Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Iš tikro tai sunku visiems įtikt. Vienos piktinasi, kad vyrai rašinėjasi, ir nieko konkrečiai nesiūlo. Kitos kniaukia, kad siūlo. Kitos ieško intensyviai vyro. Kitos rašinėjasi, kad rašinėtis...chaosas.
Atsakyti
toks įspūdis, kad sunkiausia yra nieko neieškančiom. Negali gi moteris nieko nenorėti, neieškoti. Negali būti brandi, negali būti patenkinta savo vienos gyvenimu.
Papildyta:
man atrodo, kad maloniausia dalis ir yra rašinėjimas, neįpareigojantis bendravimas. Kai tu nemedžioji jo- jis tavęs.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 06, 21:51)
Preliudas: Kvietimas tuoj pat šįvakar kavos.
Mandagus atsisakymas kelis kartus.
Įkyrus įkalbinėjimas, spaudimas.

jeigu vyras kviečia tuoj pat/už pusvalandžio/valandos susitikt, reiškia, jo planas nepavyko ir reikia kažkuo užpildyti nuobodų vakarą...

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 11 06, 22:10)
toks įspūdis, kad sunkiausia yra nieko neieškančiom. Negali gi moteris nieko nenorėti, neieškoti. Negali būti brandi, negali būti patenkinta savo vienos gyvenimu.
Papildyta:
man atrodo, kad maloniausia dalis ir yra rašinėjimas, neįpareigojantis bendravimas. Kai tu nemedžioji jo- jis tavęs.

jeigu NIEKO neieškai, tao tikrai - kam anketa? vistik ieškai, bendravimo, draugystės, plepalų apie nieką ar apie globalines problemas. ir tai aišku normalu, nebūtina norėt susitikt.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 11 06, 22:10)
Papildyta:

4u.gif Senokai turiu juodraštinę temutę, kažką panašaus:
± 40-ties ir vis dar (vėl, jau) vieniša.
Kaip laikomės?

Tokioms, kaip aš, neieškančioms, nemedžiojančioms, bet mielai bendraujančioms. Tik.. visos temos įsirieda, kai atveriama pažinčių portalų patirtis, pasipila patarimai. Kai yra koks nors help.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 22:21)
jeigu vyras kviečia tuoj pat/už pusvalandžio/valandos susitikt, reiškia, jo planas nepavyko ir reikia kažkuo užpildyti nuobodų vakarą...

ax.gif Ir putoja kaip prarūgęs (nesugalvoju kas)
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 22:21)
jeigu NIEKO neieškai, tai tikrai - kam anketa? vistik ieškai, bendravimo, draugystės, plepalų apie nieką ar apie globalines problemas. ir tai aišku normalu, nebūtina norėt susitikt.

4u.gif Labai teisingai pasakei. Aš iš tikrųjų nieko neieškau autorės ieškojimo prasme. Bet būtent to, ką tu išvardijai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 06 lapkričio 2014 - 21:34
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 06, 20:58)
4u.gif Yra tokia funkcija: susirašinėjimas, draugystė.

Gal ir susitiksiu su kuo nors, bet tai nebus visi iš eilės, kurie be klaidų parašys du žodžius: "gal kavos?"
Ir aš iš tikrųjų nieko neieškau.

tiesiog susirasinejimui ir draugystei sm forumas tinkamesnis. gali susirast drauge pagal pomegius ir interesus. jei uzsiregistravus pazintyse, tai reiskia ieskai vyro, kazkokio idealo gal issvajoto, kuri vat taip neracionaliai svajoji sutikt. ir net pati sau bijai pripazint

na sis vyras tikrai moka ne du zodzius, lb protingai ir logiskai viska isdest. as eiciau su juo susitikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 06, 23:36)
tiesiog susirasinejimui ir draugystei sm forumas tinkamesnis. gali susirast drauge pagal pomegius ir interesus. jei uzsiregistravus pazintyse, tai reiskia ieskai vyro, kazkokio idealo gal issvajoto, kuri vat taip neracionaliai svajoji sutikt. ir net pati sau bijai pripazint

visiškai nesutinku. sm aš jau nuo ... turbūt 2006. viskas savo sultyse, taip sakant. o ir didžioji dauguma moteriškių. bendravimas malonus su abiem lytim, kad ir be seksualinės potekstės.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 06, 23:36)

na sis vyras tikrai moka ne du zodzius, lb protingai ir logiskai viska isdest. as eiciau su juo susitikt  biggrin.gif

4u.gif susirašinėjimui ir draugystei tinka ir tas ir kita ir daugelis kitų forumų ir soc tinklapių.
doh.gif turiu pakankamai patirties visame kame ir nieko aš nesvajoju.
mirksiukas.gif galiu įmest anketos nuorodą ir keliaukit. Įkėliau tik kelias žinutes, kurios buvo supiltos be mano intarpų, nes tuo tarpu aš neatrašinėjau, plepėjau tlf su sese iš užsienio. Galop paklausiau, kodėl man teko atsiklausyt už visą moterų giminę, atsakė, nes esu viena iš jų.
Žimoma, parašė daugiau nei du žodžius, bet tai vienintelis privalumas. Tokio tulžimi pūliuojančio žmogaus aš nenoriu sutikti nei dieną, nei naktį.
Atsakyti
Žavesėli, netikiu, kad nieko neieškai ir nieko nenori sutikti. Čia tik poza. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 07, 11:30)
Žavesėli, netikiu, kad nieko neieškai ir nieko nenori sutikti. Čia tik poza. biggrin.gif

4u.gif man geriau žinot..
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 07, 11:38)
4u.gif man geriau žinot..

Tau geriau žinot, tik tai KO ieškai, bet kad KAŽKO ieškai tai faktas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 11 07, 11:53)
Tau geriau žinot, tik tai KO ieškai, bet kad KAŽKO ieškai tai faktas.  4u.gif

4u.gif minėta buvo aukščiau: bendravimo, draugystės, draugijos, plepėjimo, prasiblaškymo ir pan.. Bet ne VYRO, kaip temos antraštė ir autorė.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 07, 13:32)
4u.gif minėta buvo aukščiau: bendravimo, draugystės, draugijos, plepėjimo, prasiblaškymo ir pan.. Bet ne VYRO, kaip temos antraštė ir autorė.

Nu kaip ne vyro, ieškai vyro, kuris tau suteiktų tai ko nori-draugystės, bendravimo, plepėjimo ir t.t. , jei viso to nenorėtum iš vyro, viską šitą gautum išėjus su drauge į kavinę, bet panašu kad to neužtenka...Reikia KITOKIO bendravimo, kuriame reikia VYRO. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 07 lapkričio 2014 - 13:08