QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 24, 15:26)
Visiškai nepritariu... man netgi liūdna pasidarė, kad kažkas gali taip gyventi, kad visą savo veiklą orientuotų vien tik į žūtbūtinį vyro radimą.
Žinoma, jeigu problema tik ta, kad reikia permiegoti su kažkuo... na tai tada pažintys XXX, kam čia gaišti laiką socialiniam gyvenimui ir savęs tobulinimui, jei tik tokie tikslai...
Žinoma, jeigu problema tik ta, kad reikia permiegoti su kažkuo... na tai tada pažintys XXX, kam čia gaišti laiką socialiniam gyvenimui ir savęs tobulinimui, jei tik tokie tikslai...
Siaip111, esu skaiciusi jusu postu, manau, kad nesate pavirsutiniska, bet sito va, pacituoto, nesuprantu.

O jei zmogus parasytu, kad yra labai alkanas, visos mintys tik apie maista, ar irgi patartumete geriau kulturintis, nes liudna pagalvojus, kad kazkam visa veikla orientuota vien i zutbutini maisto radima?
Madinga dabar labai moterims viska vienoms, viska pacioms, viska didvyriskai, kalnus plikom rankom ir su sypsena veide versti.
Cia gi moteris nusieme kauke ir atvirai sako, kad jai truksta vyro, truksta meiles, laaabai truksta. Na jo, labai nesiuolaikiskai nuskambejo.

QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 24, 17:14)
As labia noreciau pasijust geidziama, kad zmogus I mane su spindesiu ziuretu.
O socialines veiklos ir nauju pazinciu man labia reikia. Tai galetu buti ir moterys.
Kokia ta socialine veikla gali buti is tikruju? Nes as kol kas nesugalvoju.
labia noreciau I koki issiskyrusiu zmoniu rateli, kad ir moteriskiu., bet tokio kaip suprantu near.
O socialines veiklos ir nauju pazinciu man labia reikia. Tai galetu buti ir moterys.
Kokia ta socialine veikla gali buti is tikruju? Nes as kol kas nesugalvoju.
labia noreciau I koki issiskyrusiu zmoniu rateli, kad ir moteriskiu., bet tokio kaip suprantu near.
Jei nera, sukurkite. Pavyzdziui "Linksmu poniuciu kavutes kluba", arba koki "Sirpuogy club" (cia "sirpiu uogyciu" ir Rotary hibridas butu

Jei visi geri vyrai seimose

Girdejau pletku, kad turkai labai su ugnele ir musu moteris merginas mielai pamyli, pamasazuoja, prikalba joms komplimentu. Galetumet pradziai susirasti drauga susirasinejimui, skypei, o paskui jau bus matyti.
Cia patariau ko pati nesu bandziusi, bet yra kas bande ir sake...

Vakarietes, pavyzdziui, i Afrika vaziuoja. Jas ten jauni juodukai visaip myli. O ka?

Blogai tik tada, jei jos per daug isijaucia, isimyli, isteka, pinigus sukisa, tada graudziai rauda.
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 25, 02:34)
Vyresnelis vietoje, t.y. UK gali paieskoti kandidatu i "patevius".
Kaip tai turetu atrodyti praktiskai?