Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 06, 20:33)
Man 27 , pries pusantru metu , man pasalino paskutini kiausintaki , nez du kartus turejau negimdini. Tad ner ka bandyti .

O is kurio miesto tu uk?ar tau irgi buvo tie tyrimai kaip ir man?o poto konsultacija su daktarais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuska23: 06 lapkričio 2014 - 22:47
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 06, 21:46)
O is kurio miesto tu uk?ar tau irgi buvo tie tyrimai kaip ir man?o poto konsultacija su daktarais

As siaurineje airijoje , visoms buna vienodai tyrimai pries ivf , ir keletas koncultaciju gyditojom seselem ( kai pastato i eile del ivf) bet visos su skirtingom problemom , tai gal dar ir skirtingi tyrimai kokie nors . smile.gif
Atsakyti
As nesuprantu kokia dar laukimo eile?gal ne visur taip yra gal uk kitaip:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 06, 22:06)
As nesuprantu kokia dar laukimo eile?gal ne visur taip  yra gal uk kitaip:)

Siaurine ar uk yra tas pats. Kai nuesi pirmai koncultacijai ir viskas bus aisq. Tu galvoji tu viena tokia esi , su problemom kuriai reikia ivf , tokiu yra tukstanciai . Todel ir yra waiting list .
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 06, 22:06)

Na o as esu Uk ir tiesa pasakius nebuvo jokio waiting list.Kai atlikau visus tyrimus man pasake,kad is vienos ligonines busiu pervesta I kita,kurioje yra fertility clinic finansuojama NHS. As irgi buvau girdejusi apie eiles ir buvau isitikinus,kad reiks laukti kokius metus, bet kai ten nuejau I pirma apoitmenta iskarto, pasake kad viskas vyks uz keliu menesiu,liepe pakartoti kraujo tyrimus, pasidare skana ta pacia diena ir uzbukino information sesijai. Per sesija pasitikslino kada menesines atejo ir is karto sudare plana. Tik zinoma uztrukau metus kol pakliuvau I ta klinika,nes toje pirmoje ligonineje tarp apoitmentu budavo 3 menesiu tarpai.Taip ir praejo visi metai, bet apie joki lists nebuvo kalbos. Na bent jau mano ligonineje,kaip kitur nezinau :-)
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 07, 00:10)
Na o as esu Uk ir tiesa pasakius nebuvo jokio waiting list.Kai atlikau visus tyrimus man pasake,kad is vienos ligonines busiu pervesta I kita,kurioje yra fertility clinic finansuojama NHS. As irgi buvau girdejusi apie eiles ir buvau isitikinus,kad reiks laukti kokius metus, bet kai ten nuejau I pirma apoitmenta iskarto, pasake kad viskas vyks uz keliu menesiu,liepe pakartoti kraujo tyrimus, pasidare skana ta pacia diena ir uzbukino information sesijai. Per sesija pasitikslino kada menesines atejo ir is karto sudare plana. Tik zinoma uztrukau metus kol pakliuvau I ta klinika,nes toje pirmoje ligonineje tarp apoitmentu budavo 3 menesiu tarpai.Taip ir praejo visi metai, bet apie joki lists nebuvo kalbos. Na bent jau mano ligonineje,kaip kitur nezinau :-)

Tai va metai ir praejo. Ad ir 2 ligonines praejau su vizitais ir koncultacijom if tyrimais kol patekau i nhs. Juk kai gp paskitia pas fertility gyditoja , nepaskiria ivf po menesio laiko , kol uztrunka visi apoinmdntai ir praeina nemazai laiko.
Papildyta:
Ne as viena esu kuri zino kad toks yra , cia forume yra nemazai paneliu kurios irgi turejo atlaukti waiting list . Gal pasireiks biggrin.gif nes toks jausmas kad as cia kazka bandau irodyt ko nera. Valstybe ta pati , istatymai tie patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 07, 09:43)
Tai va metai ir praejo. Ad ir 2 ligonines praejau su vizitais ir koncultacijom if tyrimais kol patekau i nhs.  Juk kai gp paskitia pas fertility gyditoja , nepaskiria ivf po menesio laiko , kol uztrunka visi apoinmdntai ir praeina nemazai laiko.
Papildyta:
Ne as viena esu kuri zino kad toks yra , cia forume yra nemazai paneliu kurios irgi turejo atlaukti waiting list . Gal pasireiks biggrin.gif nes toks jausmas kad as cia kazka bandau irodyt ko nera. Valstybe ta pati , istatymai tie patys  biggrin.gif

Visose uj ligoninese kur yra fertility center nereiskia kad nhs finansuoja ivf, kiek ligoniniu tiek skirtingu taisykliu. smile.gif bet waitting list pagal istatyma yra tarp 4-6men. Del tyrimu gaki uzsitest aisku.
As jau kakp minejau pirma karta buvau pas fertility daktarus spalio pradzioj, bet jau turiu visus tyrimus padarytus ir pirmad padarius tube scana histereskopija, patvirtinus kad tube is open paskyre 5 ciklam stimuliacija, po jos eina iui ir poto ivf. Bet jau esu waitting kist vien del laiko taupymo mano daktaras uzrase I waitting list nes praeisim gydymair bus iskart atejas laikas ivf:) bet paskaiciavus bendroj sumoj gaunas 1metai.
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 07, 01:06)

