Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(kyka666 @ 2014 11 11, 15:33)
Sweikute,aišku liudnokai kad tik du,bet nepamiršk tereikia tik vieno  nestuke.gif  tad tikekimes ketwirtadieny liks tie du stipruoliai ir juos ysodins ax.gif  nenusimink,viskas turi būt gerai smile.gif 4u.gif

zinau kad reikia tik vieno .. bet jai nesidalins , liksiu be nieko , tik su didziausiu liudesiu..
Sonai skauda snd siek tiek dar ..
Kazin jai tik vienas butu geros kokybes , o kitas nelabai , gal sodintu abu
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 11, 16:41)
zinau kad reikia tik vieno .. bet jai nesidalins , liksiu be nieko , tik su didziausiu liudesiu..
Sonai skauda snd siek tiek dar ..
Kazin jai tik vienas butu geros kokybes ,  o kitas nelabai , gal sodintu abu

Būtinai prasyk kad abu sodintu,manau kad ir patys taip ir darys nesaldys manau,nes mano 3 blastuciu net nesalde nes buvo c lygio kaip jie sake neišgyventų atsildymo,Nū nzn nebent aš klystu,? Sėkmės drauge,aš tikiu viskas bus gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 11 11, 15:58)
Būtinai prasyk kad abu sodintu,manau kad ir patys taip ir darys nesaldys manau,nes mano 3 blastuciu net nesalde nes buvo c lygio kaip jie sake neišgyventų atsildymo,Nū nzn nebent aš klystu,? Sėkmės drauge,aš tikiu viskas bus gerai smile.gif  4u.gif

aciu brangioji uz palinkejus , o sekmes man dbr tikrai reikia ..
Kazi galiu pasiskambinti rytoi , ir pakalust ar dalijasi ar viskas gerai , duotu man koki atasakyma ..
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 11, 17:13)
aciu brangioji uz palinkejus , o sekmes man dbr tikrai reikia ..
Kazi galiu pasiskambinti rytoi , ir pakalust ar dalijasi ar viskas gerai , duotu man koki atasakyma ..

Aišku gali,gi tu čia svarbus reikalas,prasyk kad embriologe pakviestų ir jai sakyk kad jaudinies pergyweni kas kaip ir tikrai manau kad nebus problemų,gi jos supranta kad mums tai LB swarbu ,tikek savo dwiem stipruoliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 11 11, 17:01)
Aišku gali,gi tu čia svarbus reikalas,prasyk kad embriologe pakviestų ir jai sakyk kad jaudinies pergyweni kas kaip ir tikrai manau  kad nebus problemų,gi jos supranta kad mums tai LB swarbu ,tikek savo dwiem stipruoliais 4u.gif

as labai noriu tiketi kad viskas butu gerai , bet snd pilva skauda vis dar , dar bijau kad nebutu hipersstimuliacija .. nors vandens geriu daug ir viskas iseina laukan smile.gif turiu embriologes numeri tai ,jauciu banysiu skambinti ..
Atsakyti
karalinda kaip jauties? smile.gif kada ryt isodinimas?sekmes kuo didziausios:)parasyk ryt po visko:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 12, 22:28)
karalinda kaip jauties? smile.gif kada ryt isodinimas?sekmes kuo didziausios:)parasyk ryt po visko:)

Nekaip jauciuosi , vien tik blogos mintys galvoje :/ pilvas vis skaudantis apacioj .. Rytoj 14:00 , irr laukiu ir bijau .. Galvojau kad bus lengviau viskas , bet labai sunku emociskai ,,,
Atsakyti
Karalinda kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 13, 18:08)
Karalinda kaip sekesi?

puikiai wub.gif isodino abudu mano zirniukus , abudu vienodai uzauge buvo , po 6 lasteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 19:11)
puikiai wub.gif isodino abudu mano zirniukus , abudu vienodai uzauge buvo , po 6 lasteles wub.gif

Na va, o sakei 2u nesodins. Sveikinu tapus PUPO 4u.gif Kada dabar testa darytis?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 13, 19:05)
Na va, o sakei 2u nesodins. Sveikinu tapus PUPO  4u.gif  Kada dabar testa darytis?

taip sake , bet kad sake , kad to vieno nesaldys , del to ir sodino abudu . Abudu 6 lastelliu smile.gif manau tai gerai g.gif
Dbr belieka laukti wub.gif
Atsakyti
Tai puikios naujienos:)kada testa darytis?wink.gif
Atsakyti