Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(Amariliai @ 2015 07 13, 16:20)
Sveikos. Mano klausimas netradicinis ir man reikia kokiu nors dar svetimu interpretaciju ar tai zvilgsnio is salies. Zo, as esu apsipykusi su Waitu. Dabar to paties Waito klausiu kokie musu santykiai ir jis man sako lazdu pazas apv. Nu tai sud su brunem man atrodo, nenori jis kalbet. Klausiu kodel, kur mano klaida? Jis sako: Vezimas, tauriu riteris ir 8 kardai. Tai jopstvairoges, a man meiles seiles trukdo, ar as kazko nematau akivaizdaus? ko tas Vezimas cia? Nu taip, emiau nebesuvaldyt elementariausio Waito, bet kame dalykas, as vistiek neissrisu. Jis ka, Krouliui pavydi? biggrin.gif Nejuokinga man, cia man reikalinga kalade. Kaip manot, paneles?

as bijau suklysti, bet kortos sako, kad tu joms neatsiduodi nuosirdziai. smile.gif vezimas-simbolizuoja tavo grieztoka charakteri ir nora kontroliuoti, o 8 kardai, kad esi uzdara. t.y. kad neatsiveri tai kaladei. o tauriu pazas manau simbolizuoja draugiskuma, dalijimasi, nes pavaizduotas jaunuolis atkises zuvi, tarytu siulydamas 'ar nori'? gal reiktu paminti principus ir nuosirdziau bendrauti su waitu, gal daugiau padirbeti su ta kalade ir stengtis priimti jos info, kuria kortos rodo, isilieti i arkanus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2015 07 12, 16:53)
Merginos, kurios norite pasipraktikuoti, galite ištraukti, kaip man praeis atostogos - trečiadienį išskrendame į Kretą. Ataskaitą duočiau po poros savaičių, na, o jei kas nors įvyktų, tai ir anksčiau.

6L / apv 7L / 6P / apv TP / 2P
Na, manau iš pradžių labai jau džiaugsiuos pagaliau turėdama galimybę pailsėti ir patinginiauti. Bet gali būt, kad dėl ko nors su vyru apsipyksim, gal tiksliau jis mane dėl ko nors užsipuls ar papriekaištaus ar kokią reakciną duos, kurios nesitikėčiau. Bet gali būt, kad ir iškils kokių nors nesusipratimų su transportu nuo oro uosto iki viešbučio. Tie 6P tai čia mes tikriausiai gerai pasveriantys kiekvieną išleidžiamą eurą, nes išlaidauti nenusiteikę. O gal ir dėl ten tvyrančios grynųjų pinigų atmosferos skaičiuojantys išlaidas. Toliau, manau, kad atostogoms koją pakišti gali moteriškasis ciklas, deja. O 2P net netraukiau papildomų, nes jau dabar svarstom ar imti ten vieną ekskursinę kelionę į kitą salą, ar ne - ir svarstom dėl to, kad ji gana nepigiai atsieitų...

man sunku interpretuoti apverstas kortas, nes as ju nenaudoju, bet pabandysiu interpretuoti.
pagal kortas, tai atostogos turetu gerai praeiti, pailsesit, atsipalaiduosit. bet gali buti, kad truputi nusivilsit, nes negausit tai ko tikites (6pentakliai, apv pentakliu tuzas) arba atostogos atsieis brangiau negu galvojot. o 2 pentakliai simbolizuoja pramogas, zongliravima dviem dalykais vienu metu, zaidima.
Atsakyti
Amariliai, dėl Waite'o, bent mano interpretacija būtų tokia, kad tu pernelyg esi susikoncentravusi į meiles seiles (kaip tas vežikas aklai geni vežimą riterio pusėn), todėl tau Waitas meta bloką- maždaug "kai atauši nuo seilių, tada galėsim šnekėt, o dabar, jei seilės galvoj, tai važiuok su tuo vežimu ta kryptim, bet aš nusiplaunu rankas." Negali, kaži, taip būt? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 liepos 2015 - 07:22
QUOTE(Amariliai @ 2015 07 13, 23:20)
Sveikos. Mano klausimas netradicinis ir man reikia kokiu nors dar svetimu interpretaciju ar tai zvilgsnio is salies. Zo, as esu apsipykusi su Waitu. Dabar to paties Waito klausiu kokie musu santykiai ir jis man sako lazdu pazas apv. Nu tai sud su brunem man atrodo, nenori jis kalbet. Klausiu kodel, kur mano klaida? Jis sako: Vezimas, tauriu riteris ir 8 kardai. Tai jopstvairoges, a man meiles seiles trukdo, ar as kazko nematau akivaizdaus? ko tas Vezimas cia? Nu taip, emiau nebesuvaldyt elementariausio Waito, bet kame dalykas, as vistiek neissrisu. Jis ka, Krouliui pavydi? biggrin.gif Nejuokinga man, cia man reikalinga kalade. Kaip manot, paneles?

