Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(marakeš @ 2008 01 07, 15:55)
Ar patogu vaikučiui gulėti? Man atrodo, kad patogu. Nors, mano vaikas toks neišrankus, kur padedi, ten ir miega smile.gif)

Ar lengvai reguliuojasi nugarėle, kai vaikas sėdi? Lengvai

Kaip per sniegą važiuoja? Pravažiuoja net ir dabartinėm oro sąlygom smile.gif

Ar lengvai susilanksto/išsilanksto? Ar viena ranka įmanoma sulankstyti? Susilanksto patogiai, viena ranka (ir viena koja) - įmanoma, bet reikės pasitreniruot smile.gif aš jau moku smile.gif)

Ar dedant į bagažinę reikia sportinę dalį nuimti ar susilanksto viskas kartu? Susilanksto kartu.

Turėkit omeny, kad jų jau nebegamina.

Zinau, kad per skelbiu pardavineja ...dar klausim turiu del centro completo:
kai vaikas miega - ar patogu isimt/idet prekes i pirkiniu krepsi?
Kaip susilanksto: kaip sketukas ar knyga?
Ar reguliuojasi pakojis?
Kazkaip visur skirtingai svori raso, o koks is tiesu svoris jo?

Dar Aria domina vezimelis. Gal kas turit , kaip jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 09 sausio 2008 - 15:45
QUOTE(svetelis @ 2008 01 09, 16:21)
kai vaikas miega - ar patogu isimt/idet prekes i pirkiniu krepsi?

Kaip susilanksto: kaip sketukas ar knyga?
Ar reguliuojasi pakojis?
Kazkaip visur skirtingai svori raso, o koks is tiesu svoris jo?

Pirkinių krepšys man patogus, atsilenkia ten taip ir viską sudedi. Susilanksto kaip knyga. Pakojis, atrodo, reguliuojasi, dar mums nereikalingas smile.gif O tikrojo svorio nežinau.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 01 09, 15:21)
1.kai vaikas miega - ar patogu isimt/idet prekes i pirkiniu krepsi?
2.Kaip susilanksto: kaip sketukas ar knyga?
3.Ar reguliuojasi pakojis?
4.Kazkaip visur skirtingai svori raso, o koks is tiesu svoris jo?

1. Taip, labai patogu. Jokio skirtumo - ar sėdi vaikas, ar miega
2.Knyga
3. Kiek pastebėjau - ne. Nors kol kas ir mums tai neaktualu ax.gif
4. Rašo, kad 9,2 Kg. Nesvėriau. Draugė turi Pliko, kurio oficialus svoris - 8,1 kg. Kilnojau abu vienu metu skirtingose rankose - skirtumo didelio nebuvo, gal Pliko ir lenvesnis g.gif

Aria neturiu, bet kai domėjausi ir rinkausi, pagrindiniai jo trūkumai man pasirodė šie - siauras (mano sūnelis ir stambesnių vaikiukų), nėra pilnai gulimos padėties, nepatogus nugarėlės atlenkimas ir pakėlimas, maži ratukai. Bet labai didelis privalumas - labai lengvas ir simpatiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 sausio 2008 - 20:32
QUOTE(Pasaka. @ 2008 01 08, 09:43)
aciu  4u.gif

ar jus patenkinti vezimu ? kai tokiais apsniktais keliais vaziuoja ? ar labai tie ratai barska ?

Na va šiandien nepamiršau ir išmatavau.
Plotis 30cm. Visas ilgis 86. Nuo lenkimo linijos į viršų 49 cm, žemyn (kur vaikiukas sėdi) 37 cm.
Mes tai labai patenkinti. Savaitės pradžioje sunkiau sekėsi važiuot per sniegą, stengiausi nuvalytais keliukais važinėtis. O šiandien kai atidrėko sniegas tai važiavimas super thumbup.gif Geriau nei nereikia. Net miške pasivažinėjom.
Ratukai nebarška g.gif Kai važiuoji kokiu akmenuotu keliuku jaučiasi tratėjimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2008 01 09, 22:44)
Na va šiandien nepamiršau ir išmatavau.
Plotis 30cm. Visas ilgis 86. Nuo lenkimo linijos į viršų 49 cm, žemyn (kur vaikiukas sėdi) 37 cm.
Mes tai labai patenkinti. Savaitės pradžioje sunkiau sekėsi važiuot per sniegą, stengiausi nuvalytais keliukais važinėtis. O šiandien kai atidrėko sniegas tai važiavimas super  thumbup.gif Geriau nei nereikia. Net miške pasivažinėjom.
Ratukai nebarška  g.gif  Kai važiuoji kokiu akmenuotu keliuku jaučiasi tratėjimas ir tiek.

aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas jau zino apie naujuosius SKATE?
Atsakyti
sveikutes nestuke.gif
man reikia jusu patarimo smile.gif
as issirinkau pliko p3 completo vezimuka. tik galvoju ar jis tinkamas naujagimiui? nes ten lopsio nera , gulima padetis yra bet nzn.. vaikelis gims vasara tai gal ir gerai jis? gal kas toki turit? ar siaip labiau suprantat negu as?
Atsakyti
Pliko P3 turi gulima padeti,tik naujagimiui as gal vistiek pirkciau lopsy Navetta arba bent jau paprasta medziagini alia lopsiuka ,bent jau pimuosius kelis menesius taip pvazineciau o veliau galima ir vien tik su sketuku.
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 01 13, 10:44)
sveikutes  nestuke.gif
man reikia jusu patarimo smile.gif
as issirinkau pliko p3 completo vezimuka. tik galvoju ar jis tinkamas naujagimiui? nes ten lopsio nera , gulima padetis yra bet nzn.. vaikelis gims vasara tai gal ir gerai jis? gal kas toki turit? ar siaip labiau suprantat negu as?

Mes taip galvojom daryti. Bet gulima padetis nera tokia jau visai ir gulima - ji vistiek turi kampa. O dirzai neprisega mazo vaikiuko stabiliai. Vaikas tiesiog makaluojasi po visa vezima, nusmunka. mes radom nebrangiai deveta naveta lopsiuka. Visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Gal čia yra kurios merginos iš Alytaus? unsure.gif
Na aš nieko konkrečiai nežinau, bet kažkas kažkur sakė, kad Alytuje kažkas veža Peg Peregus neva tai pigesnėm kainom nei parduotuvėse. Gal jūs ką esat girdėjusios?
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 01 14, 00:50)
Gal čia yra kurios merginos iš Alytaus?  unsure.gif
Na aš nieko konkrečiai nežinau, bet kažkas kažkur sakė, kad Alytuje kažkas veža Peg Peregus neva tai pigesnėm kainom nei parduotuvėse. Gal jūs ką esat girdėjusios?

Paziurek per www.skelbiu.lt , pardavejos vardas Inga, emeilas ingatoys@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 01 14, 02:45)
Paziurek per www.skelbiu.lt , pardavejos vardas Inga, emeilas ingatoys@gmail.com

pirkau kaip tik iš jos, atveža ir į kitur miestus
Atsakyti