Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 24, 15:26)
Visiškai nepritariu... man netgi liūdna pasidarė, kad kažkas gali taip gyventi, kad visą savo veiklą orientuotų vien tik į žūtbūtinį vyro radimą.

Žinoma, jeigu problema tik ta, kad reikia permiegoti su kažkuo... na tai tada pažintys XXX, kam čia gaišti laiką socialiniam gyvenimui ir savęs tobulinimui, jei tik tokie tikslai...

Siaip111, esu skaiciusi jusu postu, manau, kad nesate pavirsutiniska, bet sito va, pacituoto, nesuprantu. g.gif
O jei zmogus parasytu, kad yra labai alkanas, visos mintys tik apie maista, ar irgi patartumete geriau kulturintis, nes liudna pagalvojus, kad kazkam visa veikla orientuota vien i zutbutini maisto radima?

Madinga dabar labai moterims viska vienoms, viska pacioms, viska didvyriskai, kalnus plikom rankom ir su sypsena veide versti.
Cia gi moteris nusieme kauke ir atvirai sako, kad jai truksta vyro, truksta meiles, laaabai truksta. Na jo, labai nesiuolaikiskai nuskambejo. unsure.gif

QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 24, 17:14)
As labia noreciau pasijust geidziama, kad zmogus I mane su spindesiu ziuretu.

O socialines veiklos ir nauju pazinciu man labia reikia. Tai galetu buti ir moterys.
Kokia ta socialine veikla gali buti is tikruju? Nes as kol kas nesugalvoju.
labia noreciau I koki issiskyrusiu zmoniu rateli, kad ir moteriskiu., bet tokio kaip suprantu near.

Jei nera, sukurkite. Pavyzdziui "Linksmu poniuciu kavutes kluba", arba koki "Sirpuogy club" (cia "sirpiu uogyciu" ir Rotary hibridas butu biggrin.gif ).
Jei visi geri vyrai seimose g.gif , tai geru laisvu moteru tikrai yra.

Girdejau pletku, kad turkai labai su ugnele ir musu moteris merginas mielai pamyli, pamasazuoja, prikalba joms komplimentu. Galetumet pradziai susirasti drauga susirasinejimui, skypei, o paskui jau bus matyti.
Cia patariau ko pati nesu bandziusi, bet yra kas bande ir sake... ax.gif biggrin.gif

Vakarietes, pavyzdziui, i Afrika vaziuoja. Jas ten jauni juodukai visaip myli. O ka? g.gif
Blogai tik tada, jei jos per daug isijaucia, isimyli, isteka, pinigus sukisa, tada graudziai rauda.

QUOTE(l.jelena @ 2014 10 25, 02:34)
Vyresnelis vietoje, t.y. UK gali paieskoti kandidatu i "patevius".

Kaip tai turetu atrodyti praktiskai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 25 spalio 2014 - 14:20
Galima vyrą susirast ir draugas.lt, tik reikia tam įdėt šiokių tokių pastangų, vaikščiot dažnai į pasimatymus, bendraut gyvai, aš sutikau tikrai normalių vyrų, su keliais draugavau ir dabartinis mano draugas iš ten, greit bus metai, kai mes draugaujam, o beje metų man gerokai daugiau negu tau, kakavaryte, tu tikrai turi daugiau šansų rast artimą žmogų. Taip kad nenuleisk rankų ir neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
Ir kodėl man rodos, siūlymai dairytis užsieniečio, kaip aukštesnės klasės prostitucija... g.gif
Lietuviui č..lpsi už Rafaello dėžutę, užsieniečiui už atostogas, perlus, svarovskius, gal net už deimantus, jei labai pavyks. Jausies labai pakylėta. O iš esmės tas pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 25 spalio 2014 - 16:12
Razul, kokios dar Afrikos, Turkijos, kai pajamos mažos? doh.gif o Sirpuogy klubas visai gera mintis, tik reikia ją pradėti įgyvendinti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Oi zaveseli. Tiesiog as manau, kad visi budai susipazinti yra geri, net ir su uzsienieciu. Tik, kad tie santykiai nebutu vienkartiniai, kad jie toliau vystytusi.
Mergaites... Problema yra manyje, tik as jos nezinau.
Nenoriu girtis, bet vyrams as patinku. Tik is draugu jie kazkodel man tik zinutes siuntineja. Vakar vakare parase 3 vyriskiai, syryt du ir jiems netoli 50, kitam 52. As nesuprantu. Ar cia as turiu kazkokius zingsnius toliau pati daryti. ar cia jie ant tiek pas mane?????
1. Su vienu grybavau per pasymatyma 52 m tai taip ir paraineja man zinutes,. I pasimatyma daugiau nekviecia.
Kitas yra is Taurages ir as ji buvau uzblokavus, kazkaip atsiriso tas blokavimas, jis man raso, as tau kiekviena ryta ir vakara rasau.
Dar vienam kartais uzplaukia parasyt, bet tik tiek. Va tam skambinau, sakau, reikia susitikti, o jis sako reikia... ir toliau rasineja.
Kame cia reikalas?
Atsakyti
bigsmile.gif Jeigu tu kasdien rašai 3-4 vyrukams, tai ir kiekvienam iš jų reikia parašyti 3-4 moterytėms, kaip minimum mirksiukas.gif
Kada kuriam tapsi numeris vienas ir gausi daugiausia dėmesio, čia jau priklausys nuo tavo moteriško sumanumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, kaip butu gerai is tikro toks "prisirpusiu uogyciu" klubas. Kaip fainiai galetumem laika leist as pagalvoju..... Net silpna pasidaro biggrin.gif
Galetumem pasidaryti nenuobodzius rudens ir ziemos vakarus. Ir pradziu galetumem vakarinei arbatelei kad ir pas mane pasiterapint, mintimis pasidalint. As daug kur buvus seminaruose, esu pati soc darbuotoja.... Galeciau taip isterapint, kad is manes tikrai su gerom nuotaikom viesnios iseitu.... Na nebandziau, bet manau.... Su visom terapinem muzikom, meditacijom ir pan.
Nes ko daugiausiai zmogui reikia... Kad nebutu depresiju, blogu nuotaiku... Tiesiog jaustis reikalingu, moket atsipalaiduot, gero pasnekovo... Po to kalnus gali verst. O jei dar susirinktu bendramintes.... smile.gif
Na ir... o po to ir kokia pirtele (visai nebrangu butu susimetus) uzsisakyt ir I tuos pacius koncertus, filmus pasilakstyt, galu gale ir susirgus galetumem ateiti, vaistuku atnest, pasidalint nuotykiais, nuotaikoms....
As net pvz....nueiciau net I koki Piteri... bet tik tada, kai butu geras, nemazas su gera nuotaika burelis zydinciu draugiu....
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 25, 17:37)
bigsmile.gif Jeigu tu kasdien rašai 3-4 vyrukams, tai ir kiekvienam iš jų reikia parašyti 3-4 moterytėms, kaip minimum mirksiukas.gif
Kada kuriam tapsi numeris vienas ir gausi daugiausia dėmesio, čia jau priklausys nuo tavo moteriško sumanumo. mirksiukas.gif