Amariliai, nesupyk, bet pagal Tavo kortas man atrodo, kad pati nuo Waito atsiriboji, kažkas šiuo metu gyvenime yra kur kas svarbiau (ir visai nebūtinai čia Crowley), nei Waitas, nors ir nenori to ryšio su juo prarasti, bet tas bandymas su juo dirbti ir palaikyti ryšį yra kažkiek savęs prievartavimas ir toks netikras, tarsi priverstinis. Man taip atrodo.

Ištraukiau pati kortas šiuo klausimu - K karalienė / Imperatorius / P Karalius. Man čia vėlgi atrodo, kad labiau logiškai tu nori su Waitine kalade dirbti ir išlaikyti ryšį nei iš tiesų. Tau atrodo, kad esi su ja apsipykusi ir sąmoningai nori vėl "grąžinti draugystę", bet iš esmės esu 95% tika, kad ne Waitas gvenime labiausiai domina šiuo metu...

Ir dar, merginos, man labai įdomu, kodėl jums labiau norisi vien tik svetimas kortas interpretuoti, o ne tiem patiems klausimams savas kortas ištraukti ir interpretuoti? g.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 07 14, 06:44)

man sunku interpretuoti apverstas kortas, nes as ju nenaudoju, bet pabandysiu interpretuoti.
pagal kortas, tai atostogos turetu gerai praeiti, pailsesit, atsipalaiduosit. bet gali buti, kad truputi nusivilsit, nes negausit tai ko tikites (6pentakliai, apv pentakliu tuzas[B]) arba atostogos atsieis brangiau negu galvojot. o 2 pentakliai simbolizuoja pramogas, zongliravima dviem dalykais vienu metu, zaidima.

Ten apv ne pentakliu tūzas, o apverstas taurių pažas. Atsiprašau, įprotis šifrais rašyti lotuliukas.gif Aš jį siejau su tuo, kad mėnesinės atostogas apribos, tas, beje, vakar vakarop ir prasidėjo, galvojau išlauks iki pačių atostogų, bet bent pora dienų anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 07 14, 05:44)
as bijau suklysti, bet kortos sako, kad tu joms neatsiduodi nuosirdziai. smile.gif vezimas-simbolizuoja tavo grieztoka charakteri ir nora kontroliuoti, o 8 kardai, kad esi uzdara. t.y. kad neatsiveri tai kaladei. o tauriu pazas manau simbolizuoja draugiskuma, dalijimasi, nes pavaizduotas jaunuolis atkises zuvi, tarytu siulydamas 'ar nori'? gal reiktu paminti principus ir nuosirdziau bendrauti su waitu, gal daugiau padirbeti su ta kalade ir stengtis priimti jos info, kuria kortos rodo, isilieti i arkanus? 4u.gif

aciuks. ten lazdu pazas apv buvo. jis gryn nenusiteikes man duot info. nu ka cia padirbet su juo, tai nezinau, tos kortos jau tiek nudrapalintos, kad i kortas nebepanasios, as jomis pagrinde ir dirbau visa laika. del kitko, gali but, kad esi teisi.

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 14, 07:22)
Amariliai, dėl Waite'o, bent mano interpretacija būtų tokia, kad tu pernelyg esi susikoncentravusi į meiles seiles (kaip tas vežikas aklai geni vežimą riterio pusėn), todėl tau Waitas meta bloką- maždaug "kai atauši nuo seilių, tada galėsim šnekėt, o dabar, jei seilės galvoj, tai važiuok su tuo vežimu ta kryptim, bet aš nusiplaunu rankas." Negali, kaži, taip būt? biggrin.gif  blush2.gif

nezinau, nes meiles seiles pas mane yra ir buvo nuolatos, ir kur kas sunkesnio laipsnio, tai nemaise iki siol biggrin.gif

QUOTE(ironyoffate @ 2015 07 14, 09:07)
Amariliai, nesupyk, bet pagal Tavo kortas man atrodo, kad pati nuo Waito atsiriboji, kažkas šiuo metu gyvenime yra kur kas svarbiau (ir visai nebūtinai čia Crowley), nei Waitas, nors ir nenori to ryšio su juo prarasti, bet tas bandymas su juo dirbti ir palaikyti ryšį yra kažkiek savęs prievartavimas ir toks netikras, tarsi priverstinis. Man taip atrodo.

