Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(Souri @ 2016 02 20, 14:31)
Butinai papasakok kaip seksis isodinimas 

O man aju kelias dienas nesvietiskai skauda krutine, sakau gal mazum uzkibo, pasidariau testuka,bet aisku baltas esh, matyt vel tos slikstynes parsivelka  schmoll.gif

Isodinimas treciadieni. 6 embrionai puikios kokybes, tad nusprende auginti iki blastuciu. Nezinau, gerai tai ar blogai. Nes visgi siokia tokia rizika. pasiemiau laisvadieni smile.gif

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 02 20, 19:27)
Labas, mergaites 🙂 Jungiuosiu I jusu gretas, visoms mums linkiu didziausios sekmes siekiant tikslo! Mes vaikuti planuojam jau tris metus, kadangi turejau bloga nuojauta, Po pusmecio privaciai Lietuvoje tyriausi, dare laporoskopija, rado endometrioze, istyrem Vyra - rezultatai nenudziugino. Zodziu, problemos pas abu.

gerai, kad jau po pusmecio pradejote tirtis. mums irgi viskas uztruko 2 metus. tikekimes, kad tas laukimas nepakis kojos 4u.gif

rasiux1984, as UK medicina pasitikiu. Zinau, kad Londone yra labai geru kliniku, bet mes gyvenam pietuose, tad butu nepatogu vazineti. be to, matyt ir kainos ten atitinkamos.
Turkai pigesni, geri profesionalai, bet tektu imti 3 sav atostogu. Jei nepavyks UK, tada ir mes matyt kreipsimes i juos. visur savi pliusai ir minusai smile.gif

QUOTE(Cicik @ 2016 02 21, 23:52)
Taigi man 26 o mano vyrui 33. Bandom pagaut gandrus kiek ilgiau nei 2 metai. Aktyviai ieskom pagalbos metus.

pavydu, kad tau dar 26 wub.gif daug didesni sansai atliekant IUI ar IVF. Man dabar 33 metai, kad jau netoli ka riba, kai pastojimo statistika pradeda labai prasteti. verysad.gif

QUOTE(Cicik @ 2016 02 22, 17:04)
Na taip, eiles nezmonisko ilgumo ir viskas tikrai labai letai juda... Bet tas laukimo laikas priklauso nuo to, kur gyveni. Mes Londone,  ir cia viskas trunka tikrai ilgai. Geras dalykas tik tas, kad cia gali gauti nemokama IVF jei jau niekas kitas nepades.

Mes irgi mastom apie Turkija. MB is Turkijos

jei MB is Turkijos, tai matyt butu daug paprasciau/greiciau komunikuoti su vaisingumo klinikomis is Turkijos. o tas yra labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 02 22, 18:04)
Na taip, eiles nezmonisko ilgumo ir viskas tikrai labai letai juda... Bet tas laukimo laikas priklauso nuo to, kur gyveni. Mes Londone,  ir cia viskas trunka tikrai ilgai. Geras dalykas tik tas, kad cia gali gauti nemokama IVF jei jau niekas kitas nepades.

Mes irgi mastom apie Turkija. MB is Turkijos, tai jeigu nesulauksim geru ziniu iki vasaros atostogu, ieskosim pagalbos ten. Nors labai tikiuosi, kad IVF neprireiks. Bet jei taip atsitiktu ir tektu patiems moket tada keliausim i Turkija.

Gal ir gerai, kad jusu GP liepia jums pasidaryt tyrimus pries siunciant i Fertility Clinic, nes siaip ar taip tuos tyrimus daryt reikes. Tik laiko atzvilgiu butu geriau pirma duot siuntima i Fertility Clinic ir kol laukiat savo app daryt tuos tyrimus. Bet, aisku, nepamokysi GP kaip dirbt savo darba.

Mums su GP pasiseke, ji moteris ir puikiai suprato musu situacija, gal del to taip is karto ir dave ta siuntima, be jokiu ten issikalinejimu...

