Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(dives @ 2014 10 14, 12:10)
nu dabar as jau uzpykau...o koks saldziabalsis, kad isgirstumet, kokiam giesmes jis man gieda i akis (nu tipo tu pati graziausia, nuostabiausia, man garbe, kad leidai prie spinteles ranka pridet ir t.t.)...vakar sakau-BAIK cia tuos savo ditirambus, varyk apie reikala..

Va..ir kodėl aš to lazdų tūzo nepakomentavau...ogi todėl, kad galvojau, kad nusišnekėsiu, bet norėjau rašyt, kad tu jį priverti pasitempt ir prisiekiu buvo mintis, kad nepaisant tų visų apv. Imperatorės ir apv. pentaklių 5 tu jam vat sukeli kažkokį impulsą.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 14, 12:10)
nu dabar as jau uzpykau...o koks saldziabalsis, kad isgirstumet, kokiam giesmes jis man gieda i akis (nu tipo tu pati graziausia, nuostabiausia, man garbe, kad leidai prie spinteles ranka pridet ir t.t.)...vakar sakau-BAIK cia tuos savo ditirambus, varyk apie reikala..

Zinok man buvo kilusi mintis del pirmo, kad ta guma tempia, nes tavo kompanija patinka biggrin.gif bet imperatore apv as labiau priskyriau ne tam, kad bjauri boba esi, o tam, kad jis mano, jog labai priklausoma nuo jo, kaip meistro.
Atsakyti
Banguole, aš apakus blink.gif

impulsas tai gal toks, kad as jam gera kliente esu prirodzius, tik jis va su tais terminais....

tai gerai, norejau deretis, bet tiek to jau... jei ten jis nieko neuzdirba...
Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 12:17)
Zinok man buvo kilusi mintis del pirmo, kad ta guma tempia, nes tavo kompanija patinka biggrin.gif bet imperatore apv as labiau priskyriau ne tam, kad bjauri boba esi, o tam, kad jis mano, jog labai priklausoma nuo jo, kaip meistro.

tas antras nereiksmingas visai, tiesiog dviese buvo, ko tais labai ziurejo i mane, tai ir galvoju, kazin ka masto mirksiukas.gif ...bet tu teisi, del to antro 100proc.-jis greiciau tik dingt norejo..

o pirmas, tai jam viskas tinka-ir guma tempia, gal mano kompanija jam ir patinka, nes tai kavos isverdu, tai pavaisinu, kiek cia pas mane kartu buvo-tai pabazarinam..
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 14, 12:08)

X pasimestų man atrodo - iš pradžių net nežinotų kaip reaguot. Jam tavo veikla atrodytų vos kad ne neteisėta, jam atrodytų, kad elgiesi neteisingai žodžiu nusivilltų. Gal kokį moralą atskaitytų dar.

Y gal kiek švelnesnis, bet irgi - jis tavo veikloje nematytų prasmės.

Na aš čia labai trumpai. Ir aš tikrai merginos nesu stipri, aš nežinau kodėl jums taip atrodo..man iki Matricos kaip pėsčiomis iki Kinijos sienos.

g.gif kazkaip pazistant zmones is X labiau tikeciausi palankios nuomone, nei is Y g.gif bet kad Y prasmes visame tame nematytu, tai cia 100%, net 1000%, bijau, kad nepasiulytu istaigoje be rankenu apsilankyti lotuliukas.gif

Banguole, as ziuriu is savo darzines, tai man jus abi labai stiprios atrodot. Taip, Matrica uz tave stipresne, bet kad man ir iki taves dar tolimas kelias, stai kodel as taip rasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 14, 12:17)
Banguole, aš apakus blink.gif

impulsas tai gal toks, kad as jam gera kliente esu prirodzius, tik jis va su tais terminais....

tai gerai, norejau deretis, bet tiek to jau... jei ten jis nieko neuzdirba...

Kodėl apakus? Juk pati sakei, kad suokia. Dives derėkis. Neprisirišk prie kortų. dėrėkis, jei manai, kad to reikia.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 14, 12:26)
Kodėl apakus? Juk pati sakei, kad suokia. Dives derėkis. Neprisirišk prie kortų. dėrėkis, jei manai, kad to reikia.

