Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

4u.gif "6 minučių, praleistų skaitant knygą pakanka, kad daugiau nei 60% sumažėtų patiriamas stresas" mirksiukas.gif Citata iš knygų katalogo. O jei paskaitytume 12 minučių? biggrin.gif kam tie vyrai tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakau, kas čia su manim, kad visą biblioteką baigiu parsinešiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ką renkamės:
"Pagaliau per 40"; bigsmile.gif
"Trys mano vieninteliai"; rolleyes.gif
ar "Vyrai ant mano sofos"? g.gif

Papildyta:
Oi, dar "Moters magijos mokykla" ax.gif Nors aš labai atsargiai renkuosi lietuvių autorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 28, 18:03)
Man truksta ........atramos, seimos jaukumo, kai ne as viena turiu galvot, kad kavos ryte atnestu, kad skubeciau is darbo valgyt paruost, kad kartu i teatra nuet, kad susirgt ir i bilioteni nebijociau iseit.
As zinau, kad jei atsitiks beda, as ja spresiu. Dabar near ko apie tai galvot. Bet vis tik man reikia vyriskio. Neturiu tevu, seseru, broliu. Ir kiek as bebendrauciau diena su zmonemis, vakare namie as jauciu namus tuscius.
Seniau man patikdavo kur pabegt ir pabut vienai. Dabar to dziaugsmo i valias.
Ar atsakiau I jusu klausima Ausrele?

šiaip tai man tokiuose pasisakymuose jaučiasisavęs sau nereikalingumas. Primenat manoišsiskyrusią seserį,kuri poskyrybų atkakliai ieškojo užko jai ištekėti. Labai daug nuo jos nubyrėjo jos pačios. Ji daugiau prarado nei atrado. Ties 50 riba ištekėjo vėl. Laiminga dabar tuo, kad gali su visomis pasibėdavoti jog jos vyras su problemom. Navisom tom,kurios pas visas atsiranda vyrą turint.
Nieko jūs nerasit taip ieškodama. Ieškoti turi jūsų. Visus įmanomus signalus jau davėt, portaluose, per draugus ir drauges ir čia irgi.
kaip toj dainoj
Atsakyti
Aš tai suprantu kakavarytę, viskas su ja gerai yra.Jos norai normalūs ir realūs, žinau, ką ji jaučia, ir kaip yra. Jūsų sesuo yra normali moteris, o apie vyrų netoblumus kalbėti mums, moterims įprasta, nieko čia baisaus.
Atsakyti
As manau autorei reiktu prasiblaskyti per apatinio trikotazo ir pizamu (ar pan.) parduotuves ir palepinti save naujais pirkiniais.
Atsakyti
Trumplaikis užsimiršimas..parsineši gražius naktinukus ir padedi į spintą, nes niekas jų nematys. O jei su jais miegot nueisi, jausiesi graži, seksuali ir..niekam nereikalinga...
Šopoholizmas naudos neduos.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 19:20)
Aš tai suprantu kakavarytę, viskas su ja gerai yra.Jos norai normalūs ir realūs, žinau, ką ji jaučia, ir kaip yra. Jūsų sesuo yra normali  moteris, o apie vyrų netoblumus kalbėti mums, moterims įprasta, nieko čia baisaus.

o kas čia kalba apie nenormalumus? Žinoma kad mano sesuo normali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 20:43)
Trumplaikis užsimiršimas..parsineši gražius naktinukus ir padedi į spintą, nes niekas jų nematys. O jei su jais miegot nueisi, jausiesi graži, seksuali ir..niekam nereikalinga...
Šopoholizmas naudos neduos.

Tiesiog pasiruosti reikia visokiems gyvenimo vingiams...

Kas iesko, tas galu gale randa. O tai paskui ilendi i spinta... o tinkamu rubu nerasta...
Atsakyti
Turėjau galvoj, kad nieko ji nepralošė, turi su kuo pasitarti, ir pasibarti(o tai irgi bendravimas), turi ant ko pabambėti, kuo rūpintis, ir žino, kad , jei ką, ir ja pasirūpins.

A joo, turėt reikia , nors porą komplektų gražių apatinių būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 28 spalio 2014 - 19:56
Galima dar su kandidatais pasitarti apie megstama rubu spalva arba avaline. Vyrams fantazijas gerai zadina. O gal koks uzsienietis ir kokia dovanele atsiustu... reikiamo dydzio...
Atsakyti
Tai čia Badoo reikia ieškoti. Ir įvesti savo gyvenamą vietą ne Lietuvoj, o toj šaly, kur gali suskalbėti.O paskui išsiaiškinsit, kur iš tikro esat.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 21:27)
Tai čia Badoo reikia ieškoti. Ir įvesti savo gyvenamą vietą ne Lietuvoj, o toj šaly, kur gali suskalbėti.O paskui išsiaiškinsit, kur iš tikro esat.

Parasyti kita vieta aisku gera ideja. Nes vyrai yra tinginiai ir tingi vaziuoti daugiau nei 300 km...
O jei kandidatas pasiulys susitikti TAME mieste?
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 19:56)
Turėjau galvoj, kad nieko ji nepralošė, turi su kuo pasitarti, ir pasibarti(o tai irgi bendravimas), turi ant ko pabambėti, kuo rūpintis, ir žino, kad , jei ką, ir ja pasirūpins.

A joo, turėt reikia , nors porą komplektų gražių apatinių būtinai mirksiukas.gif

kai jau reiks ja rūpintis, tai ja pasirūpins jos vaikai. Juo pasirūpins jo vaikai. Realiai gerų santykių neužsimezgė, atstumas liko. Kai jai iškyla problemos su vaikais gali pasiremt tik į mane, į vyrą negali, jis jos nesupranta. Va taip ir gyvena. Nebūtinai paieškos atveda į tą gyvenimą- ach su juo galiu ramiai sau žilti.
Atsakyti