Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(melutia @ 2016 02 17, 10:32)
Visad sako bendrai, kad hormonu tyrimas, bet gi duoda lapeli su kuriuo eini krauja priduot ir ten buna parasyta smile.gif as ta lapeli nusifotkinu pries atiduodama smile.gif

Stella, nenusiteik taip, kad nepavyks smile.gif viskas bus gerai! Tikek!  4u.gif Drauge ir bande 3 metus. Nepavyko naturaliai, bet va dabar po IVF augina pilvuka wub.gif

Aij, buvau vakar pas GP, tai pasikalbejau su savim, pasamprotavau sau garsiai, o ji pasisypsojo, palinkejo sekmes ir atsisveikino biggrin.gif
Perskaite ka per scan'a mate, tai nieko blogo, viskas normali, isskyrus policistines kiausides. O man si menesi is 30 ciklo dienu, tik 10 buvo svarios. Visas kitas dienas teplioja doh.gif pasakiau GP, tai tik pagusciojo peciais, paklause ar nenoreciau KT pagert ir viskas. Siandien skambinsiu i klinika, ziuresiu ka jie sakys smile.gif

Zinok del tepliojimo ir man nieks nieko nesako, as taip pergyvenu del jo. Verkiau viena karta kabinete, tai ramint pradejo, kad labai daug moteru nuo to kencia ir tipo vikas ok, tiesiog toks organizmas blink.gif tai nezinau, keistai
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 17, 11:46)
Zinok del tepliojimo ir man nieks nieko nesako, as taip pergyvenu del jo. Verkiau viena karta kabinete, tai ramint pradejo, kad labai daug moteru nuo to kencia ir tipo vikas ok, tiesiog toks organizmas  blink.gif tai nezinau, keistai

Tau kiekviena cikla teplioja? Kuriom ciklo dienom?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 17, 11:46)
Tau kiekviena cikla teplioja? Kuriom ciklo dienom?

Jap. Pries menesines, po menesiniu kelias dienas. Per ovuliacija buna svaru, po to po keliu dienu pateplioja. Tada vel buna normaliai kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 16, 20:07)
mano vyrui teko viska atlikti kambarelyje su zurnalais nevaisingumo klinikoje biggrin.gif tada tokias dureles atidarius idedi, paspaudi skambuti ir jie iskart paima tirti.
dekui. sunkiai miegu, viskas jautru. Tiek krutine, tiek pilvo apacia.. noriu kad kuo greiciau nustociau tuos vaistus leistis. ryt trecias skanas, ziuresim ka sakys.
jei atvirai, tai netikiu savo sekme.. gal todel kad jau 3 metus nesusilaukiam vaikelio.
as visada gaunu savo kraujo rezultatus ir moketi nieko nereikia.  4u.gif

Papildyta:
na, jei jums nepasiulys pries tai isbandyti IUI, tai IVF sulauksit per 1 metus  4u.gif  mums viskas uztruko del IUI ir del mano polypo, kuri turejo isoperuoti.

Aciu smile.gif As labai bijau vyro rezultatu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 02 17, 10:32)
Visad sako bendrai, kad hormonu tyrimas, bet gi duoda lapeli su kuriuo eini krauja priduot ir ten buna parasyta smile.gif as ta lapeli nusifotkinu pries atiduodama smile.gif

Stella, nenusiteik taip, kad nepavyks smile.gif viskas bus gerai! Tikek!  4u.gif Drauge ir bande 3 metus. Nepavyko naturaliai, bet va dabar po IVF augina pilvuka wub.gif

Aij, buvau vakar pas GP, tai pasikalbejau su savim, pasamprotavau sau garsiai, o ji pasisypsojo, palinkejo sekmes ir atsisveikino biggrin.gif
Perskaite ka per scan'a mate, tai nieko blogo, viskas normali, isskyrus policistines kiausides. O man si menesi is 30 ciklo dienu, tik 10 buvo svarios. Visas kitas dienas teplioja doh.gif pasakiau GP, tai tik pagusciojo peciais, paklause ar nenoreciau KT pagert ir viskas. Siandien skambinsiu i klinika, ziuresiu ka jie sakys smile.gif

Tai as lapeli skaiciau, o lapelyje tebuvo parasyta blood test 1x red tube 1x gold tube.

