Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Sveikos smile.gif

Daivutyte, uz nelabasias 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiam Lyrikos ciklo pabaigos. Kuri sekanti po Lyrikos nelaukia mmm? smile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 06, 09:59)
cia gal as biskyne y tema..
ar tikrai visos nuosirdziai gerita foli?
nu zinokit stengiausi per galwa sau lipau, sakiau gersiu ir wiskas, nesvarbu kas darysis.. bet nu negaliu as jo gerti..
pastovus silpnumas, pykina nuo pat ryto.. ir galwa paswaigsta.. sirdies plote lyg deginimas.. nustojau pora dienu gert iskart sawijauta zenkliai pagerejo.. tai nesuprantu kodel cia taip.. buwau pora kartu vyrui dawus, nu gal 4-5 d is eiles, tai zinokit jis viena nakty pabudo su sirdies skausmu.. tai kita diena sake daugiau nebegers to folio, as dar net pyktelejau sakau neissigalwok, nuo folio negali taip but..
bet pati irgi pastebajau prastesne sawijauta.. ir deginima sirdies plote..
nebegersiu daugiau.. tikriausiai blogai darau.. bet nu negaliu as ju gert verysad.gif  verysad.gif
o taip norejau gert...

Sumazink dar per puse dienos norma raba paieskok dar kitos firmos folio rugsties. Buna ne visu firmu folis tinka arba merginos tik po 200 per diena geria jei nuo didesnio kiekio negera savijauta buna.
As pradzioje planavimu geriau tik viena folio rugsti - nepatiko savijauta. Tada nusipirkau pregnacare conseption. Ji tiko ir kai sunu planavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 06, 13:40)
Sveikos smile.gif

Daivutyte, uz nelabasias 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laukiam Lyrikos ciklo pabaigos. Kuri sekanti po Lyrikos nelaukia mmm? smile.gif
Sumazink dar per puse dienos norma raba paieskok dar kitos firmos folio rugsties. Buna ne visu firmu folis tinka arba merginos tik po 200 per diena geria jei nuo didesnio kiekio negera savijauta buna.
As pradzioje planavimu geriau tik viena folio rugsti - nepatiko savijauta. Tada nusipirkau pregnacare conseption. Ji tiko ir kai sunu planavom smile.gif

nu geras... o as galwojau kad folis visiems tinka.. o pasirodo... ne as viena tokia kuriai nelimpa jis doh.gif

cia faina mintis.. gal pasidarom sarasiuka kas kada nelaukia mmm.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 06, 06:43)
nu geras... o as galwojau kad folis visiems tinka.. o pasirodo... ne as viena tokia kuriai nelimpa jis doh.gif

cia faina mintis.. gal pasidarom sarasiuka kas kada nelaukia mmm..  4u.gif

Cia tai butu idomu . Visos skaciuoja kiek liko iki gimdymo o mes skaiciuoaim kiek iki mmmm lotuliukas.gif
O as siandien visas uztinus nuo asaru. Vakar su MB issidraskem issibuvim dar siandien ryte apsizodziavom. Kartais tiesiog noreciau gyvent viena .... nereiketu per savo emocijas kapanotis ir but dar apsauktai
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 11 06, 15:22)
Cia tai butu idomu . Visos skaciuoja kiek liko iki gimdymo o mes skaiciuoaim kiek iki mmmm lotuliukas.gif
O as siandien visas uztinus nuo asaru. Vakar su MB  issidraskem issibuvim dar siandien ryte apsizodziavom. Kartais tiesiog noreciau gyvent viena .... nereiketu per savo emocijas kapanotis ir but dar apsauktai

jei tave paguos.. ir mes vakar labai apsipykom su vyru.. as uzsikabinau prie to jog paeme mesos valgyt keptos, sakau tu cia negalwok kad visa laika bus prikepta tik tau nu zodziu (as tikrai engailiu jam, bet as nespeju prikept kai jos nelieka.. net rytojui man pietum nepalieka..)skirai visa sawaitgaly.. snd maciau net pietu y darba neeme, nu ir tegu, nezadu atsiprasinet doh.gif
Atsakyti
sveikos,
Pilnatis, todėl ir vyksta nesamonės. Jautresni žmonės labiau reaguoja. Aš visą naktį laukiau ryto, nebegalėjau – košmarai kankino. Mėmes sapnavau doh.gif Bijojau akis užmerkti. O vyras parpė kaip niekad gerai unsure.gif

