Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(Souri @ 2016 02 25, 03:55)
Stella1 Kaip tu? kaip tavi isodinimas? Kiek blastuciu isodino?  mirksiukas.gif

jie isodina tik viena. Nemanau, kad UK siulytu daugiau. Gal klystu?
gavau net savo blastocistos nuotrauka. visi 7 embrionai issivyste i blastocistas. tad visus uzsalde! embriologe sake, kad cia labai retas atvejis.
Visokios mintys lenda i galva... netikiu savo sekme doh.gif kita pentadieni einu kraujo priduoti pas juos i klinika. sake, kad paskambins ir pranes ar laukiuosi.
bet matyt paprastas nestumo testas man jau parodys.

bloga pagalvojus, kad jei nepavyko, kiek laiko uztruks ikii FET.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 25, 07:49)

kas yra FET?
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 02 25, 08:24)
kas yra FET?

atsiprasau, perskaiciau jau, kad tai uzsaldytu embrionu isodinimas.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 24, 23:03)
Man ir idomu, ar jie nustato PKS, ypac netipiniais atvejais, kai svoris normalus, hormonai lyg ir ribose  g.gif

Man nustate echo metu. Plius ir hormonai buvo netvarkoj, veida spuogeliais bere ir tebeberia smile.gif
Inofolic geriau apie puse metu. Dabar nuo rugsejo nebegeriu ir dabar pastebejau, kad veido bukle suprastejo... Jauciu reiks vel pradet gerti. Gal del folio buvo pagereje g.gif

Sunny, smagu Tave matyti ir girdeti, jog judat link IVF. Gaila tik, kad viskas taip letai vyksta. Nepabijok dazniau i klinika paskambinet, paklaust ar viskas gerai. Pastebejau, kad daznai "pameta" bylas ir del to viskas dar labiau uzsitesia smile.gif uzsuk pasipasakot, kaip sekasi 4u.gif

Stella, sekmes ir kantrybes dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 25, 08:49)
jie isodina tik viena. Nemanau, kad UK siulytu daugiau. Gal klystu?
gavau net savo blastocistos nuotrauka. visi 7 embrionai issivyste i blastocistas. tad visus uzsalde! embriologe sake, kad cia labai retas atvejis.
Visokios mintys lenda i galva... netikiu savo sekme  doh.gif  kita pentadieni einu kraujo priduoti pas juos i klinika. sake, kad paskambins ir pranes ar laukiuosi.
bet matyt paprastas nestumo testas man jau parodys.

O cia uk td darys FET, na ir kaip pati procedura praejo? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 02 25, 13:23)
Man nustate echo metu. Plius ir hormonai buvo netvarkoj, veida spuogeliais bere ir tebeberia smile.gif
Inofolic geriau apie puse metu. Dabar nuo rugsejo nebegeriu ir dabar pastebejau, kad veido bukle suprastejo... Jauciu reiks vel pradet gerti. Gal del folio buvo pagereje g.gif

Sunny, smagu Tave matyti ir girdeti, jog judat link IVF. Gaila tik, kad viskas taip letai vyksta. Nepabijok dazniau i klinika paskambinet, paklaust ar viskas gerai. Pastebejau, kad daznai "pameta" bylas ir del to viskas dar labiau uzsitesia smile.gif uzsuk pasipasakot, kaip sekasi 4u.gif

Stella, sekmes ir kantrybes dabar wub.gif

O cia jau vaisingumo klinika viska pameta,i ten reikia vis skambineti po to, ir primineti apie save,kad biski greiciau judintusi? cia po pirmo vizito?
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 25, 14:33)
O cia jau vaisingumo klinika viska pameta,i ten reikia vis skambineti po to, ir primineti apie save,kad biski greiciau judintusi? cia po pirmo vizito?

Man bent du kartus taip buvo vaisingumo klinikoj, kad nerado dokumentu ir neskambino. Po skambucio viskas pajudedavo. Taip buvo pries pirma vizita ir veliau.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 24, 22:03)
Man ir idomu, ar jie nustato PKS, ypac netipiniais atvejais, kai svoris normalus, hormonai lyg ir ribose  g.gif
O siaip gerk inositoli tikrai, bent pamegink  4u.gif as nuo jo siaip geirau jauciuosi, energijos daugiau, medziagu apykaita pagreiteja

Man PKS nustate echoskopo metu, kiausidese matesi daug mazu folikulu..taip pat padare hormonu tyrima, is jo paaiskejo, kad pas mane progesteronas zemas, prolaktinas virsutine normos riba o LH ir FSH santykis didesnis nei turi but. Turiu riebia oda, padidejusi plaukuotuma (nors visa gyvenima galvojau, kad cia "gerus" tecio genus paveldejau). Mmm retos o ciklai anovuliaciniai, nes kiausides nesubrandina kiausinelio. Tik vat su svoriu problemu neturiu.
Zinau, kad kai kurios merginos vartoja metformin su PKS bet man jo nei GP nei fertility gydytojas nesiule, o as kazkaip ir nepaklausiau.. Mano PKS gydymas buvo LP. Tai dabar laukiu ir tikiuosi, kad po operacijos susitvarkys ciklas ir gal Mmm pareis o su jom ir nestuke.gif

Geriant inofolic man gal siek tiek susitvarke oda ir apmazejo plaukuotumas. Mmm be vaistu vis dar ner. Visumoj ji gerdama kazkokiu dideliu pokyciu nepastebejau, jis a la turetu padet subrandint kokybiskas kiausialastes bet kol kas apie tai nieko negaliu pasakyt. O perku is inofolic.co.uk Zinau, kad kitos merginos geria inositoli ir folio rugsti atskirai, bet as taip nebandziau.