O tavo GP labia keista, idomus mastymas, jei jau turi priejima prie vaisingumo klinikus tai tik su jais ir bendrauciau, jei GP tai atsainiai ziuri, ir zinant,akd palanuojate vaikeli siulo KT g.gif schmoll.gif
Atsakyti
merginos, kai man tepliojo pries ir po menesiniu, rado polypa. Kartais jie pasisalina patys, kartais reikia kad pasalintu 4u.gif

siandien buvau 3 skane. penktadieni vyks ispunktavimas. liepe atsinesti chalata, tapkes ir vyrui buti visa laika salia. Lyg mate 11 foliu, tad mano, kad turetu apsivaisinti apie puse.

Siandien ligonine pasiule dalyvauti tokiam moksliniam research ir puse apvaisinti embrionu auginti MINC inkubatoriuje. tai skaitineju kas ten per daiktas smile.gif reikia ryt sutikti arba atsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 17, 19:45)
Tai as lapeli skaiciau, o lapelyje tebuvo parasyta blood test  1x red tube 1x gold tube.

O tavo GP labia keista, idomus mastymas, jei jau turi priejima prie vaisingumo klinikus tai tik su jais ir bendrauciau, jei GP tai atsainiai ziuri, ir zinant,akd palanuojate vaikeli siulo KT  g.gif  schmoll.gif

Hmm, gi laboratorijai ir turi buti nurodyta, kokius tyrimus daryt. Neuztenka vien tube spalvu surasyt smile.gif Gal nepastebejai, nes jie neraso pilnu pavadinimu, o tik sutrumpininus, tokius kaip: LH, FSH, PGR, PRL, E2 ir t.t... smile.gif

Del KT tai pasiule ir paskui pasake, kad gal nenoresiu, nes planuojam. Realiai galeciau dabar kokius tris menesius gert KT, vistiek pristabdom siek tiek, bet kad tos KT man atrodo kaip laikinas problemos sprendimas.

QUOTE(Stella1 @ 2016 02 17, 22:01)
merginos, kai man tepliojo pries ir po menesiniu, rado polypa. Kartais jie pasisalina patys, kartais reikia kad pasalintu  4u.gif

siandien buvau 3 skane. penktadieni vyks ispunktavimas. liepe atsinesti chalata, tapkes ir vyrui buti visa laika salia. Lyg mate 11 foliu, tad mano, kad turetu apsivaisinti apie puse.

Siandien ligonine pasiule dalyvauti tokiam moksliniam research ir puse apvaisinti embrionu auginti MINC inkubatoriuje. tai skaitineju kas ten per daiktas smile.gif reikia ryt sutikti arba atsisakyti smile.gif

Man niekad nera sake apie polypus. Ir sio ciklo pradzioj dare scan, viskas gerai, o va teplioja kiek laiko jau... Jau dabar matau, kad ciklas bus belenkoks, tik nesupranto, kodel viskas taip issidarke doh.gif

Ka nusprendet del to mokslinio tyrimo? smile.gif
O kas atsiyikyu su tais embrionais? Paaugina inkunatoriui, o kas paskui? Saldo? Naikina? Jei daug embrionu butu, tai gal ir sutikciau. Svarbu kad liktu, ka uzsaldyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 18, 11:27)
Hmm, gi laboratorijai ir turi buti nurodyta, kokius tyrimus daryt. Neuztenka vien tube spalvu surasyt smile.gif Gal nepastebejai, nes jie neraso pilnu pavadinimu, o tik sutrumpininus, tokius kaip: LH, FSH, PGR, PRL, E2 ir t.t... smile.gif