Reik eit pas ginekologą, bijau.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 06, 14:38)
tikrai nebruku sawo gines pasiulymu.. bet Lyrika gal ir tiu pabandyk pagert GUNA FEM lasiuku? kaip man visi sake kad jie sureguliuoja hormonus atstato juos.. jie visiskai nekenksmingi ens homeopatiniai.. jie tik viska sustato y vieta ir pagerina viso organizmo darba.. daug skaiciau apie juos yvairiuose saituose.. nuo ju blogiau tikrai nebus.. o gal net ir geriau bus..cia tik mano pasiulymas, nebutinai turi juo naudotis.. 4u.gif

Dekui,girdejau kazka apie juos. Bandysiu daktares klaust,pati jau nieko nebenoriu.
O jie kokiis daug maz hormonus veikia?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 16:20)
Dekui,girdejau kazka apie juos. Bandysiu daktares klaust,pati jau nieko nebenoriu.
O jie kokiis daug maz hormonus veikia?

ykelsiu viska apie jy.. 4u.gif

Maisto papildas moters neuroendokrininių ašių subalansavimo pagerinimui esant mėnesinių ciklo, funkciniams ar seksualinės veiklos sutrikimams, nuotaikų kaitai bei patiriančioms psichinį ar fizinį stresą.

Veikliosios medžiagos:

Adenosinum cyclophosphoricum 6X_____Ląstelių metabolizmo skatinimui
Corpus luteum, 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Glandula suprarenalis 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Hypophysis, 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Hypothalamus 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Lilium tigrinum 6X, 12X, 30X_____Detoksikacijai
Melatonin 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Oophorinum 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Pancreas 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Pineal gland, 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Thymus gland, 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Thyroidinum 6X, 12X, 30X, 200X_____Hormonų reguliavimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 06 lapkričio 2014 - 16:26
Nu jus ir duodat lotuliukas.gif
As praeita cikla panasiai draskiausi blink.gif tik maniskis labai supratingas,po tokiu mano ispuoliu tik apkabindavo ir kartodavo,jog bus ir pas mus tu vaiku,nereik taip i sirdi imt,nors as draskydavaus del kitu dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 09:24)
Nu jus ir duodat  lotuliukas.gif
As praeita cikla panasiai draskiausi  blink.gif  tik maniskis labai supratingas,po tokiu mano ispuoliu tik apkabindavo ir kartodavo,jog bus ir pas mus tu vaiku,nereik taip i sirdi imt,nors as draskydavaus del kitu dalyku  lotuliukas.gif

Man viskas butu praeje gerai pasajiau kad grysiu ir tiesiai i lova nes i darbo pabaiga pramuso mano kamsciai kad net suniu kauk ir kad nenoriu girdet apie kokius buitinius reikalus. O jis mat isizeide ir puse litro serbentines susipyle. Kaip manot kas dejosi po to smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 11 06, 16:45)
Man viskas butu praeje gerai pasajiau kad grysiu ir tiesiai i lova nes i darbo pabaiga pramuso mano kamsciai kad net suniu kauk ir kad nenoriu girdet apie kokius buitinius reikalus. O jis mat isizeide ir puse litro serbentines susipyle. Kaip manot kas dejosi po to smile.gif))

vienas?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu luztu as darbe biggrin.gif
Atsakyti
Oho,stejjse,aciu labai 4u.gif
Man labai patiko,kad nuotaika reguliuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2014 11 06, 17:45)

O tai kas tau cia per skausmai?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 10:13)
Oho,stejjse,aciu labai  4u.gif
Man labai patiko,kad nuotaika reguliuoja  biggrin.gif
Papildyta:

O tai kas tau cia per skausmai?

Kai pradedu kraujuot man kelias valandas buna tokie kaip saremiai kad kojas vos pavelku o paskui visai nieko. Siaip as labai nepakanti skausmui g.gif
Atsakyti