Man turtas nera labai svarbu, is tikro daug mano metu issikyrusiu vyriskiu tiesiog palieka gyvenama plota seimai. Ir nuo to jie tikrai mano akyse nera blogesni. Tegul jis tiesiog turi darba, saves nenaikina ir bent nepuola pas mane gyvent, kol as prie jo neapsiprasiu. Buvo tokiu kandidatu, kurie klausinejo ka turiu, kiek vaiku, gyvena jie su manim ar ne. Tada as paklausdavau, kiek jis vaiku turi ir kur gyvena, sako nuomoju. Arba sako dar...isvare, kai remontus padariau. Net bloga. Taip pagalvojus, mano vaika jau is mano pacios namu varo. Taip iseina
O siap, kazkaip paklausius jusu postus, ypac zaveselio ir lapkritines ausros, susidariau tokia nuomone, kad turiu buti visu pirma laiminga viena, tureti savo rata it tik tada tas zmogus atsiras. Nors tik tikrai, nenoriu Dievo varyti I medi, nieko man netruksta daugiau. Gal, kad vaikams tik sektusi gyvenimas ir kad zmogus atsirastu.
Pasaulyje gyvena 6.657.321.654 zmoniu, o man reikia tik jo vieno

Gal atsiras. (nelazdavokit posto, is internet isgaudziau).
As dabar labia gerai ir aiskia suprantu, kad tureciau kazkur atsirati kazkokioj gyvoj aplinkoj, judesy...kad naturaliai issivystytu santykiai... Kaip ten lapkritine ausra sako...pardaveja I rimi

Bet tikrai nenoreciau, teko dirbt. Ten greiciau stuburo isvarza isigysi ir vyro pavargus is vis tada jau nebenoresi.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 22:52)
reiškia, nepataikė. O su vaikais ji ir turi pati tvarkytis, ne jo vaikai.
Man maniškis yra atrama visur, manau, galiu su juo ramiai žilti, o vaikai baigia po pasaulį išsisklaidyt, mano dukra jau Vokietijoj kuriasi, sūnus irgi į užsienį dairosi, tiek juos ir tematysim..dukrą gyvai vasario mėnesį mačiau. O tada ir
lks tik žmogus, kuris šalia, kad ir su trūkumais.
Nieduli, aš tai su naktiniais miegu, man šalta nuogai
Niekada niekas negali gyvenime Tapti viskuo, nes kai jo neliks, nebeliks nieko.
Svarbu, kad tau gera salia to zmogaus, tai didele vertybe. Bet kas liks, mes nezinome. Todel atsidurus sitoje padetyje suprantu, kad vis tik be vyro (gyvenau juo ir jo gyvenima) turejau tureti ir savo kazka... Nors lyg ir nebuvau kazkokia tik darbas ir namai: ir soda turejom, ir keliavom, ir draugu buvo, ir nama statem, mokiaus, dirba....buvau visada judesyje
Kas galejo pagalvot, kad mes po 25 metu issikirsim. Vakar bendravm, kaip geriausi draugai.
Tai va mergaites, nezinau ar man cia pas psichologa eiti, kad padetu susivokt kur as turiu pradet galvot issikelt tikslus ir pradet juos igyvendint. Nes dabar tuscias barabanas galvoj.