Labas merginos!
Ilgai sekiau sia tema ir buvau tik stebetoja. Panasu, kad atejo laikas ir man tapti akytvia dalyve.
Prisistatydama truputi papasakosiu apie savo nueita kelia.
Taigi man 26 o mano vyrui 33. Bandom pagaut gandrus kiek ilgiau nei 2 metai. Aktyviai ieskom pagalbos metus.
Praeitu metu Vasari pirmiausia ejom pas GP, ten isklause ir nusiunte i Fertility Clinic.
Susitikimo laukem apie 6 savaites. Kovo 23 nuejom i susitikima, papasakojom savo vargus... Liepe pasidaryt kraujo tyrimus, pasitikrint kiausintakiu pratekamuma ir vyrui spermograma.
Kitas susitikimas - po 3 men. Birzelio 29. Per ta ilga laukimo laika atlikom viska, ka liepe: vyras pasidare spermograma - viskas idealu, as patyriau gimdos nuotraukos "dziaugsma" -abu kiausintakiai pratekami, pasidariau hormonu tyrimus ir pasitirinaubechoskopu. Kraujas ir ultragarso tyrimas rodo, kad man PKS, be to turiu cista kairej kiausidej. Antrojo susitikimo metu konsultantas paskyre Provera, kad issaukciau mmm ir pradejom stimuliacija 50mg Clomid. Liepe stimuliuotis 3 men ir jeigu nebus geru ziniu ateit pasirodyt.
Dziaugiaus, galvojau, kad ledai pajudejo ir jau tuoj tuoj pamatysiu taip lauktus II bruksnelius.

Deja. Paaiskejo, kad mano kiausides i 50mg Clomid nereaguoja, niekas neaugo ir ovuliacija nevyksta.
Susitikima su konsultantu paankstino ir rugsejo 8 diena nuejus i "pasimatyma" pasake, kad darys ovarian drilling. Subadys kiausides, pasalins cista ir dar karta patikrins pratekamuma. Prasidejo ilgas ir kankinantis operacijos laukimas.
Po beveik 5 men sulaukiau skambucio, kad operacijos data paskirta - vasario 3 isoperavo, o dabar ir vel laukiam kito susitikimo su konsultantu, kuris bus balandzio 5.
Laukimas zudo. Bet viliuosi (vel ir vel) kad gal jau dabar, gal jau tuoj sulauksim savo dziaugsmo....

O kol laukiu geriu kruvas ivairiu vitaminu ir papildu, kurie a la turetu padet susitvarkyt su PKS, ir gaudau visa imanoma info apie vaisinguma ir t.t.