Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

QUOTE(l.jelena @ 2014 10 28, 20:55)
Tiesiog pasiruosti reikia visokiems gyvenimo vingiams...

Kas iesko, tas galu gale randa. O tai paskui ilendi i spinta... o tinkamu rubu nerasta...

Kokie rūbai, kokie rūbai į lovą su nauju vyru?
Aš ir su senu nevaikštau su rūbais į lovą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 28, 21:50)
kai jau reiks ja rūpintis, tai ja pasirūpins jos vaikai. Juo pasirūpins jo vaikai. Realiai gerų santykių neužsimezgė, atstumas liko. Kai jai iškyla problemos su vaikais gali pasiremt tik į mane, į vyrą negali, jis jos nesupranta. Va taip ir gyvena. Nebūtinai paieškos atveda į tą gyvenimą- ach su juo galiu ramiai sau žilti.

reiškia, nepataikė. O su vaikais ji ir turi pati tvarkytis, ne jo vaikai.
Man maniškis yra atrama visur, manau, galiu su juo ramiai žilti, o vaikai baigia po pasaulį išsisklaidyt, mano dukra jau Vokietijoj kuriasi, sūnus irgi į užsienį dairosi, tiek juos ir tematysim..dukrą gyvai vasario mėnesį mačiau. O tada ir lks tik žmogus, kuris šalia, kad ir su trūkumais.
Nieduli, aš tai su naktiniais miegu, man šalta nuogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 28 spalio 2014 - 21:54
Bendraujant internetu siulyciau naudoti video (Skype ar kt. programa). Jei kandidatas nenori pasirodyti "gyvai" per video, tai geriau su juo ir nebendrauti. Nu nebent susitikti gan greit pasiulys.

Galima ir gyvenimo salygas per video pasiziuret. Ta prasme tegu parodo savo aplinka: buta, soda...
Atsakyti
Man turtas nera labai svarbu, is tikro daug mano metu issikyrusiu vyriskiu tiesiog palieka gyvenama plota seimai. Ir nuo to jie tikrai mano akyse nera blogesni. Tegul jis tiesiog turi darba, saves nenaikina ir bent nepuola pas mane gyvent, kol as prie jo neapsiprasiu. Buvo tokiu kandidatu, kurie klausinejo ka turiu, kiek vaiku, gyvena jie su manim ar ne. Tada as paklausdavau, kiek jis vaiku turi ir kur gyvena, sako nuomoju. Arba sako dar...isvare, kai remontus padariau. Net bloga. Taip pagalvojus, mano vaika jau is mano pacios namu varo. Taip iseina g.gif
O siap, kazkaip paklausius jusu postus, ypac zaveselio ir lapkritines ausros, susidariau tokia nuomone, kad turiu buti visu pirma laiminga viena, tureti savo rata it tik tada tas zmogus atsiras. Nors tik tikrai, nenoriu Dievo varyti I medi, nieko man netruksta daugiau. Gal, kad vaikams tik sektusi gyvenimas ir kad zmogus atsirastu.
Pasaulyje gyvena 6.657.321.654 zmoniu, o man reikia tik jo vieno bigsmile.gif Gal atsiras. (nelazdavokit posto, is internet isgaudziau).
As dabar labia gerai ir aiskia suprantu, kad tureciau kazkur atsirati kazkokioj gyvoj aplinkoj, judesy...kad naturaliai issivystytu santykiai... Kaip ten lapkritine ausra sako...pardaveja I rimi mirksiukas.gif Bet tikrai nenoreciau, teko dirbt. Ten greiciau stuburo isvarza isigysi ir vyro pavargus is vis tada jau nebenoresi. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 28, 22:52)
reiškia, nepataikė.  O su vaikais ji ir turi pati tvarkytis, ne jo vaikai.
Man maniškis yra atrama visur, manau, galiu su juo ramiai žilti, o vaikai baigia po pasaulį išsisklaidyt, mano dukra jau Vokietijoj kuriasi, sūnus irgi į užsienį dairosi, tiek juos ir tematysim..dukrą gyvai vasario mėnesį mačiau.  O tada ir lks tik žmogus, kuris šalia, kad ir su trūkumais.
Nieduli, aš tai su naktiniais miegu, man šalta nuogai biggrin.gif

Niekada niekas negali gyvenime Tapti viskuo, nes kai jo neliks, nebeliks nieko. 4u.gif
Svarbu, kad tau gera salia to zmogaus, tai didele vertybe. Bet kas liks, mes nezinome. Todel atsidurus sitoje padetyje suprantu, kad vis tik be vyro (gyvenau juo ir jo gyvenima) turejau tureti ir savo kazka... Nors lyg ir nebuvau kazkokia tik darbas ir namai: ir soda turejom, ir keliavom, ir draugu buvo, ir nama statem, mokiaus, dirba....buvau visada judesyje blink.gif
Kas galejo pagalvot, kad mes po 25 metu issikirsim. Vakar bendravm, kaip geriausi draugai. g.gif

