Sveikutės,
va, prigyrėt mane

Sakot, įdomu skaityti? O aš dar ir dėl to retai užeinu, kad atrodo, neįdomu jums bus

Dabar čia nėra su leliukais, na va Kristulė tik prisijungs greitai, bet šiaip jums jau nutolusios šitos temos kaip ir, o aš dabar tuo gyvenu, nelabai ką daugiau turiu ir parašyti, viskas apie tuos du mažus barsukus sukasi:), o apie Emiliją kažkaip lyg ir daug naujienų nėra, nu kiek galima girti tą savo vaiką, sakysit, visai kvakšt man

, na bet draugytė ji nereali, jos atostogos man buvo išganymas, labai jautėsi, kad yra reali pagalba šalia.
Dvi savaites buvome iškritę iš gyvenimo VISIŠKAI, mūsų mažyliui dygo dantys. Pasirodo, galima užauginti vieną vaiką ir nesužinoti, ką reiškia dantų dygimas

Emi buvo labai nerami nuolat, tie dantys kažkur fone dygdavo, na, gal ir blogiau miegodavo, bet kai blogiau nebuvo kur, tai ką ten pastebėsi. Elizytė panašiai auginasi: ilgai, kelis mėnesius, naktim zirzdama..O broliukas.. Jopapa...pirmas išlindo per tris naktis, na, klykė taip, lyg jam už tai algą mokėtų, bet trys naktys - ne amžinybė, ane? O antrasis...Dvi savaites..RĖKĖ. Nu aš nepratus, mano merginos nerėkia, aš nepratus, mane ima panika, nežinau, ką daryti, kaip padėti, šyzas visiškas. Staigiai spjoviau į visus natūralizmus, gavo žvakučių ir geriamų vaistukų turbūt savaitę non stop ir tegul man kas nors paaiškina... Atrodo, mušiuos. Vaikas ašarom apsipylęs, žiūri į tave tokiu klausiančių žvilgsniu, ar nepadėsi man?

Kažkas klaikaus, naktį pvz pradeda 12 nakties ir iki 4,dieną irgi vos vaistai nustoja veikti ir pradeda, priropoja, kanda, verkia, nu kažkas baisaus..Vyras kažkaip ištvėrė, bet kaip, tai nežinau, nes jis gi miegalius. O aš padėt negalėjau, pas mane sesytė ant papo kabo, žodžiu..bijau sekančių dantų..ruošiamės atostogauti, tikiuosi, neišpuls, bet žinau tuos dėsnius, labai gerai žinau.........
Dabar Elizai vėl turbūt prasideda, nes jau savaitę naktimis nebemiegam, ai, nu bet čia kas kita, papas į burną ir snaudžiam daugmaž, man svarbu,kad nerėėėėktų
Baisoka dabar juos vienus palikti., brolis viską atiminėja iš sesės, ta pacifistė jau mato, kad jis artėja ir tiesia iš karto , ką turi

, tempia ją, griauna, peša plaukus, remiasi stodamasis į ją, žodžiu... Abu jau atsistoja patys, jau parodė man, kad jie nebus tokie kaip didžiojis esė, ypač broliukas, jau ir gėlę iškuitė, ir kolonėlę nuvertė, ir laidą iškrapštė, žodžiu, džiazuojam:) Iš rugpjūtinukių FB išėjau, užkniso juodai

, SM telefone man nepatogu, tai sėdžiu DB Prieraišios tėvystės grupėje, su bendramintėmis lengviau negu bendruose, kremtu straipsnius apie kelių vaikų auginimą, tarpusavio santykius ir t.t., čia man naujas iššūkis, paskui tenka vis tėvus auklėti, kartais ir skausminga būna, tai stengiuosi nesakyti, o geriau kokį straipsniuką nusiųsti, suveikia.
Buvom pas alergologę, nerado alergijos pienui, sako, nebent lopo tyrimą reikia daryti, nes kraujas tik ūmines rodo, bet kad jam dabar viskas gerai,aš jau vėl pieno produktus vartoju, nežinau, kas ten buvo, gal mišinys, gal skiepas, gal susidėjo, paliekam viską dabar. Žandukus jiems kartais paberia, parausta, bet Kudzytė mačius baisesnių,tai sakė nekreipti dėmesio. Tik va Elizai rado alergiją žemės riešutams

