Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(daivutyte @ 2014 11 06, 17:45)
Man viskas butu praeje gerai pasajiau kad grysiu ir tiesiai i lova nes i darbo pabaiga pramuso mano kamsciai kad net suniu kauk ir kad nenoriu girdet apie kokius buitinius reikalus. O jis mat isizeide ir puse litro serbentines susipyle. Kaip manot kas dejosi po to smile.gif))

nu nesuprantu aš tų vyrų... Jei kas ne taip – tuoj laipsnių griebiasi. Tipo problemas užpils ir viskas bus gerai... o tu lieki kovoti ir su problema, ir su kojų nepavelkančiu vyru... lotuliukas.gif doh.gif marsas veneros nesupranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 06, 19:47)
nu nesuprantu aš tų vyrų... Jei kas ne taip – tuoj laipsnių griebiasi. Tipo problemas užpils ir viskas bus gerai... o tu lieki kovoti ir su problema, ir su kojų nepavelkančiu vyru...  lotuliukas.gif  doh.gif marsas veneros nesupranta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet vel,mes kazkaip teisetai kaip ir galim verkti,pykti,skustis,vakare vyno taure pagriebti,o vyras amzinai kaip akmuo turi likti..
As vis papriekaistaudavau,kad jam maziau skauda,kad jis maziau vaiku nori,o pasirodo po P jis buvo nuejes i baznycia,kalbejo su kunigu,uzpirko misias. Nors pamaldus nera,o baznycia einam per sventes. Ir ta fakta pasake man gerokai veliau.
Turi ir jie sirdis,patikekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 20:10)
Bet vel,mes kazkaip teisetai kaip ir galim verkti,pykti,skustis,vakare vyno taure pagriebti,o vyras amzinai kaip akmuo turi likti..

Tai va man gaila ju, kad jie isitikine jog turi likti kaip akmuo, del manes maniskis tai galetu ir nuverkti posma kada jei jam reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 11 06, 20:14)
Tai va man gaila ju, kad jie isitikine jog turi likti kaip akmuo, del manes maniskis tai galetu ir nuverkti posma kada jei jam reiktu biggrin.gif

Butu sveika ne tik jiem,bet ir mum. Gal tada nebesijaustume vieninteles nuskriaustos? ax.gif
Pastebejau,kad jau kokie metao vyras vis uzsimena,koks koks fainas vaikas buvo pas pas ji darbe,o vaiku sutinka kasdien po kelis..
Manau,jog skaudu irgi..
Atsakyti
Sveikos, buvau siandien pas viena nuostabia gydytoja. Surado net dvi priezastis kodel mano maziai krenta kaip lapai rudeni (policistines kiausides ir dar polipas gimdoje). Paskyre gydyma ir nuo vasario leido planuoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O del AFS net sake nesitirti, nes sake jei jau nerado pirma karta tiriant po tokio ilgo laikotarpio, neras ir dabar ax.gif Sake pamatau II ir is karto progesterona ir aspirina vartoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 21:23)
Sveikos, buvau siandien pas viena nuostabia gydytoja. Surado net dvi priezastis kodel mano maziai krenta kaip lapai rudeni (policistines kiausides ir dar polipas gimdoje). Paskyre gydyma ir nuo vasario leido planuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O del AFS net sake nesitirti, nes sake jei jau nerado pirma karta tiriant po tokio ilgo laikotarpio, neras ir dabar ax.gif Sake pamatau II ir is karto progesterona ir aspirina vartoti thumbup.gif

O kaip faina,suuper thumbup.gif
O tai kaip policistiniu nemate anksciau? O polipo?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 20:28)
O kaip faina,suuper  thumbup.gif
O tai kaip policistiniu nemate anksciau? O polipo?

zinok dabar noriu tik nueiti ir uzvozti (ar dar ka blogo padaryti) mane gydziusiems gydytojam. Mate, jie kad pas mane padidejusi kiauside viena, bet sake, kad taip kartais buna. O del polipo jie pastebejo kazka neaiskaus tik po ketvirto persileidimo, del to man skyre histeroskopija. Jei ne ju aplaidumas, mano maziukas gal butu gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 21:33)
zinok dabar noriu tik nueiti ir uzvozti (ar dar ka blogo padaryti) mane gydziusiems gydytojam. Mate, jie kad pas mane padidejusi kiauside viena, bet sake, kad taip kartais buna. O del polipo jie pastebejo kazka neaiskaus tik po ketvirto persileidimo, del to man skyre histeroskopija. Jei ne ju aplaidumas, mano maziukas gal butu gyvas.

Aisku,nereik nervu gadintis,bet klausimas ar dar ir i teisma neiseitu paduoti? gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif
O ciklas normalus tavo? Hormonai nerodo tokiu dalyku?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 20:44)
Aisku,nereik nervu gadintis,bet klausimas ar dar ir i teisma neiseitu paduoti? gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif
O ciklas normalus tavo? Hormonai nerodo tokiu dalyku?

nezinau ar iseitu juos paduoti, neisivaizduoju. doh.gif

Mano ciklas kaip jaunas menulis. Ilgas ir tai 31, tai 36, tai 40, tai vel 32... Hormonai sake kaip ir normalus. Kad jiems ir mano padidejusi kiauside buvo normalu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 21:55)
nezinau ar iseitu juos paduoti, neisivaizduoju. doh.gif

Mano ciklas kaip jaunas menulis. Ilgas ir tai 31, tai 36, tai 40, tai vel 32... Hormonai sake kaip ir normalus. Kad jiems ir mano padidejusi kiauside buvo normalu...  doh.gif

Zudikai prakeikti.. blink.gif
Bet ar psk itakoja persileidimus? Hormonai juk rodo si dalyka ir gan lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 21:23)
Sveikos, buvau siandien pas viena nuostabia gydytoja. Surado net dvi priezastis kodel mano maziai krenta kaip lapai rudeni (policistines kiausides ir dar polipas gimdoje). Paskyre gydyma ir nuo vasario leido planuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O del AFS net sake nesitirti, nes sake jei jau nerado pirma karta tiriant po tokio ilgo laikotarpio, neras ir dabar ax.gif Sake pamatau II ir is karto progesterona ir aspirina vartoti thumbup.gif

kokios dziugios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 20:59)
Zudikai prakeikti.. blink.gif
Bet ar psk itakoja persileidimus? Hormonai juk rodo si dalyka ir gan lengvai.

Isaiskino ji man ten viska, kaip ir kas. Pasirodo gali, nes kartais geltonkunis negamina pakankamai progesterono. O progesterono man nestumo metu net netyre, jis buvo tirtas tik nenestumo metu. Nenestumo metu jis atitiko normas. O polipas irgi nieko gero nedaro, gydytoja sake, kad tas burdas gali neleisti augti ir stumti vaika lauk.
Atsakyti