Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(trauktine @ 2014 11 23, 10:08)
Sveikos,
ieskojau, bet neradau kur isiterpti, tai jei nesunku,gal galite mane nukreipti nuoroda, o gal sicia atsakyti- esu "pradedancioji" saldumynu kepeja,savo malonumui.. Prasau patarti koki mikseri isigyti,kad kaina butu protinga, aisku ne 40lt, bet ir ne 300Lt.. Kuris neuzstrigtu tampresneje tesloje, bet ir ne gamykliniu rezimu butu dirbti skirtas. Tiesiog namams.. smile.gif Neturiu visai supratmo apie ju "geruma"

nezinau kaip kitos as Philips naudoju ,jo kaina jau nepamenu gal 120mokejau g.gif ,cia senokai ,kai sau tai man gerai ,tortu pardavimui nedarau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMARŽ @ 2014 11 22, 22:49)

Jubiliejinis Persikėlis (7) ir Snikersas (0),

labai labai wub.gif
Atsakyti
Skaniai atrodo tas sokoladinis ui kaip dabar noreciau blush2.gif ir su pilim wub.gif
Labai tylu... na as kelis smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 lapkričio 2014 - 21:55
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 11 22, 22:07)
Varskinis, maskarponės 3,9 kg

Labai grazi pilaite thumbup.gif wub.gif
Kokiu diametru drei tortuka ?
o skoniai aukstu, skirtingi ?

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 11 22, 22:41)
Ir dar, gal kuri žinot kaip padaryti permatomą Kalėdinį žaisliuką? Bet kad vidų eitų dekoruoti biggrin.gif ar neįmanoma? biggrin.gif

As maciau , kad daro tortukus , su spec. permatomais plastikiniais zaisliukais,
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2014 11 23, 10:08)
Sveikos,
ieskojau, bet neradau kur isiterpti, tai jei nesunku,gal galite mane nukreipti nuoroda, o gal sicia atsakyti- esu "pradedancioji" saldumynu kepeja,savo malonumui.. Prasau patarti koki mikseri isigyti,kad kaina butu protinga, aisku ne 40lt, bet ir ne 300Lt.. Kuris neuzstrigtu tampresneje tesloje, bet ir ne gamykliniu rezimu butu dirbti skirtas. Tiesiog namams.. smile.gif Neturiu visai supratmo apie ju "geruma"

AS tai pastoviai naudojau PHILIPS mikseri 200W (virs 20 metu jam dabar) , kiek mokejau nepasakysiu, gal 100 lt. super dirba, ir dabar ji nauduoju beze plakti, sviesta ir grietinele.
tfu tfu, daug su dirbdavau, nei kart netaisytas thumbup.gif , nes iki to turejau rusiskus, latviskus, tai taisydau po 2-3 kart doh.gif
O dabar turiu nusipirkus si kombaina thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 24 lapkričio 2014 - 02:28
labas rytas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vitlij@ --- labai grazus tortukai wub.gif nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
ramune.v, aciu, jusiškiai taip pat thumbup.gif

Cola 777, aciu, diametrai 24 ir 16, skoniai skirtingi smile.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2014 11 24, 02:27)

O dabar turiu nusipirkus si kombaina thumbup.gif  wub.gif

Pavydziu.. biggrin.gif

vitlij@, tortai vau nuotraukos irgi vau wub.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles,tortukai nuostabus visu wub.gif ,turiu klausima,ant kokio pagrindo dedate tortukus?kuo apdengiate viskas aisku, bet pats pagrindas, tai plokste medienos ar kas kita?ir kur perkate popierinius pagrindukus tortams aciu uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
Medienos ploksciu nenaudoju smile.gif yra spec tortų padekliukai, nuo plonų popierinių, iki centimetro storio "būgnų", pirkti galima infolainoj, minordijoj, taip pat specializuotose tortu dekoravimo parduotuvese, cake-deco, tastyfun, smagukepti.
Atsakyti
aciu uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMARŽ @ 2014 11 22, 20:49)

Labai grazios tulpes wub.gif labai patiko thumbup.gif pamirsau pamineti blush2.gif
Atsakyti