Labas,
nu rimtai, niekas nebeužeina..Mes su Natab kaip tikros senbuvės tuoj dviese šnekėsimės:)
QUOTE(natab @ 2015 02 25, 21:52)
Be problemu

faina butu, bet gi va kad maziuku neuzkresciau

o siaip reiktu jus ten aplankyt kada, labai noreciau
Ka gero isgirdot klinikose?
Nu tai orams atšilus, organizuosimės
Nebežinau jau, apie kurį kartą rašiau:) Dar daug kartų buvom..ai..
QUOTE(!kristule @ 2015 02 26, 01:14)
Kittykitty - uzjaucu del bedeliu.. Gal naktini MP reiktu pakeist misinuku? Gal jis sotesnis butu? Sorry jeigu pasiulymas izeidziantis bus..
ko čia įsižeidinėti

Tik dabar užėjai, rašiau prieš porą mėnesių savo istorijas, pienuko sumažėjo, daviau mišinuką, vėmė baisiausiai, paskui pradėjo atpylinėti ir nuo mano pieno, valgydamas verkdavo, buvo labai neramus visą laiką, su medikais ir forumu;) nusprendėm, kad turbūt alergija karvės pienui, dabar jau mėnesį nevartoju jokių pieno produktų, kas mane žudo, bet jam geriau, nebeatpylinėja, apie mišinuką net kalbos nėra, gastro sakė, iš kur nori privalai nusitraukti to pieno, jam mišinio kategoriškai negalima, nebent Aptamil Alergy Care, o jis toks šlykštus šlykštus. žodžiu, MP naktį, košės dieną, bet kiek jis ryja...Užsukau vėl fabriką, jau net šaldau, Erikutis dieną pieno nebenori, naktį tik punta nerealiai..O dabar dar daugiau pritraukiu, teko dažniau traukti, nes, primeskit, 8 mėnesiai, o man vėl papo uždegimas

užvakar vakare guzas, skausmas, naktį tempa...nemiegojau nei kol kilo, nei kol krito, užmigau apie 4, 6.30 jau keltis, ai , jau susitaikiau, kad mamoms miegoti nereikia

šiandien jau geriau.
Bet sakau, bernužėliui turbūt augimo šuolis. Kiek galima valgyti..Sesė nevalgo (ruošiasi TA turbūt), jis ir jos supunta. vieną kartą surijo beveik 500 ml , ir jūs neįsivaizduojate, kaip jis rėkia, kai nori valgyti. Buvo draugė penktadienį, pakraupo, sako, kviesk greitąją, jam negerai, palauk, sakau, suvalgys maždaug pusę ir pasidarys gerai, tada dar parėks, nes miego nori, eisim į lauką. Ir jokio reguliarumo, pvz šiaip pietus valgo apie 13.30, o tada jau 12 pradėjo klykti, ne taip seniai rytinę košę valgęs.. Ir niekas jo nenuramins tada.
Pvz šios dienos rytas:
Erikas nori valgyti, ruošiu košę. Antrą dieną duodu "Mamuko" griukus, vakar su MP, šiandien su obuoliu. Abu įsirėkia, nori ant rankų. Negaliu gi abiejų paimti ir dar obuolio skusti, skutu, jie rėkia, aš parinuosi. Dainuoju "Du gaidelius". Truputį patinka. Sodinu į kėdutes, košė dar brinksta, imu matyt, iš įtampos blogai kažką padariau, per skysta, pridedu užpilamų avižų. Sėdu maitint, jaučiu kvapą. Brolis prisikrovė. Nešuosi tvarkyt, sesė įsiklykia iki isterijos. Ateinu, sodinu, imu maitinti. Sesė nė per kur nevalgo, net nesižioja. Verkia. Brolis verkia, nes nori valgyti, dar karšta. Dainuoju "Du gaidelius". Nebepatinka. Imu sesę ant rankų. Vis tiek verkia. Duodu papą. Per tą laiką brolis kala per šaukštą, košė skrenda. Maitinu toliau. Brolis pavalgo, trina akis. Nešu miegot, sesė klykia, padedu jį į lovytę, prisuku karuselę, bėgu pas sesę. Karuselė sustojo - rėkia, vėl bėgu, tada vėl rėkia sesė. Po trijų kartų suprantu, kad nemiegos, parsinešu į apačią, pagaliau nurimsta ir žaidžia. Tada atvažiuoja mano tėtis, o, sako, kaip gražiai žaidžia.
Tai ką.. tiek. Rytoj laisva Rytoj pas mus dvi asmeninės progos ir viena valstybinė , važiuosim su mano tėvais papietauti į viešumą , tikiuosi, pakenčiamai seksis, paskui pas uošvius.
Mūsų aplinkoje toks liūdnas įvykis...viską užbraukia, visas nemiegotas naktis, viskas smulkmena atrodo.. Vyro kolegė irgi dvynukus turėjo, mergytę ir berniuką, jiems kažkur 5 mėn, vis mūsų kažko klausdavo, antradienį dar pakalbėjom, kad susitiksim ant pievutės atšilus..o penktadienį berniuką jau palaidojo

Sustojo širdutė.. Sveiki vaikučiai buvo.. Sekmadienį sužinojau, tai verkiau pusdienį, vietos neradau.. Nu kaip baisu..
Emilijai atostogos ketvirtadienį ir penktadienį, ir sunkiau,ir pagalbos bus. Bet šiaip tų atostogų grafikas..kai pagalvoju,ką dirbantiems daryti...