Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 23:03)
lotuliukas.gif ziauriai ACIU

žeureij prašom 4u.gif

geras.. pamačiau tobulus tortus, ir užmiršau ko atėjau.

Taigi, ar kas nors pirkot masytę figūrėlių lipdymui? Ne dengimui, ne dar kam, bet būtent figūrėlių lipdymui.
Noriu daryti arkliuką, ar man nesusmegs kojytės? Iš dengimo masytės mėginau lipdyt angeliuką.. šakės. doh.gif sukniubo visa ta jo 'sutana', ir pasidarė toks susiglamžęs angeliukas. Teko suminkyt atgal.
Reikia masytės lipdymui, ot. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 06, 22:07)
žeureij prašom  4u.gif

geras.. pamačiau tobulus tortus, ir užmiršau ko atėjau.

Taigi, ar kas nors pirkot masytę figūrėlių lipdymui? Ne dengimui, ne dar kam, bet būtent figūrėlių lipdymui.
Noriu daryti arkliuką, ar man nesusmegs kojytės? Iš dengimo masytės mėginau lipdyt angeliuką.. šakės.  doh.gif  sukniubo visa ta jo 'sutana', ir pasidarė toks susiglamžęs angeliukas. Teko suminkyt atgal.
Reikia masytės lipdymui, ot. cool.gif

o is pastilazo nesigauna? as viska darau tik is dengimo pastilazo ax.gif niu stovi jie man, del pirktines patarti negeliu nepirkus, bet jei sava masyte per minksta tai maziau aliejaus ir daugiau padziovinti ant stalo, o jei greit reik tai saldytuve-ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 23:10)
o is pastilazo nesigauna? as viska darau tik is dengimo pastilazo ax.gif niu stovi jie man, del pirktines patarti negeliu nepirkus, bet jei sava masyte per minksta tai maziau aliejaus ir daugiau padziovinti ant stalo, o jei greit reik tai saldytuve-ir psio smile.gif

nebenoriu iš pastilažo lipdyt.. noriu profesionalios masytės lipdymui. Tik va įdomu, ar ji tikrai tokia tinkama figūrėlėms. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 21:10)

Aš kai kurioms figūrėlėms gaminuosi pastilažą lipdymui, jis labai gražiai ir greitai džiūsta. Kažkada lipdžiau my little pony iš dengimo pastilažo doh.gif censored2.gif daugiau nebandysiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(newmind @ 2014 12 06, 16:56)
Mano keli:
Labai gražūs tortai.Ir aš norėčiau išmokti figurėles tokias lipdyti,bet kol kas man tai aukštasis pilotažas 4u.gif

Praktikos tereikia mirksiukas.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 20:52)
poster_offtopic.gif  Pirma tai kaip nekenciu SM reklamu!

Saldidiena labai labai  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif reklamos ir mane erzina, bet as siuo metu kazkaip isjungus jas esu cool.gif
tortas thumbup.gif

QUOTE(Perrin @ 2014 12 06, 20:52)
Labas vakaras,
pasirodau su drugeliu  4u.gif

Įdomiai atrodo, čia tiesiog paguldyta ant torto barbė? Beje, drugelis pats labai dailus wub.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių tortukų prikepusios. Su Karlsonu labiausiai patiko.

QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 21:52)
poster_offtopic.gif  Pirma tai kaip nekenciu SM reklamu!!! ypac tu kur per visa ekrana, nes uzlenda uz kampu neimanoma ju isjungti ir tada viska ka parasiau prasidangina protest.gif  poster_offtopic.gif

Nėra pas mane SM jokių reklamų, viskas užblokuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 12 06, 22:10)
Kiek daug gražių tortukų prikepusios. Su Karlsonu labiausiai patiko.

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 12 06, 20:52)
poster_offtopic.gif  Pirma tai kaip nekenciu SM reklamu!!! ypac tu kur per visa ekrana, nes uzlenda uz kampu neimanoma ju isjungti ir tada viska ka parasiau prasidangina protest.gif  poster_offtopic.gif

instaliuokite programele Adblock. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai va, turejau anytai papuost du tortus, bet anyta nebutu anyta atgrudo visus 3 doh.gif
Kur desies, puosiau. Stai rezultatas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 12 07, 11:48)
Labas rytas 4u.gif

Tai va, turejau anytai papuost du tortus, bet anyta nebutu anyta atgrudo visus 3 doh.gif
Kur desies, puosiau. Stai rezultatas ax.gif

nu neblogai neblogai. O kokie skoniai buvo paruošti puošimui? Čia ji pati juos kepė?

Kokia jauna anyta. Ilgai dar reikės kentėti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 12 07, 00:23)
instaliuokite programele Adblock.  smile.gif

ACIU! bent trumpam ramu biggrin.gif
QUOTE(naitas @ 2014 12 07, 11:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 12 06, 21:43)

Įdomiai atrodo, čia tiesiog paguldyta ant torto barbė? Beje, drugelis pats labai dailus  wub.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Taip, barbe tik paguldyta ant torto. Toks buvo noras, lele-drugelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 07, 10:41)
nu neblogai neblogai. O kokie skoniai buvo paruošti puošimui? Čia ji pati juos kepė?

Ji pati kepe, vienas buvo napoleonas, kitas biskvitinis su grietines kremu, o trecias biskvitinis su zele gabaliukais. Atrodo tokie g.gif

Netokia jau ir jauna irnesakyk.gif beto ir marcia gavo velniu priedusia devil.gif
Atsakyti