Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Albe69 @ 2014 12 07, 23:13)
Netokia jau ir jauna irnesakyk.gif  beto ir marcia gavo velniu priedusia  devil.gif

na jau - netokia jauna -
pala, kaip sakysit, kai pačiai tiek bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 12 08, 10:24)
na jau - netokia jauna -
pala, kaip sakysit, kai pačiai tiek bus?  biggrin.gif

jo))))))
Atsakyti
nu tyluma visiška... kur visos, meduolius kepat? biggrin.gif aš vieną temos pagyvinimui...vėl minė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 09, 21:30)
nu tyluma visiška... kur visos, meduolius kepat? biggrin.gif aš vieną temos pagyvinimui...vėl minė smile.gif

nu viskas.. atvažiuoju į Minės lipdymo kursus wub.gif

aš meduolius kepiau. Rimtai. Mano vaikis atsisakė valgyti meduolius, nors šiaip medaus torto tešlos sausainius tai mėgsta nesvietiškai neribotais kiekiais kimšti. Sakė - per ploni meduoliai, nevalgysiu. O be to, dar stipriai gan aštrių prieskonių pridėta.. žodžiu, tikrai Kalėdiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 09, 21:41)
nu viskas.. atvažiuoju į Minės lipdymo kursus  wub.gif

aš meduolius kepiau. Rimtai. Mano  vaikis atsisakė valgyti meduolius, nors šiaip medaus torto tešlos  sausainius tai mėgsta nesvietiškai neribotais kiekiais kimšti. Sakė - per ploni meduoliai, nevalgysiu. O be to, dar stipriai gan aštrių prieskonių pridėta.. žodžiu, tikrai Kalėdiniai  biggrin.gif

na pas mane dabar vis minės doh.gif labai aš jų nemėgau bet va privertė, dabar jau viens du... biggrin.gif tik nemyliu aš raudonos ir juodos oi nemyliu...

Meduoliai wub.gif reik ir man kepti - neprisiruošiu, noriu storesniu ir minkštų smile.gif wub.gif tie ploni su daug prieskonių man labai patinka kai reik dekorui - kvepia tada visi namai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nepykit kad i sita tema braunuosi,taciau negaunu atsakymo,o sicia veiksmas vyksta labiau- atsakyti gal galesit, kiek laiko pagaminti gali stoveti sitokie saldainiai?http://www.15min.lt/ji24/receptas/sokoladiniai-triufeliai-315 kelias dienas, savaite,dvi savaites,tris..? dedasi sviestas,grietinele..logiskai mastant- pasens greit tikriausiai..? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės,
Ateinu pas jus jus su klausimu, ant kokio kremo lipdosi valgomos nuotraukos? Tos kur kaip plotkelės.
O kad jau klausiu, tai parodysiu kelis savo tortukus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2014 12 10, 13:56)
Sveikos,
nepykit kad i sita tema braunuosi,taciau negaunu atsakymo,o sicia veiksmas vyksta labiau- atsakyti gal galesit, kiek laiko pagaminti gali stoveti sitokie saldainiai?http://www.15min.lt/ji24/receptas/sokoladiniai-triufeliai-315 kelias dienas, savaite,dvi savaites,tris..? dedasi sviestas,grietinele..logiskai mastant- pasens greit tikriausiai..?  4u.gif  4u.gif

man, pagal produktų galiojimo laiką, jei nekepsite ir nevirsite. Jei apdorosite termiškai - ilgiau
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2014 12 10, 13:56)
Sveikos,
nepykit kad i sita tema braunuosi,taciau negaunu atsakymo,o sicia veiksmas vyksta labiau- atsakyti gal galesit, kiek laiko pagaminti gali stoveti sitokie saldainiai?http://www.15min.lt/ji24/receptas/sokoladiniai-triufeliai-315 kelias dienas, savaite,dvi savaites,tris..? dedasi sviestas,grietinele..logiskai mastant- pasens greit tikriausiai..?  4u.gif  4u.gif

jei ne grietinele tai ilgiau galiotu, bet dabar... as asmeniskai jei laikant saldytuve laikyciau ne ilgiau nei kokias 5d., aisku ilgiau matyt ir neisliktu biggrin.gif kur ten tiek laiko issilaikyt jei zinai kad yra biggrin.gif norint ilgiau bandyciau eksperimentuoti su aliejumi vietoj grietineles g.gif
QUOTE(jurgutte76 @ 2014 12 10, 16:41)
Sveikos, kepėjėlės,
Ateinu pas jus jus su klausimu, ant kokio kremo lipdosi valgomos nuotraukos? Tos kur kaip plotkelės.

grazus tortukai smile.gif
ant sviestinio, grietineles, pastilazo, sako ir ant beze, bet as ant jos nebandzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 gruodžio 2014 - 19:33
Mergaitės, aš su klausimais blush2.gif Darysiu tėčiui 50-mečiui tortą. Noriu dviejų aukštų. Pirmas aukštas būtų snikers, antras su varškės kremu ir persikais. Ar geros būtų torto proporcijos jei tortus kepčiau 24 ir 12cm torto formose?
Taip pat noriu, kad galėčiau skaičius 50 pastatyti ant torto. Kai tai padaryti? Iš pastilažo nusilipdyti tuos skaičius, laukti kol išdžius ir tada ant torto uždėti ar iš kažkokios tvirtesnės masės daryti?
Ir aš pspuošus torto juostelę tokiais dažais galima tuos dažus valgyti? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 10, 20:33)

grazus tortukai smile.gif
ant sviestinio, grietineles, pastilazo, sako ir ant beze, bet as ant jos nebandzius.

O lipdant ant pastilažo reikia patept klijais tikriausiai?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 12 10, 20:59)
Mergaitės, aš su klausimais blush2.gif  Darysiu tėčiui 50-mečiui tortą. Noriu dviejų aukštų. Pirmas aukštas būtų snikers, antras su varškės kremu ir persikais. Ar geros būtų torto proporcijos jei tortus kepčiau 24 ir 12cm torto formose?
Taip pat noriu, kad galėčiau skaičius 50 pastatyti ant torto. Kai tai padaryti? Iš pastilažo nusilipdyti tuos skaičius, laukti kol išdžius ir tada ant torto uždėti ar iš kažkokios tvirtesnės masės daryti?

Aš darau 24-16 cm, negaliu pasakyti, ar 12 gražiai žiūrėsis, nebandžiau.

Dėl skaičių viskas teisingai, tiesiog reikia gerai išdžiovinti ir nereikia kažkokios kitokios masės.
Atsakyti