Nestiprią, pirmo lygio , bet...
Kas dar? Mokykla super, būreliai irgi, va su Moliūte buvom Klaipėdoje, panos dainavo, mes išlėkėm pas mažius, Emi su jom ir grįžo autiku, tik kad oras be ryšio buvo. Aš labai norėjau prie jūros, bet buvau viena iš trijų norinčių, tai nugalėjo demokratija. Mano chebra sakė "šaaaalta, koks vėėėjas', nu ir gerai, nereikia... O šiaip aš gamtos pasiilgau, nors ir nesu labai didelė fanė, miesto vaikas, bet beveik metus laiko niekur nebūti man jau ve. tai va kai Erikutis atsipaipaliojo su tuo dantuku,paskutinę atostogų dieną važiavom į Lampėdžius karstytis, Emilijai skyrėm dieną, nors vieną per tas dvi savaites. Patiko, pušynas, smėliukas, žmonių dar beveik nėra..
Per Velykas gi turėjom į tetos sodybą prie Druskininkų važiuoti,bet kur ten... niekur neišvažiavom, atvažiavo tėvai, tai kai mažių pagaliau užmigdėm, pavalgėm. Kitą dieną pas uošvius nuvažiavom, jis kaip pradėjo rėkti,visi nusiplovė kas kur, sėdim vieni. Neįmanoma ten būti, prirūkyta tiesiog namuose..ai, neužsivesiu geriau.
Nu ką, gana gal
QUOTE(Moliūtė @ 2015 03 10, 19:03)
eina panos pirkti manų ir pieno, Rūta aiškinasi, kaip jai žinot, kokias kruopas pirkti, sakau, taigi paskaitysi, kas užrašyta, Rūta sako, tai jo, pavadinimą tai perskaitysiu, bet kaip suprasiu, kurių sudėtis geriausia
vienos eina pirkti?
QUOTE(!kristule @ 2015 03 12, 14:13)
KittyKitty - o paprastas avizu pienas irgi netinka Erikui? Juk ten tik vanduo ir avizos.. na, cia kaip alternatyva kad butu..
Paskaicius tave, tai man plaukai siausiasi.. ir dar pozityvumas sklinda is taves

.. kazi kiek to pozityvumo buna realybej?
Nebandžiau, vėl geria MP ir kaip jau ir viskas gerai, ačiū
Sakai, pozityvumas sklinda? Nu smagu tada, aš kaip ir stengiuosi jį išsaugoti, bet kaip kam gal susidaro vaizdas. O realiai tai lyg man būtų bipolinis sutrikimas: kai blogai, tai bliaunu,atrodo, viskas , neišsprendžiama, ragai visiški, tik pagerėja, va pvz vakar ryte jie pusvalandį ramiai žaidė patys,o aš net kavą ramiai išgėriau ir spaudą permečiau -viskas, man jau gyvenimas super , tą darysiu, aną darysiu, nu va taip švytuoklės principu, isterikė aš tokia:)
Sunku labai buitiškai, kiti net neįsivaizduoja, ką man reiškia kažką nuveikti. Gi naują mašiną turiu,t ai kaip gi bus- mėnuo ir į servisą, starteris, greičių dėžė, dar koks galas, nu atrodo, ką, nuveži , palieki..o man..turi kažkas pas mane pabūti, su vyru nuvežti, kažkaip grįžti, nu juodai sudėtinga, bet kur nueiti, būna, į pardę savaitėmis nenueinam, aną savaitę baigėsi pienas, kiaušiniai ir t.t., dar kentėjom, na bet jau kai baigėsi tualetinis popierius, viskas, sakau vyrui, jau važiuok..nes po darbo skuba pas mane, vakare leliai sunkiausi,man bet kur važiuoti toli, dar krūvos ir šiaip reikalų, bet turiu spėti grįžti, pvz vairuotojo pažymėjimą reikėjo keisti, medicininę tvarkytis, tėtis išleidžia, bet jis nei užmigdys vaikus, nei valgyt išvirs, tarkim, turiu konkretų laiko tarpą ir turiu susisukti, jau neužsuksi dar kažkur. Man pasako- nusipirk ten tą, ten aną..aha,nusipirk. Visada esu priklausoma nuo kitų: kas nupirks, arba kas išleis..na bet ne amžinai taip bus, sukamės kažkaip, gerai, kad mano tėvai labai padeda.
Kaip jūs laikotės? Kada tavo terminas? Kaip lėlytė pilvelyje gyvena?
JURSAN, šaunuolės jūs, tau daug daug
Labai smagu dėl Wiqtea, Puodelio

, smagu, kai pasiseka po nesėkmės susikurti kažką dar geresnio, labai labai
QUOTE(Bagyrute @ 2015 04 05, 11:45)
O mes atostogaujam. Buvom Palangoj (šiaip jau pirmą kartą mano vaikai ten buvo, RCH tik 11 mėn, yra buvęs...). Ramu. Toliau galiu atostogaut užsienyje
Pasiilgstu šitos temutės, kai intensyviai bendravome. Kitur vis tiek ne taip. FB tai ką, tik fotkes matom vienos kitų, o realiai tai ir nėra to bendravimo, grupės nesusikūrėm, o čia jau dauguma nebeužeina.. Aišku, turbūt natūralu, viskas turi savo pradžią ir pabaigą, bet ai,man tai visa laiką liūdna, skysta aš
Visoms