O tai kaip tada to moterisko sumanumo ismokt?
As tai nemoku.
Ir as tu zinuciu nerasineju. Jie man raso.
Dabar zavesiuk as supratau, jie daug kam raso ir issirenka originaliausia...
Jei jos butu po gero sekso, tada jau kas kita. dabar jos atrodo kvailos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakavaryte: 25 spalio 2014 - 16:52
O dauguma vyrų nėra dideli raštininkai. Pavargsta, kol parašo ir eina nusipirkt alaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 25, 17:51)
O dauguma vyrų nėra dideli raštininkai. Pavargsta, kol parašo ir eina nusipirkt alaus bigsmile.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 25, 17:51)
Tai va, kaip butu gerai is tikro toks "prisirpusiu uogyciu" klubas. Kaip fainiai galetumem laika leist as pagalvoju..... Net silpna pasidaro biggrin.gif
Galetumem pasidaryti nenuobodzius rudens ir ziemos vakarus. Ir pradziu galetumem vakarinei arbatelei kad ir pas mane pasiterapint, mintimis pasidalint. As daug kur buvus seminaruose, esu pati soc darbuotoja.... Galeciau taip isterapint, kad is manes tikrai su gerom nuotaikom viesnios iseitu.... Na nebandziau, bet manau.... Su visom terapinem muzikom, meditacijom ir pan.
Nes ko daugiausiai zmogui reikia... Kad nebutu depresiju, blogu nuotaiku... Tiesiog jaustis reikalingu, moket atsipalaiduot, gero pasnekovo... Po to kalnus gali verst. O jei dar susirinktu bendramintes.... smile.gif
Na ir... o po to ir kokia pirtele (visai nebrangu butu susimetus) uzsisakyt ir I tuos pacius koncertus, filmus pasilakstyt, galu gale ir susirgus galetumem ateiti, vaistuku atnest, pasidalint nuotykiais, nuotaikoms....
As net pvz....nueiciau net I koki Piteri... bet tik tada, kai butu geras, nemazas su gera nuotaika burelis zydinciu draugiu....
Papildyta:

Tuoj pagooglinsiu, kada čia artimiausias traukinys į uostamiestį thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 25, 17:51)
O tai kaip tada to moterisko sumanumo ismokt?
As tai nemoku.
Ir as tu zinuciu nerasineju. Jie man raso.
Dabar zavesiuk as supratau, jie daug kam raso ir issirenka originaliausia...
Jei jos butu po gero sekso, tada jau kas kita. dabar jos atrodo kvailos.

Perskaityk " Ko nori vyrai" ir panašios lektūros ir elkis paraidžiui. Būsi jų svajonių moteris. mirksiukas.gif
Va, kad ir dabar, tieks draugams, kur rašinėjies, įmesk sexy apatinukų nuorodėlę ir paklausk, kuriuos čia užsisakius g.gif Ir tu jau nebe pilka pelytė. Pakyli per pora punktų. Patikėt lotuliukas.gif
Atsakyti
suprantu, kad problema manyje, esu senu paziuru....
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 25, 18:15)
suprantu, kad problema manyje, esu senu paziuru....

4u.gif nėra jokios problemos. Tiesiog dabar tavo toks gyvenimo etapas. Pirmais metais aš irgi skaičiau daug apie vyrus, jų psichologiją, bendravimą. Dabar skaitau apie šnipus ir man visai linksma biggrin.gif
Sirpuogy klubas, tavo dėka, jau įkurtas. Tu paskelbei temą, moterys bendrauja. Na ir kas, kad virtualiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 25 spalio 2014 - 17:32