O jums linkiu kantrybes laukiant! 4u.gif

Tai as jau bandziau sakyti,kad duotu siuntima kol darom tyrimus, bet sake negali, nes duodant siuntima, turi buti prisegti sitie tyrimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 22, 15:34)
Sveikute, man net baisu pagavoti kas musu laukia,kokios iles, mes da rnet siuntimo I fertility clinika negavom, pirma liepia eiti pasidaryti visus tyrimus. Kai paskaiciau jusu istorija, matau,kad ilgas kelias musu dar laukia  doh.gif Vis dazniau pagalvoju ir as gal vykti I Turkija  unsure.gif

rasiux1984 po kiek laiko reikia prabuti Turkijoje, vieno nuskridimo metu?  g.gif

Na, ziurint kas ir kaip pas jus ten - vistiek turkai nori, kad visus tyrimus turetumete pasidare, jei kazka turite pasidare cia, tai reiktu pasiimti su savimi, bet turi buti nesenesni negu puses metu, mes kadangi nieko neturejome, tai pirmam kartui skridome konsultacijai ir pasidaryti visus reikiamus tyrimus + norejo, kad pasidaryciau gimdos nuotrauka, tai viska, kas jiems buvo reikalinga, pasidareme ten. Aisku, kai kurios mergaites rizikuoja, vaziuoja kelios dienos pries mmm, pasidaro reikiamus tyrimus, ir jeigu turkai leidzia startuoti, iskart pasilieka ten, o mes nerizikavome... Pirma karta berods skridome 3 ar 4dienoms. Po to jau stimuliacijoms, mergaites sako, kad uztenka apie 20d.+ - o pas mane kadangi mmm nereguliarios, irgi bijojome rizikuoti, tai daugmaz pasiskaiciavome ir skridome, vistiek reikia ir susirasti kur apsistoti is anksto ir pan. Man kadangi mmm nesiteike ateiti laiku, tai ten prabuvome ir pralaukeme ju nepilnai savaite, tai gavosi, kad ten prabuvome apie 3 - 3,5savaites...
Zinot, kaip kam - labai nuo organizmo priklauso... unsure.gif
Na, o siaip, kas liecia Turkija, labai daug galite informacijos pasiskaityti ir rasti ilindusios i Stambulo temutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 02 22, 17:04)

Mes irgi mastom apie Turkija. MB is Turkijos, tai jeigu nesulauksim geru ziniu iki vasaros atostogu, ieskosim pagalbos ten. Nors labai tikiuosi, kad IVF neprireiks. Bet jei taip atsitiktu ir tektu patiems moket tada keliausim i Turkija.

Gal ir gerai, kad jusu GP liepia jums pasidaryt tyrimus pries siunciant i Fertility Clinic, nes siaip ar taip tuos tyrimus daryt reikes. Tik laiko atzvilgiu butu geriau pirma duot siuntima i Fertility Clinic ir kol laukiat savo app daryt tuos tyrimus. Bet, aisku, nepamokysi GP kaip dirbt savo darba.

Mums su GP pasiseke, ji moteris ir puikiai suprato musu situacija, gal del to taip is karto ir dave ta siuntima, be jokiu ten issikalinejimu...

O jums linkiu kantrybes laukiant! 4u.gif

Nezinau, kiek tiesos yra tame, bet girdejau, kad Turkijoje turkams IVF yra kompensuojamas, jeigu sakai, kad TB yra is Turkijos, gal jis geriau zino, gal deretu pasidometi smile.gif Tiesa, poros, vykstancios i Tr, turi buti susituokusios ax.gif
Atsakyti
Mes susituoke, del to problemos nebutu smile.gif Turkijoj nevaisingumo gydymas kompensuojamas, tas teisybe, bet tik tiems kurie turi privalomaji sveikatos draudima. Kadangi MB Turkijoj negyvena jau daug metu, tai ir draudimo ten neturi. Mums tektu moket is savo kisenes. Nors ten gerokai pigiau, nei UK einant privaciai.
Turkija kol kas pasiliekam atsarginiam variante, o kol kas kelius minam cia. Del to, kad nemokamai, del to kad nereik imt laisvu dienu ir is darbo atsiprasinet...
Kol kas gydytoju kompetencija ir prieziura esu patenkinta, neteko dar susidurt su abejingumu ar aplaidumu. Ziuresim, kaip toliau ax.gif

Sakot jauna as dar, na taip smile.gif bet neaisku koki kelia mums dar teks nueit ir kiek tai uztruks.

