Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 13, 21:31)
Tai puikios naujienos:)kada testa darytis?wink.gif

Uz dvieju savaiciu kaip ir viaom wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksim geru naujienu:)
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 18:11)
puikiai wub.gif isodino abudu mano zirniukus , abudu vienodai uzauge buvo , po 6 lasteles wub.gif

Labai sveikinu patapus PUPO, po dvieju savaiciu linkiu dvieju pagalaiciu 4u.gif
Papildyta:
Na o as susikroviau lagamina ir lekiu atsipusti porai dienikiu i lt, o jau antradieni pirmasis skanas ir pradedu gonali, taip, kad po dvieju savaiteliu tikriausiai busiu pupo ir as, laukiu nesulaukiu wub.gif Merginos, jau klausiau sio klausimo, bet niekas nepanoro pasidalinti ziniomis su manimi. Man taikomas ilgas planas, leidziuosi buserelin ir turejo pagal viska dar buti vienos menesines lapkricio 6-7 dienomis, bet jos taip ir neatejo, skaudejopilva, atrode tuoj tuoj, bet praejo viskas tik labai speneliai skaudus kazkokie pasidare. Na nezinau, kazkaip man atrodo negerai,kad nesirgau neissivale gimta, tai kaip ten nauji tie kiausineliai subres, kazkaip nesirisa man viskas g.gif skaiciau, kad gali taip nutikti,kad nesusergi,bet neaisku kas geriau, gal jus zinote mielosios?
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 13, 23:31)
Labai sveikinu patapus PUPO, po dvieju savaiciu linkiu dvieju pagalaiciu  4u.gif
Papildyta:
Na o as susikroviau lagamina ir lekiu atsipusti porai dienikiu i lt, o jau antradieni pirmasis skanas ir pradedu gonali, taip, kad po dvieju savaiteliu tikriausiai busiu pupo ir as, laukiu nesulaukiu wub.gif  Merginos, jau klausiau sio klausimo, bet niekas nepanoro pasidalinti ziniomis su manimi. Man taikomas ilgas planas, leidziuosi buserelin ir turejo pagal viska dar buti vienos menesines lapkricio 6-7 dienomis, bet jos taip ir neatejo, skaudejopilva, atrode tuoj tuoj, bet praejo viskas tik labai speneliai skaudus kazkokie pasidare. Na nezinau, kazkaip man atrodo negerai,kad nesirgau neissivale gimta, tai kaip ten nauji tie kiausineliai subres, kazkaip nesirisa man viskas g.gif  skaiciau, kad gali taip nutikti,kad nesusergi,bet neaisku kas geriau, gal jus zinote mielosios?

Reikejo butinai pasisksmbinti i ligonine , ir paklausti , nes mano nuomone jos tikrai turejo ateiti . Bandyk pasislambinti juk numeri turejo duot hai kas neaisku. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 14, 08:54)
Reikejo butinai pasisksmbinti i ligonine , ir paklausti , nes mano nuomone jos tikrai turejo ateiti . Bandyk pasislambinti juk numeri turejo duot hai kas neaisku. wink.gif

Skambinau, sake normalu,na ir po skambucio vaziavau i Lt ir nespejus nusuleisti pajutau,kad susirgau. Rytoj pirmasis skanas. Kazkaip jaudinuosi, liepe atsinesti gonali, tai ryt pradesiu leistis greiciausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 17, 18:03)
Skambinau, sake normalu,na ir po skambucio vaziavau i Lt ir nespejus nusuleisti pajutau,kad susirgau. Rytoj pirmasis skanas. Kazkaip jaudinuosi, liepe atsinesti gonali, tai ryt pradesiu leistis greiciausiai  smile.gif

Tai tada viskas liux thumbup.gif
Atsakyti
merginos kai jums dare AFC skana gal pamenat kiek buvo kaiusidese folikulu?
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 17, 21:25)
Tai tada viskas liux  thumbup.gif

sveika 4u.gif 4u.gif na tai kada testuka darysies?
snd as gryzau is fertility klinikos, snd man 8cd tai ziurejo kas uzaugo po clomid 100mg naudojimo. Sake gimdos gleivine 5.1 snd ir po kol kas ner dominuojancio folikolo. Einu db 3ciadieni vel,bus 15cd ir ziures ar matosi kas jau.jei ne bandysim kitus vaistus,ir gavau patvirtinimo lapa su ivf:) esu 70ta, ir tureciau gauti vieta balandzio men:)
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 11 28, 23:58)
sveika 4u.gif  4u.gif  na tai kada testuka darysies?
snd as gryzau is fertility klinikos, snd man 8cd tai ziurejo kas uzaugo po clomid 100mg naudojimo. Sake gimdos gleivine 5.1 snd ir po kol kas ner dominuojancio folikolo. Einu db 3ciadieni vel,bus 15cd ir ziures ar matosi kas jau.jei ne bandysim kitus vaistus,ir gavau patvirtinimo lapa su ivf:) esu 70ta, ir tureciau gauti vieta balandzio men:)

Kaip smagu girdeti, jog judate i prieki 4u.gif
Kiek planuoja daryti stimuliaciju? ax.gif aisku, tikekimes, jog pakaks vienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 11 28, 21:58)
sveika 4u.gif  4u.gif  na tai kada testuka darysies?

Jau padarytas buvo pirmadieni smile.gif teigiamas wub.gif laukiam dbr 3 savaites iki pirmo skano smile.gif wub.gif tikiuos viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 28, 23:23)
Jau padarytas buvo pirmadieni smile.gif teigiamas  wub.gif  laukiam dbr 3 savaites iki pirmo skano  smile.gif  wub.gif tikiuos viskas bus gerai

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2014 11 29, 01:24)
Kaip smagu girdeti, jog judate i prieki 4u.gif
Kiek planuoja daryti stimuliaciju? ax.gif aisku, tikekimes, jog pakaks vienos 4u.gif

Taip smile.gif po biski po biski ir pajudesim link savo svajones. Si visa cikla jie stebes mane ir jei matys kad vyksta ovuliacija tuomet sake 5 ciklus pati savarankiskai gersiu vaistus ir jei nepastosiu tuomet balandi bus ivf, o pries tai iui nori daryti dar jei bus ovuliacija.. zesim ka pasakys db 3ciadieni smile.gif kas pas tave naujo?
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 29, 02:23)
Jau padarytas buvo pirmadieni smile.gif teigiamas  wub.gif  laukiam dbr 3 savaites iki pirmo skano  smile.gif  wub.gif tikiuos viskas bus gerai

Nuosirdus sveikinimai smile.gif
Laukiam su tavim mes ir nekantriai scano;)
Beja, primink kokiais vaistais stimuliavaisi tu?
Atsakyti