QUOTE(Amariliai @ 2015 07 13, 16:20)
Sveikos. Mano klausimas netradicinis ir man reikia kokiu nors dar svetimu interpretaciju ar tai zvilgsnio is salies. Zo, as esu apsipykusi su Waitu. Dabar to paties Waito klausiu kokie musu santykiai ir jis man sako lazdu pazas apv. Nu tai sud su brunem man atrodo, nenori jis kalbet. Klausiu kodel, kur mano klaida? Jis sako: Vezimas, tauriu riteris ir 8 kardai. Tai jopstvairoges, a man meiles seiles trukdo, ar as kazko nematau akivaizdaus? ko tas Vezimas cia? Nu taip, emiau nebesuvaldyt elementariausio Waito, bet kame dalykas, as vistiek neissrisu. Jis ka, Krouliui pavydi?
Nejuokinga man, cia man reikalinga kalade. Kaip manot, paneles?

as bijau suklysti, bet kortos sako, kad tu joms neatsiduodi nuosirdziai.

Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2015 07 12, 16:53)
Merginos, kurios norite pasipraktikuoti, galite ištraukti, kaip man praeis atostogos - trečiadienį išskrendame į Kretą. Ataskaitą duočiau po poros savaičių, na, o jei kas nors įvyktų, tai ir anksčiau.
6L / apv 7L / 6P / apv TP / 2P
Na, manau iš pradžių labai jau džiaugsiuos pagaliau turėdama galimybę pailsėti ir patinginiauti. Bet gali būt, kad dėl ko nors su vyru apsipyksim, gal tiksliau jis mane dėl ko nors užsipuls ar papriekaištaus ar kokią reakciną duos, kurios nesitikėčiau. Bet gali būt, kad ir iškils kokių nors nesusipratimų su transportu nuo oro uosto iki viešbučio. Tie 6P tai čia mes tikriausiai gerai pasveriantys kiekvieną išleidžiamą eurą, nes išlaidauti nenusiteikę. O gal ir dėl ten tvyrančios grynųjų pinigų atmosferos skaičiuojantys išlaidas. Toliau, manau, kad atostogoms koją pakišti gali moteriškasis ciklas, deja. O 2P net netraukiau papildomų, nes jau dabar svarstom ar imti ten vieną ekskursinę kelionę į kitą salą, ar ne - ir svarstom dėl to, kad ji gana nepigiai atsieitų...
6L / apv 7L / 6P / apv TP / 2P
Na, manau iš pradžių labai jau džiaugsiuos pagaliau turėdama galimybę pailsėti ir patinginiauti. Bet gali būt, kad dėl ko nors su vyru apsipyksim, gal tiksliau jis mane dėl ko nors užsipuls ar papriekaištaus ar kokią reakciną duos, kurios nesitikėčiau. Bet gali būt, kad ir iškils kokių nors nesusipratimų su transportu nuo oro uosto iki viešbučio. Tie 6P tai čia mes tikriausiai gerai pasveriantys kiekvieną išleidžiamą eurą, nes išlaidauti nenusiteikę. O gal ir dėl ten tvyrančios grynųjų pinigų atmosferos skaičiuojantys išlaidas. Toliau, manau, kad atostogoms koją pakišti gali moteriškasis ciklas, deja. O 2P net netraukiau papildomų, nes jau dabar svarstom ar imti ten vieną ekskursinę kelionę į kitą salą, ar ne - ir svarstom dėl to, kad ji gana nepigiai atsieitų...
man sunku interpretuoti apverstas kortas, nes as ju nenaudoju, bet pabandysiu interpretuoti.
pagal kortas, tai atostogos turetu gerai praeiti, pailsesit, atsipalaiduosit. bet gali buti, kad truputi nusivilsit, nes negausit tai ko tikites (6pentakliai, apv pentakliu tuzas) arba atostogos atsieis brangiau negu galvojot. o 2 pentakliai simbolizuoja pramogas, zongliravima dviem dalykais vienu metu, zaidima.