Labukas
Prisikapsčiau šiaip ne taip..Kristule, matau, prisidavė

Mergytė- kaip faina
Puodeli

Super, kad n etylėjai dėl to teatro
Aš tai..ką... nenoriu jau čia vbisko ir rašyti, nemiegotos naktys + medikai, daugiau nieko kaip ir..Įtariama mažiui alergiją pieno baltymui, laikaisi dabar dietos be jokio pieno, kuri mane pribaigs, paties pieno man nereikia, bet... visų gaminių..nuo angliavandenių visa pučiuosi ir burbuliuoju, artimiausią savaitę vizitai pas hematologę, neurologę, LOR ir okulistę

, Erikutis nustojo atpylinėti, Eliza pradėjo, vėmė porą kartų rimtai, nežinau, valgo jau papildomą maistą, gal kažkas netinka, nebeturiu jau nei supratimo, nei jėgų, vis galvojau, kad lengvės, o vis dar sunkėja. Šalia bemiegių naktų ir dienomis tik mažei mamos, tik ant rankų, brolį myli, bet tegul susiranda kitą mamą

, vakarais iš viso tik aš tinku, vyras ją gali palaikyti tik kol į wc nueinu ir tai..Emilytę guldau, migdau su maže ant rankų.. pervargau juodai, keliasi abu pastaruoju metu 6.30, negaliu ramiai dičkės suruošti, paskui abu zyzia nedamigę, lieku viena,abu kažkaip užmigdyti, neturim grafiko, nes miega bele kaip, sesė dieną gali ir visai neužmigti, kokį pusvalandį, arba ne laiku, visos košės išsiderina, jetus, kaip aš pervargau... apie naktis nekalbu..ir vyras pervargo, nežinau , gal Erikučio pilve kokia skylė

, naktį kas 1,5-2 val keliasi ir punta, per naktį apie 0,5 L išgeria

O valgo papildomą maistą pilnu tempu, mėsytė su daržovėm, grūdai, vaisių tyrelės, nu ir ką..pieno poreikis nemažėja
Eliza sveria beveik 10 kg

Nejuda, vėl neurologė bars, tingi šikniuką pakelti

Du dantis turi,kad dėl to palengvėtų- nė velnio.. O brolis varinėja atbulas, jau nuo lovos nusivertė..
Emilytė.. nu ką...mūsų keptą kompą turbūt visos FB matėt, ar ne?

PRisistatėme mokykloje, vaikai sakė, kad geriausias pristatymas iš iki šiol buvusių

Juodai nebuvo laiko ir energijos, bet džiaugiuosi, kad pasistengėm, gaila to kačiuko, mažai jai dabar dėmesio...
Mokykloje sekasi labai gerai, buvau pas mokytoją pusmetiniam pokalbiiui, visų dalykų įvertinimai aukščiausi, papildomos užduotys irgi, ji visada jas pasirenka, netgi visai neprivalomas. Bet va nauja psichologė dirba, davė tokius lapukus, vaikas turėjo pažymėti nuo 1 iki 10, ką galvoja apie save, kiek yra protinga, draugiška, graži, mylima ir dar vienas kažkoks. Ir aš turėjau pažymėti, kaip manau, ką ji apie save galvoja. Tendenciją gal ir pagavau, bet tikrai nepataikiau, nu bliam, protinga pažymėjo tik 2 iš 10, mokytoja sako, geriausia mokinė, nežinome, ką galvoti, gal jai per aukštus reikalavimus keliate? Sakau, tikrai ne,visada pagiriame, diskutuojame kaip su sau lygia, sako, matosi, geriausias analitinis mąstymas klasėje, nu žodžiu..padiskutavome..vakare klausiu: ar tu laikai save protinga? - Ne. Kodėl, gi gerai mokaisi ir t.t.? Ai, tai ką ten..bet probleminėje situacijoje nežinočiau, kaip reaguoti.
Nu ir kaip man reaguoti?
QUOTE(Bagyrute @ 2015 01 30, 14:26)
Kitty - nu medalis tau, kad dar maitini... Laikykites, negaliu paguost, jog bus lengviau... bet mielai duociau pasiskaityt tavo postus vienai bendradarbei, kur dar tik laukiasi pirmo, o jau svaigsta, kaip nori pametinuku bent 3
ai, žinai..nebūtinai..visokių mamų ir visokių vaikų yra..draugai keturis augina, iš jų 2 dvyniai, bet tie vaikai tokie...aš su viena daugiau veiklos turiu