Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(Stellute @ 2008 01 06, 22:02)
.

O ratai ne per mazi vezimelio? Kova juk dar ir sniego buna, tad pravazumas svarbu

Centro ratai nėra labai maži. Man atrodo, kad kito pasirinkimo nėra, nors galiu klysti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2008 01 07, 02:51)
Vaiku mieste Vilniu Peg Perego vezimams 20% nuolaida.

Kam reikia sportinuko su nemazais ratukais ten vienas vezimukas Peg Perego A3 stovi, man rodos pilkos su raudona spalva. Super daiktas kam reikia sportinuko zieminukui, ir lengvas ir ratukai nemaziukai per sniega pravazios,o ir sedimoji dalis plati, rankiena vientisa..susizavejau as juo, ji bestumdydama wub.gif

Man atrodo ta nuolaida tik senoms kolekcijoms galioja g.gif Naujos k-jos kainytes oi oi kokios didelės doh.gif

As dairausi kokio lengvo sportinuko su gulima padetim, noriu butent Peg Perego, gal kas jau isaugot ir parduodat ax.gif

O nuo gimimo pirkciau klasikini su dideliais ratais Peg Perega thumbup.gif Kai lelius isauga lopsi , galima papildomai sportine dali nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 01 06, 23:37)
Centro ratai nėra labai maži. Man atrodo, kad kito pasirinkimo nėra, nors galiu klysti 4u.gif

Centro Completo priekinu ratu diametras 19.3 cm, galiniu ratu 20,5 cm...Palyginimui Jane Nomad vezimelio priekiniai ratai 21 cm, galiniai 25 cm..Prie to pacio svorio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stellute: 07 sausio 2008 - 00:22
bet ar centro completo rankena istisine?
Atsakyti
Stellute, žinoma, gal Jane ir geriau. Bet jo taip paprastai nenueisi ir nenusipirksi. Be to, klausimas buvo apie Peg Peregus smile.gif

lietuvaite001> taip, ištisinė
Atsakyti
[quote=marakeš,2008 01 07, 14:31]
Stellute, žinoma, gal Jane ir geriau. Bet jo taip paprastai nenueisi ir nenusipirksi. Be to, klausimas buvo apie Peg Peregus smile.gif

As tik palyginau Peg Perega su kita firma:)
O jei rinkciausi is Peg Peregu tai A3, bet kad jo kaip suprantu nebegamina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 12 29, 19:12)
Del ratu galiu pasakyt tiek - mano Centro completo buvo prarades manevringuma ir stabdis sunkiai veike - supurskem kazkokiu ten brangiu purskalu panasiu i Vd 40, lyg tai yra toks blush2.gif  g.gif ,mes kitokiu purskem, ir viskas tvarkoje, vel vienu pirstu valdomas, stabdziai vel liuks veikia, girgzdukus irgi taip iveikem, ratai tokie patys kaip P3, bet jokiu problemu, kad ir slapi g.gif , net keista g.gif Siaip reikia sutepinet vezimus, priziuret 4u.gif As gal net per daug priziuriu lotuliukas.gif Slapiais ratais nepalieku niekada dziuti savaime, jeigu nuo juros griztam issiurbliuoju visas detales ir sutepam iskart. Bandykit, gal pades ir jums, kai visur sutepsit 4u.gif

Gal gali placiau apie sportinuka centro completo papasakoti. Nes pavasariop reikes pirkti, nusiziurejau centro completo, bet vat idomu atsiliepimai.
Ar patogu vaikuciui guleti?
Ar lengvai reguliuojasi nugarele, kai vaikas sedi?
Kaip per sniega vaziuoja?
Ar lengvai susilanksto/issilanksto? Ar viena ranka imanoma sulankstyti?
Ar dedant i bagazine reikia sportine dali nuimti ar susilanksto viskas kartu?

Nezinau, gal dar kokiu pastebejimu yra g.gif
Atsakyti

Ar patogu vaikučiui gulėti? Man atrodo, kad patogu. Nors, mano vaikas toks neišrankus, kur padedi, ten ir miega smile.gif)

Ar lengvai reguliuojasi nugarėle, kai vaikas sėdi? Lengvai

Kaip per sniegą važiuoja? Pravažiuoja net ir dabartinėm oro sąlygom smile.gif

Ar lengvai susilanksto/išsilanksto? Ar viena ranka įmanoma sulankstyti? Susilanksto patogiai, viena ranka (ir viena koja) - įmanoma, bet reikės pasitreniruot smile.gif aš jau moku smile.gif)

Ar dedant į bagažinę reikia sportinę dalį nuimti ar susilanksto viskas kartu? Susilanksto kartu.

Turėkit omeny, kad jų jau nebegamina.
Atsakyti
help.gif mamulkos turiu dydeli prasima, gal galite , kas turit PegPrego Pliko 3 2007-2008 metu ismatuoti kai gulima padetis sportinuko koks plotis ir ilgis ir atsiusti man i AZ blush2.gif

Busiu LABAI LABAI dekinga 4u.gif

Renkuosi tarp sio ir Grako Quatro Tour Deliux g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 01 07, 17:33)
help.gif  mamulkos turiu dydeli prasima, gal galite , kas turit PegPrego Pliko 3 2007-2008 metu ismatuoti kai gulima padetis sportinuko koks plotis ir ilgis ir atsiusti man i AZ  blush2.gif

Busiu LABAI LABAI dekinga  4u.gif

Renkuosi tarp sio ir Grako Quatro Tour Deliux  g.gif

Kai eisim į lauką pamatuosiu. Dabar iki rūsio nenoriu eit. Pas mus 2007m kolekcijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2008 01 08, 09:31)
Kai eisim į lauką pamatuosiu. Dabar iki rūsio nenoriu eit. Pas mus 2007m kolekcijos.  ax.gif

aciu 4u.gif

ar jus patenkinti vezimu ? kai tokiais apsniktais keliais vaziuoja ? ar labai tie ratai barska ?
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 01 08, 09:43)
aciu  4u.gif

ar jus patenkinti vezimu ? kai tokiais apsniktais keliais vaziuoja ? ar labai tie ratai barska ?

pas mus parko keliukai nuvalyti buna, tai vaziuoja gerai. geriau nei per purva.
Atsakyti