QUOTE(austela @ 2014 11 06, 19:52)
Na tikrai tau cia ilgai viskas uztruko
nes as per viena menezi turejau gimdos nuotrauka, vyro sperma patikrinom, kraujo tyrimai buvo atlikti abiem ir paskirta stimuliacija, laukiu mm ir pradesiu, bet nieko is jos nesitikiu nes esu lt bandzius clomid tai niekas neahgo, tik su letrozoliu bet jie uk sako jo nenaudoja...
Na as vien per lt noreciau uz savus pinigelius darytis nes vis lietuva
kazkaip ramiau man, as vasari turiu atosyogas 2savaites jei reikes ilgiau likti lieyuvoje tuomet likciau, datbe pasakyciau kad turiu neplanine operacija. Mano toks darbas kad galiu susiderint, per daug mane bijo prarast
Is visos sirdies linkiu kad tau sitas ivf butu pirmas ir paskutinis ir gausi kaledu dovanels
Papildyta:
Suoratau, panasiai kaip ir as kad be vaistu ner mm arba I metus du kartus
tai kokius vaistus geri kad islaukti mm?

Na as vien per lt noreciau uz savus pinigelius darytis nes vis lietuva

Is visos sirdies linkiu kad tau sitas ivf butu pirmas ir paskutinis ir gausi kaledu dovanels

Papildyta:
Suoratau, panasiai kaip ir as kad be vaistu ner mm arba I metus du kartus

Na cia tokia sistema , aplinkui kiek zinau merginu visos lauke eiles del ivf , ir panasiai tiek pat kiek as .
Seip su gonaliu juk stimuliuoja , apie kitokius vaistus net nesu girdejusi . O jai niekas neauga tai ivf ir nepadarys. Nes juk nebus is ko . Jai galvoja t logiskai . Juk turi kazka ispunktuoti bent viena ar du ...