Ištraukiau pati kortas šiuo klausimu - K karalienė / Imperatorius / P Karalius. Man čia vėlgi atrodo,  kad labiau logiškai tu nori su Waitine kalade dirbti ir išlaikyti ryšį nei iš tiesų. Tau atrodo, kad esi su ja apsipykusi ir sąmoningai nori vėl "grąžinti draugystę", bet iš esmės esu 95% tika, kad ne Waitas gvenime labiausiai domina šiuo metu...

taip. as siek tiek prievartauju save ir taip, man jo logiskai ir samoningai reikia. prasidejo sita problema nuo to, kad as deliojau draugei rimtu klausimu ir ji man uzdave dar rimtesni, o turejau tik Waita, nu ir sakau "ne, as grizus namo paziuresiu Krouliu, nes sita kalade per kvaila tokiam klausimui", nors realiai tai pasake teisingai. ai, zo, vakar as cia jo atsiprasinejau, deliojau tvarkingai ir pan, nu, nezinau ka daryt. man teks pirkti ka kita buitiniams klausimams. jeigu sita kalade man neatleis, nu kalades atleidimas gal neesme, svarbiau mano pacios nuosirdumo nebuvimas, kaip cia su juo susitarti... nuosirdumo per jega gi neispesi. nfg nfg. ir taip ner babkiu, dar kalades naujos reiks. bandysiu gal su juo miegot. lai pasamoningai tas nuosirdumas randasi, jeigu taip imanoma. bliam, as tikrai emiau mastyt, kad jis per primityvus ir va, negalima taip galvot ir taip kalbet su darbine kalade. paziesiu kam kitam interpretacijas kokiu klausimu mainais, kai tik galesiu.

labai aciu, paneles.
Atsakyti
Santorini, sveika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 liepos 2015 - 09:50
O Saule ,sveika, pakalbėk ką manai apie kardų4,lazdų10,taurių9-čia mano paauglės draugystė su klasioku juk žinai kaip būna rimta tokiam amžiuje tai tiesiog jų draugystės klausimas neanalizuojant ju pačių.interpreguok drasiai bus idomu palygint
Papildyta:
P.s. Čia buvo traukta pfieš keletą mėnesių tai įdomu nes jau galima patikrintį,gali pati ištraukti kokia ji ar ju santykiai bet pries tai pasakyk ka manai apie ana delione
Atsakyti
Pavasario saule, aš galvojau rašyt Tau, ar ne biggrin.gif Na, bet kadangi čia mokomės ir kiekviena išsakom savo nuomonę, tai išsakysiu ir aš biggrin.gif Mano supratimu, tauriu riteris Amarilių kortose visai nieko bendro su meilėm seilėm neturi, man rodos ten ji ir jos požiūris riteriu iškrito, kad ji remiasi savo intuicija, o ta intuicija sako, kad na, Waitas nėra tai, ko jai dabar norisi. Todėl ir juda jis nuo sąmoningo bičiuliavimosi ir kontrolės su Waitu (Vežimas) link dabartinės situacijos, "apsipykimo" (8 kardai). Lėtas jis, lėtai juda, matyt ir situacija nėra taip, kad momentaliai slysta iš ranku. Manau, galima dar tą kryptį lengvai pakeisti, kad nebūtų visiškų 8 kardų, brrr man ta korta. Čia tik mano nuomonė ir mano interpretacija, jokiu būdu jos neperšu, tik viešai mąstau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 07 14, 10:04)
O Saule ,sveika, pakalbėk ką manai apie kardų4,lazdų10,taurių9-čia mano paauglės draugystė su klasioku juk žinai kaip būna rimta tokiam amžiuje tai tiesiog jų draugystės klausimas neanalizuojant ju pačių.interpreguok drasiai bus idomu palygint
Papildyta:
P.s. Čia buvo traukta pfieš keletą mėnesių tai įdomu nes jau galima patikrintį,gali pati ištraukti kokia ji  ar ju santykiai bet pries tai pasakyk ka manai apie ana delione

Jausmu - nop, jie laikini ir pavirsutiniski, abu ta neigia (arba vienas kuris), ilgai netruks, arba virs i "kominius" santykius, kur nei pirmyn, nei atgal. (4 kardai man taip kalba, Tau gal kitaip). Mano Waitas sako taip: kokie ju santykiai - tauriu tuzas, 3 pent, 4 pent. Taigi, Tuzas sitas duoda impulsa meiliu seiliu reikaluose, stipru impulsa, bet 3 pent nurodo jau i nebe jausmus, o materialia sfera, 4 pent gesina aistras ir koreliuoja su Tavo 4 kardais, tai skurdumas. Perspektyvoj Waitas sako: lazdu pazas, Imperatore, pent pazas Nu, as nezinau. Ji viska gerai zino apie apsisaugojimo priemones? Pirma mintis mano tokia. Be to, vel gi, tai ejimas is jausmu i pentaklius (netgi Imeratore man asmeniskai yra materijos valdove), bet tie pazai... Patarime mergicai: 8 lazdos apv, 3 taures, 7 taures apv. Nu zinai, cai reik neisisvaigti, nes yr pavojinga tokiame amziuje. maziau vilciu i sita berna. Ir jis ja isduot gali. Nu Waitas, matai, as turiu su juo problemu, bet vis tiek bandau. Isties tai yra pagrindine ir esmine mano sutojimo darbe priezastis, sitas nesusipratimas su Waitu. Ale kam pasakysi... Tik tarologems. Ka manai?

Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2015 07 14, 10:06)
Pavasario saule, aš galvojau rašyt Tau, ar ne biggrin.gif Na, bet kadangi čia mokomės ir kiekviena išsakom savo nuomonę, tai išsakysiu ir aš biggrin.gif Mano supratimu, tauriu riteris Amarilių kortose visai nieko bendro su meilėm seilėm neturi, man rodos ten ji ir jos požiūris riteriu iškrito, kad ji remiasi savo intuicija, o ta intuicija sako, kad na, Waitas nėra tai, ko jai dabar norisi. Todėl ir juda jis nuo sąmoningo bičiuliavimosi ir kontrolės su Waitu (Vežimas) link dabartinės situacijos, "apsipykimo" (8 kardai). Lėtas jis, lėtai juda, matyt ir situacija nėra taip, kad momentaliai slysta iš ranku. Manau, galima dar tą kryptį lengvai pakeisti, kad nebūtų visiškų 8 kardų, brrr man ta korta. Čia tik mano nuomonė ir mano interpretacija, jokiu būdu jos neperšu, tik viešai mąstau  mirksiukas.gif

Tai jau taip...............
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 07 14, 11:04)
Papildyta:
P.s. Čia buvo traukta pfieš keletą mėnesių tai įdomu nes jau galima patikrintį,gali pati ištraukti kokia ji  ar ju santykiai bet pries tai pasakyk ka manai apie ana delione

Bandau biggrin.gif paskui žiūrėsiu, kiek mano interpretacija sutaps su Amarilių. (ir prašom turėt omeny, kad taro aš visiška šviežiena, tai nemušk, jei į lankas nuklysiu biggrin.gif )
Taaaigi... Aš sakyčiau, kad arba jam tiesiog patinka tai, kad ji jam rodė dėmesį, o jis jokių veiksmų daugiau nesiėmė ir tai jai nepatiko (kaip naštą užkrovė), arba po ilgo kankinančio laukimo periodo jie yra kartu ir turi gražią draugystę. Dvi visiškai skirtingos interpretacijos, o pasirinkt kažkurios vienos negaliu, nes patirties trūksta ryškiai biggrin.gif Gerai. "Leidžiu į eterį" savo žinutę su interpretacija ir einu lygint su Amarilių prognoze, bei laukiu tavo atsakymo, kaip man čia kas pavyko ir kaip toli į lankas nubridau biggrin.gif
Papildyta:
Nors ne. Aš 9 taurių visgi neinterpretuočiau, kaip gražių santykių, taigi galų pagalėj renkuosi savo pirmąją interpretaciją, kad ji jam simpatizuoja ir jis tuo mėgaujas.
Papildyta:
Su Amarilių interpretacija nesutampa. g.gif Dabar sakyk, ką blogai padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 07 14, 11:04)
Papildyta:

Įkišiu ir aš savo trigrašį pasimokymui, jeigu galima blush2.gif
Iš jūsų kortų man atrodo, kad nelabai tie santykiai juos ir sieja, tiksliau, nelabai jų ten yra, gal daugiau "pakazūcha" prieš kitus. Gali būti, kad kažkuris vienas dėmėsį skiria tik sau, rūpinasi tik savimi ir pan, o gal net ir abu taip savanaudiškai elgiasi. O negali būti taip, kad kažką erzina jų santykiai ir jie tuo mėgaujasi? Arba tai santykiai tokie dėl vakaruškų, kad būtų ale antra pusė, netektų po vieną būti. Man kažkodėl taip atrodo... Trumpai, mano nuomone tai santykiai, kurie labiau transliuojami į išorę, nei iš tiesų yra, bet jiem šiuo metu tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 14, 10:38)
Santorini, sveika  4u.gif

Labas labas! 4u.gif Susitinkam ir čia mirksiukas.gif Bet čia aš tik skaitytojas rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, būkit geros, padėkit. Kaip suinterpretuoti laiką, kai klausimas kaip seniai tai vyko ir krenta trys kardai, mirtis apv. ir 8 kardai apv.? Aš visiškai neįsivaizduoju, kaip interpretuot laiką, taigi savo interpretacijos pridėt negaliu. unsure.gif
Atsakyti