Del KT tai pasiule ir paskui pasake, kad gal nenoresiu, nes planuojam. Realiai galeciau dabar kokius tris menesius gert KT, vistiek pristabdom siek tiek, bet kad tos KT man atrodo kaip laikinas problemos sprendimas.
Man niekad nera sake apie polypus. Ir sio ciklo pradzioj dare scan, viskas gerai, o va teplioja kiek laiko jau... Jau dabar matau, kad ciklas bus belenkoks, tik nesupranto, kodel viskas taip issidarke doh.gif

O kas atsiyikyu su tais embrionais? Paaugina inkunatoriui, o kas paskui? Saldo? Naikina? Jei daug embrionu butu, tai gal ir sutikciau. Svarbu kad liktu, ka uzsaldyt smile.gif

Gal ir nepastebejau tda, na vistike dabar kai eisiu paprasysiu,kad atspaustu man rezultatus unsure.gif

O kas del tepliojimo ir KT tai man tepliojima sutvarke KT, bet as gailiuosi,akd sugaisau 3 menesius su jais,o jei pristabdot,tai galit pabandyt, nes man tikrai susitvarke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 17, 21:01)
merginos, kai man tepliojo pries ir po menesiniu, rado polypa. Kartais jie pasisalina patys, kartais reikia kad pasalintu  4u.gif

O akzi kodel chalato ir slepeciu,reiks ligonineje paguleti? unsure.gif
Atsakyti
Gal kam reikia likusių vaistų: Crinone gel 8%, Progestan (leidžiamas progesteronas), Estrofem 2mg, Proluton depot (savaitę veikiantis leidžiamas progesteronas), Aspirinas 100mg, Glifor 1000mg (veiklioji medžiaga metforminas)? Rašykite a.ž. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 18, 10:27)

jei bus maziau nei 6 embrionai, nedes ju i ta nauja inkubatoriu. Manoma, kad jie tam naujam inkubatoriuje geriau dalinasi, nes nera temperaturos pokyciu ir pan. patvirtinau, kad dalyvausiu tam tyrime.

QUOTE(Souri @ 2016 02 18, 14:16)
O akzi kodel chalato ir slepeciu,reiks ligonineje paguleti? unsure.gif

nereikes gulet ligonineje, bet kiausialasciu isemimas cia skaitosi kaip mini operacija. ryt 8am jau reikia buti klinikoje, susitiksiu su anesteziologu ir personalu. 9am pats isemimas.
Atsakyti
Kaip sekesi? Ar skausminga procedura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 19, 11:27)
Kaip sekesi? Ar skausminga procedura?  4u.gif

As po mini operacijos. Nieko nepamenu, bet vyras sake, kad pabudusi 4 kartus klausiau kiek kiausineliu iseme biggrin.gif
Skauda pilvo apacia. Visa procedura trunka apie 20min. Iseme 11. Tikekimes, kad bent puse apsivaisins. Personalas nerealus. Esu labai labai dekinga jiems uz profesionaluma.

Anesteziologas mane prie uzmigdant klausinejo apie LT biggrin.gif ir juokino, klause ar lietuva salia Transilvanijos. Ar turim kalnus ir ar slidineju.. O paskui jau atsibudau tik pooperacineje palatoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella1: 19 vasario 2016 - 14:16
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 19, 14:14)
As po mini operacijos. Nieko nepamenu, bet vyras sake, kad pabudusi 4 kartus klausiau kiek kiausineliu iseme biggrin.gif
Skauda pilvo apacia. Visa procedura trunka apie 20min. Iseme 11. Tikekimes, kad bent puse apsivaisins.  Personalas nerealus. Esu labai labai dekinga jiems uz profesionaluma.

Anesteziologas mane prie uzmigdant klausinejo apie LT biggrin.gif ir juokino, klause ar lietuva salia Transilvanijos. Ar turim kalnus ir ar slidineju.. O paskui jau atsibudau tik pooperacineje palatoje.

Supratau, geri ispudziai drinks_cheers.gif Tikiuosi, kad turesit daug stipruoliu ir tiek vaikiuku kiek noresit wub.gif
Atsakyti