Tai va mergaites, nezinau ar man cia pas psichologa eiti, kad padetu susivokt kur as turiu pradet galvot issikelt tikslus ir pradet juos igyvendint. Nes dabar tuscias barabanas galvoj.
Atsakyti
Nežinau, man per 7 metus gyvenimo sau to žmogaus neatsirado. Atsirado, kai pradėjau apie tai mąstyt ir kažką daryt.
Atsakyti
Jūs tesiog nenorit išbandyt kitokio gyvenimo . Paniškai bijot permainu , jums atrodo kad jūsu statusas pasikeitė ir dabar vyrai nebežiūri su pagarba ir velniukais . Čia aš jus cituoju ir gali būt , kad klaidingai suprantu . Tipo anksčiau su visais flirtuodavot ir nieko neprisileisdavot . Bet gi ir dabar darot ta pati , abejoju ar pasikeitė jūsu kūno kalba , elgesys . Tai pasamones dalykai , juos sunku sukontroliuot .
Visos jusu išvardintos vertybes - prisirišimas , konservatyvumas , noras globoti , gaminti maista lietuviams vyrams jokios vertybes . Taigi jiems čia naturalu .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 29, 10:02)
Nežinau, man per 7 metus gyvenimo sau to žmogaus neatsirado. Atsirado, kai pradėjau apie tai mąstyt ir kažką daryt.

Prisimink ir pakartok savo zingsnius. Jei gali. Nuo pradziu. Mat tai labia svarbu.
Atsakyti
Na kiek suprantu lauk 7 metus .
O iš esmes tai tu neapibudinai vyriškio ,koks tau tiktu .Koks idealas ir kokie galimi nuokrypiai . Dar karta sakau - jaunysteje tesiog vykdeme gamtos misija dauginimosi programa . Musu amžiuje nebegalima tais pačiais kriterijais vadovautis , tesiog susitaikyti su tuo kad seksas gali but tik seksas , o tinkamas žmogus visai kas kita .
Atsakyti
As nezinau ka Dievas duos. Ne parduotuve, nenusipirksiu. Tik noriu, kad ziurint I mane jo akys zybetu.
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 28, 17:05)
Mergaiotes, mane net vyro giminaiciai kviecia pas save I svecius I Airija, tik bilietus nusipirk.
Su vyro teta pasisnekam, kaip man drauguose sekasi (moteris kulturinga, bet su humoru)
Kita teta buvo is Telsiu atvaziavusi butent pas mane I svecius, tai mes "prilupom", (o as beveik negeriu), kita diena darbe net geda buvo.
Draugai kviete atvaziuot, bet as nematau pati saves pas ju.
Vyras skatina bendraut su gimine, nes as be tevu ir artimuju, o jo gimine mane labia myli.
Ant manes niekas nepyksta, bet ir nerupiu as jiems.

g.gif

Vakar uzejau diskusija internete. 45-iu metu, aukstas (185), lieknas (80), sako grazus, laisvas vyriskis gyvenantis Briuselyje guodziasi, kad vietines nori tik pasitusinti. Nuotykiams bobu nors vezimu vezk, o va rimtu santykiu, gyventi kartu, vietines nenori.
O jam nuotykiai jau atsibodo iki kaklo, nori rimtai kad butu, ilgam.
Gyvenimo ironija... unsure.gif

P.S. Zinoma, gal jis turi trukumu, kuriuos pamirso pamineti, bet. Visgi.. unsure.gif
Atsakyti
Kakavaryte biggrin.gif
1. 7 metus tūsinkis, gyvenk savo gyvenimą, vaikščiok visur.

2. Pradėk skaityti tv skelbimus,tada jie eidavo balticum TV, dabar kažkur kitur.Parašyk žinutes sudominusiems vyrams.

3. Nueik į kokius 5 aklus pasimatymus. Nebuvo nė vieno kažkokio baisuoklio, tik buvo tokie ne perdaug intelekto apžaloti, tai man netiko.

4. Nueik į 6 pasimatymą ir gauk vyrą bent 10 metų lotuliukas.gif

Čia mano buvo tokia sėkmės istorija. biggrin.gif
Atsakyti
Ot definicija - akys žibetu . Tos akys gali žybet , o vyrukas bus zanuda , ir visoks su kuo gyvent neimanoma . Tada susikiša subinem ta žibejima .
Tas vidurinis amžius tuo ir rizikingas , kad nei jaunyste nei senatve . Noris ir kad žibetu , o rinktis tenka jau tai su kuo gyvent patogiau .
Man lygiai tiek pat metu kaip tau , isiskyriau . Bet gyvenima pakeičiau iš viso . Kita valstybe , kiti žmones , sakykim turiu sočiai adrenalino ir nereikia man jokio vyro kol kas .
Atsakyti