O del agnus castus tai pirma kart girdziu apie toki daikta ax.gif reiks pasidomet kas cia per reikalas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 25, 14:19)
Man bent du kartus taip buvo vaisingumo klinikoj, kad nerado dokumentu ir neskambino. Po skambucio viskas pajudedavo. Taip buvo pries pirma vizita ir veliau.

O tai jums is karto pasake I kuria klinika siuncia,kad zinojote kur skambinti? Ir po kiek laiko jau riektu skambinti jei nesulauktumem ziniu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cicik @ 2016 02 25, 16:55)
Man PKS nustate echoskopo metu, kiausidese matesi daug mazu folikulu..taip pat padare hormonu tyrima, is jo paaiskejo, kad pas mane progesteronas zemas, prolaktinas virsutine normos riba o LH ir FSH santykis didesnis nei turi but. Turiu riebia oda, padidejusi plaukuotuma (nors visa gyvenima galvojau, kad cia "gerus" tecio genus paveldejau). Mmm retos o ciklai anovuliaciniai, nes kiausides nesubrandina kiausinelio. Tik vat su svoriu problemu neturiu.
Zinau, kad kai kurios merginos vartoja metformin su PKS bet man jo nei GP nei fertility gydytojas nesiule, o as kazkaip ir nepaklausiau..  Mano PKS gydymas buvo LP. Tai dabar laukiu ir tikiuosi, kad po operacijos susitvarkys ciklas ir gal Mmm pareis o su jom ir  nestuke.gif

Geriant inofolic man gal siek tiek susitvarke oda ir apmazejo plaukuotumas. Mmm be vaistu vis dar ner. Visumoj ji gerdama kazkokiu dideliu pokyciu nepastebejau, jis a la turetu padet subrandint kokybiskas kiausialastes bet kol kas apie tai nieko negaliu pasakyt. O perku is inofolic.co.uk Zinau, kad kitos merginos geria inositoli ir folio rugsti atskirai, bet as taip nebandziau.

O del agnus castus tai pirma kart girdziu apie toki daikta ax.gif  reiks pasidomet kas cia per reikalas smile.gif

Agnus cacus man labai sutvarke tepliojimus pries mm, ji pradejus vartoti dingo tepliojimai, lb patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Souri, kadangi turejau buti su pilna pusle per procedura, ziauriai i WC norejau. Bet taip ZIAURIAI. biggrin.gif sesute juokesi ir stengesi nespausti man pusles labai stipriai. Viska stebejom per ekrana embriologe dave blastocistos nuotrauka. Visas likusias uzsalde. Tad ateityje reikes cia ir pasidaryt FET. MB irgi buvo su manim. Kita penktadieni kraujo tyrimas, pranes ar laukiuosi. Bet matyt pati jau busiu pasidariusi testa namie.
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 25, 22:20)
O tai jums is karto pasake I kuria klinika siuncia,kad zinojote kur skambinti? Ir po kiek laiko jau riektu skambinti jei nesulauktumem ziniu?  g.gif

As visu pirma gavau laiska is vaisingumo klinikos, kad gavo siuntima is GP ir jog greitu metu su manim susisieks del pirmo vizito vaisingumo klinikoj. Neatsimenu tiksliai 2 ar 3 menesius pralaukiau ir tada skambinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 26, 17:33)
As visu pirma gavau laiska is vaisingumo klinikos, kad gavo siuntima is GP ir jog greitu metu su manim susisieks del pirmo vizito vaisingumo klinikoj. Neatsimenu tiksliai 2 ar 3 menesius pralaukiau ir tada skambinau smile.gif

A viskas aisku, as jei gausiu toki laiska, tai jau po menesio skambinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,kaip jus? Pas mane nekokios naujienos, buvom siandien pas gydytoja, turejo pasakyti vyro spermogramos atsakyma, ir jau siuntima I vaisingumo klinika, tai nuejus pasake,kad jie neranda spermos atsakymo, ir uzsirase numeri vyro, sako rasim apskambinsim ir tada iskart siuntima I klinika duosiu, bet jau nuo ryto jokiu ziniu, sirdis sako niekas cia nepaskambins, nu o as gavau savo kraujo atsakymus, nezinau sako geri g.gif
http://www.part.lt/p...366da94d625.jpg
http://www.part.lt/p...d8881d8b684.jpg
http://www.part.lt/p...317de690255.jpg
http://www.part.lt/p...39400253485.jpg
http://www.part.lt/p...2761f1a3805.jpg
Atsakyti
Labas, visai nenustebau, kad pamete rezultatus smile.gif gal jau rado?

Del Tavo tyrimu, tai man tik TSH didokas pasirode. I normas telpa, bet planuojancioms geriau butu zemesnis 4u.gif O is skydliaukes tik sita viena TSH dare? Kitu ne?

Stella, gal jau NT bandei daryt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 03 kovo 2016 - 15:24