Tiesa, gal kuri naudojat inofolic? Jis turetu padet su PKS ir gerinti kiausialasciu kokybe..gal kuri turit atsiliepimu? As vartoju ji nuo birzelio tai jau kaip ir 7 men, bet kazkokio akivaizdaus efekto nepajauciu ir svarstau ar verta ji toliau vartot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 02 23, 13:01)
Tiesa, gal kuri naudojat inofolic? Jis turetu padet su PKS ir gerinti kiausialasciu kokybe..gal kuri turit atsiliepimu? As vartoju ji nuo birzelio tai jau kaip ir 7 men, bet kazkokio akivaizdaus efekto nepajauciu ir svarstau ar verta ji toliau vartot... g.gif

As naudoju 4u.gif

Apie 8men geriau agnus castus + inofolic. Bet paskaiciau kad jei per pusmeti su agnus castus nepastoji, tai nera prasmes daugiau gerti. Nutraukiau. Iki tol man nevykdavo ovuliacija. Galvoju kaip bus, taip, bet pasilikau gerti inofolic, nes vis tiek tai nera kazkokia homeopatija, visai kitoks dalykas. Ir kuo puikiausiai vyko ovu;iacija praejusi menesi 4u.gif Ziuresiu kaip si, bet as manau kad cia grynai del inositolio.
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 02 23, 13:01)
Mes susituoke, del to problemos nebutu  smile.gif Turkijoj nevaisingumo gydymas kompensuojamas, tas teisybe, bet tik tiems kurie turi privalomaji sveikatos draudima. Kadangi MB Turkijoj negyvena jau daug metu, tai ir draudimo ten neturi. Mums tektu moket is savo kisenes. Nors ten gerokai pigiau, nei UK einant privaciai.
Turkija kol kas pasiliekam atsarginiam variante, o kol kas kelius minam cia. Del to, kad nemokamai, del to kad nereik imt laisvu dienu ir is darbo atsiprasinet...
Kol kas gydytoju kompetencija ir prieziura esu patenkinta, neteko dar susidurt su abejingumu ar aplaidumu. Ziuresim, kaip toliau  ax.gif 

Sakot jauna as dar, na taip  smile.gif bet neaisku koki kelia mums dar teks nueit ir kiek tai uztruks.

as atskiria vartoju inosotoli+folio rugsti tai tas pats gaunasi, bet as dar pirma menesiuka, nieko kazko tokio nepajauciua,tik tiek kad si akrt lb skausminga krutine buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Souri: 23 vasario 2016 - 15:43
QUOTE(Souri @ 2016 02 23, 14:41)
as atskiria vartoju inosotoli+folio rugsti tai tas pats gaunasi, bet as dar pirma menesiuka, nieko kazko tokio nepajauciua,tik tiek kad si akrt lb skausminga krutine buvo

man krutinė niekad skausminga nebūna... g.gif o po paskutinio vizito Gp tik foli tesugebėjo pasiūlyti, lyg aš jo pusantrų metų negėriau. na ką gi, gersiu toliau...

o PKS nustatomas per LP?
Atsakyti
Man ir idomu, ar jie nustato PKS, ypac netipiniais atvejais, kai svoris normalus, hormonai lyg ir ribose g.gif

O siaip gerk inositoli tikrai, bent pamegink 4u.gif as nuo jo siaip geirau jauciuosi, energijos daugiau, medziagu apykaita pagreiteja
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 24, 21:03)
Man ir idomu, ar jie nustato PKS, ypac netipiniais atvejais, kai svoris normalus, hormonai lyg ir ribose  g.gif
O siaip gerk inositoli tikrai, bent pamegink  4u.gif as nuo jo siaip geirau jauciuosi, energijos daugiau, medziagu apykaita pagreiteja

inositolis. ok, jo kokiam Boots galima rasti? as Maca geriu, bet kazkaip dar nieko....
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 02 25, 00:54)
inositolis. ok, jo kokiam Boots galima rasti? as Maca geriu, bet kazkaip dar nieko....

As zinok pirkau is Iherb smile.gif Siulyciau ir tau is ju pabandyt, kainos geros, pristato greit. Is boots apskritai praktiskai nieko neverta pirkt
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 02 24, 20:11)
man krutinė niekad skausminga nebūna... g.gif o po paskutinio vizito Gp tik foli tesugebėjo pasiūlyti, lyg aš jo pusantrų metų negėriau. na ką gi, gersiu toliau...

o PKS nustatomas per LP?

Man nustate ekoskopo metu
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 02 25, 00:54)

Holland & Barrett dar galima nusipirkti smile.gif
Papildyta:
Stella1 Kaip tu? kaip tavi isodinimas? Kiek blastuciu isodino? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Souri: 25 vasario 2016 - 04:56