Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ulitka @ 2014 12 04, 10:35)
Tylu- ramu tai ikelsiu as savo pora...

labai labai puikūs wub.gif

QUOTE(bakse30 @ 2014 12 05, 10:07)
tortai labai grazus bigsmile.gif  man ypac aukletojai patiko wub.gif norejau paklausti, kaip jus padarete tuos juodus zmones kur ant torto sonu?,man super atrodo 4u.gif

tas auklėtojai tai toks su gilia mintim atrodo.. labai ir man patinka.
Su tais 'juodais' žmonėmis tikriausiai gan daug vargo. Aš tai prisibraižyčiau ant kepimo popieriaus trafaretų, ir pjaustyčiau iš juodos kočiotos masės.
Papildyta:
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 12 05, 17:23)

Mano keli:

nuostabūs. Karlsono tortas labai gerai sukomponuotas.. kai šalia yra tas su geltonu meškiuku, tai atrodo, tam meškiukui kažko visgi trūktų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 05, 15:27)

nuostabūs. Karlsono tortas labai gerai sukomponuotas.. kai šalia yra tas su geltonu meškiuku, tai atrodo, tam meškiukui kažko visgi trūktų.

Aciu 4u.gif tas geltonas meskutis yra mike pukuotukas biggrin.gif nepanasus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 12 05, 17:38)
Aciu  4u.gif  tas geltonas meskutis yra mike pukuotukas  biggrin.gif  nepanasus?  blush2.gif

jis tiesiog tobulas. Bet tiesiog man buvo nefaina vienam poste rašyti du kartus super tortai, super geltonas meškiukas.
Šiaip tai aš nemyliu šito meškiuko. Mūsų mylimas Pikė Mūkuotukas yra rudas, normalus meškiukas biggrin.gif O šitas merikoniškas. cool.gif
Atsakyti
Nu va, išsireikalavau dar vieno pagiriamojo žodžio biggrin.gif
Atsakyti
Nesu aš kulinarė, greižiau pradedanti mėgėja. Nusprendžiau padaryti koki torčiuka. Ir va iškilo klausimas dėl grietinėlės kremo. Visur rašo cukrus, bet ar neturima omenyje cukraus pudros? Kažin ar spės ištirpt cukrus toj grietinėlėje. Gėda klausti, nu bet ką dabar. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 12 06, 04:26)
Nesu aš kulinarė, greižiau pradedanti mėgėja. Nusprendžiau padaryti koki torčiuka. Ir va iškilo klausimas dėl grietinėlės kremo. Visur rašo cukrus, bet ar neturima omenyje cukraus pudros? Kažin ar spės ištirpt cukrus toj grietinėlėje. Gėda klausti, nu bet ką dabar.  blush2.gif

Istirps tas baltas cukrus.Ir citrinos rusgstele istirps.
Atsakyti

Mano keli:

Labai gražūs tortai.Ir aš norėčiau išmokti figurėles tokias lipdyti,bet kol kas man tai aukštasis pilotažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 12 06, 06:26)
Nesu aš kulinarė, greižiau pradedanti mėgėja. Nusprendžiau padaryti koki torčiuka. Ir va iškilo klausimas dėl grietinėlės kremo. Visur rašo cukrus, bet ar neturima omenyje cukraus pudros? Kažin ar spės ištirpt cukrus toj grietinėlėje. Gėda klausti, nu bet ką dabar.  blush2.gif

ne. reikia dėti cukrų. Jeigu cukraus pudra yra geros kokybės, tai galima ir cukraus pudros dėti. Bet tada stipriai brangus tas 'cukrus' gaunas.
Dabar pardavinėja cukraus pudrą, kurioj yra gan didelis procentas krakmolo įmaišytas doh.gif Prieš kelias dienas sumasčiau pasidaryti sirupo iš cukraus pudros doh.gif .. na ką gi.. atsisvėriau cukraus pudros, užpyliau vos ne verdančiu vandeniu.. vanduo tik pabalo, susidrumstė.. gavos kisielius biggrin.gif

QUOTE(newmind @ 2014 12 06, 18:56)
Mano keli:
Labai gražūs tortai.Ir aš norėčiau išmokti figurėles tokias lipdyti,bet kol kas man tai aukštasis pilotažas 4u.gif

pirmyn 4u.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Pirma tai kaip nekenciu SM reklamu!!! ypac tu kur per visa ekrana, nes uzlenda uz kampu neimanoma ju isjungti ir tada viska ka parasiau prasidangina protest.gif poster_offtopic.gif

Saldidiena labai labai wub.gif wub.gif as kai minimaliste tai man tokie kaip su pukuotuku super mirksiukas.gif

na o kad netusciom tai mano vienas biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,
pasirodau su drugeliu 4u.gif
Nors siame torte aisingo nepanaudojau, bet buvo isbandyta sausainiu puosime, aciu Naitai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 22:52)

na o kad netusciom tai mano vienas biggrin.gif

siaubas... kaip gražu 4u.gif

QUOTE(Perrin @ 2014 12 06, 22:52)
Labas vakaras,
pasirodau su drugeliu  4u.gif
Nors siame torte aisingo nepanaudojau, bet buvo isbandyta sausainiu puosime, aciu Naitai  mirksiukas.gif

oho. Labai labai gražus drugelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 06, 22:00)
siaubas... kaip gražu  4u.gif

lotuliukas.gif ziauriai ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 gruodžio 2014 - 21:03