Kaip tu pataikai thumbup.gif

as pati galvoju, kad nelabai ten jis plesia nuo manes, ko gero tiesa tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 14, 12:21)

tas antras nereiksmingas visai, tiesiog dviese buvo, ko tais labai ziurejo i mane, tai ir galvoju, kazin ka masto mirksiukas.gif ...bet tu teisi, del to antro 100proc.-jis greiciau tik dingt norejo..

o pirmas, tai jam viskas tinka-ir guma tempia, gal mano kompanija jam ir patinka, nes tai kavos isverdu, tai pavaisinu, kiek cia pas mane kartu buvo-tai pabazarinam..

Tai antras vadinasi ne apie tave galvoja, kad nezinai ko nori, bet pats greiciausiai nesuprato, ka jis ten veike ir kam jis ten reikalingas biggrin.gif
Atsakyti
Ka gali reiksti apversti pentakliu 2, atmetus finansinius ir santykiu reikalus? Ar gali tai tiesiog reiksti neorganizuotuma ir kazka panasaus i tauriu 7, kai gaunasi kazkokia nesuprantama nesamone situacijoje (del tam tikro neorganizuotumo, beje), situacija i konflikta neiseina, geranoriskai numojama ranka, bet greiciausiai zmones taip ir lieka nelabai ka suprate?
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 13:27)
Ka gali reiksti apversti pentakliu 2, atmetus finansinius ir santykiu reikalus? Ar gali tai tiesiog reiksti neorganizuotuma ir kazka panasaus i tauriu 7, kai  gaunasi kazkokia nesuprantama nesamone situacijoje (del tam tikro neorganizuotumo, beje), situacija i konflikta neiseina, geranoriskai numojama ranka, bet greiciausiai zmones taip ir lieka nelabai ka suprate?

Disbalansas, sumaištis g.gif
Atsakyti
radau senose temose laiko nustatymui ir kilo klausimas kiek isvis kortu reikia traukti? smile.gif

Na, aš tai laiką dviem būdais nustatinėju:
1 - užduodu klausimą su laiko terminu (kokia tikimybė, kad iki rugsėjo mėn. pakeisiu mašiną į kitą? Kiek palanku, nepalanku imti paskolą iki Naujų metų?)
2 - sudėtingesnis. Priklausomai nuo nagrinėjamo klausimo/dalyko pasirenku tik tuos MA, kurie atstovauja (jausmai, santykiai- taurės, nekūrybinio darbo reikalai- kardai, kūrybinio darbo, kūrybos aplamai- lazdos, piniginiai- pentakliai. Jei negaliu kategoriškai atskirti sferos, pasiimu dviejų mosčių MA) ir visus DA.
Tada suformuluoju klausimą: už kiek laiko įvyks tas ir tas? Turiu galvoje, kad DA rodo mėnesius, o MA- savaites ir dienas, traukiu kortas, kurios sudėtos į dvi atskiras krūveles: vienoje- DA, kitoja- MA. Traukiu vieną iš DA ir tris kortas iš MA krūvelės. DA skaičius rodo mėnesių skaičių, MA- suma savaites, kurios prisideda prie jau nurodyto mėn. skaičiaus.
Jei ištarukiu 0 Kvailį, reiškia, arba įvykis įvyks labai staiga ir netikėtai ir labai greit, arba kaip tik bus tik apraiškos, kad įvyks, bet viskas labai neapibrėžta, todėl atsakymas ko kas visiškai neaiškus. Galbūt būtinai reikia imtis konkrečių veiksmų, o galbūt iš viso nelemta įvykti.
Iki dienos tikslumo nesmulkinu, bet gal kada atidirbsiu ir tai...
Čia pagrindą paėmiau iš Janina Renee, bet pasimodifikavau pagal save.

Na, o didesniems apimliems prognostiniams, bet netiksliems (kada klausimas suformuotas aplamai: kas laukia ateinančiais metais? ir pan.) dėstymams galima bendrai iš karto nuspręsti, kad pirmos 4 kortos rodys pirmą metų ketvirtį (jei dėstoma mėnesiui- pirmą mėnesio savaitę), kitos 4- sekantį ir t.t.
Tikiuosi, įmanoma nors ką suprasti
Pas mus labai smagiai nulijo, net el. dingo Tai, kol dar kompiuteris veikia su omni connet, parašysiu šiandien dėlionę išbandytą.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 14, 17:54)
radau senose temose laiko nustatymui ir kilo klausimas kiek isvis kortu reikia traukti? smile.gif

