QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 06, 22:32)
Tyrimai buvo padaryti praitu metu rugseji , tai va per vosa ta laika buvo kokie 3 dar apointmentai tepineliai , popieriai , ir stai dbr as jau ivf cikle

po metu ir 1 menesio . As neturiu kiausintakiu , tai man kito kelia ir nebera kaip ivf .
Mes ir galvojom apie lietuva , bet sunkiai is darbo gauti tiek atostogu , ir pinigu atzvilgiu jai moketi cia ar lietuvoje iseitu beveik tas pats su viskuo , mes jau buvom nueje ir i privacia klinika , nes niekaip nesulaukiau ziniu is ligonines . Na duok dieve kad pasisektu is pirmo karto

as esu sveika , tik kad neturiu kiausintakiu , maniskio turtas liuks
Na tikrai tau cia ilgai viskas uztruko

nes as per viena menezi turejau gimdos nuotrauka, vyro sperma patikrinom, kraujo tyrimai buvo atlikti abiem ir paskirta stimuliacija, laukiu mm ir pradesiu, bet nieko is jos nesitikiu nes esu lt bandzius clomid tai niekas neahgo, tik su letrozoliu bet jie uk sako jo nenaudoja...
Na as vien per lt noreciau uz savus pinigelius darytis nes vis lietuva

kazkaip ramiau man, as vasari turiu atosyogas 2savaites jei reikes ilgiau likti lieyuvoje tuomet likciau, datbe pasakyciau kad turiu neplanine operacija. Mano toks darbas kad galiu susiderint, per daug mane bijo prarast
Is visos sirdies linkiu kad tau sitas ivf butu pirmas ir paskutinis ir gausi kaledu dovanels
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 06, 22:44)
Ne neturiu menesiniu tik su vaistais,o tai kaip padaro dirbtini jei neauga kiausineliai?man jau darytos stimuliacojos su clomid bene 3ar4kartus ir nieko,turejus laparaskopija,histereskopija,tai daktaras klausia po paskutines operacijos bandom dar su vaistais stimuliuot ar jai dirbtini as jam pasakiau dirbtini nes man jau 27ant nosies norisi vaiku
Suoratau, panasiai kaip ir as kad be vaistu ner mm arba I metus du kartus

tai kokius vaistus geri kad islaukti mm?