Sveika, sakei gavai laiska kur parasyta 18 weeks treatment, tai su tuo laisku kaip eisi I konsultacija lapkricio men ir paklausk. Kiek laukti tau ivf. gal tave jau cia siuncia konsultacijai grynai del ivf bet gak nebus dar eiles tavo, zinai kaio buna su uk daktarais.bet vistiek esi jau netoli finiso:) as geriu mm issaukti progesterona, po 2tab I diena, pradedu 17cdir taip 10dienu. O tu geri po kiek tableciu ir kiek dienu?
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 07, 07:43)
Tai va metai ir praejo. Ad ir 2 ligonines praejau su vizitais ir koncultacijom if tyrimais kol patekau i nhs.  Juk kai gp paskitia pas fertility gyditoja , nepaskiria ivf po menesio laiko , kol uztrunka visi apoinmdntai ir praeina nemazai laiko.
Papildyta:
Ne as viena esu kuri zino kad toks yra , cia forume yra nemazai paneliu kurios irgi turejo atlaukti waiting list . Gal pasireiks biggrin.gif nes toks jausmas kad as cia kazka bandau irodyt ko nera. Valstybe ta pati , istatymai tie patys  biggrin.gif

Taip taip tu teisi karalinda,tenka ilgai palaukti kol ateina tawo eile ivf..mes kaip pradėjo kelia nuo gp,2012 spalio,paskui visi tyrimai,laparaskopijos ,problemų išsiaiškinimas užtruko iki2013 kovo,ir tik tada paaiškėjo kad be ivf nesulauksim leliuko pastate y eile gegužės 17d2013,gawom nemokama ivf 2014vasary,tad užtruko ilgokai,bet čia manau individualiai nuo to kokios bedeles pas jus,pvz kaip mum tj kol atrado kodėl nepastojam,tyre kiaušintakių prieinamumą,pirma kart vienas prateka kitas ne,laparaskopija,atwere kiek galėjo,bandymams dawe3 mėn,pastojau bet kiaušintakyje,wel laparaskopija,ir tada tik suprato kad natūraliai nėr šansų man pastoti..čia kiekvienai individualiai,pagal bedeles,bet manau apie metus tj tikrai nuo pastymo y eile ivfui..ir dar patarėju skambinkit zyskit sakykit kad laukiant,gal kas cancelino paimkit mane,man taip buvo tj pasisekė po 9men gawau..Karalinda sėkmės tau 4u.gif ir visom siekenciom tikslo 4u.gif virusiukas nuo musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 11 07, 11:46)
Taip taip tu teisi karalinda,tenka ilgai palaukti kol ateina tawo eile ivf..mes kaip pradėjo kelia nuo gp,2012 spalio,paskui visi tyrimai,laparaskopijos ,problemų išsiaiškinimas užtruko iki2013 kovo,ir tik tada paaiškėjo kad be ivf nesulauksim leliuko pastate y eile gegužės 17d2013,gawom nemokama ivf 2014vasary,tad užtruko ilgokai,bet čia manau individualiai nuo to kokios bedeles pas jus,pvz kaip mum tj kol atrado kodėl nepastojam,tyre kiaušintakių prieinamumą,pirma kart vienas prateka kitas ne,laparaskopija,atwere kiek galėjo,bandymams dawe3 mėn,pastojau bet kiaušintakyje,wel laparaskopija,ir tada tik suprato kad natūraliai nėr šansų man pastoti..čia kiekvienai individualiai,pagal bedeles,bet manau apie metus tj tikrai nuo pastymo y eile ivfui..ir dar patarėju skambinkit zyskit sakykit kad laukiant,gal kas cancelino paimkit mane,man taip buvo tj pasisekė po 9men gawau..Karalinda sėkmės tau  4u.gif ir visom siekenciom tikslo 4u.gif virusiukas nuo musu  smile.gif

Ar daug tau ispunktavo. Man buvo final scan snd , tsi lb daug foliu yra , sake biski per daug smile.gif na tikiuos viskas bus gerai.
Atsakyti
Karalinda nesuprask neteisingai, as visiskai nenorejau pasakyti, kad tu neiteisi, as tik papasakojau, kaip man buvo. Man neminejo jokio listo, bet as manau,kad cia priklauso nuo vidines klinikos tvarkos.Zinoma istatymai visoms ligoninems galioja tie patys, tik kaip jau ligonine delioja savo pacientus, priklauso nuo ju paciu. Beje musu ligonineje net paklause ar mum tinkamas metas,jei ne galime atkelti ar net paankstinti. Zodziu flexible ;-) Beje tu jau visai finiso tiesiojoje, laikau kumstukus uz tave. Kokie pojuciai nuo to gonalio? As neuzilgo irgi pradesiu :-)
Atsakyti
Taip taup kaip eisiu 27d i konsultacija ten pasakys jau kiek laiko reiks laukt ir t.t
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 07, 12:54)
Ar daug tau ispunktavo. Man buvo final scan snd , tsi lb daug foliu yra , sake biski per daug smile.gif na tikiuos viskas bus gerai.

Pas mane amh už tawo didesnis tj pirmom stimuliacijos d buvo nemažai,bet mažino dozes man ,ir finale ispunktuotos9 kiauselastes,augino iki blastuciu tj liko 5,1 a lygio,ja ir sodino,1 b lygio ja užšaldė o kitos c lygio jų net nesalde nes sake neatsiltu jos,,ydomiai jie čia,bet super viskas ir jau 37 sawaitike kaip nestuke.gif
Atsakyti