Na, aš tai laiką dviem būdais nustatinėju:
1 - užduodu klausimą su laiko terminu (kokia tikimybė, kad iki rugsėjo mėn. pakeisiu mašiną į kitą? Kiek palanku, nepalanku imti paskolą iki Naujų metų?)
2 - sudėtingesnis. Priklausomai nuo nagrinėjamo klausimo/dalyko pasirenku tik tuos MA, kurie atstovauja (jausmai, santykiai- taurės, nekūrybinio darbo reikalai- kardai, kūrybinio darbo, kūrybos aplamai- lazdos, piniginiai- pentakliai. Jei negaliu kategoriškai atskirti sferos, pasiimu dviejų mosčių MA) ir visus DA.
Tada suformuluoju klausimą: už kiek laiko įvyks tas ir tas? Turiu galvoje, kad DA rodo mėnesius, o MA- savaites ir dienas, traukiu kortas, kurios sudėtos į dvi atskiras krūveles: vienoje- DA, kitoja- MA. Traukiu vieną iš DA ir tris kortas iš MA krūvelės. DA skaičius rodo mėnesių skaičių, MA- suma savaites, kurios prisideda prie jau nurodyto mėn. skaičiaus.
Jei ištarukiu 0 Kvailį, reiškia, arba įvykis įvyks labai staiga ir netikėtai ir labai greit, arba kaip tik bus tik apraiškos, kad įvyks, bet viskas labai neapibrėžta, todėl atsakymas ko kas visiškai neaiškus. Galbūt būtinai reikia imtis konkrečių veiksmų, o galbūt iš viso nelemta įvykti.
Iki dienos tikslumo nesmulkinu, bet gal kada atidirbsiu ir tai...
Čia pagrindą paėmiau iš Janina Renee, bet pasimodifikavau pagal save.

Na, o didesniems apimliems prognostiniams, bet netiksliems (kada klausimas suformuotas aplamai: kas laukia ateinančiais metais? ir pan.) dėstymams galima bendrai iš karto nuspręsti, kad pirmos 4 kortos rodys pirmą metų ketvirtį (jei dėstoma mėnesiui- pirmą mėnesio savaitę), kitos 4- sekantį ir t.t.
Tikiuosi, įmanoma nors ką suprasti
Pas mus labai smagiai nulijo, net el. dingo  Tai, kol dar kompiuteris veikia su omni connet, parašysiu šiandien dėlionę išbandytą.

Kaip as suprantu, pirmu atveju tiek, kiek ir siaip klausdama panasaus pobudzio klausimo, trauktum, tik i pati klausima iterpi laikotarpi. O antru atveju viskas aiskiai parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 14, 16:56)
Disbalansas, sumaištis  g.gif

Disbalansas tai gal ne, bet sumaistis tinka.
Zodziu traukiau korta, prasydama apibudinti tam tikra ivyki. O tas ivykis buvo toks, kad siandien ryte sustabde policija del to, kad sviesos buvo neijungtos. Patikrino dokus ir prisikabino del to, kad masinos spalva irasyta geltona doh.gif Geltona masinos nu niekaip nepavadinsi, geriausiu atveju kokia perlamutrine smelio spalva, bet taip juk nerasys. Chameleonas toks perlamutrinis pas mus, kartais vos gelsva atspalvi, kartais vos zalsva duoda, kartais tokia kaip sidabrine atrodo, zodziu g.gif Nu ir sake dedes policininkai, perdazyta, ar ka? Ne, neperdazyta biggrin.gif Tai kodel geltona parasyta? Taip parase, neziania kodel biggrin.gif Pavaiksciojo aplink, pabrauke pirstais, kad rasa nuvalyt ir spalva pamatyt, pasikalbejo tarpusavy, peciais pagusciojo ir paleido, net baudos neisrase del sviesu lotuliukas.gif Tai kur tas apverstas pentakliu 2 sioje situacijoje? blink.gif Kad ta spalva slidus reikalas ir anksciau ar veliau problemu gali sukelt?

Papildyta:
As siandien filosofiniuose apmastymuose. Jei jau nemazai apie tai buvo diskutuota senose temose, tai vykit mane ten su siuo klausimu (niekaip neiveikiu ju) biggrin.gif
Per amzius patvirtinta, kad kortos nemeluoja. Bet kaip jos istiesu veikia? Per asmens ir visuomenes pasamone? Bet pasamone juk veikia simboliu pagalba, o kortos traukiamos uzverstos g.gif Tai kaip jos susirikiuoja kaladej kaip reikia, ar kaip istraukiamos butent tos kortos? Ar cia pasamone suveikia ant jau istrauktu kortu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironyoffate: 14 spalio 2014 - 17:36