QUOTE(melutia @ 2016 02 17, 10:32)
Visad sako bendrai, kad hormonu tyrimas, bet gi duoda lapeli su kuriuo eini krauja priduot ir ten buna parasyta
as ta lapeli nusifotkinu pries atiduodama 
Stella, nenusiteik taip, kad nepavyks
viskas bus gerai! Tikek!
Drauge ir bande 3 metus. Nepavyko naturaliai, bet va dabar po IVF augina pilvuka 
Aij, buvau vakar pas GP, tai pasikalbejau su savim, pasamprotavau sau garsiai, o ji pasisypsojo, palinkejo sekmes ir atsisveikino
Perskaite ka per scan'a mate, tai nieko blogo, viskas normali, isskyrus policistines kiausides. O man si menesi is 30 ciklo dienu, tik 10 buvo svarios. Visas kitas dienas teplioja
pasakiau GP, tai tik pagusciojo peciais, paklause ar nenoreciau KT pagert ir viskas. Siandien skambinsiu i klinika, ziuresiu ka jie sakys 

Stella, nenusiteik taip, kad nepavyks

Aij, buvau vakar pas GP, tai pasikalbejau su savim, pasamprotavau sau garsiai, o ji pasisypsojo, palinkejo sekmes ir atsisveikino

Perskaite ka per scan'a mate, tai nieko blogo, viskas normali, isskyrus policistines kiausides. O man si menesi is 30 ciklo dienu, tik 10 buvo svarios. Visas kitas dienas teplioja

Zinok del tepliojimo ir man nieks nieko nesako, as taip pergyvenu del jo. Verkiau viena karta kabinete, tai ramint pradejo, kad labai daug moteru nuo to kencia ir tipo vikas ok, tiesiog toks organizmas