QUOTE(kyka666 @ 2014 11 07, 16:27)
Pas mane amh už tawo didesnis tj pirmom stimuliacijos d buvo nemažai,bet mažino dozes man ,ir finale ispunktuotos9 kiauselastes,augino iki blastuciu tj liko 5,1 a lygio,ja ir sodino,1 b lygio ja užšaldė o kitos c lygio jų net nesalde nes sake neatsiltu jos,,ydomiai jie čia,bet super viskas ir jau 37 sawaitike kaip 

Man atvirksciai pirmom dienom , mazai buvo , snd labai daug , snd paskutine gonalio doze ir tai sumazinta per puse is 150 iki 75

Papildyta:
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 07, 12:24)
Karalinda nesuprask neteisingai, as visiskai nenorejau pasakyti, kad tu neiteisi, as tik papasakojau, kaip man buvo. Man neminejo jokio listo, bet as manau,kad cia priklauso nuo vidines klinikos tvarkos.Zinoma istatymai visoms ligoninems galioja tie patys, tik kaip jau ligonine delioja savo pacientus, priklauso nuo ju paciu. Beje musu ligonineje net paklause ar mum tinkamas metas,jei ne galime atkelti ar net paankstinti. Zodziu flexible ;-) Beje tu jau visai finiso tiesiojoje, laikau kumstukus uz tave. Kokie pojuciai nuo to gonalio? As neuzilgo irgi pradesiu :-)
Ne ne viskas gerai, kiekvienas atvejis skirtingas , man po pasalinto kiausintakio operacijos , turejo tiesiogai nusiusti laiska i fertlility klinika , bet deja , niekas nenusiunte , kol nuejau i gp kol atejo laiskas sugaisao 6 men , ir tada jau mane pastate i eile ir pralaukiau metus laiko , per tus metus buvo , kokie 3 apointmentai , tyrimai ir t.t. O kai jau apointmentas paskirtas buvo i nhs , tai iskarto planas sudare ir va veiksmas vyksta