.