kaune grazu, tik ne sauleta.

O vot ir nea
Pas mus nelyja 
Tai ką...apie orą Taro temoj kalbėsim??
Nagi greit metat kortas

Tai ką...apie orą Taro temoj kalbėsim??

QUOTE(banguole @ 2014 10 13, 14:38)
Reikia ir man pradėt traukt vėl dienos kortas, apsileidau šiuo klausimu
Tai, kad cia poros minuciu darbas

Noriu mest Casanovos, bet nzn ka ir kam

QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 13, 15:48)
Tai kad aš paskutinė miegapelė.Miegu iki max, tai man ir tos 2 minutės oho

Kazanovos gal nereikia čia

Na vat, išbrokijo
tai pasiūlymą tada prašom

galit padet? vistiek as nemoku talkavot...
ka gali reikst.spec. istraukiau ant meistro..ka galvoja apie mane?
imperatoriene apversta+ disku 5 apverstas+lazdu tuzas
ka jo kolega galvoja?
4 kardai+lazdu riteris apverstas+10tauriu apverstu
man jau vaidenas, kad mane visi apknist nori.....
ar cia kaip tik pirmasis galvoja, kad nieko neuzdirbs nuo manes?
ka jo kolega galvoja?
QUOTE(dives @ 2014 10 13, 21:39)
galit padet? vistiek as nemoku talkavot...
ka jo kolega galvoja?
ka jo kolega galvoja?
Labos

Bandau interpretuot tavo kortas su skaudancioa galva ir atsalusia kava, kurios nespejau isgerti ryte islekdama su reikalais

Man atrodo pirmas mano, kad esi labai jau nuo ju priklausoma ir nori guma patempti.
Antras tai isviso neturi noro tau ten kazka daryt, pabodo jam visas sitas reikalas ir apskritai galvoja, kad gal pati nelabai zinai, ko is jo tau reikia. Ir dar labiau guma nori tempti, nei pirmas.
Man pagal pacias kortas neatrodo, kad labai jau pasipelnyti is taves tikisi, bet ta gumos tempima tik su pasipelnimu galiu suristi, juolab, kad antrasis visai be noro kazka daryti

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 11:29)
Man atrodo pirmas mano, kad esi labai jau nuo ju priklausoma ir nori guma patempti.
Man pagal pacias kortas neatrodo, kad labai jau pasipelnyti is taves tikisi, bet ta gumos tempima tik su pasipelnimu galiu suristi, juolab, kad antrasis visai be noro kazka daryti

nebučiau taip ismascius

ACIU

As siandien traukiau kortas su klausimu, kokia butu X ir Y reakcija, jei pasakyciau, kad domiuosi Taro.
X reakcija:
Lazdu 2 / Teisingumas apv / Lazdu karalius apv
Nu tai gal susidomes kiek, bandys patikrinti, ka ismokau, sieks per ta sau naudos, ar nusisneku?
Y reakcija:
Tauriu 6 / Pentakliu 10 apv / Tauriu karaliene apv
Nezinau, galva neisnesa kaip suinterpretuot, bet nelabai tai turetu patikti...
Papildyta:
Nera uz ka, cia juk tik nulinukes akimis ziurint, reiktu Matricos ir/ar Banguoles rimtesnio zodzio
X reakcija:
Nu tai gal susidomes kiek, bandys patikrinti, ka ismokau, sieks per ta sau naudos, ar nusisneku?

Y reakcija:
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 10 14, 11:49)
nebučiau taip ismascius
Bet tiesos daug tikrai, nes man jis gal puse metu veza baldus, vakar kaip uzstrojinau, atveze, bet vel issiveze, nes netiko matmenys, siandien turi atvezt vel-ziuresim, gal rimtai cia jam nera jokio noro-nes jaucia, kad nieko neuzdirbs 
ACIU

ACIU

Nera uz ka, cia juk tik nulinukes akimis ziurint, reiktu Matricos ir/ar Banguoles rimtesnio zodzio

QUOTE(dives @ 2014 10 14, 11:49)
nebučiau taip ismascius
Bet tiesos daug tikrai, nes man jis gal puse metu veza baldus, vakar kaip uzstrojinau, atveze, bet vel issiveze, nes netiko matmenys, siandien turi atvezt vel-ziuresim, gal rimtai cia jam nera jokio noro-nes jaucia, kad nieko neuzdirbs 
ACIU

ACIU

Tas pirmasis galvoja, kad tu bjauri boba ir iš tavęs jokios naudos jam nėra finansinės. Grynas nuostolis

Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 12:01)
As siandien traukiau kortas su klausimu, kokia butu X ir Y reakcija, jei pasakyciau, kad domiuosi Taro.
X reakcija:
Y reakcija:
Papildyta:
X reakcija:

Y reakcija:
Papildyta:

X pasimestų man atrodo - iš pradžių net nežinotų kaip reaguot. Jam tavo veikla atrodytų vos kad ne neteisėta, jam atrodytų, kad elgiesi neteisingai žodžiu nusivilltų. Gal kokį moralą atskaitytų dar.
Y gal kiek švelnesnis, bet irgi - jis tavo veikloje nematytų prasmės.
Na aš čia labai trumpai. Ir aš tikrai merginos nesu stipri, aš nežinau kodėl jums taip atrodo..man iki Matricos kaip pėsčiomis iki Kinijos sienos.
QUOTE(banguole @ 2014 10 14, 12:03)
Tas pirmasis galvoja, kad tu bjauri boba ir iš tavęs jokios naudos jam nėra finansinės. Grynas nuostolis
Sorry už žožius 

nu dabar as jau uzpykau...o koks saldziabalsis, kad isgirstumet, kokiam giesmes jis man gieda i akis (nu tipo tu pati graziausia, nuostabiausia, man garbe, kad leidai prie spinteles ranka pridet ir t.t.)...vakar sakau-BAIK cia tuos savo ditirambus, varyk apie reikala..